Simply Amazing

Daydreaming of Portugal and Atlantic Ocean…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8ShDEEGcV4k]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

7 comentarii la “Simply Amazing”

 1. Dragos
  Articolul de azi este sub forma de videoclip. :) Cuvintele sunt de prisos in fata unor imagini atat de frumoase, iar muzica este pur si simplu divina. Sper ca esti de acord cu mine…

 2. @ Nice, e adevarat ca exista ceva divin in videoclip. Da’ nu muzica….Si, in orice caz, niciodata nu e numai unul di vina (cu exceptia lui Mutu)

 3. Dragos
  Uita-te la flickr, a 5-a foto e uluitoare, cerul pare in flacari. Cine o fi “di vina” pentru asemenea realizare, natura sau omul?
  Sunt devastata ca nu ti-a placut ultimul meu “articol”. Sa-si fi pierdut Atlanticul vraja? 8O

 4. @ Nice, natura, bineinteles…omul face tot ce-i sta in putinta sa distruga natura….
  Mai, clipul e frumos, peisajele (si vii, si moarte) sunt exceptionale. Cântecul nu mi s-a parut insa o mare realizare, nu l-as introduce in top 1.000.

 5. Dragos
  Nu neaparat s-o distruga, ci s-o transforme, s-o foloseasca in diferite scopuri in functie de necesitatile sale. In cazul nostru(unul fericit, evident), meritul este al omului, care intr-un moment de inspiratie a surprins creatia sublima a naturii. Cine mai are in ziua de azi chef sau timp de admirat o floare, un copac, o raza de soare sau un petec de cer?
  Daca imi lasi aici un link cu melodia ta preferata, cea care intr-un clasament ocupa prima pozitie, maine o sa apara sub forma de articol. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *