Vis de toamna

Rataceste absent printr-un parc  fermecat

Dorul mistuindu-l cu fiecare pas pe care-l face pe aleile lui pustii

Degetele-i danseaza in ritmul strengar al vantului

Asteptand nerabdatoare atingerea ei

Imaginandu-si silueta diafana a fetei

Aude fosnetul frunzelor vestede; Se intoarce brusc asteptand s-o vada aparand

Se opreste in acel loc special, creat parca doar pentru ei doi

Sprijinandu-se de trunchiul unui copac batran

Se trezeste cateva momente mai tarziu

In soapte suave

Senzatia il face sa zambeasca

Acum stie ca ea nu-l va parasi niciodata.

Toamna este anotimpul visarii si al nostalgiei.  El viseaza la o ea care sa-i fie mereu alaturi. Eu, toamna, aud glasul fraged al primaverii, ma infior de amintirea fierbinte a verii, ma resemnez in asteptarea iernii  si imi imaginez ca pot transforma vremelnicia in eternitate, intunericul in lumina, tristetea in bucurie, batranetea in tinerete,  inconstanta in statornicie, nepasarea in solicitudine, adversitatea in simpatie, uratul in frumos, raul in bine, esecul in succes,visele in realitate,  ura ta in…indiferenta, dragostea mea intr-o dulce-amara amintire.

Care este visul vostru de toamna?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

147 de comentarii la “Vis de toamna”

  1. Ce întrebare complicată… chiar nu știu care ar fi visul meu… nu îmi vine unul în minte…

    Dar ar cam fi ceva… să mă reîntâlnesc cu o persoană pe care n-am mai văzut-o face-to-face de doi ani jumate. :D

      1. Curioaso. :P

        Ce ar conta dacă o cunoștință veche e de gen feminin sau masculin? Tot la depănat amintiri ne punem, tot e dor de vremurile de odinioară… :D

      2. Amintirile depanate cu acele cunostinte de gen masculin parca au alt farmec. Ei isi aduc aminte absolut totul, fiecare cuvant, gest, atitudine, actiune a noastra…pe cand femeile par a uita cea mai mare parte a lucrurilor ce tin de alta femeie.

      3. Astea sunt prejudecăți la adresa sexelor care nu își au locul.

        O bună prietenă de pildă nu uită detalii ce țin de o altă femeie. ;)

        Doi oameni de orice sex, care au împărtășit momente bune și rele, care au construit amintiri, își vor aminti cu plăcere toate întâmplările frumoase.
        Din fericire pe oamenii din viața mea îi aleg sp fie mai presus de rputpcisme și prejudecăți. :D

  2. eu… regasesc toate celelalte anotimpuri in toamna… ca o implinire a a lor si chiar a mea…
    poate.. tocmai de aia ador toamna… desi.. nu numai…
    imi place cum spui… “parc fermecat”… de parca fara sa stii m-ai cita… sau… poate tocmia eu as face asta…

    1. Dar cum ai putea regasi primavara cand totul renaste in toamna cand totul sta sa moara? Acum in Bucuresti ploua torential, e cumplit de frig, iar eu sunt nespus de trista. Cum sa ador un asemenea anotimp?

  3. Toamna asta…
    nu simt mai nimic , e un blocaj ori absenta durerii imi suna mie a blocaj si linistea voastra, a tuturor imi pare mai saraca decat o agonie.
    Probabil tot ce-ar vrea Silvia ce exista candva (pentru ca acum hiberneaza),e sa plece ,departe,la poalele muntilor,undeva cu dimineti pline de ceata si nopti in care somnul sa fie somn…hmm da
    as putea vorbi la nesfarsit dar e aproape 3…somn usor

  4. Personal, n-am un vis specific de toamna. Din punctul meu de vedere fiecare anotimp are calitatile lui si ma straduiesc sa le vad doar pe astea. Daca e musai sa am un vis, apoi acesta este visul meu de toamna: dupa terminarea concediului de vara, visez la Craciun si Anul Nou.

    Hai, si la Ziua Nationala. E singura din an in care ascult cu pasiune “Treceti batalioane romane Carpatii” :-)

    1. Nu, nu, te rog, nu vreau Anul Nou, suport din ce in ce mai greu trecerea anilor, curgerea ireversibila a timpului in general. Atat de repede, nici nu ai timp sa te dezmeticesti bine ca momentul bilanturilor bate la usa.

  5. E frumos toamna, dar eu totusi astept cu nerabdare primavara…:) Ploile, frigul si diminetile cu ceata ma intristeaza…Visez la caldura…!

    p.s. imaginea e foarte draguta.

    1. Multumesc, si mie mi-a placut atat de mult incat am simtit nevoia s-o pun pe blog. Cat despre caldura…vad ca avem ceva in comun. :) Bun venit pe blog, te astept oricand cu mare drag.Hug.

  6. Visul meu de toamna…poi sa fie vara, sau macar sa nu ploua, sa nu fie frig sa stiu ca e toamna uitandu-ma in jur (sa fie covoras de frunze pe jos, sa adie vantul), dar sa simt ca e inca vara (sa fie cald, sa-si faca aparitia soarele, sa purtam tricouri) si sa nu ma gandesc la iarna :(

  7. hmmmmm. visuri? mie, toamna si iarna imi dau energie pentru orice. in respectivele luni simt ca renasc :d
    cat despre vise, intreaga mea viata e o visare continua :) din care refuz sa ma trezesc

      1. Merci, te invidiez ca poti fi mereu atat de optimist si plin de energie, ca nimic nu te doboara si nu te deprima. Daca ai vreun secret, te rog sa mi-l dezvalui si mie.

      2. daca am vreun secret? nu stiu exact. pur si simplu, nu accept sa imi fie scrisa soarta de altcineva. eu cred in dumnezeu, cred ca am ajuns sa ma cunosc si cred ca daca ma comport asa cum imi dicteaza sufletul ca este bine, nu se poate sa nu reusesc in ceea ce imi propun. si chiar daca nu as reusi, tot as fi multumit pentru ca m-am comportat asa cum imi cere constiinta.
        nu stiu cat sunt de coerent, dar secretul optimismului meu este credinta ca viata este minunata si ca trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa a ei :)

      3. Cum tratezi suferintele din dragoste? Cum pui capat dorului care te sufoca, te chinuie si te copleseste prin intensitatea lui? Cum rezisti cand ea nu e langa tine?

      4. eu cand iubesc o fac sincer si fara conditionari. ii ofer persoanei respective tot ceea ce pot si sunt :)
        de ce sa suferi cand iubesti? trebuie sa fii fericit :)
        daca persoana te face sa suferi sau sentimentele ei nu se pliaza pe ale tale, bucura-te pentru fericirea ei, tocmai pt ca o iubesti.
        iar daca ai norocul imens si gasesti pe cineva care te iubeste la nebunie si tu simti ac lucru si dumnezeu ajuta ca sa imbatraniti impreuna, e musai sa zambesti in fiecare clipa a vietii.
        de ce lacrimi? lacrimile sunt permise doar daca sunt de bucurie :)

      1. De ar fi doar asta… Nici pe departe, o sa explic intr-un articol. Sa mi se usuce mai intai lacrimile pe obraji, sa ma linistesc cat de cat.
        Dar tu ce ai patit, de ce esti trist, am vazut ca ti-ai schimbat poza de la avatar, e destul de sugestiva…

      2. Sa zicem.. (pe blog).. doar alte mari ghinioane. Cateodata ma simt cel mai ghinionist de pe lume :| Mai am putin si o sa devin un fel de pasare pheonix.. Sa tot renasc.. sa ma tot ridic din caderi :-j.. deja devine obisnuinta. Viata mea uneori, doar asta inseamna. Fericirea e foarte scurta. Se pare ca ce mi-a zis o doctorita acum cativa ani, ca racii trebuie sa traga foarte tare ca sa fie cu adevarat fericiti, era adevarata. La mine uneori parca e darmare de munti ca sa o ating…..

      3. Cred ca aici e problema de fapt, ne dorim ca fericirea sa dureze, iar asta din pacate, cel putin in cazul nostru, nu prea se poate. E greu sa accepti ca dupa cel mai arzator si fierbinte soare(pe care-l astepti parca o vesnicie), vine brusc o ploaie sacaitoare, nervoasa, desfiguranta, care nu se lasa alungata cu una cu doua si care iti patrunde pana in maduva oaselor…

      4. “Cred ca aici e problema de fapt, ne dorim ca fericirea sa dureze, iar asta din pacate, cel putin in cazul nostru, nu prea se poate.” – Ne-o dorim prea mult.. cam asta e. Ai zis si tu bine..

  8. Nu stiu daca are vreo legatura cu ceea ce s-ar putea numi “vis de toamna”, dar de cateva zile visez sa sar cu parasuta in tandem …

  9. @ Nice, pai ce e asa greu de inteles? Mie imi place in special perioada dintre Craciun si Anul Nou. Am terminat obositoarea curatenie, am trecut si de asa-zisul post (pe care oricum nu-l tin, dar macar nu ma mai simt vinovat :-) ), am baut, am mâncat, nu-mi ramâne decât sa visez la cai verzi pe pereti. E mai mult decât perfect!

    @ Nora, stii care e culmea? Ca si eu imi doresc sa sar cu parasuta, dar trebuie sa fac niste analize, cica. Eu as vrea ca dorinta asta sa devina realitate. Sa sar o singura data macar si dupa aia mai vad eu daca o sa fiu in stare si de “scheme”.

    Acum câteva zile m-am intâlnit la o petrecere cu o femeie mai in vârsta. Plina de viata. Avea la activ 1.000 de salturi cu parasuta…. (sotul ei fusese aviator).

    1. Dragos, asta e diferenta dintre noi, in acea perioada, in timp ce tu chefuiesti fericit, si ai timp de cai verzi pe pereti, eu ma gandesc ca a mai trecut un an…greu si trist, la fel ca toti ceilalti.

      1. Nice.. tu o sa ajungi ca Vadim care a incetat sa-si mai sarbatoareasca ziua de nastere cu mare bucurie, din cauza ca imbatraneste implicit o sa moara.. iar asta pentru el nu mai e motiv de bucurie ca a mai adaugat un an. Si-ar trebui sa recunoastem.. Omul (cam) are dreptate. Sa-ti sarbatoresti ziua pe la 50 de ani sa zicem.. nu mai e aceeasi sarbatoare ca cele de la 5 ani pana la 35 sa zicem.

      2. Cabral de exemplu de ziua lui cica dispare.. nu (prea) raspunde la mesaje.. nu prea da semne de viata.. sta retras gen. Fiecare percepe ziua lui intr-un anumit fel.. Unora le place sa se distreze, sa aibe un motiv bun de distractie, altii, altii pot fi Ca Cabral (cacofonie intentionata).

      3. Iarna imi place doar 60 %.. restul de 40 il urasc.. simt frigul din ce in ce mai rau. Dar da, nu-mi place.. sa-mi fi sarbatori ziua iarna. Vara ai mai multe ocazii.. gen aer liber.. nu inchis intr-o incapaere.

    2. Ei … deocamdata atat a reusit, sa ma faca sa visez. Dar cand voi lua decizia sa sar, cu siguranta am sa fiu pe maini bune .

  10. @ Nice: sa te bucuri pt el si sa speri ca va fi fericit in noua lui viata. si, in ac timp sa ai siguranta ca si tu vei fi la fel de fericita in a ta :)

    1. Pentru el ma bucur nespus ca e fericit(si va fi in continuare), eu sunt cumplit de trista, chiar nu ma asteptam sa ma afecteze atat despartirea asta. O sa-mi treaca.

      1. Asa cum inceputul e superb.. asa si sfarsitul e super urat. Dragostea asta.. ne da multe batai de cap. Ce-ar trebui sa facem e sa fim mereu (MEREU) constienti de un:”Tot ce are un inceput, va avea si-un sfarsit”. Asta trebuie sa ne stea pe creier ToT timpul.. pentru ca astfel vei amortiza cat de cat, din lovitura, fiind tot timpul constient/a de acest moment.. care inevitabil o sa vina.. ca e un an, 2, 5, 30 tot va fi un final.. cel mai celebru.. moartea.

  11. @Vacitim: Esti bucuros cand va desparititi amiabil si nu (prea) mai simtiti ceva unul pentrul altul, atunci da, si eu zic, bafta multa, fericire din plin.

    Dar daca cineva mai simte multe lucruri pt persoana respectiva, normal ca incepi sa gandesti egoist. Ca tu vroiai asa ceva pentru tine, nu pentru altcineva.. Asta e feelingul, nu prea ai ce sa-i faci. Tu de ce n-ai merita sa fii fericit ? De ce sa renunti asa rapid la fericirea ta ? De ce sa te bucuri pentru altul ? Crezi ca el/ea s-ar bucura pt tine ? Ca te-a lasat distrus….. Deja cred ca uita de tine.

    1. Da, ai dreptate, lui chiar nu-i pasa deloc. In timp ce eu jelesc de zor (chiar si pe blog), el e fericit nevoie mare. Ne-am despartit in relatii super cordiale, dar preferam sa raman cu el. :)) Si da, vroiam asa ceva pentru mine, nu pentru o alta femeie. :)

      1. Stiu eu ce zic :mrgreen:.. Bebe Mihaiescu e pistol cu apa :lol:

        Eu sunt de acord cu o singura suferinta.. Cand e reciproca.. adica plangeti unul dupa altul (ca prostii in loc sa va impacati).

        Dar cand doar 1 plange si altul nu… ,sa incerc sa fiu mai elegant,… nu’s de acord deloc. E o atitudine gresita sa plangi dupa cineva indiferent. Si daca ai nevoie de ceva ajutor, baga si niste ura.. de multe ori ajuta.

      2. Pai…baiatu’ s-a comportat ireprosabil, m-a facut fericita, nu am ce sa-i reprosez, nu pot sa-l urasc, el e prea bun cu mine, de aceea il ador. De fapt, a fost singurul barbat care s-a purtat frumos pana acum cu mine. Nu-i normal sa-l regret?

      1. Da, si pe mine m-a luat putin prin surprindere, chiar nu am inteles ce l-a determinat sa reactioneze asa, dar stii cum sunt capricornii de imprevizibili. :mrgreen: :evil:

      2. Ce nesimtit!.. Mie mi se pare lipsa de respect.. asta cu plecatul brusc. Bine, daca suntem doar cunostinte mai merge.. dar nu dupa ce am impartit si-am trait atatea cu tine.

      3. Eu nu stiu sa ma impun in fata barbatilor, in niciun caz nu le cer explicatii, nu ii cert si nici nu tip la ei. Poate ar trebuie sa fiu mai hotarata. Oricum, tot ce vor ei fac, ar fi o pierdere de timp.

      4. “in niciun caz nu le cer explicatii, nu ii cert si nici nu tip la ei” – O calitate impresionanta.. care lipseste multor neveste ;) :lol:

        Ferice de ala care te va lua de nevasta :mrgreen:.. Multi se cara cu baietii la o berica doar ca sa scape de opusul la ce-ai zis tu.

      5. Lusio, cum sa fie bine ca sunt moale si fara personalitate in fata barbatilor pe care-i ador? Pai ei nu cred ca isi doresc o fata ca mine. Cred ca vor una care sa puna piciorul in prag, una care sa-i incite, intrige prin comportamentul schimbator, sa-i puna la punct cand e cazul, sa-i domine, sa-i respinga si sa-i atraga in acelasi timp.
        In niciun caz nu as putea face scandal sau tipa la un om pe care il respect si admir nespus.

  12. Vacitim si Lusio: Pai daca nu erati voi pe blog ca sa am cui ma lamenta, acum deja eram inecata intr-un ocean de lacrimi. :P :)) Va multumesc pentru cuvintele voastre de incurajare si pentru ca nu ma lasati la greu. Mi-am mai revenit. :) :)
    Lusio: Oh, stiam ca se va sfarsi, stiam si cand, dar imi imaginam ca sunt puternica si nu-mi va pasa, ca oricum nu-l iubesc. Ei bine, am descoperit, in momentul in care si-a luat ramas bun, ca lucrurile stau exact invers. :(
    Si nu, nu am vrut sa ma gandesc la sfarsit, am vrut sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta in compania lui, ca si cand aceea ar fi fost ultima. Si tot degeaba!. :))

    1. Nu-l iubeai ? Asta mi-a amintit de o fraza “Nu exista dragoste.. doar senzatie de atasare”.. Cred ca asta a fost si la tine :)

      Cu placere :P D-asta’s frienzii :mrgreen:.. sa te ajute sa treci peste :P
      Desi eu nu prea cocolosesc lumea ci incerc sa-i zgudui gen “Wake up!”

      1. Sa stii ca ma atasasem foarte tare de el. E adevarata vorba aia, si il iubeam, pentru ca atat timp cat era in preajma mea ma facea cea mai fericita femeie de pe Pamant. Eu de obicei sunt mai retinuta cu lumea, ei bine, cu el nu-mi era teama sa-mi spun nici cel mai nevinovat gand ce-mi trecea prin minte, cum ziceam si in articol, doar cu el pot sa fiu EU. In plus, cu el nu am inhibitii de niciun fel, cu alti barbati…
        Chiar aveam nevoie de cuvinte calde de incurajare, de o doza de optimism si echilibru, nu e nevoie sa-mi zugraveasca nimeni cruda si nemiloasa realitate, o cunosc perfect. Vreau sa am pe umarul cui plange pana imi trece. :)

      2. :))) Merci, that’s me. :P :D :(
        Lusio, sunt realmente norocosa ca va am pe voi doi. Sunteti doi baieti minunati. :) Cand am venit azi de la job si mi-am luat la revedere de la el, eram pe marginea prapastiei, el indiferent, cu ochii goi, eu cu ei in lacrimi, apoi, dupa ce v-am citit pe voi mi-am revenit brusc, miraculos. O sa scriu un articol despre asta cat de curand. >:D<

    1. O sa-l scriu, sa ma odihnesc putin mai intai, sunt nedormita de doua zile. Nu cred ca mai rezist in ritmul asta. :( Da, zambete printre lacrimi… La final insa vor triumfa zambetele. :) :) Sunt convinsa ca il voi uita pe dragalas. :P

      1. Asta da atitudine.. “De a schimba ceva in tara asta”.. De-ar fi toti, aia care se cred cu creierele BIG and smart, ca tine asa.. sa preia initiativa, s-ar mai salva si tara asta.. in schimb, multi dintre ei prefera doar Sa Se Planga sau dupa un timp, sa se care de aici. Pai asa nu vom rezolva nimic niciodata, iar marlanii tot vor fura si vor face tot ce fac ei acum.

  13. E un post reusit, iar alegerea tabloului e una inspirata. Mi-a placut insiruirea de antonime de la final, de trairi antagonice, desirata subtil, atunci cand parca incepea sa devina placida, de personalizarea data de NOI…

    1. Merci :) , cel din final e visul meu de toamna. Cine stie, poate mi se indeplineste. E timpul uitarii si al reconcilierii cu mine insami. Dar nu mi-ai spus, care e visul tau? :(

  14. toamna- viata se stinge usor usor, totul moare deasta nu-mi place
    exista totusi partea cu multe fructe, legume bune, cu soarele caldut de vara, cu multa culoare care-mi place
    ce-mi doresc? sa scap de singuratate
    iti doresc sa ai puterea sa te ridici si sa mergi mai departe
    putem sa facem un club- ” clubul celor care au varsat sau inca mai varsa lacrimi din dragoste” (neinspirat titlu)
    hug

    1. Hug back. :) Asta e si dorinta mea cea mai ardenta, sa opresc avalansa de lacrimi, sa incep sa traiesc cu adevarat, sa poposesc in bratele unui barbat in fiecare zi, sa-i simt parfumul, sa-i privesc candoarea din ochi, sa-i sorb cuvintele, sa-i fur saruturi inocente, sa adorm langa el in fiecare noapte. Iar cu cel pe care-l iubesc momentan, acest lucru e imposibil.

  15. După o sută și de comentarii, apar și eu :D
    De la toamna asta…. vreau să mă plimb pe frunzele arămii, covorul ruginiu (cum tot ziceam în clasele primare). Vreau să am curajul să simt ploaia. vreau să am demintatea să nu mă las învinsă de vânt. Vreau să rezist răutăților toamnei și să am grijă să nu mă mai las trasă pe sfoară.
    Având în vedere că toate astea erau metaforice, cred că vreau cam multe.

  16. @ Nice : Uneori , desi nu realizezi pe loc pentru ca doare al dracului de tare , e mai bine cand cineva iese din viata ta . Poate ti-a facut un bine . Si sincer iti spun eu prefer adevarul chit ca doare in locul unor minciuni fara sfarsit .
    Saptamana trecuta , de ziua mea , el mi-a facut cel mai “frumos” cadou posibil . O despartire . Si pe zi ce trece ma conving mai mult si mai mult de faptul ca mi-a facut un bine pana la urma . Doare , dar trece . Si nu mai plange . Nu merita . :)
    Te pup !

    1. :( :( Trebuie sa fi fost teribil. Acum inteleg mai bine articolul de ziua ta in care erai atat de mahnita. Offf, ce cruzi pot fi barbatii uneori. :(
      Cat despre adevar, si eu il prefer oricarei minciuni dulci si frumoase. Vreau sa stiu exact cum stau, sa nu-mi fac iluzii degeaba. Asta le-am cerut mereu barbatilor din viata mea, sinceritate. Si am primit un sir infinit de minciuni. Nu inteleg de unde atata lasitate pe capul lor. :))
      Acum nu ma plang, va am pe voi, cum as putea? >:D<

  17. @ Nice: vei vedea ca vei intalni persoana care sa te apreciezi exact pentru ceea ce esti. vei intalni persoana care sa se comporte exact asa cum te comporti tu.
    sunt sigur ca vei gasi pe acel barbat care sa te divinizeze. pentru ca meriti asta.
    nu te schimba pentru nimeni, pentru ca nu merita nimeni sa renunti la ce esti pentru el :)

    1. Un barbat bun, tandru, dragut si dulce numai si numai pentru mine? Oh, dar asa ceva nu se gaseste. :( :( E criza. :P As vrea eu sa ma divinizeze, pentru ca si eu am divinizat un barbat la randul meu si stiu cat de intense si complexe erau sentimentele. Dar e atat de placut si reconfortant sa citesc incurajarile tale permanente…
      Apropos, ceea ce imi doresti tu mie, sunt sigura ca ti se va intampla tie. Tu chiar meriti. In cazul meu am mici dubii. :))

      1. de ce sa nu meriti? sigur ca meriti :)
        sigur vei gasi pe cineva cu toate acele calitati :)
        nu, eu nu vreau un barbat bun, tandru si dulce numai pt mine. deloc, deloc; jur! :P

      2. :))) Vezi de ce va ador eu pe voi si nu pot sta nicio zi departe de cuvintele voastre?
        “Nice: vei vedea ca vei intalni persoana care sa te apreciezi exact pentru ceea ce esti. vei intalni persoana care sa se comporte exact asa cum te comporti tu.” La asta ma refeream. :)
        Nu, barbatii dulci si iubitori ii pastrez doar pentru mine. :) :( Tie iti las fetele… Nu stiu exact ce gen de femeie preferi. :(

      3. Ma indragostesc la o femeie de ochi si de zambet. apreciez umorul inteligent si am ajuns sa cred ca ma pot intelege perfect cu femeile care au aceleasi placeri cu ale mele. da, chiar exista :))
        imi plac femeile care au intre 1,60-1,70; in principiu. de asemenea, prefer brunetele.
        pentru alte informatii, va stau la dispozitie :))

      4. Poate nu conteaza pentru tine, pentru mine sunt esentiale. Imi plac barbatii cu ten masliniu, perfect, ochii negri, seducatori, privire intensa, hipnotizanta. :P 8O

      5. Mda.. si mie-mi plac fetele creole.. dar asta nu m-a facut sa alerg doar dupa cine e creola :P :evil: Dupa aspectul fizic la mine vine si personalitatea/caracterul :P astea 2 conteaza foarte mult, daca se vrea o relatie de durata. (in general)

  18. Nice , sunt atat de multi barbati draguti si dulci si tandri si noi dam tocmai de jigodii . Cum e posibil ma asa ceva ? Cat ghinion sa ai ? :lol:
    Iti dai seama ce probabilitate e ca din toata turma sa-l gasim tocmai noi pe lupul cel rau ? :D
    Noi care suntem asa niste dragute dulci si minunate… :)
    Ce oameni….Si le fac un compliment ca ii numesc oameni :D

  19. visez sa ploua si sa fie frig si sa stau acasa si sa fie cald si sa pot vedea filme si sa n-am griji … nu se va intampla asta.

  20. Ai scris acest material în toamna lui 2010, dar dintr-un motiv sau altul îl reactualizezi.
    Întrebarea e bună oricând, în fond, indiferent în ce sezon te-ai afla.
    Ei bine, visul meu de toamnă, iarnă, primăvară şi vară este să nu fie niciodată iarnă în sufletul meu.

Comentariile sunt închise.