Confidence

Care este cea mai sexy parte a corpului unui barbat? Dar a unei femei? Care este primul lucru ce va atrage atentia la o persoana de sex opus? Ce va place sa admirati la aceasta cand sunteti atat de aproape de ea incat ii simtiti rasuflarea? Ce gasiti atat de  farmecator si  irezistibil la celalalt, astfel incat ati ramane in contemplare, muti de uimire, toata viata?

Am avut ocazia sa cunosc barbati spectaculosi, adevarati zei olimpieni, barbati ce ma hipnotizau cu privirea lor, a caror piele catifelata as fi mangaiat-o  la infinit, fara sa ma satur vreodata, ale caror buze senzuale ma imbiau sa le sarut cu pasiune, cu nesat, cu o dorinta fara limite. Voi alcatui asadar un mic top, cu cele mai sexy parti ale corpului uman in viziunea mea:

La masculin:

Locul 5: Pielea fina, catifelata, neaparat intr-o nuanta maslinie. Albul este (non)culoarea mea preferata, dar nu si cand e vorba de tenul unui barbat.

Locul 4: Ochii. Ar trebui sa fie arma secreta a fiecarui barbat, ce ar putea seduce mai rapid o  femeie decat  o privire adanca precum  un ocean sau enigmatica precum cea mai bine pastrata taina? Personal sunt innebunita dupa ochii negri a caror privire incendiaza, mistuie si fascineaza. Imi plac barbatii care mentin contactul vizual, care-mi  transmit un singur mesaj: ca sunt cea mai frumoasa si mai dorita femeie din Univers.

Locul 3: Bratele.  Femeiele  iubesc sentimentul de siguranta, si la fel ca ele, as da orice sa ma simt protejata de  niste  brate puternice, frumos sculptate, nu foarte mari si voluminoase, nu excesiv lucrate la sala, musculoase, dar nici scheletice, fusiforme. Ale lui Yoann sunt perfecte:

Locul 2. Carei femei nu-i place sa sarute? Cred, totusi, ca cel mai mult ne place sa fim sarutate. Asadar, primul lucru care-mi atrage atentia la un barbat il constituie buzele. Uneori, simt un impuls launtric, de nastavilit, de a le saruta si atunci stiu ca acel tip este pe gustul meu. E primul semn ca as putea fi cu el.

Locul 1. Cele mai sexy lucruri la un barbat sunt inteligenta si simtul umorului.

La feminin:

Desi unii barbati ar putea considera cea mai sexy parte a corpului unei femei posteriorul, iar altii ar vota pentru  coapse,  sani sau chiar degetele de la picioare, topul meu cred ca indica cel mai bine cum stau lucrurile in realitate.

Locul 5: Parul. O tunsoare si o culoare potrivita pot face minuni cu aspectul unei femei, il pot schimba radical, astfel incat dintr-o fiinta banala, stearsa s-o transforme intr-o faptura superba, plina de farmec, irezistibila.  Iat-o pe cea  mai sexy in viziunea mea:

Locul 4: Corpul. Ce poate fi mai sexy decat un trup suplu de femeie?

Locul 3: Buzele.

Locul 2: Ochii.

Locul 1: “Confidence is the sexiest thing a woman can have. It’s much sexier than any body part”

Indiferent de domeniu, la baza marilor succese inregistrate de noi se afla increderea de sine. Nu trebuie confundata cu tupeul, cu infatuarea sau cu acea credinta ridicola ca ni se cuvine totul,  este vorba de acea “putere” care vine din constientizarea tuturor comorilor care exista in noi, din iubirea de sine si respectul fata de noi insine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

365 de comentarii la “Confidence”

  1. wow :)) oare am sa fiu prima care comenteaza?

    Ma inscriu pentru privire si brate…. :D, daca mai sunt si tatuate bratele… :X :X

    Cat despre domni…sa fim seriosi :)) pun pariu ca prima data le fug ochii spre bustul ori posteriorul unei domnisoare

    1. Brate tatuate…hm, iti plac barbatii periculosi? Pai si daca e snur, nu are nici sani si nici posterior, la ce se uita? La glezne? :P

      1. ehh atunci e mai trist :)) dar ne descurcam

        eu de exemplu ,cu cele 70 de kg de “fericire” =)) rau proportionate,mizez pe privire :D

    2. Daca iei in ansamblu,asa e,barbatii se uita prima data la posterior si la sani, dar nu toti suntem cocalari si nu toti privim atat de superficial o femeie. Nimic nu conteaza mai mult decat atunci cand stai de vorba cu o femeie,sa ai cu cine vorbi,sa nu iti dea impresia ca ,dupa cum spune melodia http://www.youtube.com/watch?v=pgFmvEQgVqk :„Esti frumoasa,dar esti proasta”. Degeaba muschi,sani,fund,corp de invidiat,par,ochi sau buze senzuale,daca nu ai creier.

  2. Smecher post :> :>

    BINE ca bagasi si femei caci vazand prima poza am crezut ca va fi doar DESPRE barbati :))

    1. Nu, articolul este despre corpul uman in general, asadar, care este cea mai sexy parte a corpului unei femei in viziunea ta? Ce iti sare in ochi la o persoana de sex opus in prima clipa? Ce te atrage cel mai mult la o ea?

      1. Depinde de multe Nice :)) Cred ca trebuie sa bag romane :))

        Depinde ce-mi sare mai intai la ochi. De exemplu vara imi sar mai multe.. Iarna cate sa-mi sara ? :))

        De exemplu iarna cand o tipa e infofolita :)) ma uit mai mult la fatza.. si la privirea ei gen. (eu nu’s loco dupa culorile ochilor, ci dupa PRIVIRE.. privirea in sine).

        Unele au o privire fermecatoare.. de mai ca-mi tremura genunchii :)) dar altele ma lasa rece si nu-mi trezesc mai nimic.

        1. Ce zici de privirea super sexy a lui Megan Fox? Iti place? :)
          Sincera sa fiu, nu suport barbatii cu ochi albastri. Adica…nu as putea sa ma indragostesc de un asemenea tip. Trebuie musai sa aiba tenul masliniu si ochii negri/caprui. :P Desi…
          Pai nu toate fetele umbla infofolite iarna. Vezi cazul Nice. ;) :P Si se presupune ca o inviti si tu la un pahar de ceva cald si atunci profiti de ocazie ca-si da jos paltonul si o studiezi cu mare atentie… :P

          1. Acum ce sa fac ? S-o ard gay si sa zic ca detest toate femeile de pe planeta ? exceptand una.. :))

            Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place..

            Nice nu vorbeste despre barbati desi are si ea “cate” ceva ;))

            Cat despre ce mai zic pe aici.. cam ce te face sa crezi ca unele nu le detine si Delia ? :-” Eu iti zic ca o face ;)

            1. Lusio are dreptate, Julien. Asta e o discutie generala, acum daca ai prieten/prietena trebuie sa-ti pui ochelarii de cal si sa incetezi sa admiri frumosul? Sau sa nu spui ce anume te atrage la o persoana? Sunt discutii de principiu… Daca vorbesti pe un blog nu cred ca il inseli…sau o inseli.

                1. Hmm, cred ca ma uit si eu la ce ai spus tu acolo in articol despre femei, la partile respective. Dar cel mai mult si cel mai mult ma atrage intelectul si increderea de sine. Desigur, daca ar fi doar o aventura de o noapte, m-as uita dupa forme 100%! :P

                2. Nici nu ma asteptam la alt raspuns din partea ta. :) ;) :D
                  Esti adeptul aventurilor de-o noapte? :( Este unul din lucrurile pe care le detest cel mai tare in aceasta lume. :( :( :(

                3. Atat timp cat nu am obligatii (casatorie, implicat in relatie serioasa ), de ce nu……. ? Ti se pare imoral? :)

                4. Mi se pare injositor si cheap pentru o femeie care a visat toata viata sa aiba un singur partener de viata… Nu m-a interesat niciodata sa fac sex, fara dragoste, fara sentimente, fara tandrete. ;) Ce, suntem animale? Nu toti suntem condusi de instincte…primare.

                5. Ok, iti inteleg opinia, sper sa nu ma judeci pentru ce am spus eu. :) Mi se pare mai injositor sa iti inseli partenerul, chiar si o singura data in viata, mai bine te distrezi cand nu ai obligatii.

                6. Da, este o gandire pur masculina, izvorata din orgoliu nemasurat, din vanitate… Eu nu am chef de astfel de distractii, eu sunt altfel construita, de aceea sunt momente cand imi este greu sa inteleg barbatii si…sa-i aprob. Mi-as dori sa existe si barbati care nu gandesc ca tine…multi astfel de barbati.

                7. Eh, asta e, bine ca sunt destule femei dispuse sa faca si asta. Vezi ce se intampla in Occident, in week – end sunt pline barurile de femei si barbati singuri, in cautare de asta. Sa nu imi zici ca alea sunt curve si aia afemeiati, caci nu sunt de acord. Si ei si ele o fac din placere, fara sa ceara bani sau altceva in schimb. In fine, fiecare cu conceptia lui. Ti – am mai spus, eu sunt familist convins dar, atat timp cat sunt liber, de ce as zice “Nu” unei domnite de care ma simt puternic atras dpdv sexual. :) Raman la parerea ca exista multa ipocrizie in oameni, atat femei, cat si barbati, multi si multe zic “nu” pana la proba contrarie :D

                8. Plusez si te intreb: ce parere ai despre prostitutie? Aprobi existenta si necesitatea ei sau nu? Cum vezi lucrurile? Incearca sa vezi si dincolo de morala religioasa, fa o analiza mai compleza! :P

                9. Julien, pe mine nu ma intereseaza sa pozez in Fecioara Maria pe blog. Daca eram adepta aventurilor de-o noapte, nu-mi era deloc rusine sa o recunosc. Am eu multe defecte, dar ipocrita nu’s. ;)

                10. Nici nu te-am acuzat de asa ceva, vorbeam la modul general. Deh, am mai spus-o, e bine ca suntem diferiti, diversitatea naste progresul, nu? :)

                11. Da, e normal sa fim diferiti, sa avem aspiratii si nazuinte diferite, sa ne comportam diferit, dar eu as vrea sa intalnesc si sa am langa mine oameni ceva mai asemanatori mie, pentru ca, acum imi este clar, contrariile se atrag, dar astfel de relatii sunt sortite esecului.

  3. “Care este cea mai sexy parte a unei femei? Care este primul lucru ce va atrage atentia la o persoana de sex opus?”

    Pai la modul general am alt raspuns.. dar luat in parte, pai depinde de femeie. Caci una poate excela la sani si la ass neah.. deci normal ca prima oara vei aprecia sanii aia. Barbatului ii sare in ochi partea care exceleaza in viziunea lui.. ca asa poti adora sanii, dar diferenta o face “Ce fel de sani ?”.. Caci God ne-a dat sani diversi :))

      1. La zodia mea scria ca imi plac sanii medii/mari ( a nu se intelege de laptarie d-alea (de femeie mai in varsta) :)) )

        Eu zic ca medii gen. Dar si aici e alt depinde.. Fiecare vede “mediul” ala intr-un fel anume :))

        Mici nu-mi plac.. rotunzi si fermi da :)) DAR totusi asta nu e un criteriu maxim de selectie gen “Fata, n-ai sanii mari, nu ma combin vreodata cu tine”.. Dar aici cer macar sa se compenseze prin altceva.. nu sa fie lipsa de ce ar trebui, peste tot.

        1. Dupa cum am mai zis.. eu inclin spre fete/femei mai voluptoase (pt glumeti, repet, a nu se intelege Grase), cu forme gen. Deci macar pe undeva sa existe compensatie :)

          1. Eu sunt pro pt natural.. iar daca o tipa ii are mici sau lasati cum spui tu si vrea silicoane, o incurajez sa puna. Dar daca in ochii mei sunt ok, n-am sa-i recomand.

            Imi plac si aia siliconati.. dar plusul tinde spre natural, mai ales daca deja se are CU CE :D

            Am o poza cu o tipa unde mi se pare ca are sani siliconati perfecti/superbi :D dar daca o public poate-mi sare cineva in cap :)) ca postez tzatze =))

            Desi eu sunt pasionat de fotografie.. si-mi place si arta nud :D

            1. Upsy.. eu eram mai “pudic” si tu ai pus deja cu naked :))

              Nu avem interzis minori ? ( De parca ar conta pt ei.. e netu plin de fumei goale si porn :)) )

                1. Tipa pare genul de bomba sexy. Gresesc? Ca eu nu ma prea pricep la femei. :)) :P Eh, blogul nu pleaca nicaieri, o gasesti tu pana la urma.

                2. Ca sa dea si mai bine probabil :))

                  Dar e bine ca-ti plac si tie :> Inseamna ca am gusturi bune :))

                3. 95 sau 98 % din pozele ce tin de reviste (si care se mai vor si artistice) sunt photoshopate draga Nice :D Diferenta o face treaba ca unele’s FOARTE editate.. iar altele oleaca mai putin editate.

                  M-am uitat de exemplu pe Bucatarescu.ro si e un tip acolo pe care eu l-as concedia :)) Editeaza in asa hal incat uneori zici ca alea nu’s femei reale, ci papusi de plastic :))

                4. Si tie ti se pare normal sa fie majoritatea editate? Ti se pare normal sa fim inselati in halul asta? Asta e bataie de joc, vreau sa le vad naturale, nu photoshopate! Inseamna ca ne vand minciuni!
                  Nu am auzit de bucatarescu asta, cu ce se ocupa?

                5. Acum sa fim seriosi Nice.. vrei cosuri in revista ? Bube pe ass ? Vanataie pe picior ? :)) Sunt pro si pt editat DAR sa fie unul decent, nu in exces……..cum mai fac unii.

                  Oricum fetele nu trebuie sa se compare prea mult cu alea din reviste.. daca o faceti, faceti o greseala si va bosumflati cam degeaba. Si inca un argument.. watch vedetele americane.. cat de frumos arata prin reviste.. si cum mai arata in REVISTELE DE PAPARAZZI cand le prind mai pe furis.

                6. Da, Lusio, ai perfecta dreptate, e frustrant sa te uiti la tipele astea photoshopate, dar e de groaza, un adevarat cosmar, sa le privesti cand sunt prinse de paparazzi. Eu ma simt miss Univers in acel moment. :)) Nu pot sa cred cat de neglijente sunt vedetele americane… :(
                  Vrea, si cred ca esti in asentimentul meu, fete cu adevarat frumoase, dar de o frumusete naturala, eclatanta, pura, impecabila.

          2. Naturali, cui dracu ‘ ii place sa pipaie cauciuc?! :)) Daca vrem mancare bio, de ce nu si femei bio? :D

            1. Pai femei bio gasesti pe tot drumul, mancarea bio mai greu. Si e si ffff scumpa. Eu, de ex., nu mi-o permit mereu. :( :(
              Sau tu prin bio intelegi legume de pe taraba din piata?

  4. Cat despre mine.. nu’s croit doar si numai pe ceva.. DAR trebuie sa aiba macar CEVA. Un fund frumos, niste picioare frumoase, niste sani faini :D CEVA.. daca nu e nimic, e (cam) naspa…

    Cred ca de asta nici nu apreciez fetele SLABE (slabanoage).. caci multe dintre ele nu prea prezinta nimic.. decat oase :-” :))

      1. Nu e suficient.. si voi posta ceva mai dur.

        “Nu conteaza fizicul, ci sufletul, zici tu ?.. ohoo..
        Înseamna c-ai fantezii sexuale cu Teo!” – Ombladon

        (cand s-a facut versul asta Teo era sanatoasa (si e ceva old). N-am nimic cu Teo.. e chiar simpatica femeia. Dar aici se exprima un anume punct de vedere)

        1. Nu mai stiu care e situatia medicala a lui Teo, sper din tot sufletul a fie ok, sa se insanatoseasca. Eu am vazut(intalnit/auzit) multi barbati care sustineau ca n-o suporta pe Teo, cred ca din cauza aspectului sau fizic… Mie mi se parea o tipa sexy, tocmai datorita inteligentei si increderii de sine.
          Eu am avut norocul(sau ghinionul, nu stiu exact cum sa-l denumesc) sa ma indragostesc doar de tipi super frumosi si super inteligenti. De cei mai cei. :(
          Si acum nu ma laud si nici nu glumesc… :(

    1. Sunt ochii unei femei primul lucru la care te uiti? Ii gasesti mai sexy decat buzele, parul, coapsele, trupul(aici includem gat, spate, picioare, glezne)? Ce conteaza mai mult, culoarea, privirea sau forma lor?

      1. da pentru mine ochii cred conteaza mai mult la prima intalnire sa zic asa… imi plac sa fie mari, sa fie definiti, sa aiba o forma placuta si sa fie inchisi de preferat (culoarea) dar sunt frumosi si cei deschisi

    1. Pai stiu ca tie iti place tipele cu ochii albastri, de aceea m-am gandit la ea, mie mi se pare foarte frumoasa. Ea, Scarlett Johansson, Keira Knightley si Jessica Alba imi plac dintre actrite.

      1. Scarlett e voluptoasa.. me gusta, dar fatza nu ma impresioneaza.. totusi e draguta :D

        Keira e cam SLABA.. Jessica nu-mi place.. Pare MUUUUULT prea inocenta, prea pura, prea angel :)).. mie-mi plac fetele care par oleaca mai perverse, macar din privire :)) .

            1. Lusio, tipa e draguta, ochii albastri, privire seducatoare, dar are ceva care nu-mi place. Cred ca acolo la buze… Are un ten perfect, trasaturi frumoase, e finuta. Totusi…nu e genul meu. :((
              Dar iti multumesc pentru poze, acum stiu cum sa-i arat coafezei sa ma tunda. ;)

              1. Da.. are niste buze mai subtiri.. dar poate e si asta un farmec. N-a sarit sa-si faca buzele de rata gen umflate cu botox :))

                E bine ca ti-am dat inspiratie ;)) Asa-i ca are parul fain ? :>

                1. Parul e superb, nimic de zis. Si culoarea si coafura sunt impecabile, exact pe gustul meu. Eu am buze mai pline, stai sa caut ceva sugestiv pe net, dar nu stiu, ale ei sunt parca prea subtiri. E o fata finuta, fara indoiala. ;)

                2. E un fel de si Da si nu (prea) :D

                  Vorba unui ardelean cand a fost intrebat ce fel de fete ii plac (si i-a dat exemple) iar el a zis:”Cate putin din fiecare” :))

  5. Pai, eu zic ca pe primul loc este acel nu stiu cum si nu stiu ce de care vorbea eminescu :d

    Nice, imi permiti sa adaug si eu un punct la cele 5? Pentru ca pe mine cel mai mult la o femeie nu ma atrage niciunul din cele scrise mai sus…zambetul este cel care ma atrage la o femeie :)

    1. Eram sigura. Se vede ca esti extrem de indragostit…
      Am vrut sa pun si zambetul in top, dar cred ca tine de incredere…

        1. Daa, are brate si picioare frumoase… :)) :P :D Si imi place chiar si parul ei, e oarecum sexy asa. :P
          La ce meci te uiti, vreau si eu. :((

            1. Vai de capul nostru, joaca Steaua cu Branestiul? Habar nu aveam. :P Iar a bagat Cartu autobaza in poarta…evident ca e 0-0. :((

        2. Nice, Vacitim nu s-a nascut in locul potrivit :)) Trage la asiatice.. si la filme tot asiatice :))

          1. Eu cred ca el trebuia sa se nasca in Coreea. De Sud sau de Nord… nu stiu inca prea bine. Ca in Japonia…era cam periculos, a se vedea cutremurul de azi. :(

              1. Hai mai Vacitim, incearca si tu sa te desprinzi de imaginea femeii iubite, fa un efort, ne-ai spus o data, de doua ori, e suficient. :))
                Vino cu ceva nou, asta e o discutie generala. ;)

                1. Pai da, stam toata ziua cu gandul la ei, macar aici pe blog sa mai uitam de iubiti/iubite. Mai glumim si noi, ne simtim bine, ne relaxam, suntem oameni liberi pana la urma, nu?

  6. Mainile lui Yohan sunt ok.. dar faine nu le vad. Si nu tind spre brand de Arnold :)) dar ceva mai mult decat la Yohan ar merge.

    1. Adica si mai musculoase? Si mai voluminoase de atat? :-O Mie imi plac cele puternice, vanjoase, dar nu cu muschi in exces. Cum ziceam si in articol, imi place sa ma simt in siguranta in bratele unui tip, de aici obsesia pentru ele. :P

        1. OMG, tipul asta e super! Are niste buze sexy si o privire ucigatoare, parca il stiu dintr-o telenovela… Desi e blond, e pe gustul meu. Asa da. ;)
          Dar bratele alea sunt cam exagerate…sunt lucrate la sala…sau a luat ceva substante?

            1. Si da.. e actor de telenovele. Ultima vazuta pe la mama era cu aia din RBD.. Maite Perroni parca ;)) si acolo ii era gagiu :D

              1. Pai da, de aia ziceam si eu, nu am urmarit-o in intregime, dar suficient cat sa-mi atraga atentia. Bine, recunosc ca ma uitam mai mult pentru tipul asta spectaculos, ca subiectul lasa mult de dorit. So boring…

                1. La Klausen da.. dar nu stiam ca le-ai ginit :))

                  Aham.. acum cam stiu ce ai pe langa ;))

                  Dar ceva sa aduca macar 40 la % cu tine :)) nu exista ?

                2. Credeam ca ai zis doar de buze.. nu de tot.

                  Mai am ceva timp pana sa-l ajung pe Levy.. in primul rand trebuie sa ating macar vreo 24, 25 de ani zic eu :))

                  Momentan nu fac sala ca am niste problemute de sanatate.. dar de prin vara ma gandesc s-o fac :)

                  Nu sa ajung neaparat ca Levy :)) dar o schimbare tot e binevenita :D

                3. Stiu ca am zis de buze, dar apoi mi-am dat seama ca ne asemanam in tot.
                  Da, parca te plangeai tu ca esti prea slab… Am tinut bine minte?

                4. Da.. am un metabolism care ma duce spre slab, slabesc usor.. de aceea cer mai multa atentie si timp. Sunt un caz mai speshal :D S-ar putea sa ajung la nevoie de nutritionist gen :)

                5. Mai e si treaba ca’s stresat cam des.. cateodata nu dorm suficient.. mananc si aiurea, fara vreun program definit. Nu prea’s echilibrat momentan si asta ajuta si la slabitul meu :)

                  Si da, place :P Dar tu ce par ai ?

                6. Gata, mi-am amintit cum ne cereai tu pe blog o cura de ingrasare. :)) :P Iar eu te-am trimis la fast-food si tu te-ai suparat. Ai noroc ca poti manca cata pizza iti doreste inimioara. ;) :D

                7. Pai daca stai dupa meciuri de tenis pe net… e clar de ce nu dormi si esti stresat. Si eu as fi…daca as juca la pariuri. :)) :((
                  Parul meu este exact ca al tipei. :( :P

                8. Pai am cerut, disperat fiind ca MAI PESTE TOT, bloguri sau siteuri, vad “CUM SA SLABESTI.. asa si pe dincolo” + reclame tot de genul :))

                  Sunt asa populare din cauza voastra, a femeilor cred.. :))

                  Ai ‘reacu, nu se gandesc ca mai sunt si persoane care se ingrasa greu si au nevoie de sfaturi :)) Ei doar aduc 500.000 de solutii de slabit si 100 de ingrasat si unele din astea 100 nu’s nici cine stie ce eficiente :))

                9. Sa inteleg ca ai citit mesajul (cu tenis) de acum 2,3 zile de la Misce ? =)))

                  Ce-am mai tras in noaptea aia pana sa ma culc.. Aveam 1-0 si dupa ce i-am zis lui Misce a facut adversara 1-1 la seturi :)).. dar pana la urma a facut 2-1 jucatoarea mea si-am zbuchit-o la nana :))

                  Din pacate, nu doar pariurile ma streseaza :( Cateodata chiar si viata in sine o face :)) Biachhhh :))

                  Cat despre tine.. esti bruneta ? uuu ;))

                  De ce sad ?

                  PS: Voi pastra poza.. macar asa imi mai fac si eu o idee de tine :)) ca pana acum eram intr-o ceata DEASA + miopie :))

                10. Sa nu crezi ca te urmaresc pe bloguri, pur si simplu imi sar in ochi anumite commenturi, mai ales la misce si klausen. In rest nu stiu pe unde umbli. :)) Da, sunt bruneta. :(
                  De ce sad? Pentru ca urasc culoarea asta, am cosmaruri noaptea cu ea, drept pentru care m-am vopsit. :P :D

  7. pai eu va dau o poza si voi ma trimiteti nu stiu pe unde, va spun ca nu e cazul, acelasi raspuns, apoi imi ziceti sa vin cu ceva nou :))))))

  8. Super postare :D
    Păi, mă las fermecată de ochi la reprezentanții sexului opus. Și, dacă am timp suficient, de buze ;;)
    Cât despre fete… admir părul unora sau mâinile altora, adică unghiile si degetele de la mâini. La altele admir postura sau anumite gesturi. Depinde de persoană și de interesul pe care mi-l stârnește. Sunt persoane pe care le cunosc de zece ani și habar n-am ce ochi au, sau cât de rozalii sunt buzele…

    1. Merci. :* Ochii si buzele, ce ne potrivim. :) :) Dar sa stii ca buzele imi sar imediat in ochi…mai apoi celelalte amanunte. :))
      La femei pe mine ma intereseaza exclusiv sufletul. :))

        1. :)) =)) Hm, eu am fost mai ghinionista, am intalnit exact invers, ma refeream la faptul ca le ocolesc pe cele rele, invidioase, barfitoare. Pot sa fie superbe, le evit cat pot de mult. Ma lasa rece frumusetea lor goala.

          1. Asta cu rece mi-a amintit de o prietena care mi-a zis ca pt ea.. in majoritatea cazurilor cu silicoane se afla niste tzatze mici :)) Deci pt ea silicoanele nu’s ceva speshal.. caci acolo au fost niste tzatze mici :)) Si-i displac in special alea care arata ca niste baloane.. | A se vedea Adina Barbu sa zicem :))

            (Ea (prietena asta) are sanii mici si nu vrea sa schimbe asta vreoadata.. e multumita/impacata de/cu ea. Am facut precizarea asta ca sa nu credeti ca ea are cu ce.. si critica)

            1. Pai eu stiu si fete cu sani medii care au preferat sa-i mai mareasca putin. Nu toate ii au mici…dar daca asa e acum la moda… :(

  9. Cel mai mult ma atrag la o femeie ochii si parul..Trebuie sa fie musai ochi caprui si par saten inchis/negru…Nu imi plac ochii albastrii/verzi sau blondele (nu cred in idiotenia aia cum ca blondele ar fi mai putin inteligente sau ceva de genul, stiu fete blonde geniale, dar pur si simplu blondele nu sunt pe gustul meu.)..Cat despre corp, formele sa fie cat mai bine proportionate (acuma nu va ganditi ca trebuie sa fie 90/60/90).

    1. Ca tot zice MT de par.. eu ador parul brunet si neaparat lung :)) Am uitat sa precizez asta de la inceput. Damn! Deci chiar si dupa sunt destul de atras.. Daca fata il are lung si brunet deja e un PLUS din start :D

            1. Da, nici eu nu cunosc pe dinafara emoticoanele. :( :( Le mai pastrez pana luni seara, daca hostul nu ma ajuta pana atunci, cu mare durere in suflet le aduc inapoi pe cele vechi. Oricum mi s-a cam facut dor de ele, ma chinui(si va chinui) rau cu astea. :(

  10. Sunt un cioban. Pentru mine contează faţa, fundul, sânii, picioarele şi culoarea pielii. Nu neapărat în ordinea asta…dar măcar 2 din 5 să fie pe placul meu.

    Chit că fizicul e aproape irelevant dacă nu-mi place personalitatea ei…

    1. Nu esti cioban, doar iti cam lipseste ipocrizia :))

      Sa fim seriosi.. GRAMEZI de barbati alearga dupa “ass, boobs, legs” etc. Ce sa mai zic de faza cand faci dragoste. Cu ce faci ? Cu parul, cu ochii ? :))

      1. Personalitatea conteaza FOARTE MULT chiar mai mult decat fizicul.. DACA doresti o relatie serioasa.

        Daca doresti doar aventura.. fuck the personality.. (something like that).

      2. Măi, nu ştiu cum sunt alţii, dar nu ajung în pat cu oricine. Ceva scânteie trebuie să fie, şi pentru mine aia ţine de caracter.

        Dar partea mea favorită la o tipă, strict fizic… e fundul. Am o imagine mentală care nu poate să fie privată de un fund feminin frumos…

        Ah, şi ador părul lung, preferabil brunet.

        1. Deci nu esti pro aventuri, interesant. :) :) Dar ce are toata lumea cu brunetele? Si tu, si Lusio, si Vacitim…si MT. :( :P :D

          1. Brunetele RULLES :D Mi se par cele mai senzuale..

            (a NU se face nici ce-a mai mica legatura cu Simona senzudracilaci)

          2. Tine pur si simplu de gust, parerea mea…Idealul meu de frumusete feminina are ochii capriu, parul saten inchis/negru si lung (sau mediu)..Sigur, ca in definitiv conteaza personalitatea, sa fie o fire creativa, sa aiba o imaginatie bogata, sa aiba potential, sa aiba o cultura generala buna si nu in ultimul rand sa aiba si simtul logicii (asta din urma mai greu)…A fost o singura blonda care mi-a placut, dar asta a fost acum mult timp.

          1. Poate pentru că am trecut de vârsta în care vedeam lucrurile superficial. Acum văd mai mult decât prima impresie, iar dacă nu poate fi mai mult… nu mă implic.

            Da, vreau totul, pentru că la rându-mi ofer totul. Cea care m-a cucerit mă are cât timp nu mă dezamăgeşte prea tare. Şi cuceritul acela nu ţine de nicio parte fizică. Desigur, nu pot fi atras de o tipă care nu e cel puţin simpatică sau drăgută, dar mai mult contează ce are-n cap şi atitudinea faţă de mine.

            1. Poti dezvolta putin la atitudine? Cum o preferi pe fata, sincera, senina ca o zi de vara, afectuoasa, open-minded sau usor distanta, misterioasa, greu de citit, imprevizibila, schimbatoare ca o zi de primvara, independenta, inabordabila?

              1. Ma bag si eu ca musca-n miere :)).. Aleg varianta nr 1:

                “sincera, senina ca o zi de vara, afectuoasa, open-minded” :D

              2. Să se simtă bine în pielea ei, să nu îi fie teamă să fie şi copil, dar şi adult, open minded, dar nu fără principiile proprii, să accepte ideile altora chiar dacă uneori contrastează cu ale ei, să nu fie prea distantă (urăsc asta, pentru mine cuplul e ca un templu de refugiu de la orice altceva), independentă, pentru că e obositor să ţi se stea pe cap, dar totuşi să nu-i fie teamă să spună că-i e dor…

                Şi cel mai important. Sinceră. Chiar dacă doare.

                1. Deci, Artificiality, pana la urma, esti de acord cu concluzia articolului meu, ca cel mai sexy lucru la o femeie e…increderea in sine? Nu la asta se rezuma pana la urma totul?

            2. Buna Artificiality, :) de cat timp postezi pe summerday? Nu de mult timp presupun.
              Am o intrebare daca se poate ca tot ai trecut de varsta in care vedeai superficial lucrurile. Care ar fi aceasta? Daca se poate sa raspunzi (incerc sa-mi formez o parere pentru moment).

      1. Mda.. mi-ai amintit iar de celebra faza a mea dintr-o iarna.

        Eram pe strada.. vin din spate iar in fatza era o fata.. bruneta.. cu un corp ce parea bestial :D Am tot trait cu impresia ca e o bunaciune adevarata, asta pana sa trec in fatza ei :)) iar FATZA ei, nu aducea deloc a “bunaciune” :))

  11. Nice, prea multă încredere în sine poate dăuna. Ideal e să fie puţin din toate, într-un pachet armonios. Graţie varietăţii, sunt multe posibilităţi…

    Ah, şi absolut URĂSC să fie machiată prea puternic. Am eu o hibă cu nenaturalul, adică artificialul :)

    1. Pai cum asa, ca la un post precedent, nu stiu daca-ti mai aduci tu aminte, “Natural vs Artificial”, ai spun ca votezi pentru artificial. :))

    2. asa e, prea multa incredere o face sa i se para ca totul i se cuvine neconditionat si ca are dreptate de fiecare data..In cele mai multe cazuri cele cu prea multa incredere in sine devin niste nesuferite pine de fite.

      1. MT, increderea de care vorbeam eu nu consta in ceea ce ai spus tu. Nu stiu daca ai citit articolul meu :( dar iti aduc aici finalul:
        Nu trebuie confundata cu tupeul, cu infatuarea sau cu acea credinta ridicola ca ni se cuvine totul, este vorba de acea “putere” care vine din constientizarea tuturor comorilor care exista in noi, din iubirea de sine si respectul fata de noi insine.
        ;)
        E? Cum e?

        1. O fata frumoasa, dar fara atitudine, prea moale, neincrezatoare in fortele proprii, usor de manevrat nu e deloc sexy. ;)
          Cum e sexy o fata cicalitoare, care isi suna prientenul de 100 de ori pe secunda, care se indoieste de el si de ea insasi?

          1. Nu trebuie safie bleaga dar, cum am zis si mai devreme, prea multa incredere in sine strica, trebuie sa iti cunosti limitele si sa stii cand sa spui STOP! Spre binele tau si a altora.

            1. Lasa-ma sa am mari dubii…sunt fete extrem de frumoase care nu-si cunosc valoarea, care se subestimeaza, se pun intr-o lumina defavorabila, si pe o treapta inferioara barbatilor, care nu stiu sa-si valorifice frumusetea interiora si cea exterioara. Care cedeaza prea repede, care se injosesc…

        2. Da, dar intrebarea mea e: in cate dintre cazurile reale cunoscute de tine se aplica ce ai zis tu? Eu zic ca foarte putine.

          1. Ah, nu, la ieşiri în oraş. E drept că şi pe blog am mai multe cunoştinţe tipe.

            Într-o viaţă anterioară am fost o femeie, sigur…

            La job nu, acolo sunt mai mulţi tipi. Plictisitori de-a dreptul.

            1. :)) Ah, eu am niste colegi la job realmente deliciosi. Atat de inteligenti si cu atat de mult umor, imposibil sa nu-i iubesti. :) Ii ador. :x
              Io dimpotriva, cred ca am fost barbat… :(

  12. prima data la o femeie, vad formele sanilor… apoi zabetul… apoi privirea… si restul vine dupa toate astea…
    dar… raman la parerea mea ca… o fata inteligenta stie si reuseste sa se faca placuta chiar daca nu este frumoasa… pe cand una frumoasa, dar fara inteligenta, risipeste ce are fara nici un rost…
    deci… daca ar fi sa raspund la intrebare… ca ce ma atrage… spun ca toate la un loc… sau fiecarela locul lor… partea interioara… sufeltul…
    si totusi… ca sa ajung sa cunosc sufletul… de cele mai multe ori, trebuie sa-mi placa de ea in exterior, asta aduce motivatia sa o invit la o cafea… ups… eu nu beau cafea.. deci… ceai… sau ce o fi… nu conteaza… timp impreuna sa petrecem….

    1. Da, Ovi, perfect commentul tau, si eu sunt convinsa de faptul ca frumusetea vine din interior, un suflet curat, bun se reflecta pe fata omului. :)

      1. Hai măi, frumuseţea sufletului vine din interior, dar cea exterioră e doar la exterior…

        Omul bun la suflet nu e neapărat şi frumos. Ştiu din experienţa proprie :))

        1. Nu neaparat top model, o frumusete eclatanta, dar un suflet cald, altruist, generos nu poate sa nu lumineze chipul, sa-l faca placut, atragator.

  13. Brad Pitit acolo nu pare prea bine.. din ce-am citit eu, piele FINA.. chiar ca de bebe are David Beckam :> :))

    1. Stai asa sa caut o poza sugestiva cu el. Daca gasesc, il inlocuiesc pe Brad. Sau il pun si pe David.
      Dar eu l-am ales pe Brad pentru ca e bronzat in acea poza si exemplifica de minune inclinatia mea pentru tenul masliniu.

                1. =)) Paiiii, eu stiu cum e la voi cand intrati… la apa? :)) La propriu si la figurat. :P ;)
                  Nu, zice numele parfumului, Light Blue. :) E foarte placut, abia astept sa mi-l cumpar, e si varianta barbateasca. :)

      1. Eu ma bronzez mai rapidus.. dar asta cere cateva ore sau ziulici de stat la soare :D.. Doar ca trebuie sa protejez capul de soare :)) ca nu-mi face bine :D

        1. Da, e vital, din cauza am patit-o rau de tot ultima data in Grecia. :( Cu soarele si efectele lui nu-i de glumit, mai ales intr-un tip de climat mediteranean sau tropical uscat. :D

    1. Si eu cu tine! Ce ne facem in cazul asta? :D :D :D Iti plac privirile negre-caprui sau cele albastre-verzui? ;) ;)) Cele misterioase, patrunzatoare, periculoase sau cele blande, blajine? :))

    1. Paiii…in primul rand care fete sensibile, ca pana acum 2 minute eram singura fata de pe blog. Si fetele astea nu se sperie ele asa usor… :D :D

  14. La fel ca si tine, cel mai mult apreciez inteligenta si simtul umorului. Daca n-ar avea simtul umorului ar fi chiar tragic, eu toata ziua fac diverse glumite pe seama mea sau pe seama lui. Iar inteligenta…e un must-have pentru partenerul meu. Asa ca la servici am de-a face cu tot felul de prosti, nu-mi trebuie asta si acasa.

    1. :) :) Vai, Mihaela, daca ai sti ce bine ma simt cand ma aproba si pe mine cineva. :) :P :D
      Eu sunt inconjurata doar de oameni foarte inteligenti, mai ales la job, iar partenerii mei, de-a lungul timpului, au fost si ei inzestrati cu o inteligenta peste medie…poate de aici si problemele dintre noi. :)) :P

      1. Esti o norocoasa daca nu ai astfel de probleme la servici. Eu ma bucur cand sunt inconjurata de oameni inteligenti, ma bucur daca am ce invata de la ei. Cand insa am langa mine prosti, care nu zic, sunt mai fericiti decat noi pentru ca nu-si pun atat de multe probleme, imi stric toata ziua. Ma agaseaza cu mii de intrebari, care de care mai stupide, si simt ca-mi pierd timpul incercand sa-i fac sa inteleaga.
        De aceea nu as suporta un astfel de partener. Partenerul meu vreau sa fie inteligent, sa poata sa ma ajute, sa am ce conversa cu el.

        1. Hm, daca iti pun o gramada de intrebari inseamna fie ca esti sefa lor, fie ca au incredere in tine si te considera o persoana informata si de incredere, care-i poate lamuri si ajuta. :)
          Iar in privinta partenerului, cred ca e foarte important sa fim compatibili, sa vedem la fel viata, sa avem valori si idealuri comune, pasiuni si visuri comune, credinte si dorinte comune, nevoi comune, sa fim caractere apropiate. Si sa ne intelegem si toleram reciproc micile scapari, greseli sau defecte.

  15. Deci tipul afirma ca el nu f*** cu umorul. Atunci inseamna ca umorul sau nu e suficient de sexy si subtil pentru ca fata sa se indragosteasca de el. Nu stiu daca am mai povestit aici pe blog o intamplare de acum cativa ani. Aveam la serviciu un coleg pe care initial nici nu l-am bagat in seama. Fizic banal, destul de rotofei, haine ponosite… Chiar ma gandeam…uite un tip cu care nu as putea niciodata sa fiu. Insa avea un umor…delicios, spontan, spunea niste chestii care ma amuzau teribil. Zilele treceau, noi ne tot intersectam pasii si purtam discutii interesante, pentru ca dupa vreo cateva luni sa ma trezesc indragostita pana peste cap de el. De unde initial nu-l suportam, acum imi parea cel mai frumos barbat din Univers. Si el ma placea, probabil ca am fi trecut la fapte daca…nu ar fi fost casatorit. :( :(

    1. Totusi el spunea “niciodata n-am futut cu” ;))

      Ok, atunci sa vin eu cu faza mea.. Imi displac pretentiile voastre.. si aici, in special cand tipa e lipsita de umor, e cam varzuca.. dar ma doreste pe mine un fel de “bufon” care sa o faca sa tot rada.

      Vrei glume ? vrei atmosfera.. vrei sa ne spargem de ras ? Mai baga si tu niste glume (BUNE), nu doar eu, ca nu’s comediant pt tine, la comanda.

        1. Eu cu femeile am intalnit de multe ori PRETENTII.. pretentii uneori chiar multe, dar oferit mai multe din partea voastra, nu stiu cum, dar am cateodata ghinioane si simt ca mie nu mi se ofera cate as vrea.. in schimb pt femeie, ce vrea EA sunt prioritati.

          Si e vina noastra ca v-am invatat asa..

          dar vorba cuiva:”Pussy cost money.. the dick is free”

          Un clip va explica TOTUL, intr-un mod comic :)) (Si nu, de data asta nu mai e Chris Rock)

          http://www.youtube.com/watch?v=bDsrz25AauU
          De la: 1:23 – 3:46

          1. Si totusi am invatat ceva, ce recomand MULTOR barbati :))

            Suna asa:

            “Don’t worship women. They are human, make mistakes and aren’t perfect. They are just like you for the most part, and are no better or worse than you are. Don’t treat them like they deserve more than you do.”

            Puneti-o in rama bajeti :))

              1. Eu n-am intalnit multe care s-o (tot) faca.. :-L

                In cazul asta, alora de care zici si tu.. Sa puna si ele treaba asta in rama :))

                1. Pai ti-am zis ca-i din vina noastra.. si da, vorba aluia.. Bravo voua, ne-ati facut la faza asta :))

                2. Lusio, trebuie doar sa constientizam ca suntem extrem de diferiti si sa ne intelegem unii pe altii. Altfel e mai greu.

      1. Ah, Lusio, cred ca nu m-am facut bine inteleasa. Eu chiar detest bancurile, glumele de genu’. Nu-mi trebuie un bufon, nici vorba. :( E vorba de anumite aluzii, insinuari pe care le faci intr-un mod amuzant, inteligent, astfel incat sa para un flirt inocent, nevinovat. Ceva extrem de subtil care mearga direct la creier. Nu degeaba se spune ca cea mai erogena zona a corpului e creierul, iar imaginatia este insa unul dintre cei mai puternici excitanti sexuali.

        1. Si ea daca nu-mi da aluzii, insinuari intr-un mod amuzant, inteligent etc ce ma face pe mine sa I LE TOT LIVREZ O VIATA INTREAGA ?..

          MDEAH…

          Cand se vine cu pretentii sa se mai analizeze uneori si “Da eu sunt capabila sa-i ofer si lui ce-i mai cer eu uneori ?” Nu stiu cat va ganditi..

          Recomand iar clipul de sus :))

            1. Cer in primul rand reciprocitate mai ales atunci cand se tot cere/doreste anumite faze. :P

              De exemplu tu daca-mi satisfaci 15 pofte.. voi fi si eu receptiv poate chiar si la 20 de ale tale ;).. dar depinde foarte mult daca TU satisfaci ceva. Daca-mi vii DOAR sa ceri, mi se (cam) rupe.. si n-am sa incerc sa fac eforturi :P

              Sau am sa fac doar daca vreau o aventura :)).. dar la altceva, cam Greu.

              1. Paiii…in cazul de fata nu te pot ajuta cu nimic, eu te inteleg perfect, intr-o relatie dau totul, ii satisfac aluia toate poftele. Daca el se face ca ploua…atunci apar “mici” problemute. :(

                1. E vina ta ca te implici PREA MULT cand N-AI cu cine ;)

                  Si s-ar putea sa tot suferi pe treaba asta, daca n-o schimbi :P

                  Per total nu e un lucru rau ce faci.. eu chiar caut asta =))
                  Dar consider ca e rau.. cand doar tu faci eforturile mai mari iar altul “sta pe canapea si se scarpina la …. ” si asteapta sa fie servit, gen :))

                2. Cand vad ca ala nu da semne ca vrea sa se implice cu adevarat, adios. Imi vad de viata mea, nu pierd timpul cu el aiurea.

          1. Nu există sex fără cost. De fapt, femeile în general sunt conştiente că sexualitatea le aduce beneficii. De la un decolteu generos într-o şedinţă, o fustă care să pună în valoare formele, femeile profită de sexualitatea emanată să obţină ce vor. Şi mai mult, chiar şi sexul în final vine cu un cost, pentru că de ce ar da ceva atât de preţios gratis?

            Surprize însă, cele care gândesc că ‘x nu merită atenţia’ lor sexuală, sau nu şi-a demonstrat ‘dreptul’ de a ajunge în pantalonii ei sunt cele mai ipocrite creaturi.
            Am admirat întotdeauna oamenii deschişi şi cu cărţile pe faţă.

            Uite exemplu: 2 se întâlnesc, se plac, se atrag reciproc, dar ea îl refuză, pentru că nu îl consideră suficient de demn pentru a ajunge în pat, deşi e clar că-l doreşte. Însă ea e conştientă că dreptul de a se culca cu ea trebuie cucerit, nu oferit pentru aceeaşi plăcere în final.

            Responsabili pentru asta sunt evident bărbaţii care le-au încurajat prost pe femei să creadă că soluţia la orice se află în fizicul lor şi apoi le-au făcut curve pe cele care s-au spălat de gândirea aia veche şi de rahat.

            Mă întristează enorm faptul că şi dacă sunt sincere unele şi deschise, şi recunosc că sunt atrase de x om şi vor mai mult, se tem de catalogare şi se strică totul.

            Toţi ne asumăm riscuri… însă e bine să ştim ce consecinţe pot veni, şi să nu împiedicăm de gura lumii.

            1. Uite exemplu: 2 se întâlnesc, se plac, se atrag reciproc, dar ea îl refuză, pentru că nu îl consideră suficient de demn pentru a ajunge în pat
              __________________________
              Dar ce, ea e mare printesa, de ce sa nu fie ala demn de ea?
              Nu am intalnit genul asta de femei de care zici tu sau mai precis, eu nu sunt asa. Ma rog, am tot explicat de ce am eu nevoie pentru a ma culca cu un tip asa ca nu mai insist.

                1. Nu ai citit discutia de mai sus cu Julien Sorel unde am abordat subiectul “one night stand”? Am spus clar acolo ca trebuie sa iubesc profund un barbat pentru a ma culca cu el. Atractia fizica nu e suficienta… Nu pot fi atrasa de un barbat(din prima clipa) in asa hal incat sa-mi doresc sa ma culc cu el.

            2. Artificiality, intre timp m-am clarficat in privinta varsta pe care o aveti. Deci nu mai este nevoie de un raspuns pentru intrebarea anterioara. Am cateva comentarii daca-mi este permis cu privire la ce ati scris mai sus:
              -Poate ca feminitatea aduce beneficii, nu si sexualitatea. (poate doar clienti!)
              -Spui tu… “Şi mai mult, chiar şi sexul în final vine cu un cost, pentru că de ce ar da ceva atât de preţios gratis?” Sexul nu vine aproape niciodata cu un cost -cel de buna-voie – te folosesti de persoana cu care il practici in aceeasi masura in care se foloseste si ea de tine. Doar atunci cand este vorba de virginitate se poate pune problema. …Ce ti-i si cu virginele astea!!?! Li se pare ca au atat de mult de oferit cand de fapt, nu am mai ..nimic de oferit, sau nimic pentru care sa aiba un merit.
              -Poate ca acea persoana de sex feminin este putin speriata, poate nu ia o decizie atat de repede sau trebuie sa gandeasca mai intai. Esti un pic cam dur.
              Nu e vorba de catalogare in cazul fetelor… (sau eu una nu cred ca se mai pune problema asa in ziua de astazi;nu mai stie mama si tata cati “prieteni” ai avut,) …cat este despre a nu se indragosti de o pers. care ar putea-o face sa sufere, ulterior.
              -…”şi se strică totul”… insemnand ca “totul” se reduce la sex. Too bad !

      1. Lusio, fetita aia avea 11 ani. :( :( Sper sa fie o inventie, o gluma, nici nu vreau sa ma gandesc ca poate fi realitate.

          1. Deci tu crezi ca acel fragment este rupt din realitatea cotidiana? Eu sper sa fie imaginatia bolnava a cuiva care are chef de glume proaste.

      1. HUuooooooooo, rasisto!!!! Vezi, daca traiai intr-un stat vestic, asa cum iti place tie, erai imediat aspru sanctionata pt remarca de mai sus! :D :P

  16. Vacitim, Lusio
    De ce toata lumea din blogosfera e fascinata de cultura si civilizatia japoneza? De Japonia ca tara, de japonezii ca popor, ca aspect. :-O Cum se explica aceasta atractie?
    La mine in blogroll eu sunt singura care nu suport Japonia. :( :( Restul o adora. Cum e posibil?

              1. Imi pare rau ca te dezamagesc, dar nu pot fi de partea Chinei si de partea Japoniei…nu am admirat niciodata si nu am fost niciodata de partea tarilor agresoare…

  17. Lusio, stiu ca tu nu esti. Intrebam doar daca ai cumva o explicatie. :( Ca eu nu gasesc…
    Slava Domnului ca e si cineva de partea mea. :( :P

      1. pff daca as putea citi sutele de comentarii as fi tare:))…
        sunt totusi “invidios” pe tine ca ai asa multe! dar e una constructiva, admirativa

          1. :D pai nu mie rusine de ceea ce simt, ce cred atata timp cat nu fac nici un rau… e totul bine!
            E bine ca tu esti asa buna fiindca o sa imi fi reper.

  18. Nu pot citi tot, abia am timp să mai respir. Până acum am fost tot pe drumuri, fiind într-o relaţie la distanţă şi abia acum am reînceput să am timp pentru mine. Deci da… nu am citit tot. În apărarea mea, tu postezi foarte des :D

    Promit mai multă atenţie pe viitor.

  19. Hmmm … ce de discuții. :)
    Am fost și eu șocată de link-urile postate de artificiality. N-am cuvinte.
    Și pentru tine, Lusio … am o observație de făcut. Remarc că ești foarte nemulțumit că femeile au pretenții și nu știu să dea înapoi, mă rog. Scuze că îți zic asta, dar am impresia că dacă relația ta cu Delia ar fi ok, nu te-ai mai plânge de toate aceste lucruri, dimpotrivă, ai da drept exemplu. :) Nu vreau să mă bag, doar zic. Mie mi se pare aiurea să generalizați, și tu și toți care faceți asta … ”femeile-s curve și bărbații sunt porci”, știți deja poziția mea în legătură cu subiectul ăsta … că nu e chiar așa. Și exact cum zicea Nice câteva rânduri mai sus, trebuie să încercăm să ne înțelegem unii pe alții, altfel n-o să ajungem niciunde.

    1. @ Misce:

      N-am vorbit (doar) de Delia :P

      Nu ma bazam DOAR pe o persoana ca sa arunc acele chestii. Sunt si altele personale, dar si altele vazute LA ALTII!

    2. “trebuie să încercăm să ne înțelegem unii pe alții, altfel n-o să ajungem niciunde.” – Din experientele mele si ce-am mai intalnit, treaba uneori se duce spre: Sa VA INTELEGEM noi mai mult pe voi.

      1. Lusio, dragul meu, eu din experiența mea pot zice că-i fix invers … și atunci care-i concluzia ? Eu zic X, tu zici Y. Nu poți generaliza. Dacă nu ești mulțumit, schimbă asta. Momentan am cunoscut pe cineva care îmi demonstrează la perfecție teoria mea cum să trebuie să încercăm să ne înțelegem unii pe alții, și merge foarte bine din partea amândurora, nu e nicio problemă.

        1. Pai fiecare are baza-n experientele proprii si ce a mai vazut/intalnit. Ca doar n-oi vorbi de SF-uri din senin.

          Si da.. voi schimba asta.

            1. Ok, mentionez atunci :))

              NU generalizez! (de multe ori dau impresia asta se pare.. next time o sa pun in paranteze (Nu generalizez!) :))

    1. uite la faza asta cu dimensiunile stiti ce au omis fetele sa zica ca le plac barbatii inalti, zau asa cum fetelor sa omiteti asta? Cand cu totii stim ca e adevarat!

  20. Nice, ne asemanam aici… Am si eu o ,,slabiciune” pentru tipii bruneti, cu ten masliniu :) Mi se pare foarte greu sa numesc cea mai sexy parte a corpului unui barbat… Ar fi pieptul+abdomen, intensitatea privirii (dar de cand cu miopia, observ asta cu intarziere, doar daca distanta e redusa :)) ), zambetul si… poate pare ciudat, zona clavicula-gat.
    Cat despre ce ma atrage cel mai mult la ei, cu siguranta atitudinea si energia pe care o emana.
    Cunosc atat de multi barbati cu un aspect fizic dizgratios, obiectiv vorbind, dar care au o atitudine de invingatori, de oameni hotarati, inteligenti, care stiu ce vor, iar asta pur si simplu schimba perceptia asupra lor.

      1. Am un cunoscut pe nume Cornel.. care seamana FOARTE mult cu Usher :)) Noi i-am zis Usher de Romania :)))

          1. Are o gagica de vreo 2 ani :)) Si da, era placut de fete si cred ca inca mai e :))

            E un tip foarte de treaba si OK :)

            Da tu ce ten ai Colorbliss.. ca vad ca voi cam ce nu aveti, doriti :))

  21. Imi plac barbatii frumosi, cu buze senzuale si pielea fina, fara acnee. Imi place ca barbatul pe care-l privesc sa nu fie foarte slab, sa aiba ceva carne si muschi pe el, dar sa nu fie genul pachet de muschi, doar. Ador barbatii inteligenti si ma atrage tare mult privirea, mai mult decat ochii. Asadar, ca un clasament… : buze, privire, piele frumoasa, muschi si carne. In rest…, ca are inceput de chelie, ca este un pic plinut, ca poarta ochelari…, sunt ai nostri, ne fac trebuinta si-i adoram.
    Cand ma uit cu admiratie la vreo tipa, ma intereseaza cele care se imbraca frumos, corect, din punctul meu de vedere, discret, care se machiaza spre natural, cu buze nesiliconate, cu pometi ridicati, cu ochi zglobii. Restul vine de la sine. O tinuta corecta nu poate apartine decat unui trup si unei minti frumoase.
    Va pup!

    1. ” si ma atrage tare mult privirea, mai mult decat ochii.” – Se pare ca am pe cineva de acord cu mine :>

  22. waw ce de comentarii :)
    primul lucru care il observ la un barbta sunt ochii, pana la inteligenta tb sa trecem de bariera fizica :) mie imi plac cei mai rotunjori, sa aiba ochii negrii, inalti, si mani frumoase :) si zambet minunat ()
    la femei……..imi plac femeile cu atitudine, cu tinuta, care exprima ceva, cu ochi frumosi si zambet seducator, cu par aranjat si fermecatoare :)

  23. Având în vedere că am avut relaţii şi cu femei pe care nu le-aş putea prezenta ca fiind extraordinar de frumoase sau modele… cred că pot spune că pentru mine fizicul rămâne secundar în ceea ce-mi doresc de la tipa de lângă mine.
    Sigur, fizicul atrage primul, dar dacă nu există ceva mai mult, se termină repede. Oricum, îmi dau seama relativ uşor cam până unde se poate ajunge…

  24. Ce draguut articol Niceee :X Love it !
    Pe mine la prima vedere ma atrage privirea unui baiat si zambetul !
    ps. Adoor ochii negrii si baietii creoli :D

Comentariile sunt închise.