O specie pe cale de disparitie

Intotdeauna am fost puternic atrasa de barbatii deosebiti, de barbatii altfel. :wub: De aceia care adopta o atitudine diferita  de cea a majoritatii, de cei care ies in evidenta printr-un comportament neobisnuit. Intr-o lume a minciunii si ipocriziei ii admir pe cei care raman sinceri si corecti, intr-o lume a tentatiilor, pe cei care reusesc sa-si pastreze verticalitatea, integritatea morala, demnitatea.  Intr-o lume atat de materialista, agresiva si lipsita de sensibilitate, imi atrag atentia barbatii care vin cu ceva nou, si nu ma refer la inteligenta sau umor, ci la maniere. La stiinta de a se purta frumos in prezenta unei femei. Secolul vitezei a ucis romantismul, iar galanteria, delicatetea si amabilitatea au fost si ele inlocuite cu badarania, vulgaritatea, lipsa de respect si bun simt. Desi, uneori ma indoiesc ca barbatul roman a avut in sange sau si-a cultivat astfel de calitati. El are doar pretentii exagerate si un orgoliu nemasurat. :alien:

De aceea, zilele trecute, o intamplare petrecuta in bloc la mine, in lift mai precis, a avut darul de a ma bulversa oarecum, de a ma surprinde in mod placut. Am parasit apartamentul cu intentia clara de a ma indrepta spre cel mai apropiat hypermarket, pentru mici cumparaturi si m-am postat linistita in fata ascensorului asteptand ca acesta sa soseasca. Si nu a intarziat sa apara, doar ca, spre marea mea mirare, usa s-a deschis si am fost poftita sa intru de catre o doamna mai in varsta, insotita de un mandru flacau. :shocked: Am pasit in lift usor descumpanita, intrebandu-ma in gand cine or fi cei doi, si ce le-a venit sa opreasca la etajul meu. Probabil ca stupoarea se citea pe chipul meu, pentru ca femeia s-a hotarat sa-mi crute chinul si mi-a destainuit ca, Sami, tanarul barbat ce-i statea alaturi, m-a observat si i-a atras atentia “uite o domnisoara la etajul 9, hai sa mergem s-o luam si pe ea”. :blush: Tin sa mentionez pe aceasta cale, ca majoritatea barbatilor din blocul meu sunt de-a crasa badaranie si mitocanie, nu doar ca nu trec sa ma ia cu liftul cand ma vad ca-l astept, dar nici macar nu ma saluta cand ne incrucisam drumurile, drept pentru care relatia mea cu ei este ca si inexistenta, eu nu exist pentru ei, ei nu exista pentru mine. :ninja:

Dar sa ne intoarcem la Sami. In momentul  in care scurta, dar intensa noastra calatorie cu liftul a luat sfarsit, acesta si-a luat ramas bun de la mine, l-am salut si eu si apoi mi-a urat o zi buna in continuare. :pinch: Deci se poate! :wassat: Comportamentul acestui tanar  m-a facut sa zambesc si mi-a redat increderea si speranta ca nu toti  sunt o apa si-un pamant, ca mai exista si barbati respectuosi, manierati, atenti, bine crescuti. Da, recunosc, mi-as dori sa fiu inconjurata numai de astfel de barbati. :whistle:

Face Sami parte dintr-o categorie de barbati pe cale de disparitie? Mai sunt galanteria si cavalerismul de actualitate, intalniti des posesori ai unor astfel de calitati? :ermm:

sursa foto

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

264 de comentarii la “O specie pe cale de disparitie”

  1. Felicitari tanarului…

    Cum articolul nu se prea adreseaza barbatilor, imi permit totusi o remarca: nu, cavalerismul nu s-a pierdut…desigur, pentur a fi cavaler, trebuie sa gasesti o lady, nu? :devil:

    1. Nu, dear, un barbat civilizat, decent, bine crescut se va purta frumos cu toate femeile, nu doar cu unele care i se par lui mai cu mot, pe care el le place in mod deosebit. Sami nu ma cunostea, nu era din blocul unde locuiesc eu, pentru el eram practic o straina, el a vazut o femeie care astepta liftul si a facut un gest de bun simt…gest pe care vecinii mei nu-l fac niciodata. Ce sa inteleg, ca in ochii lor eu nu sunt o lady?
      Si nu doar ca a venit cu liftul la 9, dar la sfarsit si-a luat ramas bun de la mine in cel mai respectuos mod cu putinta…asa cum nici macar colegii mei de la job nu o fac, plecand fara sa salute de fiecare data…
      Acest articol se adreseaza in special barbatilor, pentru ca ei sunt vizati, ei trebuie sa ma contrazica. Ii rog s-o faca! :wink:

      1. Pai, eu nu spun ca tu esti o lady sau nu, nici nu ma luam de Sami, dupa cum vezi l-am felicitat.
        Nu mi se pare ca eu trebuie sa te contrazic au ba, galantaria, curtoazia, cavalerismul, oricum vrei sa ii spui tine de felul in care fiecare tine sa se prezinte pe sine in societate, de gingasia sufletului si intr-o mare masura si de educatie. Dar cel mai mult tine de felul in care respecti si apreciezi femeia.

  2. Mai sunt astfel de tineri, nu sunt chiar pe cale de disparitie! Insa in Romania sunt mai putini ca in alte tari :((( din pacate. Oricum e de datoria noastra sa ne educam fii (care avem) sa se comporte exemplar, cu clasa, educat, amabil cu o domnisoara si sa incerce sa ajute de cate ori poate! Pe oricine!

    1. Ai pus punctul pe i, Alice, totul porneste de la educatie, si cine poarta aici responsabilitatea, daca nu mamele de baieti? De la ele porneste totul…si tare ma tem ca cele mai multe le inoculeaza fiilor lor ideea ca lor li se cuvine totul, ii rasfata si tin in puf, iar acestia ajung in final sa creada ca femeia e cumva o specie inferioara, un fel de servitoare in casa, buna sa execute tot felul de treburi casnice in timp ce el sta fain frumos la tv, tolanit pe canapea. Iar atitudinea asta de macho man ii caracterizeaza pe barbatii romani mai mult decat pe altii.

      1. E adevarat insa e si vina femeilor, fiindca nu cer sa fie respectate si nu pun si sotii si fii sa puna mana la lucru, sa se implice in gospodarie. O femeie ar trebui sa incerce sa lase independent copilul, sa il invete sa isi gateasca singur, sa isi stranga ordine dupa el, sa faca patul, macar chestiile elementare cu care se va lovi cand va merge la facultate si mai apoi in viata. In plus tot vb de egalitate intre sexe, pai atunci egalitate sa fie, nu femeia sta ore in bucatarie, cand cei mai mari bucatari sunt barbati, femeia spala, calca, iese cu copilul …. mai ho!
        ps: poti sa ma treci cu Aliceee in blogroll ca vad ca toti sunt cu nume, enciclopedia calat …. e prea lung pt fotmatul ce il ai la pagina si arata urat

        1. Am impresia ca in Romania unii sunt mai egali decat altii… Categoric e vina femeilor, dar sunt si mentalitati adanc inradacinate in constiinta colectiva. Femeilor li s-a trasmis din generatie in generatie ca rolul lor e sa-si asculte si respecte barbatul, sa-l slujeasca, sa-i indeplineasca ordinele fara sa cracneasca. Cel putin asta mi-a dat mie de inteles bunica din partea tatalui…
          PS
          Done! Chiar nu stiam cum sa te trec, bine ca m-ai atentionat.

  3. eu vreau sa cred ca mai sunt si astfel de barbati galanti si deosebiti :)
    mai intalnesc din cand in cand cate-un cavaler care ma face sa zambesc cand imi deschide o usa, sau ma lasa sa trec in fata lui :)

    1. Oh, da, mie un asemenea gest imi insenineaza ziua. :smile: Pai cine se suie primul si cine coboara primul in autobuz luandu-mi fatza de fiecare data? Barbatul. Cine vorbeste obscen cand se apropie cate-o tinerica singurica? Cine scuipa pe strada din 10 in 10 metri? Barbatul. Cine trece in viteza pe zebra desi e verde pentru pietoni? Soferul barbat. Cine iese primul din vagonul metroului desi suntem amandoi langa usa in pozitii identice? Barbatul…
      Sunt sigura ca mai sunt si barbati galanti, politicosi, manierati, intrebarea mea era alta, constituie ei o minoritate, o specie pe cale de disparitie?

        1. Lilly, Sami parea destul de disponibil…si era exact genul tau de barbat: inalt, brunet, frumos, voinic, sarmant…si foarte manierat! :wub:

  4. Este foarte adevarat ce zici, si sunt de acord cu tine. As mai adauga eu, ca se gasesc si foarte multe fete, care habar n-au ce este romantismul, ce este moralitatea. Par a fi interesate multe numai de portofel, numai de masinuta (fara masina nu ai nici o sansa), de locuinta si de fite. Multora li se pare demodat a li se face curte “ca pe vremuri”. Ce mai inseamna pentru ele o floare, o cutie de bomboane, daca nu este insotita de o plimbare intr-o masina de ultimul racnet, si o cina la cel mai fitos restaurant ?

    1. Normal ca exista si astfel de fete, vad ca peste tot sunt criticate si condamnate pitipoancele, pe bloguri li se dedica articole intregi in care sunt puse la stalpul infamiei. Eu nu cunosc fete de Dorobanti, ahtiate dupa bani, masini de lux, barbati influeti, nu vin in contact cu ele, nu am intalnit niciodata, pot spune, astfel de persoane. Asa ca nu ma deranjeaza. Insa barbati needucati sunt pe toate drumurile.
      Ce vreau sa spun, draga Gyerko, pitipoancele astea atat de vehement criticate de voi, barbatii, dar si de unele femei, sunt inofensive pe strada, in mijloacele de transport in comun, adica in locurile publice. Insa barbatii badarani sunt omniprezenti in vietile noastre, ii intalnesti la orice ora din zi si din noapte. Nu te obliga nimeni sa ai prietena o pitipoanca, dar eu ce vina am ca trebuie sa suport grosolania unui barbat?

        1. E practic imposibil, si sa stii ca eu nu prea sunt genul care sa stea cu mainile-n san si sa astepte sa fie umilita, eu reactionez. :angry: Nu mereu, dar o fac din cand in cand atragand atentia omului ca nu a procedat tocmai corect… :getlost:

  5. Eu marturisesc ca m-au fascinat fara sa vreau “inadaptatii” -fecioarele :w00t:

    In final apreciez barbatii inteligenti (chiar daca risc sa nu ma ridic la nivelul asteptarilor),altruisti,onesti,plini de viata si cu simtul umorului. De altfel apreciez cand compania cuiva ma face sa ma simt in siguranta.
    N-ar strica insa daca ar fi si oleaca romantici si :lol: dar nu le poti avea pe toate.

    Detest pe de alta parte barbatii mult prea mandri de ceea ce isi imagineaza ca sunt, cei laudarosi ,batausii,cei care urmaresc sa te manipuleze, bolnavii de gelozie si suparacioasii. :biggrin:

            1. De zodii vorbiti, nu ? Mereu mi s-a parut ca fecioarele sunt sociabile si tocmai, adaptate in orice context social. Cel putin fecioarele pe care le cunosc eu sunt asa, si barbatii si femeile :happy:

    1. Tot la siguranta visez si eu, Silvia. Dar chiar ai intalnit tu barbati altruisti si onesti? :shocked:
      Nu inteleg, cum adica inadaptati? In sensul de rebeli, nonconformisti? Sau genul barbatului care nu-si gaseste locul si rolul in societate si viata, nu stie ce vrea, i se pare ca toata lumea e impotriva lui, ca e nedreptatit?
      Oh, cu manipulatorii am un razboi personal…si, de asemenea, detest violenta, agresivitatea. :sick:

      1. Prietenul meu (fecioara) , tipul de pe net de m-am indragostit (fecioara) , chiar si prima indragosteala de la 15 ani. Sunt inadaptati pt. ca refuza sa faca unele compromisuri necesare si mici ca insemnatate. Traiesc in lumea lor, au un spirit critic al dracu de dezvoltat si unii sunt perfectionisti.

        Eu chiar apreciez ca nu se aliniaza standardelor insa unele lucruri necesita ceva efort ca sa mearga.

        1. Dupa cum i-ai descris tu, par niste personalitati realmente fascinante…de care nu ai cum sa nu te indragostesti. :unsure: :dizzy: Totusi, cum ai spus si tu, din cand in cand trebuie sa lasi de la tine. Iar asta-mi pare dovada de maturitate.

  6. Si cred ca am fost total pe langa cu comentariul precedent :lol: :lol: se putea sa n-o comit ?

    Ca sa raspund cum trebuie la intrebare, eu am intalnit barbati care stiu cum sa se comporte cu femeile ca maniere. Desigur raman problematice aspectele legate de exprimarea sentimentelor sau intelegearea capriciilor partenerului de viata ,insa bunul simt exista.

    Dincolo de asta,sigur ca exista si foarte multi tipi rustici in gandire cu pretentia ca sunt masculi si totul li se cuvine.Dar eu tratez cu indiferenta :biggrin: , sunt minunata cum imi zice un amic. :lol:

    1. Deci arma noastra e indiferenta, zici tu. Dar ce te faci cand te lovesti zilnic de ei, cand intri in contact cu astfel de specimene rustice si pe strada si la job si in magazine/mall-uri/hypermarketuri? Pana cand sa-i ignori? Asta e atitudinea corecta? Pai si cand se mai indreapta daca ii lasam in voia lor?

  7. Odata nascuti ii mai indreapta decat moartea :devil: .

    Ori indiferenta ori replici la sange, mie imi face placere sa-i mai si enervez uneori . Sunt mai toti iuti la manie :lol:

    1. Imi place cum suna asta: replici la sange. :devil: Da…atat de iuti incat ajung sa comita pana si crime daca le este atins orgoliul. :sad: :wassat:

  8. Rareori mai intalnesti astfel de barbati. Insa exista. Am intalnit destul de multi barbati care au bun simt si stiu sa se poarte ca niste cavaleri: iti deschid usa, te lasa sa intri/iesi tu prima, iti ofera flori de 8 martie (desi sunt doar colegi si nu prieteni sau iubiti).

    1. Colegi da, pentru ca le e jena sa fie lipsiti de respect sau teama ca mai apoi sa nu fie criticati sau aratati cu degetul. La serviciu e obligatoriu sa-ti insusesti codul bunelor maniere. Sa mentii aparentele. Dar nu la ei fac referire, ci la aceia care nu au nicio obligatie fata de tine, care eventual nici nu te cunosc, dar intra in contact cu tine din intamplare, care se poarta frumos pentru ca asa considera ei ca este corect, pentru ca in spiritul asta au fost educati.

      1. Hmmm…cei care nu ma cunosc mai rar se dovedesc a fi amabili sau politicosi. Din cand in cand mi s-a mai deschis usa, am fost lasata sa intru prima data. Si cam atat. Lumea e prea grabita ca sa mai fie amabila. Asta in Iasi. Cred ca in Bucuresti e si mai si.

  9. daca iti insusesti la job bunele maniere le lasi acolo? nu le iei cu tine peste tot?
    eu cred ca depinde de fiecare, de felul fiecaruia de a fi, cine nu deschide usa la bloc nu o deschide nici la job, cine injura acasa injura si la job- chiar dc se abtine tot ii mai scapa cate-o floricica, etc

    1. Lilly, eu am vazut barbati care in societate sunt numai lapte si miere, niste modele de comportament, atat de draguti, amabili si atenti de-ti vine sa le ridici statuie, iar acasa, cu familia, sa devina adevarati tirani, niste neciopliti, niste badarani.

  10. Eu sunt manierat si respectuos cu cei din jur, inclusiv cu damele. In ceea ce priveste aspectul amoros, cu toata politetea din lume, mi se arunca in fata un “Vai, esti dragut, dar nu esti genul meu”………vine apoi un badaran nenorocit si le da gata, ala e clar genul cautat! Mda…. :angry:

    1. Julien, tin sa te dezamagesc profund, sunt si fete cu capul pe umeri care detesta golanii, nenorocitii, care nici nu se uita la ei, nu concep sa iasa cu astfel de specimene. Tu de o astfel de fata finuta ai nevoie, probabil ca inca nu ai intalnit-o, dar nu e cazul sa disperi. Gandeste-te ca esti o rara avis, cu atat mai mult ar trebui sa ai succes la sexul frumos. Eu, de exemplu, ador baietii altfel…asa cum rezulta si din articol. :w00t: Ca dovada, prezenta ta pe acest blog. :heart:

    1. Multumesc pentru incurajari, fetelor! Voi doua ar trebui sa fiti multiplicate, sa aiba fiecare baiat onest cate o partenera pe masura! :)

      1. :cool: Noi iti multumim tie pentru apreciere si sustinere. :smile: Si eu caut tot un baiat onest. Intrebarea este, unde il gasesc? Bine…in lift nu e tocmai locul ideal, sa zicem. :lol:

    2. :biggrin: Evident ca nu-l merita daca nu stiu sa-l aprecieze la adevarata valoare.
      Lilly, tu intre un badaran si un baiat finut, manierat si educat, ce ai alege?

  11. Eu nu am inteles niciodata cum fete extraordinare, elegante, manierate, etc sunt atrase irezistibil de asa – numitii “baieti rai”…….cred ca li s-a urat cu binele, uite si tu, cele mai cunoscute povesti de dragoste sunt intre o fata cumjinte si un baiat rau…. baietii cuminti se aleg cu scorpii sau raman singurei, caci sunt considerati monotoni! …. :cwy: De ce sunt asa de celebrii latino – loverii ?

    1. Eu nu stiu nicio astfel de poveste celebra. E posibil ca fetele cuminti sa fie atrase de baieti rai, care le fac sa sufere, dar asta nu inseamna ca vor ramane impreuna. Astfel de relatii au viata scurta, de obicei baietii rai se plictisesc rapid de ele, le abandoneaza fara regrete si isi gasesc fete de calibrul lor, conform regulii, orice nas isi are nasul.

      1. Julien.. tu nu prea mai stii exact definitia “baiat rau”, desi crezi ca faza e chiar la propriu, nu prea e. Da-mi mailul sau idul tau si-am sa-ti dau niste definitii/explicatii care te vor face sa privesti altfel treaba si de ce nu, poate vei avea si gagici doritoare. :cool:

        Doctor Lusio Love is on za zone :cool: :w00t:

        PS: Nice.. e Foarte Frumoasa tipa din poza postului :w00t: Chiar ca-ti vine sa fii un gentleman cu ea :w00t:

        1. Da, este, imi selectionez atent pozele pentru articole… :biggrin: Ce sa inteleg de aici, ca aspectul conteaza, ca doar cu fetele prezentabile, dragute, te porti frumos? :ermm: Iar fetele mai putin inzestrate fizic pornesc din start cu un mic dezavantaj in ochii tai? :sad:

          1. Nu, nu neaparat.. Doar ca doream sa-ti laud poza de pe aici si sa bag si oleaca din subiectul tau :angel:

        2. Lusio, zi – mi aici, ca sa afle si ceilalti tipi care este noua definitie a “baiatului rau”! Te referi cumva la tipii cu atitudine rebela, impotriva sistemului, ceva tatuaje, parul lung, utilizatori de motocicleta, corp f bine lucrat la sala, enigmatici……. am nimerit-o ? Te rog, spune-ne tu care este viziunea ta despre acesti “bad boys”! :ermm:

          1. Nu ţine atât de aspect, cât de atitudine. Nu-i prea pasă de reguli, nu e atins de nimic, e masculin, dur, nu acceptă regulile şi e dominant.

            Enigmatic… mai puţin, e din secure, zice verde în faţă ce crede, şi îşi crează un cult al autoaprecierii.

            E doar una din definiţii.

            1. Eu am o gramada de defintii :angel: Dupa cum am zis, treaba e destul de complexa iar marea calitate e ca acest tip “bad boy”, detine ce trebuie.

              Iar asta nu inseamna ca un Nice Guy nu poate detine, ci e doar, mai limitat in cunostinte, in a sti cum sa (tot) reactioneze, ce sa faca cu o femeie sa fie cu adevarat :w00t: (in traducere “wow”)

              Eu din fericire mai nou am pe cineva care e foarte priceput in femei, cu o gramada de femei la activ, iar dupa un timp am realizat ca daca stii ce trebuie si mai ales PUI IN PRACTICA.. poti avea rezultate super! Trebuie doar ceva cap + indrazneala, iar prin indrazneala vei acumula si multa experienta.

              De asta iti zic Julien ca de ai ciuli urechile la ce ti-as da, n-ai mai primi doar “esti dragut, dar nu esti genul meu”. O femeie adora sa aiba si-un tip dragut pe langa ea, dar nu vrea sa fie DOAR un dragut si nimic mai mult caci dragutul e mai bun de just friend si not cu BOYfriend.

              Din pacate femeile nu-ti bat la usa si sar pe tine, ci trebuie lucrat ca sa se intample si asta. :cool: (poate am dat o expresie mai deplasata, dar se intelege ce vreau sa zic) :cool:

              1. Sunt curios ce ar zice Delia, cum te vede ea, ca pe un bad boy sau ca pe un tip linistit si dragut ? :unsure:

                1. Cred ca ma vede un fel de mixt.. + cu tot cu propriu si figurat :silly: :w00t: Sunt multicolor :lol:

                  Vorba mea draga “Baby, iti dau si fire si ice, dramatism si aventura, tot ce vrei am” :lol:

                2. Nice, vorbeste cu Lusio, poate se dedubleaza! :biggrin: Sau esti cu gandul la altcineva? :ermm:

                3. Ce vorbesti ma.. uneori va place si dramatismul.. daca-i prea mult ROZ BOMBON incepeti sa ziceti ca e monotonie.. ca nu mai e ceva sa spice relatia.

                  Si ca sa-ti mai demonstrez asta, il aduc pe idolul meu, Chris Rock :lol:

                  http://www.youtube.com/watch?v=s6X0Qqxx3f0
                  DE LA secunda 10 URECHILE CIULITE pana la secunda 38 :lol:

                4. Lusio, cam asta ofera un bad boy, nesiguranta, emotii, infrigurare, excitare. Doar la el gasesti din plin senzatii tari. Cu un astfel de tip nu stii ce-ti aduce ziua de maine. Dar pe termen lung creaza disconfort, suferinta, traume, ganduri negre. Vine o zi cand realizezi ca ai nevoie de liniste, stablitate, confort, dragoste sincera si impartasita. Reciprocitate.

                5. Lusio, intuitia imi spune ca esti un tip superb, exact pe gustul meu. Adica…mai degraba memoria, ca tin minte perfect cum te-ai descris: inalt, brunet, ten maslniu, buze senzuale, brate sexy ce ofera dragoste si protectie. :ermm: :dizzy: :cool: :silly:

                6. N-am zis ca am masliniu des, ci mai mult vara.. Daca-mi las moaca cateva ore fix in soare devin rapid masliniu :cool: Deh, daca n-am stramosi tigani, poate eram si eu mai masliniu acum :lol:

                  Tata e masliniu mai tot anul PENTRU ca vara sta mult pe la tara la bunicii mei si acolo se bronzeaza aproape zilinc, atat de bine incat il tine luni gramada, chit ca s-a terminat vara. Noi de ceva ani deja nu mai stim cum e el alb :lol: Deci o mare bronzare si deasa inseamna ceva.

                7. “Dar pe termen lung creaza disconfort, suferinta, traume, ganduri negre. Vine o zi cand realizezi ca ai nevoie de liniste, stablitate, confort, dragoste sincera si impartasita. Reciprocitate.” – Nu degeaba ti-am zis mai devreme ca o femeia matura prefera si baiatul bun si nu se va casatori cu cel rau. Tu esti matura si se cam observa asta.

                8. Stii ce mi-ai zis tu intr-o zi. Ca cel mai bun cuplu ar fi cu 2 maturi.. caci daca unul nu e, isi va dori distractii si alte chestioare pe cand celalalt va fi mai linistit si uite asa vor aparea probleme. Cuvinte mari si true!

                9. Asa-i Lusio, imi doresc un barbat care sa vada viata din perspectiva mea, prin ochii mei, sa aiba acelesi visuri, dorinte si aspiratii, nu unu sa viseze la cai verzi pe pereti, iar celalalt sa fie cu picioarele pe pamant. E mare nevoie de compatibilitate.

                10. Nice, te rog, fa un exercitiu de imaginatie si contureaza-ma si pe mine! Sunt foarte curios!!!!! :tongue:

                11. Din pacate cateodata te poti pacali. Chiar am vorbit recent cu o fata care cica dupa vreo 12 ani si-a dat seama ca ei chiar NU se potrivesc. Am cam ramas socat. Sunt ani totusi, nu poti sa-i irosesti chiar asa.. Ce-i drept si eu sunt destul de impotriva la faza “renunt” dar cateodata mai ai si limite.

                12. Ah, Julien, dar cum as putea cand tu nu ai lasat nici macar un indiciu referitor la fizicul tau. A, ba da, cel cu inaltimea. Dar in rest nu stiu mai nimic. Banuiesc ca esti blond, ca tipul din avatar, cu ochii deschisi, verzi sau albastri…

                13. Lusio, intre timp poate ca s-au maturizat si au inteles ca isi doresc altceva de la viata. Poate ca acum fiecare aspira spre alt ideal, au scopuri diferita in viata. Sau au constatat ca dragostea lor a murit. Dar nu mi se pare atat de incredibil. Nu asta e cel mai des invocat motiv de divort, nepotrivirea de caracter? Certurile dese asta inseamna.

  12. mai si eu imi respect vecinii si mai ales vecinele:)), doar ca am si niste mosuleti senili si niste draci cu cativa ani mai mari ca mine care se au niste aere si daca nu mi-au raspuns de 3 ori la salut pot sa imi si spuna ca sunt nesimtit ca nu le mai zic nimic cat oi trai:)), da ce e dupa cum mi se scoala dimineata:)? Ori suntem oameni tot timpul ori nu mai suntem deloc! in mare am vecini super dar sunt vreo 3 asa mai “diferiti ca sa zic asa”, in schimb vecinele sunt foarte de treaba si de orice varsta ar fi raspund la salut sunt amabile alea mai de varsta mea sunt chiar mai vorbarete mai vorbim despre una despre alta…Domnisoarele mai micute se intimideaza:)) cand ma vad!

    1. :))) Asa impozant esti? :biggrin: :silly: Exact de mosuletii senili vorbeam si eu in articol, dar si de unii care isi dau niste aere de parca ar fi pe putin presedinti de stat sau ceva de genul. Si toti au pretentia sa-i salut eu prima. :face:

  13. Inca exista si sa stii ca sunt destui. Specia nu e nici pe departe pe cale de disparitie! :) Mai sunt baieti care iti deschid usa cand intri undeva, care iti deschid portiera, care te ajuta sa iti cari plasele/bajale chiar daca nu-ti sunt persoane apropiate si-o fac si fara interes…
    Dar si domnitele trebuie sa fie .. domnite, si multe nu sunt! Iata o specie ce si-a cam luat nasul la purtare si-asteapta dar nu da pentru ca vorba aia ” asa trebuie sa faca barbatul !” – ihim. :)

      1. Pai nu. Asta se stie. :P
        Insa si-n Bucuresti pe langa badaranii peste care am dat erau si baieti politicosi. :) Mi-a fost deschisa usa, mi s-a ridicat un bilet de jos desi-l puteam lua si eu … Deci sunt si acolo!

          1. sa te muti in “cort”/bloc cu mine:)) sa vezi ce respect este:)… nu suntem pe cale de disparitie, doar ca dam dovada de cavalerism cu cine merita!

            1. Pato, nu ma refeream la atitudinea fata de femeile pe care le stiti cat de cat, ci la comportamentul fata de femei in general. Gesturi minime de bun simt prin care demonstrati ca sunteti civilizati si respectati FEMEIA, oricare ar fi ea, indiferent cum este ea. :pouty:

              1. Mai intai de toate:”Respect femeia care stie sa respecte SI SA SE RESPECTE”.. la restul n-am ce respecte DIN SENIN sa dau. Sorry, dar cavalerismul meu nu se ofera pe tava pt ORICINE.

                De exemplu la o pitipoanca proasta n-am ce respect sa dau, decat mistouri si intepaturi. Asta daca intra in contact cu mine si ma enerveaza, daca nu, baftalo, sa-i fie de bine.

                Si pana la urma, eu de-as fi badaran sau foarte enervant din senin de ce ar trebui sa cer buna purtare si respect din alta parte ? Ar fi absurd… deci ce zic mai sus, e bine.

                Eu consider ca’s destul de bine crescut, educat, civilizat, cavaler.. dar doar cu cine consider ca merita. Sunt adaptabil pt aman2.. si pt bine si pt urat. Oricum eu nu prea fac mari diferente intre sexe, ci in felul cum te comporti/cum esti.

                1. Pai nu era vorba de cele pe care deja le cunosti…am mai explicat. Deci tu nu ai fi procedat niciodata precum Sami… nu te caracterizeaza gesturile de politete si amabilitate gratuite… Dar sa stii ca Sami a fost destul de impresionat de comportamentul meu, si-a dat seama ca i-am apreciat micul gest si a reactionat in consecinta, la sfarsit mi-a urat o zi frumoasa in modul cel mai admirativ si calduros cu putinta… Sami nu a facut decat sa se comporte civilizat…
                  Este evident ca barbatii din blocul meu, subiectivi si plini de prejudecati, nu ma suporta, nu ma respecta. Dar oare este vina lor sau vina mea pentru ca nu ne toleram reciproc?
                  Bineinteles ca exista si cateve exceptii, niste domni in adevaratul sens al cuvantului, carora li se lumineaza fata cand ma vad, ma saluta plini de respect, sunt tonici si prietenosi in prezenta mea, avem dialoguri placute, captivante. Sa nu mai spun de presedintele blocului, care a auzit numai lucruri rele despre mine(evident de la magarii ceilalti), iar cand m-a intalnit prima data a ramas stupefiat, mut de admiratie. E nevoie sa-ti spun ca mi-a sarit in ajutor de fiecare data cand i l-am cerut, ca purtam uneori conversatii ce dureaza ore intregi? Dar pana nu m-a cunoscut personal, pana nu a vazut el despre cine e vorba, cred ca a gandit si el urat despre mine. Pentru ca oamenii sunt extrem de influentabili…

    1. Vezi mai Alina, cand treci pe alte bloguri, nu mai esti super feminista :ermm: :happy: :silly:
      Vezi ca se poate ? :cool:

      1. Vai mai Luci din pacate, uiti ca eu nu am generalizat niciodata, nici cand a fost vorba de femei si nici de barbati si nici nu m-am dat niciodata super feminista! :)
        Stii PREA BINE c-am tinut cu cine a trebuit de fiecare data si nu mi-am aparat natia daca nu era cazul!

        1. Glumeam mai Alina.. aolo :lol:

          Ma gandeam eu ca trebuie sa dau si-un ras, ca s-ar putea sa se inteleaga ca’s serios.

      1. nu-s la piele:)), ma refeream la par… stii noi ca baietii, voi fetele sunteti cu o mie de culori azur turqoise(sper ca am scris bine) si alte chestii la noi sunt lucruri de baza
        alb negru rosu galben verde si albastru:))

    1. Cand apar in avatar niste narcise, inseamna ca postez logata. Mai intru din cand in cand la admin, pentru ca blogul a inceput sa faca figuri si retine la moderare anumite comentarii. :sad:

  14. Sigur nu e pe cale de dispariție. Uite, eu unul nu am putut să mă port urât cu o fată niciodată (și dacă mi-am propus n-am reușit). Și sunt sigur că așa ca mine mai sunt mulți. Unii dintre prietenii mei îmi spuneau că am numai de pierdut din cauza asta…

    1. Sincere felicitari. :smile: Mi-am dat seama de lucrul asta citindu-ti comentariile pe alte bloguri. Te caracterizeaza bunul simt si respectul fata de ceilalti. Cu fetele te-ai comportat intotdeauna ireprosabil. :cool:

  15. felicitari doamnei care era insotita de sami… banuiesc… a avut si ea, o contributie la buna educatie a lui…
    fara sa acord o vina in proportie mai are fetelor… sau baietilor… pentru ca difera de la caz la caz, spun ca, de multe ori fetele, educa baietii… aratandu-si dorintele de cum sa fie el, ca sa fie placut de ea… si sigur el, de cele mai multe ori face tot ce poate sa ii indeplineasca visul… si daca asta se intapla pe la 15 sau 16 ani… si calea ese spre, de exx… duritate… baiatul are sanse mari sa ramana un nevinovat sau vinovat, dur… in timp ce fata peste un an isi doreste, de ex… un nostalgic… lasand cu buza umflata pe micutul devenit dur, din voia ei…
    cred ca… televiziunea are o vina considerabila, pentru ca marea majoritate a desenelor animate pentru copii au teme de razboi si batai… iar filmele pentru adulti au pierdut aerul poetic si pitoresc roamntic, din filemle de acum vreo 50 de ani…
    cultura… si in special in romania, in loc de evolutie, din pacate, a cunoscut o involutie… si oamenii se pliaza pe ce vad si percep din realitatea zilnica…

    oricum.. din postul tau am retinut ceva… si anume… ca, in mod involuntat ai atras atentia unui biat… si asta mi se pare minunat…

    1. Da, Ovi, ai mare dreptate in tot ce ai scris, traind aici, in Romania, si mai mergand si pe afara din cand in cand, nu ai cum sa nu remarci involutia. Si ai identificat corect factorii care au dus la ea, mass media in special a jucat un rol hotarator in conturarea personalitatii romanilor dupa revolutie…
      Eu cred ca Sami a fost doar el, s-a purtat cu mine asa cum se poarta in general cu toata lumea, in niciun caz de la ce etaj era el initial nu avea cum sa ma vada prea bine… El a vazut doar o persoana care astepta liftul…

  16. Eheee …. Nice. :) Eu când ți-am spus că mai are balta pești .. :P
    Cred cu tărie că mai există galanterie pe lumea asta, vezi filipinezii. :P Nu doar în România, ci și în țări străine, poate ar fi bine să zic: acolo mai ales. ( mi s-au povestit multe .. :) ) Și eu apreciez bărbații care știu să se comporte cu femeile, iar pentru cei care habar n-au, nu le pot găsi scuze. Dar e adevărat, totuși, că și educația în familie e de vină, dacă băiatul crește sub ochii tatălui care o bate pe maică-sa … el poate n-o va bate pe femeia lui, dar sigur n-o va trata corespunzător. Și astfel de exemple pot continua, nici nu mai e ”cool” printre tineri să fie galanți … că nu dă bine – prostii. O altă cauză, să zicem așa, ar fi că le permitem noi, poate. Nu mă refer la noi două, ci la noi femeile în general. Păcat că cedăm așa repede, cu una, cu două … Și multe fete cedează repede având teama ca tipul respectiv să nu se ducă repede la alta care cedează și mai ușor. Și tot așa … :) Îmi place ce-ai scris și să știi că te susțin !!

    1. Merci mult, am nevoie de sustinere, pentru ca, in general, femeile tind sa ia apararea barbatilor aratand cu degetul catre celelalte femei. Chiar ma asteptam la reactii mai vehemente din partea lor, mai ales ca se practica pe alte bloguri critica acerba la adresa femeilor. Pe cat sunt barbatii de solidari intre ei, pe atat suntem noi de dezbinate. :sick: Commentul tau m-a uns la suflet… :heart:
      Stiu ca nu e cool sa fii galant, tocmai de aceea ii admir pe cei care indraznesc sa mearga contra curentului, sa fie altfel, cu riscul de a fi etichetati in fel si chip de misogini. Au tot respectul meu pentru curaj, demnitate, verticalitate, sustinerea propriei opinii.
      Daca tot ai aflat atatea lucruri despre strainii cu care tot intri in contact, nu crezi ca e util si educativ sa scrii si niste articole in acest sens? Mai ales ca esti o bloggerita cu mare putere de convingere. :smile:

    2. Da pentru tine Misce e vreun pestisor ? Ia pune-ne in tema :cool: secretoaso care esti tu secretoasa :alien:

        1. eeeeeeeeee The most electrifying man in sports entertainment!!!

          “Can you smell what The Rock is coockin’ ?” :cool:

          E The Rock, pe numele real: Dwayne Johnson (actor si fost wrestler)
          E un tip smecher cu o atitudine de bad guy ca tot e in tema pe aici :lol:

          Uite aici ce iubit e.. peste 50.000 de oameni sunt incantati de el:
          http://www.youtube.com/watch?v=BII1rjoHdeU

          Recomand urmarirea a cel putin (primele) 6 minute. E tare faza :cool:

            1. Era prea frumos sa dureze prea mult :lol:

              Asteapta sa se incarce Nice, dunga aia red. Poate-ti merge asa.

        1. Pai da, ai zis tu ceva la un moment dat…si ce, ar fi rau? Oricum esti indragostita de viata in general, de frumos, de calatorii, blogging… :w00t: :cool:

          1. Am zis ce ? :) Nu suport afirmațiile neîntemeiate, bazate pe concluzii așa, fără ca EU personal să spun concret ceva. V-am mai spus că dacă se va întâmpla vreodată să mă îndrăgostesc pe bune, o să fac public asta, că n-am nimic de ascuns. Până atunci …
            Da, sunt îndrăgostită de viață, de călătorii etc., dar nu acesta era sensul în context …

            1. E adevarat, tu nu ai spus asa ceva, nu mai tin minte exact ce a fost, dar asa am inteles eu, asa mi-a sunat mie… Chestie de perceptie…cateodata mi se intampla sa mai si gresesc.

              Nice says:
              April 8, 2011 at 7:05 pm

              Da, si eu cred ca Misce e indragostita.
              ________________________________
              Vezi, nu am afirmat nimic, doar am presupus. Mai mult decat atat, s-a dorit a fi o gluma, chiar nu-mi imaginam ca te va supara atat de tare, mai ales ca nu te-am jignit cu nimic…
              Dar de acum nu voi mai glumi, ai dreptate… Imi cer scuze. :smile:

              1. Comentariul era pentru tine și pentru Lusio … da, s-a dorit a fi o glumă pe care, din păcate, nu am gustat-o. Nu m-a supărat, doar că nu e cazul nici măcar de presupuneri de asemenea gen, dacă personal nu anunț nimic pe tema asta. :)

  17. Intr-adevar, nu toti barbatii sunt nesimtiti, la fel cum nici toate femeile nu sunt tocmai sfinte :biggrin: Padure fara uscaturi nu exista :dizzy: Dar ce pot sa spun? La viata mea am intilnit multi barbati plini de maniere care stiu sa vorbeasca si sa se comporte frumos cu o doamna. Da, depinde si de educatie, de persoanele care il inconjoara. Nu vreau sa fac dicriminare, dar daca sincer, la noi in Moldova am vazut mai multi barbati din astia decit in Romania, mai bine zis decit in Bucuresti. Sunt mai simpli si dau dovada de mai multa stima fata d eo femeie. :ninja:

    1. Buna, Natalia. Nu stiu daca ai primit mailul meu in care iti aduceam la cunostinta faptul ca nu mai pot posta pe blogul tau, deoarece nu mai exista campul “nume/adresa URL” (acolo la selectati profilul) prin care eu imi treceam datele de contact si trimiteam comentariul. Poti remedia situatia? :dizzy: :sad:

      1. Hmmm, nu am primit mail de la tine Nice, stiam ca am schimbat ceva la setari, dar nu stiu exact ce :ninja: tre sa vad despre ce eroare este vorba :ermm:

  18. Probabil că sunt cinic (nimic nou) dar bărbatul nu e galant cu alte tipe fără să aibă interese sau pretenţii. Fie că a vrut să te impresioneze pe viitor, fie că bunicuţa vrea să te cupleze cu el, sau n alte motive, politeţea nu e ceva ce se oferă gratuit şi fără un rost. Şi cum s-a spus mai sus, nu se oferă ORICUI. Eu sunt de regulă atent şi politicos cu bătrânele, sau cu domnişoarele singure. Deschid uşa, mai ajut la chestii grele, lucruri de genul ăsta. Interesul meu e că mă simt util, bine, mai masculin, etc. Dar tot bărbat rămân, iar dacă-mi place o tipă, normal că se activează un beculeţ acolo care zice că trebuie să-i atrag atenţia cumva.
    La unele funcţionează atitudinea aia de ‘bad boy’, la altele merge genul politicos. Nu-i o specie pe cale de dispariţie. e vorba de cerere şi ofertă. Se pune preţ pe atitudinea aia de bărbat dur şi mai cioban, pentru că majoritatea se lasă seduse de aşa ceva. Am încercat-o şi eu, şi merge. Dar m-a plictisit ce gen de femei atrage…

    Dacă te-a văzut omul simpatică, poate ar vrea mai multe de la tine :biggrin:

    1. Sami nu avea nicio intentie cu mine, era complet dezinteresat, mama, matusa sau ce era acea doamna, cu atat mai putin. Ei nu locuiesc in bloc cu mine si probabil nu ne vom mai vedea niciodata. Si chiar nu avea cum sa vada daca sunt simpatica sau nu de la etajul la care era el initial…
      Dar nu neg ca restul barbatilor sunt exact asa cum i-ai descris tu…mai ales ca majoritatea au si recunoscut pe blog.
      Ce gen de femei sunt atrase de tipologia bad boy? Hopa, devine interesant… :biggrin: :ermm: :wassat:

      1. Artificiality da post care se cam pupa cu ce-am aruncat eu azi-noapte :cool: mai ales la aia cu “politeţea nu e ceva ce se oferă gratuit şi fără un rost. Şi cum s-a spus mai sus, nu se oferă ORICUI.”

        Nice: Ce gen ? Pai am cam scris deja pe aici, opusul celor mature adica mai imature, mai fetiscane, mai tralala :lol:

        1. Lusio, cum tralala, ca daca stau bine sa ma gandesc si eu tot de bad boy din astia am avut parte…
          Dar nu pentru ca i-am ales eu, ca eu nu alerg ca disperata dupa barbati, ci pentru ca DOAR ASTIA S-AU DAT LA MINE. Adica, pana acum niciun baiat gen Sami nu m-a curtat…

          1. Pai bad boys mai au si calitatea asta, sunt mai indrazneti si intra mai usor in vorba cu fetele. Iar cei buni stau in prostie, mai ales ca exista si celebra faza “fata frumoasa, dar sunt gramezi de baieti care’s intimidati de asta si uite asa fata e cam singurica”.. si de asta prostalilor, un bad boy v-a furat-o, caci ati stat intimidati :lol: in loc sa faceti un pas sau mai multi. Pana la urma e vorba si de ceva ce deja tot auzi “INCREDERE”.. sa ai incredere in tine.

            Dar vezi tu, tie daca-ti place de un good guy, asta nu inseamna ca trebuie doar sa astepti, ci sa indraznesti si tu chiar de esti femeie, sa faci ceva pasi cu el. Totusi nu mai suntem pe vremea lu`mamaie, sa se astepte MEREU AND FOREVER initiativa de la barbat. Iti place unu, misca si tu sau o sa ramai cu buza umflata si oftand p-acasa. Macar baga acolo un ranjet si fii super draguta, baga si-un clipit tipic feminin de pleoape, si daca nu e prost de boune isi va da seama ca poate-l placi :lol: Hia ma, acum eu va invat pe voi ? Ar trebui sa stiti deja.. :silly:

          2. E de fapt mai simplu. Femeia e construită biologic să fie impresionată de bărbatul vânător şi capabil s-o facă să se simtă în siguranţă. Iar tipologia ‘bad boy’ e cea care imprimă cel mai puternic senzaţia aceea de masculinitate, pentru că nu respectă reguli, nu pleacă niciodată (aproape) capul şi îi arată că-i cel mai tare din parcare, vorba aceea.
            Nu e vina voastră, aşa cum şi bărbaţilor le e IMPOSIBIL să nu aprecieze o femeie cu forme apetisante. Ce face mai departe ţine de minte şi personalitate, dar instinctele biologice nu le poţi suprima. Eu n-am nimic cu femeile care sunt atrase de aşa ceva, doar că mi se pare sinistru să te laşi dominat doar de latura biologică.

  19. Barbati cavaleri… Nu cred ca sunt nici pe cale de disparitie, nici toti luati, cum se spune. Doar ca depinde de mediul in care lucrezi, cu ce fel de persoane te-ai obisnuit, etc. Eu intalnesc zi de zi cavaleri(oameni care iti iau bagajul din mana, care iti deschid usa si asteapta sa intri intai tu, care iti saruta mana prima oara cand te vad, etc), poate si pentru ca m-am educat sa ignor persoanele indolente sau care nu stiu sa ii respecte pe cei din jur.

    PS:Ai o leapsa la mine pe blog, daca doresti…

  20. Deci, intenționam să zic ceva, dar câte comentarii :w00t:
    Voiam să spun că da, sunt și bărbați galanți :wub: Că da, e o modă să fie fata bună cu băiatul rău :silly: Uneori însă galanteria asta pare dusă la extreme, de unii, și pare artificială, cu un scop bine definit. Aici vorbesc din experiența mea (iar veți spune: care experiență la 17 ani? :pinch: ) Și mie îmi plac băieții/bărbații galanți. De multe ori mă trezesc dorindu-mi să fi trăit acum vreun veac, sau măcar jumătate de veac. :happy: Cât despre meritat, Nice, te contrazic :whistle: : nu toate damele merită o comportare galantă din simplul motiv că nu vor ști să o aprecieze.
    Vai, câte fețe am pus :wassat:

    1. Ada, eu am vorbit de galanterie ca principiu de viata, ca mod de viata. Ori esti cu toate, ori cu nici una.
      Sami nu stia daca eu merit sau nu sa fie politicos si atent, dar totusi nu a pregetat sa vina sa ma ia! A facut doar un gest frumos fatza de o necunoscuta. :face: :ninja: Asta am vrut sa reliefez. In timp ce vecinii mei din bloc nici nu ma saluta… Cu alte cuvinte ei considera ca nu merit sa fie galanti cu mine. :sick:

      1. De ce să fii cu toate? a fi femeie pentru mine nu presupune prezenţa vaginului, ci a feminităţii. Atunci consider că merită să fiu domn când am de-a face c-o doamnă. Altfel merg mai departe.

        Iar cu salutul e poveste complicată. Nici eu nu salut decât pe cei pe care-i cunosc sau am un minim de interacţiune. Nu suntem totuşi la ţară unde să ne ştim toţi.

        Mai mult, Nice, dacă nu eşti salutată, un ‘Bună ziua!’ poţi spune şi tu prima dată. Poate vei fi surprinsă într-o zi… :smile:

          1. Păi atunci nici nu poţi avea pretenţia să fii salutată…

            Salutul acela nu ţine de galanterie, ci mai mult de familiaritate. Un necunoscut poate fi galant cu tine fără să te salute, doar deschizându-ţi uşa sau dându-ţi prioritate de trecere la o coadă, ştiu eu…

            Eu cred în conceptul egalităţii în drepturi, aşa că mă seacă clişeele de genul ‘el să facă primul pas’ sau ‘el să aducă banul în casă’ sau orice alt stereotip tâmpit şi disociativ. Deci, dacă domniţa vrea să mă cunoască, să o facă, nu doar să aştepte. Nu-i regulă, dar dozele de completare se egalizează în timp.

            1. Pai ne cunoastem de-o viata. Si asa am mai lasat de la mine si i-am salutat eu pe ei, cu toate ca nu mi se pare normal sa-i salut eu de fiecare data prima, iar ei fie sa-mi raspunda in doi peri, fie sa se faca ca nu au auzit. Da, acum s-au inversat rolurile, fetele fac primul pas, ii suna de baieti, ii agata prin baruri, discoteci, cluburi, le trimit mailuri… Si ei, dragalasii, s-au obisnuit sa fie curtati si stramba din nas cand aud ca mai exista si fete in banca lor, fete care astepta ca ei sa aiba initiativa. Dar primele au mereu castig de cauza, pentru ca in zilele noastre primeaza tupeul.
              Prefer sa raman singura toata viata decat sa ma duc eu la barbati sa le fac diverse propuneri, sa-i sun eu prima, sa ma dau la ei. Pai atunci care mai e rolul barbatului…mi se pare ca unele lucruri nu se demodeaza niciodata.

              1. Rolul bărbatului nu e să facă primul pas, mi se pare o pretenţie absurdă cu care multe din femei sunt educate, şi aşa ajung să aibă impresia că ele trebuie să fie cucerite, impresionate şamd, iar bărbatul să vină, să facă, să dreagă etc…

                Ce dacă-i suni tu prima, sau te ‘dai’ la ei? mi se pare vanitate să ai aşteptarea ca bărbatul să facă primul pas…

                Aşa pot spune şi eu că-s înalt, inteligent, capabil, fin observator, de ce să mă obosesc eu să cuceresc pe una când pot aştepta să vină ele la mine? (partea interesantă e că ele chiar vin la mine, doar că nu-s pe lungimea mea de undă :biggrin: ) .

                Se zice, apoi, că fetele cuminţi atrag bad boys-ii, aşa că dacă nu manifeşti filtrare, doar aştepţi, nu poţi nici să crezi că un oarecare x te va putea vedea pe tine altfel decât pe oricare alta. Chiar şi tipele super frumoase pierd în faţa uneia care e stăpână pe sine, ştie ce vrea, şi nu se teme de prejudecăţile societăţii sau de stereotipurile aberante cu care am fost toţi educaţi.

                Până la urmă, vânătorii aleg prada cea mai uşoară :smile:

                1. Ai si tu dreptate pe undeva, insa eu chiar nu ma vad in postura de a alerga dupa un barbat care astepta imperturbabil sa fie cucerit. Adica ce-mi propui, sa ma transform eu in vanator? Sa zica ala: ia te uita si la disperata asta, oare ce-o mai vrea de la mine?
                  Categoric nu e genul meu, dar nu pentru ca urmez eu nu stiu de stereotipii ale societatii, ci pentru ca nu ma simt confortabil vanand barbati. Nu-mi sta in fire. Da, vreau sa faca el macar primul pas…sa vad ca-l interesez catusi de putin.
                  Dar o chestie simpatica, o sigura data am facut si eu ce zici tu, m-am cam dat la un tip, m-am cam tinut de capul lui, am cam insitat si atunci am tras lozul castigator. :w00t: :cool:

    2. Cel mai rau e de cei care n-au nicio treaba cu tipul asta gen “Bad Boy”.. caci nici femeile rele nu trag la ei, dar nici alea bune, deci au o soarta cam naspa tare. Sauuuuuuu ma rog, cica femeia matura ar trage la cel bun si nu s-ar casatori cu celebrul Bad boy.. dar ce sa faci ? Ai 20 si-oleaca si toti astepti sa mai cresti ca sa te ia si-o FEMEIE, nu o fata ?.. iar naspa :silly:

        1. Pai cum eu am alte defintii despre ceea ce cred eu ca e cu adevarat un “bad boy” si nu cum o iau unii doar la propriu si atat.. as zice ca’s mai mult baiat bun, DAR am cate ceva si din bad boy.. iar momentan incerc chiar sa-mi trag mai multe de la bad boy, dar nu la propriu :lol: fiind chiar RAU.. Ci folosindu-ma de anumite calitati ce fac un “bad boy” sa fie TARE :cool:

          1. Incerci o reconversie? :)) Stai ca iti dau acum o caracterizare a bad boy-ului care mi s-a parut extrem de reusita. Doua minutele.

            1. Ce este un bad-boy mai exact ?

              – este acel “personaj” pe care tu il urasti, iar ea
              il adora. Mai incolo va spun si de ce …
              – este cel care te iti ridica nivelul geloziei la “standarde europene”
              – este cel pentru care ea te paraseste sau nu te mai baga in seama
              – este cel pentru care incepi sa nu mai ai incredere in ea

              Cum identificati un bad-boy?
              In principiu este foarte simplu :

              – prima lege a unui bad-boy : nu ii pasa ce cred ceilalti !;
              face ce vrea, cand vrea, cum vrea si nu da nici 2 centi pe parerea altora.
              – este mereu imprevizibil; nu o sa iti dai seama niciodata ce urmeaza sa faca, ce stie sa faca, cum gandeste, la ce se gandeste.
              – este la limita “extremului” sau ii plac sporturile extreme : tocmai aceste lucruri periculoase il fac sa simta ca traieste
              – cea mai importanta persoana pentru el este EL : niciodata EA !

              Sa ne imaginam : esti la un chef cu prietena si totul pare perfect. Pana apare el ! Vine langa voi si dintr-o data observi anumite lucruri.
              Ea se schimba. Din cea care nu mai putea sa taca din gura, acum nu mai spune nimic.Radea mereu dar acum nu mai schiteaza nici o emotie. Din senin este la limita timiditatii. Iar asta te face
              sa te intrebi. De ce este asa de atrasa de el ?

              Iata principalele 3 motive :

              1. Pentru un bad-boy cea mai importanta persoana este EL.

              Lor rareori le pasa daca obtin ceva de la o femeie sau nu. Mai mereu tind sa para preocupati de ceea ce ii distreaza sau ii poate distra.Un lucru foarte important : ei inspira respect. Nu sunt genul de oameni pe seama carora sa faci glume.
              In secunda in care o femeie ii trateaza intr-un mod cu care ei nu sunt de acord, vor pleca.
              Da! Vor pleca fara sa se uite inapoi, la cel mai mic semn de “impresie”. Un alt lucru important este ca ei nu suporta sa se plictiseasca. Viata lor e orice, mai putin plictisitoare. O sa fuga de plictiseala la fel cum vampirii fug de usturoi.

              2. Un bad-boy creaza dependenta

              De ce? Am spus mai sus. Nu suporta sa se plictiseasca. Au intotdeauna ceva interesant de facut ! Astfel viata langa ei poate fi foarte distractiva.
              Foarte important : pentru el conteaza distractia LUI.

              3. Spontaneitatea, mereu rebel …

              Doua caracteristici foarte importante. Pentru aceasta persoana nu conteaza riscul unei situatii, ci doar distractia pe care o genereaza.
              Mereu imprevizibil, intotdeauna interesant !
              Sursa: un amic din blogoll, dani.
              http://danielurda.ro/povestiri-adevarate/bad-boy/

              1. Da, sunt explicatii destul e bune mai ales punctul ala 1.

                Marea calitate a unui bad boy e ca foarte rar spre deloc, pare NEEDY (sper ca se stie clar ce inseamna needy), iar marele defect al unui good guy veritabil e ca el pare de multe ori NEEDY. Iar asta e o greseala destul de des intalnita la ei si n-ar trebui facuta!

                Si 2 e goodie si chiar si 3.

                Dar aici e doar de lauda gen.. Eu am alte teorii si defintii care te pot transforma si-n ce ai dat tu :cool: asta daca ai vointa si chiar vrei.

                1. Eu cred ca un bad boy e intruchiparea egoismului dus la extrem. Nu-i pasa de nimeni…doar de el. Are o personalitate puternica, stie ce vrea si cum sa obtina ce vrea. Si, evident, e foarte inteligent si are o mare experienta cu femeile. E manipulator prin excelenta. Fetele sunt capitvate de el pentru ca stiu ca nu-l vor avea niciodata cu adevarat, pentru ca el nu apartine nimanui, e un lup singuratic in fond. Si un alpha male totodata.

                2. Pai vezi mai Nice.. un 2 in 1 cum am zis eu n-ar fi chiar super misto ? :cool: Daca le indeplinesti bine poti chiar sa faci o fata sa fie lesinata dupa tine :cool:

                3. Lusio, atat timp cat vrei s-o cuceresti pentru ca si tu esti lesinat dupa ea, atunci e ok acest 2 in 1. Daca o vrei doar pentru a mai bifa o cucerire, pentru o confirmare a faptului ca farmecul tau masculin a ramas inca nealterat, dintr-o ambitie prosteasca, un pariu intre prieteni, o razbunare…it’s bad. Atunci te transformi intr-un om fara inima, fara scrupule, un veritabil…villain. :devil:

                4. Eu momentan le cam indeplinesc (cat de cat) dar din pacate o fac doar dupa ce ma obisnuiesc mai bine cu persoana respectiva. Si aici se pare ca mai am de lucrat. Trebuie sa fiu incantator DIN START/DIN PRIMA :silly: iar treaba asta e mai mereu dificila pt mine ca am o zodie de om sensibil/timid :dizzy:

                  Din cauza asta am avut si relatii care au inceput ca simpla prietenie iar dupa un timp, uneori si cand nu se credea, mai ales din partea ei, am devenit iubiti.. pt ca DUPA CE m-am invatat cu persoana respectiva, stiu sa intru pe sub piele.. stiu sa devin chiar si foarte placut si sa creez si dependenta de mine, sa te fac sa te gandesti la mine, sa-mi simti lipsa.

                  Femeia e foarte emotionala, de aici si multe instabilitati la ea, dar daca stii sa le controlezi, treaba poate fi minunata pt mult timp. Dar trebuie sa mai ai si putere caci la un moment dat poate fi obositor sa tot incerci sa fii incantator, extrem de des. Si mai departe cred ca stii plangerile mele la faza “femeile au pretentii multe si stiu sa ceara DES, dar nu sa si dea la fel de des” (si totusi, sa nu generalizez)

                5. Da, Lusio, ai evidentiat un aspect extrem de important: e o arta sa stii sa cuceresti, dar si sa mentii aprinsa flacara iubirii. Sa stii cat sa dai si cand sa dai. Ce sa ceri si cand sa ceri. Cei care nu o poseda, esueaza in mod lamentabil si se plang mai apoi ca n-au avut noroc in viata. :alien: Iti trebuie inteligenta,sarm, tupeu, spontaneitate, rabdare, scoala vietii.

  21. Lusio, ti-am editat commentul. :cheerful: :cool: Ii omor pe astia de la blogway…nu-mi pun si mie la dispozitie cel mai util plugin… Iar ieri m-am trezit cu site-ul suspendat. :ninja: :sick:
    Daca te incalzeste cu ceva, si eu gresesc de fiecare data cand postez pe alte bloguri…si nu am ocazia sa corectez, nici nu pot ruga sa editeze. Unde omul e intelegator(Ada, Danny)se ocupa de acest aspect. :wink:

  22. A, B, C-ul unui comportament frumos incepe din familie. Felul cum se poarta parintii unul cu celalalt si ceea ce-l invata pe copil, pun o amprenta greu de schimbat in anii care vin, daca tanarul nimereste intr-un anturaj cu aceleasi carente. Si totusi niciodata nu este prea tarziu sa inveti sa te porti, baiat fiind sau fata.
    Este la fel de urat un comportament lipsit de maniere si la o fata.
    Va recomand spre citire:”Codul bunelor maniere astazi”, de Aurelia Marinescu, pe care am avut placerea sa o ascult intr-o emisiune laTV!
    Unele atitudini, gesturi trebuie sa fie atat de familiare, incat nu ar trebui sa ne miram cand un tanar deschide o usa…
    S-a ajuns aici din cauza ridiculizarii a tot ceea ce este frumos si normal, socotindu-se vechi, demodat…
    Anumite lucruri nu se demodeaza niciodata si trebuie pretuite de noi toti!

    1. Superb comment, Gabi. :smile: Retin in mod deosebit doua idei:
      1S-a ajuns aici din cauza ridiculizarii a tot ceea ce este frumos si normal, socotindu-se vechi, demodat…
      2 Anumite lucruri nu se demodeaza niciodata si trebuie pretuite de noi toti!
      Nu ar strica nimanui lecturarea “Codului Bunelor Maniere astazi”. :wink:

  23. Mai sunt galanteria si cavalerismul de actualitate..?

    Au trecut doua decenii de la obtinerea libertatii, decenii in care fiecare a inteles cate ceva, neexistand un proiect comun acestei natii si, nu cred ca este doar o impresie, parca ne-am ratacit…
    Consider ca inteligenta, bunul simt, precum si multe alte calitati umane, pe langa mostenirea genetica, sunt rezultatul efortului sustinut (eu sunt dintre cei ce sustin ca scoala este printre cele mai dificile munci de pe acest pamant, dar extrem de frumoasa :), determinarii si cred ca aici se inregistreaza cele mai mari deficiente; in acest domeniu am pierdut cel mai mult.
    In cazul in care o persoana este pe cale a se ineca este recomandat sa fie lasat pana in momentul in care nu se mai agita, pentru ca il poate lovi in agitatia sa si pe salvator si se pot ineca amandoi…poate a venit momentul in care vom construi iarasi caractere puternice, educatii solide, care ar include si galanteria…sau mai sunt necesari inca douazeci de ani (precum exodul biblic).
    Sunt barbati care se poarta in acest mod si, spre exemplu, in multinationalele din servicii, exista un cod de conduita, care stipuleaza obligativitatea unui astfel de comportament si pe care nu il poti insusi daca nu ai…materialul potrivit :) este o scoala, o oaza, in jurul careia se pot constitui pepiniere ale noilor (clasicelor) valori umane.
    Ca o concluzie, eu cred ca scoala, educatia de calitate este salvarea noastra.
    Iti doresc sa ai parte numai de un astfel de comportament in jurul tau, sa atragi numai o astfel de atitudine si la randul tau sa determini barbatii din universul tau sa se comporte ca atare…femeile au aceasta putere asupra noastra :)

    1. Buna Mathew. :smile: Long time no see. :cwy: Pe blog am reusit sa strag astfel de barbati minunati, chiar si la job sunt multumita de manierele si comportamentul colegilor si sefilor, pe strada, in mijloacele de transport in comun, in bloc si in magazine e putin mai greu insa. Aici e de lucrat… Nu prea stiu cum.
      Cat despre scoala…problema e ca tinerii din ziua de azi nu prea se mai lasa educati, modelati, considera ca le stiu deja pe toate, ca sunt buricul pamantului, iar teribilismul varstei ii impiedica sa devina receptivi la sfaturile adultilor. :unsure: :ermm:

      1. Buna seara, Nice!
        Tough times…dupa mine, una dintre explicatiile marilor povesti de dragoste ale istoriei literare cred ca a fost aceea a despartirilor lungi si dureroase :) (glumesc desigur..)
        Dar te urmaresc cu mare interes si drag.
        Sunt convins ca ne aflam intr-un punct important al evolutiei, de faliment financiar (Islanda, Grecia, Portugalia…) si moral…cred ca vom intelege ca fara munca, fara educatie vom disparea…
        Gandeste pozitiv: puiutul meu, puiutul tau, puiutii celor dragi, parte ai universului tau, puiutii puiutilor nostri vor trai asa cum gandesti tu, cum frumos ii vom educa si astfel, in jurul acestor nuclee se va recladi Romania sau Europa Unita in care iti va fi drag sa traiesti ca o bunica tanara, frumoasa si inteleapta :)
        Mai intai e necesar sa reconstruim increderea…

        1. E posibil sa ai dreptate… Ah, dar nu-mi plac despartirile de niciun fel, nici cele scurte, nici cele lungi si dureroase. E o mare fericire pentru mine intoarcerea unui prieten drag… :smile: Pana de curand, mai precis pana in momentul cand am fost loviti de criza, am reusit sa gandesc pozitiv, acum recunosc ca n-o mai fac. Eram printre cei care credeam cu tarie intr-o soarta mai buna pentru tarisoara noastra.
          Cum o reconstruim, ca nu avem nimic palpabil, viitorul nu se anunta deloc in tonuri de roz, dimpotriva. :sad: :face:

  24. Pe de altă parte, unde să mai fie bărbaţi galanţi când multe femei se comportă de parcă n-au nici măcar vid în cap, arată de parcă kebabul e hrana vitală sau au 10kg de tencuială pe faţă, folosesc pe post de tic verbal organele masculine, vorbesc zgomotos, pun accent primordial pe sex, sau bani…

    Deci, oarecum, se contrabalansează oferta în funcţie de cerere. :happy:

    1. Se vede ca te-ai adaptat rapid la economia de piata. :biggrin: Foarte sincer iti marturisesc ca in drumurile mele vad extrem de rar fete/femei carora sa li se potriveasca descrierea ta. Remarc multe tinere femei stilate, finute, elegante, educate, naturale, manierate, cu siluete impecabile, cu un bun gust ireprosabil. Sa nu mai spun ca in metrou, multe dintre ele citesc carti groase…

        1. Exact. Să nu fie cu supărare, dar văd atâtea tipe slabe pe care se vede celulita sau lipsa de mişcare încât mă sperie.
          Dacă eu reuşesc să nu fiu burtos, făcând minimul de exerciţii, ele de ce nu s-ar întreţine? pe lângă că urăsc fetele care se machiază zilnic, încât să nu ştii ce-i sub…

          N-or fi ele ‘multe’ în drum, dar îmi aduc aminte de astă vară când 3 din 5 tipe aveau mai multe kg decât trebuie… sunt curios ce se va schimba acum.

            1. Nu m-ai înţeles. Nu pun prea mare preţ pe aspect, dar nici puţin. Sunt tânăr, încă sunt supus atracţie fizice înainte de altceva, deci mi se pare normal să nu mă mulţumesc cu o tipă care mănâncă de sport sau găseşte orice scuză jalnică pentru a nu face puţină mişcare de întreţinere.

              Cât despre partea cu celulita, nu sunt absurd, alimentaţia o crează primordial, dar pentru unele e atât de mare lenea încât nici măcar nu se obosesc să facă ceva în privinţa asta. Eu sunt un om activ, mă mişc mult, îmi plac plimbările, sportul, şi nu mă simt mai bine niciodată decât după mişcare. E foarte corect să pun problema aşa, pentru că e o problemă. La fel cum burtoşii mi se pare specimene de bărbaţi jenanţi. Puţină burtă, ok, dar nu de femeie gravidă sau să atârne şuncile prin toate părţile. Da, dacă ele nu se respectă, eu de ce aş face-o?

              Cât despre make-up, nu-mi schimb părerea. Poate să facă o persoană mai plăcută fizic, dar dacă sub machiaj nu-mi place naturaleţea ei, nu mă interesează cât de bine e mascată. Tot aşa am eu şi un of împotriva implanturilor cu silicon. Ador naturaleţea , nu-i nimic mai frumos. Paradoxal, sunt împotriva artificialităţii, ca să vezi…

              Degeaba e inteligentă dacă nu mă atrage fizic, şi degeaba mă atrage intelectual dacă e urâtă, după standardele mele. Cred că e valabil la mai mulţi, până la urmă…

              Şi tot aşa, ca fapt divers, manechinuitele sunt mult prea slabe pentru gustul meu :cheerful:

                1. Nici vorbă. Nu am un tipar anume, trebuie doar să trezească ceva în mine cu sclipirea ei, şi să-mi placă fizic încât să-mi doresc s-o văd în toate ipostazele, să-mi inducă dorinţa de a o săruta etc.

                  Cât despre devreme acasă, e stereotip. Fetele cuminţi nu mi-au plăcut niciodată, dar mă reprofilez… :blush:

              1. Oh, da Lusio, e realmente cutremuratoare cea in care e nemachiata, te sperii, tu de ce crezi ca am ales-o pentru a o pune pe blog? Si in cea machiata zici ca e un inger… :face:

                1. Hei baieti, inainte de a va combina de tot, analizati cum e si machiata si nemachiata :lol: si dupa faceti si pasul :w00t:

  25. Buna seara!
    la cata mancare este pe piata te miri? eu nu :D mai e si lipsa de miscare ca avem joburi de tocit fundul 8-9 ore/zi sau chiar mai mult in fata biroului
    si mai exista un aspect, noi nu am fost crescuti sa facem miscare, recunosc ca si lenea e mare doamna, acasa singuri nu facem exercitii, in parc nu fugim, suntem lenesi si sedentari iar abonamentele la unele sali sunt de lux, nici nu-ti permiti, parca aparatele alea sunt poleite cu aur
    nu vreau sa te dezamagesc dar cred ca peisajul va fi neschimbat si in vara ce urmeaza

    1. Voi renunţa la a mai deschide ochii sau voi ajunge la rang de nepăsare maximă.
      Mie mi se pare trist, nu pentru ceea ce văd, ci pentru că ştiu că se pot face multe în privinţa asta şi predomină comoditatea. La mine-n familie toţi sunt supraponderali şi am învăţat din cauza asta să nu exagerez cu alimentaţia, deşi taurii sunt renumiţi pentru că sunt gurmanzi :sad:

      10-15 minute zilnice sunt suficiente pentru întreţinere, o spun din experienţă. Dar trebuie ambiţie şi perseverenţă.

      Revenind la subiectul iniţial, mi-am aduc aminte de o fază: eram în faţa blocului, şi în spatele meu venea o domnişoară simpatică, la vreo 1.60, vreo 20-22 de ani, şi am zis că nu mă costă nimic să fiu politicos. Am deschis uşa, şi am ţinut-o deschisă până a intrat, ca apoi să-mi spună că am făcut-o să mă uit la fundul ei, şi a zâmbit vulgar. Am ridicat o sprânceană şi am zâmbit, având în vedere că era şi puţin plinuţă. Sunt sigur că pentru 1 ca mine sunt 10 alţii care-i spun că arată bine aşa cum e, cine o place o place aşa cum e şi alte măgării de-ăstea blazante.

      Şi e doar un exemplu din multe, am o colegă mai grăsuţă care se consideră superbă şi cu forme. Doamne fereşte s-o vezi îmbrăcată mai mulat… :unsure:

      1. sunt multe persoane mai plinute care au un farmec aparte, si care se imbraca foarte bine, stiu sa-si scoata in evidenta calitatiile …..mie imi plac persoanele “cu forme” :)
        despre cazul descris ce sa zic? atata a putut, atata a zis :)
        cert e ca ar trebui sa ne impunem si miscarea, sa ne purtam mai mult de grija :)
        nu cred ca tine de zodie faptul ca ne place sa mancam :) eu sunt fecioara si am recunoscut ca sunt pofticioasa si gurmanda :) si pe deasupra si regina sedentarismului :)))0 dar vreau sa ma tratez :)

  26. Nice, perfecta descrierea de pana acum, date fiind elementele f vagi pe care le-am oferit! Asa este, sunt blond si am ochii albastri – verzui! Ce zici de asta ? Daca mai aveam si 20 de cm in plus…..altfel ar fi stat lucrurile, sunt convins! :tongue:

            1. Pai din punct de vedere fizic a mai ramas ceva? Ce numar porti la pantofi poate… :devil:
              Moral: pari un baiat bun, manat de intentii nobile, serios, familist convins, dintr-o bucata, dar si inteligent si cu un dezvoltat simt al umorului. :silly: :blink:

        1. Din ce am inteles, un tip foarte inalt, la 1,92. Restul…posibil par scurt, saten, ochi caprui, constitutie atletica. M-am apropiat?

              1. E clar, nu iti plac ochii astia! Nu inteleg de ce, apa din zona insulelor exotice exact asa are culoarea!

              1. Imi plac, sunt foarte frumosi, dar prefer barbatii bruneti cu ochii negri. Da, inot, handbal, tenis, basket, volei, schi, patinaj.

                1. Nici mie nu-mi place culoarea ochilor mei. Nu-s nici albaştri nici verzi. O fostă iubită era obsedată de ochi, pentru că în anumite zile aveau o culoare, în altele se schimbau… şi îi aminteam de tatăl ei. Ceea ce-mi cam displace…

                2. Hehe, inseamna ca ai un trup foarte frumos definit, dupa ce ai practicat atatea sporturi… cred si eu! :P

                3. Ah, dar am explicat ca imi plac ochii deschisi la culoare, si eu as fi vrut sa-i am astfel, doar la barbati ii prefer negri. :biggrin: :blush: :ninja:

  27. @ Nice

    Sunt pe cale de disparitie, tocmai pentru ca acesti barbati nu conteaza pentru ca nu sunt “cool”, sunt “plictisitori” si “fara viata”…

    1. Sincer, mie Sami mi s-a parut extrem de ispititor, interesant, plin de viata, simpatic. Tare tipu’, in orice caz. :devil: :ninja: :wub:

  28. Probabil ca sunt pe cale de disparitie, dar nu cred ca vor sucomba, cu totul, niciodata. Dar stii… si feminitatea, aura aceea de mister, delicatetea, tandretea, sensibilitatea tinerelor domnisoare e la fel specie rara…

  29. Nu cred ca barbatii galanti, cu bun simt, ar fi pe cale disparitie, insa cu siguranta sunt o minoritate, si probabil vor ramane asa, atat timp cat la nivel social e promovata acea imagine de ,,bad boy”. In ultima perioada am intalnit mai multi posesori ai bunului-simt, tocmai la facultate, desi nu ma asteptam :smile: Iar asta nu poate decat sa ma bucure.
    Sa stii ca oarecum au si baietii dreptate cand spun ca politetea, respectul, gesturile de cavaler nu se ofera gratuit si nu oricui. Insa, consider ca intr-o prima interactiune, oricarei domnisoare ar trebui sa i se acorde prezumtia de ,,lady”. Daca dovedeste contrariul, evident ca isi va pierde acel respect…
    Cat despre badaranii, nesimtitii si prost-crescutii pe care ii intalnesc pe strada, la magazin, la diverse evenimente, in general ii reduc la tacere cu priviri ucigatoare. De obicei functioneaza. Cand nu functioneaza, ironiile mai mult sau mai putin subtile sunt bine-venite, asta pentru ca nu ma pot abtine… :ermm:
    A! :w00t: Am si eu un vecin pe care l-am salutat eu o vreme, mereu prima, iar el raspundea tot mormaind, sau nu raspundea (sau nu il auzeam). Nu il mai salut, dar cand il vad cum se uita la mine si asteapta sa zic ceva imi vine sa il ghidil sub limba. Saptamana asta si-a cascat gura si a spus ,,Salut”, asa de buna voie si nesilit de nimeni. Deci se poate :smile:

    1. De acord cu tine. Prezumţia de lady, cum o denumeşti tu, mi se pare un pod comun în relaţiile interumane. Şi dacă tot se insistă atât pe primul pas din partea bărbaţilor, prezumţia respectivă e un bun început.

      M-am gândit, Nice, şi probabil Bucureştiul e foarte diferit din punct de vedere social faţă de alte oraşe.
      De exemplu în Cluj, lumea e mai politicoasă, probabil şi pentru că nu toţi se grăbesc să ajungă ‘undeva’ repede, la distanţă mare.

      Doar eu tot vreau să plec prin alte părţi :cheerful:

    2. Colorbliss, exact, sa ni se acorde prezumtia de…nevinovatie. :biggrin: Macar atat… Oare misoginii de pretutindeni au ceva obiectii? Chiar am vazut aseara un film despre un bad boy transformat in cel mai bun si manierat baiat din lume de catre o fata isteata foc, decenta si frumoasa. Dar, ma gandesc ca lucrurile astea se intampla doar in filme… :unsure:
      Oricum, am invatat si eu niste mici trucuri. :devil:

      1. Nice, se mai intampla si in realitate, insa doar in cazul in care baiatul rau nu era chiar asa rau cum vroia sa para, cand era doar o masca. Poate acesta e si motivul pentru care fetele bune sunt (se lasa) atrase de baietii rai, spera sa fie o masca si sa descopere ceva suflet minunat ascuns acolo.. :silly:

        1. Ai mare dreptate, fondul baiatului din film era unul bun, dar decisese sa se schimbe din cauza unei mari deceptii sentimentale. Si pentru ca a observat ca baietii rai sunt la mare cautare…
          Si eu m-am indragostit de un astfel de baiat rau, dar, paradoxal, am fost atrasa de bunatatea sufletului sau… de toate calitatile lui minunate. :sad: :dizzy: :unsure:

        2. Dacă ai şti câtă dreptate ai… psihologic vorbind, orice femeie care vede un bărbat de genul şi îl vrea, are ca scop final subconştient să-l schimbe, ea să ajungă cea care-l îmblânzeşte. Totodată, aşa se şi strică jucăria… şi apoi doar minunat nu mai rămâne.

          1. da, intregul mecanism e ilogic si porneste si dintr-un oarecare orgoliu, mi se pare. Adica, nu l-au schimbat toate femeile cu care a fost, dar EU il voi schimba (pentru ca, mai apoi, asa cum bine ai mentionat, sa constat ca am stricat jucaria) :silly:

            Lucrurile sunt putin mai complicate in exemplul dat de Nice, cu al ei ,,bad boy”, cand sufletul bun si anumite calitati sunt cele care au atras-o initial… Aici ramane la latitudinea lui daca va continua sa poarte masca sociala a baiatului rau sau va lasa ,,garda” jos…

            1. Oh, dar daca l-ai vedea ai zice ca e cel mai bun om din lume… e bun si rau in acelasi timp…e foarte greu de explicat, e impresionat, fascinant, irezistibil. E un geniu al manipularii, al raului, al inselaciunii. Mastermind in deceiving…asa cum el insusi se intituleaza…

    3. Mda, apropo de mitocani, eu am fost scuipată în față de niște idioți pentru că mi-am permis să le arunc mingea de fotbal peste gard, minge cu care îi loveau pe copiii din parc. Fain, nu ?

  30. Nu cunosc multi, dar cei pe care-i stiu, sunt oameni de nota 20 si nu doar din cauza manierelor si a bunului simt, ci si din cauza faptului ca aceste lucruri vin natural la ei, vin de la sine. Aspectul asta mi se pare mie cel mai imbucurator si din cauza asta ii pretuiesc atat de tare. :)

  31. Mai, nu prea! Spaniolii nu sunt nici pe departe ca romanii. Prietenul meu a facut loc unei doamne sa treaca si se uita la el de parca ar fi vrut ceva in schimb. Desigur sunt si badarani si amabili, ca si la noi :wink:

    1. Sami nu era un vecin, era un strain, nu avea de ce sa vina dupa mine cu liftul sa ma ia. Nu o fac vecinii mei, d-apai necunoscutii. Nu stiu daca esti tu mai norocoasa sau eu mai ghinionista. :wink: :wassat:

  32. Crede-ma ca la capitolul maniere… uneori reactiile sunt neasteptate. Au fost cazuri cand am intrat in magazine, si-am dat un simplu si frumos “sarutmainile”… ca sa fiu intampinat cu priviri ostentative, ca si cand mi-as fi batut joc de femeile de acolo.
    In alta ordine de idei… a fost o faza care m-a amuzat pe de-o parte, si m-a secat pe de alta, cand aflandu-ma in acelasi mijloc de transport cu fosta mea iubita, la coborare ii intind mana (coboram in aceeasi statie). Si ce crezi ca-mi spune? “Ah, aaa… multumesc, prietenul meu nu face asa ceva”. Mda, deci… manierele s-au cam dus “bass”.

    1. Deci, mie mi-au dat barbati straini mana cand sa cobor din autobuz, nu stiu de ce, dar eu le-am oferit-o si le-am multumit! Poate nu a fost normal gestul lor, dar mie mi-a adus zambetul pe buze…
      Deci, femei si femei, nu toate intampina gesturile de galanterie ale barbatilor la fel!

  33. :) Sa fac asta cu o femeie pe care n-o cunosc… riscant… nu stiu la ce reactie sa m-astept. In schimb, daca are ceva sacose/cumparaturi… in mod sigur reactia va fi buna :wink:

  34. Inca mai exista barbati galanti si respectuosi… m-am maritat cu unul! :P Si garantez ca exista specimene de-astea si-n Bucuresti, chiar in blocul meu! Nu de putine ori mi-au deschis usa de la intrare in scara, mi-au lasat mie liftul, m-au ajutat cu bagajele… si nu cred ca e din cauza pletei blonde! :)) Si apoi, chestiile astea se invata in familie, de cele mai multe ori de la mame. Imi amintesc cum il educa mama pe fratele meu sa se poarte in lume cand eram mici si vad (cu mandrie!) ca au prins invatamintele ei, chiar e un barbat manierat fratele meu!

  35. Ba ió la tăte femeile, tinere, bătrâne, ace de picup, grase, late, le zic Săru’mâna iară la bătrânele mele din bloc (majoritatea vecinelor îs pensionare), la car plăsuțele deseori. La tăte le zic “domnișóre faine”, mamăă ce se luminează la față. :lol: La muncă din complimente nu le scot chiar de nu-s modele. Amabil, glumeț, trebe să fii, să transpiri a fi tot timpul cu tătă lumea. Când nu mai poți, te ascunzi, tragi o beție și te înjuri pe tine-n oglindă. :lol: :lol: :lol:

  36. Margeluta, Turi si Hapi: Va multumesc mult, dar nu trebuie sa lasati comentarii la articolele vechi(acesta e de acum un an). Ma jucam si eu pe fb.
    Va multumesc inca o data. :smile:
    O sa postez in curand un articol nou nout. :)

Comentariile sunt închise.