Hobby

Luna aceasta se implinesc 4 ani de cand am facut primi pasi timizi in blogosfera.

De fapt, totul  a inceput prin toamna lui 2006 cand am intrat pentru prima data pe blogurile de fotbal ale gsp-ului. Pe atunci eram pasionata de sportul rege si citeam cu nesat orice articol aparea pe site-ul respectivului ziar. Iar comentariile aferente mi-au starnit curiozitatea si interesul dintr-un sigur motiv: pasiunea pusa in ele, uneori dusa la absurd, care genera o violenta a limbajului greu de imaginat si tolerat. Ma uitam efectiv ca la un spectacol, grotesc pe alocuri, dar care impresiona prin arsenalul aruncat in joc de combatanti. De cele mai multe ori, lupta de idei condusa excelent de persoane de o inteligenta si umor rar intalnite de mine degenera in jigniri si injurii nedemne pentru astfel de minti luminate. Si atunci, in plin razboi stelisto-dinamovist(nu uitati ca totul se petrecea in 2006, cele doua echipe erau inca la putere in fotbalul romanesc, provincia nu-si incepuse inca ascensiunea in Liga 1), printre tunuri si baionete, un gand funebru mi-a incoltit in minte: de ce nu as fi si eu parte integranta a acestui nemilos razboi? Oh, cat mi-ar fi placut…dar repede am realizat ca nici macar nu stiu sa scriu pe bloguri, d-apai sa ma iau la tranta cu adversari de asemenea calibru. Si am ramas un simplu spectator,  urmarind fiecare discutie si cunoscand in acest fel extrem de bine taberele beligerante. Stiam fiecare nick in parte, cat poate si ce poate. Si ma distram, ma delectam cu parerile lor, gandindu-ma ca niciodata nu voi fi in stare sa insir pe o foaie virtuala mai mult de doua fraze. Abia in primavara lui 2007 mi-am luat inima-n dinti si am lasat un prim comment pe un articol semnat chiar de redactorul sef al respectivei publicatii. Lasat e un fel de-a spune, din ratiuni care-mi scapa si acum, acel post al meu nu a aparut niciodata. Dar ce mai conta, imi gasisem curajul necesar si nimic nu ma mai putea opri. Au urmat zeci de batalii cu inamicii dinamovisti, rapidisti, ceferisti, din care am iesit de multe ori sifonata, dar distractia a fost de fiecare data la cote maxime. Mai ales ca semnam  cu nick neutru, nimeni nu stia ca in spatele acestuia se afla o fata. Nopti nedormite la calculator, tone de cafele dimineata pentru a putea face fata la job, si iata cum o alta dependenta se prefigura la orizont: cofeina.

Nice nu a fost mereu o postatoare blanda, surazatoare, inteleapta sau impaciuitoare.  Dimpotriva, fotbalul scoate tot ce e mai rau din oameni si nici eu nu am fost crutata de efectele sale nocive, nu de putine ori am  comis erori si poate am jignit oameni nevinovati. Am fost nedreapta si m-am comportat ca un copil razgaiat. Se presupune ca am avut 3 ani la dispozitie pentru a-mi consuma intreaga doza de agresivitate, rautate sau orgoliu. Pentru a ajunge aici…

In afara de blogging, dupa cum deja ati aflat, sunt pasionata de calatorii in tari europene si orase medievale, de inot si shopping. :wub:

Care sunt hobby-urile voastre?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

231 de comentarii la “Hobby”

  1. Imi aduc aminte…Ce vremuri…Din pacate ne-a ars Dinamo ieri..(Si cand te gandesti ca, fiind la tara, m-am dus special la carciuma ca sa vad meciul)…Daca nu erau blogurile de pe Prosport, nu ne-am fi cunoscut…Mai vrei sa-ti mai spun o data tarile din Europa Centrala? :)))

    1. Vai, ti-ai adus aminte, nu pot sa cred! :blush: :cool: :shocked:
      I’d love to. :biggrin: Dar la ce ne-am contrazis noi mai precis? :wassat:
      Da, blogurile de la prosport…cate amintiri…. Si iata-ne aici, dupa 4 ani. De fapt asta e si aniversarea ta. :w00t:
      Dinamo, ca de obicei, ne bate pe unde ne prinde. Ai vazut meciul? :lol:

      1. Ne contraziceam pe demarcarea Europei in vest si est prin Europa Centrala…Legat de Cehia, parca, daca o trecem la est sau la vest…Eu ziceam cala est, find fosta comunista iar tu ca la vest, fiind economic peste multe alte tari din est, sau cam asa ceva…

        Despre meci, da l-am vazut, dupa cum ziceam la carciuma din Moldoveni (ca la bunica nu prind Digi)…Am avut loc “la peluza” langa soba! :))

        1. Ups, am avut noi doi discutia asta despre Cehia? Chiar nu-mi aduc aminte…
          In schimb imi aduc altele… :dizzy: :ermm: :happy:
          Despre ce carciuma vorbesti? Ce Moldoveni? Tu nu esti in Bucuresti? :wassat:

          1. Am fost cu ai mei la tara de Pasti, la bunica..Moldoveni Ialomita, fireste (Viitorul Moldoveni o batea pe Unirea Urziceni acum 20 de ani prin Liga Onoare pe unde ii prindeau, atat la Moldoveni cat si la Urziceni.. A fost perioada “de glorie” a Moldovenilor, cand juca si tata…In prezent Viitorul e in Liga a V-a, judeteana a Ialomitei..Pe de alta parte, Unirea Urziceni nu mai are nevoie de alte prezentari…). Singurul loc in sat unde exsita Digi prin satelit este carciuma centrala. Am ajuns azi inapoi in Bucuresti.

            1. Ah, Moldoveni Ialomita, nu auzisem pana acum de comuna asta. Deci tatal tau la echipa Viitorul Moldoveni a jucat. :biggrin:
              Apropos de Urziceni, mai exista Unirea? :face: :sad: :cwy:

              1. Mai exista Unirea, e pe locul 17 si se indreapta cu pasi rapizi catre Liga a II-a…Pacat, Unirea Urziceni a fost un vis frumos in fotbalul romanesc…Probabil ca va ajunge in nu mult timp acolo de unde a plecat, la matineu in judeteana Ialomitei alaturi de Viitorul Moldoveni…..

                1. Ai spus bine un vis. Sau o minune. :cwy: Si, dupa cum se stie, minunile nu tin decat 3 zile…sau 3 ani in cazul echipelor de fotbal.
                  Mare pacat, era o echipa frumoasa, muncitoare, Bucsaru a ridicat-o si tot el a ingropat-o. Halal patroni “investesc” in fotbalul romanesc.
                  In fine, nu mi-ai spus care sunt pasiunile tale. :dizzy: In afara de fete, evident. :silly: :biggrin:

                2. Daaaaaa “le invart pe degete”:))…Pasiunile mele, pe langa dragoste (vesnic neimpartasita) sunt poezia (romantica, fireste), istoria (geografia nu o trec la hobby, din moment ce, deocamdata pot sa spun ca e domeniul meu de activitate), fotbalul (se stie), tenis de masa (de factura mai recenta) muzica (anii 80′ cu “Modernt Talking” in prim plan) si….”day dreaming”….:)

                3. Nu-mi vine sa cred ce ne potrivim, bine, mai putin la muzica anilor 80…si la tenis de masa. Bine, tu stii ca eu ador tenisul, dar cel de camp. :w00t:
                  Da, ce mult imi placea si mie day dreamingul… Iar un alt punct in comun e dragostea neimpartasita, dar sincer, aici cred ca avem si noi partea noastra de vina. Deh, visatorii astia… Si capricorni pe deasupra! :devil:
                  Istoria e foarte interesanta, nimic de zis, doar ca am uitat cam tot ce-am invatat in liceu. Si tare rau e. :sad:

                4. N-am jucat tenis de camp niciodata, dar sa stii ca nici tenisul de masa nu e joaca de copil cum au multi impresia.

                5. Ah, cum sa fie joaca de copii, l-am practicat si eu si mi se pare chiar mai dificil decat cel de camp. :ermm: :cheerful: :blink:

  2. Felicitari si la cati mai multi anisori! Si eu sunt pasionata de calatorii, imi place sa ma plimb seara, aproximativ, jumatate de ora pentru a ma relaxa, colectionez pliculete de zahar din locurile in care merg, bowling, tenis de masa, si multe altele… :kissing: :wink:

    1. Multumesc mult, si eu sunt curioasa cat voi mai rezista. :blink: :ermm: Online-ul poate fi uneori obositor, acaparator, dar atat de recompensator. El mi-a oferit amintiri incredibile si posibilitatea de a intalni oameni fantastici, oameni extrardinari, oameni speciali. Si chiar daca unele din experientele mele s-au terminat prost, acum nu le mai regret. Nu mai regret absolut nimic. :smile:
      Pliculete de zahar…ce dragut, asta imi aduce aminte de colectia mea de magneti de frigider si de pixuri din locurile vizitate. Apropos, in ce tari ai mai fost?

        1. Lucky you! :w00t: :cool: Ce n-as da sa fiu si eu in Spania, sa locuiesc acolo…
          Asta e, parca vad ca ma voi trezi in Romania pentru tot restul vietii. :lol: :face: :unsure: In Salonic am fost si eu de doua ori pana acum, ultima data am avut o experienta ceva mai trista, am mers o zi intreaga prin magazine si nu am gasit nimic interesant de cumparat. :silly: :dizzy: Cat despre Italia…visez la Coasta Amalfitana. Si la Cinque Terre, evident. :tongue:

          1. In Spania poti veni la mine, intr’o vara, in vacanta, am tot intrebat pe twitter daca ar dori sa vina cineva in vacanta si sa stea la noi :happy: ca si asa suntem singuri mereu. De vizitat… merg doar in locurile in care imi permit, deocamdata! :cool:

            1. Wou, ce invitatie frumoasa, merci din suflet! :heart: Si nu spune de doua ori ca se apropie vacanta si s-ar putea sa te trezesti cu mine prin Alicante. :w00t:

              1. Sincer, cred ca daca ar fi sa vina toti cei care au spus ca vor veni sau s’ar putea sa vina la vara ar trebui sa am casa plina dar… ca de fiecare data nu va veni nimeni pentru ca li se vor ivi alte planuri. Am vorbit foarte serios, zau, doar nu imi stai in cap. Si asa stam mai mereu singuri si avem o camera libera mereu. Daca ai de gand sa ma anunti.

                1. Desigur, imediat ce voi afla in ce ape ma scald cu jobul… Adresa de mail de la admin e valida? Ca sa stiu unde te pot contacta…

  3. Microbisto :))) Tare curios sunt cum arătau comentariile tale :))) Până la urmă mie îmi place cum ești acum și în următorii ani să nu te mai schimbi :D

    1. Pai ai putea sa-l intrebi pe MT sau pe Dragos…cu care am avut unele din cele mai aprinse dialoguri pe teme stelisto-dinamoviste. :devil: :cool: :cheerful:
      Dar tu nu esti microbist? Ai vazut aseara meciul? Cum comentezi victoria lui Dinamo? :biggrin:

        1. Asta-mi mai lipsea, sa ma cert si cu stelistii mei. :lol: Salva Domnului ca mai aveam si aliati, ca dusmani…cata frunza si cata iarba. :biggrin: :face: :cwy:
          Cu ceferistii, dinamovistii si rapidistii am purtat cele mai aprige razboaie. Tu erai ceva mai pacifist decat mine… :angel:

      1. Eu o să fiu unul din puținii dinamoviști cu care nu te vei certa pe tema asta :)) Păi meciul de ieri? Am fost total surprins în modul plăcut :))) Aveam un coleg în facultate care încerca să mă oftice pe mine (era stelist), problema e că tot eu îl enervam pe el :))

        1. Cred ca mai ai de asteptat pana o sa vezi cearta sau conflicte pe acest blog…
          Consider ca e exclus, nimic in lumea asta nu ma poate determina sa ma cert cu un prieten al acestui blog. Iar eventualii dusmani intra la spam… :biggrin: :ninja: :cool: :w00t: :devil:

  4. Felicitari pentru cei patru ani de activitate in blogosfera :smile: , si la mai multi ! :biggrin:
    Cat despre pasiunile mele… hmm… am o gramada, si nu prea ma pot bucura de nici una.

    1. Merci mult, dar ce ai patit, asa ocupat esti cu jobul? :cwy: :ermm: :shocked:
      Stiu eu una…de fapt doua: muzica rock si poezia. :biggrin:

      1. Aaa… nu. Unemployed. Am eu motivele mele. Si cam toate pasiunile cer bani.
        Muzica… :smile: da, e chiar mai mult decat o pasiune. Iar poezia… acolo daca apare muza/inspiratia, e bine, daca nu… :whistle:

        1. Cum adica e mai mult decat o pasiune? E un stil de viata? Sau e insasi viata ta? Ceva de genul ca nu poti respira fara ea? :unsure:
          Da, inteleg situatia(mai bine decat iti poti imagina) si eu am fost in aceasta postura… Ai dreptate, banii sunt un rau necesar, iar au scumpit astia de la spa abonamenul la inot si fitness. :angry: :sad:
          Inspiratia vine mai repede cand esti indragostit? :cool: :heart:

          1. … daca ma intreaba cineva care mi-e religia… ii urlu in ureche “METAAALLL !!!” :devil: . Si n-as fi departe de adevar :lol: … deci e mai mult decat o pasiune. Nu prea imi inchipui viata in oras, fara un metal mic-mic :tongue: . E in sange (atentie cu magnetii :lol: )
            La fel cum nu pot sa locuiesc intr-un oras industrial, cum e Galatiul, si sa nu fumez :biggrin:
            Inspiratia ? Vine in functie de starea de spirit,si de ce-mi inspira persoana de langa mine (daca reuseste sa-mi inspire ceva). Hmm… da, e foarte probabil ca dragostea sa ajute la inspiratie… prin mentinerea intr-o stare creativa, insa… hmm… asta am cam uitat cum e :smile:

            1. Deci am avut dreptate oarecum… :biggrin:
              Eu ma simt inspirata(bine, stiu, e prea mult spus, nu sunt o scriitoare) mai degraba in lipsa dragostei. :cwy: :ninja: Cand sunt “in love” sunt euforica si nu ma pot concentra, ma gandesc doar la …el. :w00t: :dizzy:

                1. Sa stii ca mereu mi le urmez. De instincte vorbesc, evident. :devil: In urma unor indelungate framantari interioare. :dizzy: :ninja: :devil:

                  Muncesc, dar mai putin ca in alte zile… :biggrin: si m-am tot odihnit in perioada asta. Debordez de energie. :w00t:
                  Noapte buna si tie, hug. :heart:

  5. imi plac pasiunile tale :cheerful:
    inainte de blogging imi placea sa citesc, sa impletesc, sa scriu, sa cresc flori, sa port discutiii interminabile pe teme care ma interesau si uneori… sa tac… :smile:
    acum, le-am dat toate pe una :unsure:

    1. :lol: Mi-a placut asta cu tacutul, sa stii ca si eu simt nevoia sa practic hobby-ul asta. :ninja: Uneori se impune…
      Le-ai dat toate pe blogging? :shocked: :dizzy: Sau nu am inteles eu bine?

  6. Palinca, drumetii (prin padurile patriei), vizionarea meciurilor Dinamo-Steaua (desi la astea cred ca am sa renunt, prea sunt cu final asteptat), ma uit cu vadit interes la curling (nu inteleg nimic, dar ma uit), cititul cartilor pe care le consider eu interesante….cam astea ar fi.

    1. Foarte frumoase pasiunile tale, Dragos, bloggingul se numara printre ele? :biggrin: :ermm:
      As mai adauga germenii, berea si facebook-ul. Pasiune recenta.

      1. :-) :-) :-) Pai se numara si blogging-ul, dar in blogging e ca in dragoste, uneori iti mai trece :-) .

        Germenii sunt mai putin un hobby, pentru ca imi asigura o parte din mâncare (se presupune ca hobby-ul e doar pentru stricta placere, nu e o activitate economica impozabila), iar de facebook mi s-a cam acrit. Cu exceptia unui grupuscul interesant, in rest dai peste cocalari, pipite si pseudo-filozofi. Ca si in viata reala. Ii multumesc totusi facebook-ului ca, pe lânga cocalari si cocalarite, mi-a permis sa iau legatura cu fosti colegi sau prieteni carora le pierdusem datele de contact si ca am descoperit totusi, cu ocazia asta, câteva persoane demne de stima.

        1. Da, asa e, se mai stinge din pasiunea aia, nu mai e ca la inceput, dar nu esti de acord cu expresia: unde a fost foc, ramane cenusa? Ceva, ceva, tot trebuie sa fi ramas…nu pot sa cred ca ti-ai pierdut total interesul pentru blogging. :(

    1. Ah, sunt veterana ca postatoare, ca posesoare de blog sunt o novice. :biggrin: :ninja:
      Summerday a implinit pe 12 aprilie 4 luni. :w00t: :cheerful: :cool:
      Dar nu mi-ai spus nimic despre pasiunile tale. :dizzy: :sad:

  7. Eu sunt adeptul ciclicitatii, nu al transformarilor definitive. Blogging-ul este inca o pasiune, dar uneori simt nevoia unei ‘pauze de cafea’ (de bere, in cazul meu). Este totusi un hobby, nu o munca deghizata in hobby.

    1. Dragos, normal ca e un hobby, este evident pentru oricine intra pe acest blog ca nu cautam decat socializare, discutii placute, fun si relaxare. :w00t: :biggrin: :cool:
      Munca e platita in general,iar noi, aici, punem doar suflet. Exclusiv. :heart:

  8. Am fost si eu innebunita dupa un sport. Incepand cu anul 2000 si pana prin 2006 am fost fan formula 1 si mai ales michael schumacher. Dupa ce s-a retras el nu am mai gasit un motiv de a ma uita, si apoi, desi s-a intors, tot nu m-a captat din nou acest sport.

    Acum hobby-urile mele sunt clar blogging-ul, cititul (beletristica in general), ceaiurile (testare, gasire sortimente interesante, preparare).

    1. Frumoase pasiuni, Mihaela. Cand ai intrat prima data in blogosfera ai facut-o in calitate de postatoare sau direct ca si bloggerita?

  9. Hey :)

    Felicitariiiiiiii, la multi aniiiiiiiii! :) Nuuuuu, Nice e draguta, dulce si minunata mereu.

    Imi place sa ma uit la sport, sa merg pe jos, calatoriile, lectura, voluntariatul, scrierile religioase, arta culinara, scrisul etc. :)

    1. Ce de pasiuni ai tu…nice! :w00t: :biggrin:
      :blush: That’s me?!? :cheerful: Always nice? :dizzy: :devil: :unsure:
      Merci mult, inca o data ai demonstrat cine e cu adevarat dragut si minunat pe acest blog. :cool: :happy:
      Pe unde iti place sa calatoresti? Ce locuri de atrag cel mai mult?

  10. Cred ca toti bloggerii au inceput la fel: citind si admirand ce aveau altii de spus :). Consider ca e de apreciat faptul ca am avut si noi curaj sa incepem sa scriem ce ne trece prin cap.
    Cat despre hobby-uri, am si eu destule, doar ca pentru unele dintre ele cum ar fi blogging-ul zi de zi si cititul, nu prea mai am timp. In schimb, imi place sa ma plimb, sa fac shopping, sa particip la evenimente mondene si culturale, sa dansez si sa lucrez la proiectele mele pt facultate ( uimitor, nu? :)) ) .

  11. foarte palpitanta povestea, nu m-as fi astepta la Nice asa cum o cunosc eu sa fie un “dracusor” intr-o disputa fara rezolvare:))
    Hobbyuri zici? Blogging,tenis de camp, iesiri cu prietenii, poate si altele dar nu le-am descoparit inca!

    1. Pai da, eram :devil: , acum sunt :angel: , depinde ce preferati voi… :dizzy: :unsure:
      Se pare ca avem ceva pasiuni comune. :wink: :biggrin:

          1. Lusio, notează-ți asta ! :)))) Doamne, cât mă distrez citind comentariile voastre, mă enervează că nu-s prezentă încă de la început, dar recuperez. :)))

  12. Wow, 4 ani mi se pare incredeibil de mult! La multi ani! Si de cat timp scrii pe acest blog??? Bine ca ai lasat fotbalul in spate ca altfel ma pierdeai ca si comentator (sunt paralela in domeniu)
    Mie imi plac calatoriile si fotografia!
    Tie de ce iti place doar Europa? Why not Asia?Africa?Australia?America?????

    1. Merci mult, pe niceeynice am scris mai mult in joaca incepand cu septembrie 2009, iar mai serios din aprilie 2010. Perioada septembrie2009-martie2010 nu se pune! :biggrin: Fotbalul m-a abandonat pe mine, nu eu pe el. :sad:
      Si mie imi plac pasiunile tale!!! :wub: :heart: I love them. :heart: :wub:
      Europa…din ratiuni multiple, probabil voi scrie un articol pe aceasta tema. Il am in minte, dar l-am tot amanat… :cwy:

        1. Sincera sa fiu nici eu nu prea am auzit doar cu Europa…dar am motive intemeiate, o sa vezi. :cool: :cheerful: Cei mai multi, din cate am observat eu, sunt cu Asia(Extremul Orient). :blink:

          1. Da, normal, dar criteriul principal este ca vor o zona care sa fie cât mai departe de România. Abia dupa aia vin insulele mirifice, animalutele colorate, peisajele ca-n povesti, indigenele atletice si goale bla bla bla….

            1. Sa crezi tu asta, obsesia tinerilor din ziua de azi cu Japonia isi are originea(stiu asta din surse sigure) in animeuri. Nu prea pot sa inteleg ce gaseau atat de fascinant la ele… :dizzy: :unsure:

              1. Pai in Extremul Orient nu e doar Japonia. Mai sunt Thailanda, Filipine, Noua Zeelanda, Hawaii….sau Hawaii o fi in Extremul Occident?? Si ‘pe vremea tineretii mele’ se dadeau desene animate facute in Japonia (Heidi, Sindbad), si desigur am respectat Japonia, dar nu mi s-a legat nicio dorinta directa de a ajunge acolo. Or fi bagând acum niste mesaje subliminale in anime-uri, desi nu prea stiu la ce le foloseste. Si asa sunt prea multi si nu le mai ajunge orezul….

    1. Dar e un blog liber, iar noi suntem oameni lipsiti de prejudecati, poti sa ne dezvalui cateva secrete. Pot sa si ghicesc: shoppingul, mancarea dietetica, cartile, filmele si muzica. :ninja: :lol: A, da, si sportul ca sa te mentii in forma. :devil: :silly:

      1. Discutiile filozofice imi plac si mie, uneori chiar exagerez cu ele :blush:

        Hobbyuri ? Se stie clar ca sunt pasionat de pariuri :biggrin:
        Mai am si tenisul.. dar din pacate nu apuc sa-l joc prea des, mai mult il vizionez..

        1. Lusio, ce surpriza frumoasa. :smile: :tongue: Ma bucur ca ai gasit curajul necesar pentru a ne impartasi si noua pasiunile tale… :biggrin: :happy:
          Ai practicat tenis?

          1. Putin si cam tarziu.. daca eram pasionat ca acum, cred ca jucam de la 12,13 ani :biggrin: Acum raman doar cu oftatul cand ma uit la turnee iar eu nu’s pe acolo :ninja: Mi-ar fi placut foarte mult: jocul, calatoriile dar si banii :cool: Parea un job frumos, care imi putea face si-un viitor FRUMOS + ca scapam si de Romanica, de multe ori, facandu-mi un viitor mai mult pe afara.

            Surpriza si scoti limba ? Bataita :devil:

            1. Hm, ma recunosc si eu in modul tau de a privi tenisul, din pacate am inceput mult prea tarziu si nici nu am fost un talent remarcabil. In schimb aveam multa vointa, determinare, dorinta de a castiga, de a fi cea mai buna… Deh, nu s-a putut, poate copiii nostri. :cheerful: :cool:
              Pai da, ca te asteptam de cam multisor…si tot amanai sa-ti faci aparitia. :ermm: :dizzy: :ninja:
              Cum iti mai merge businessul? La pariuri ma refer, evident. :biggrin:

              1. Merge ok… :face: :w00t:

                Pacat ca n-ai ajuns in top.. ca ma uitam si eu la tine la tv :ermm: :happy: si strigam: COME ON NARCISA! :lol:

                Lasa ca le suflam placerea la ai nostri. O sa am grija ca atunci cand stau cu nevasta-n pat seara si cand e embarasada, sa dau pe un program cu tenis :lol: ( hai ca mai si glumesc :angry: )

                1. :biggrin: Mi-ar fi prins bine cateva incurajari de la fani. :silly: :w00t: :heart: Dar aveam o mare problema, si e mai bine ca nu am urmat calea sportului, la fel ca toti compatriotii nostri, ma demoralizam usor, nu aveam constanta in joc, momentele bune alternau cu cele foarte slabe. Sau, mai rau, daca cumva cadeam psihic, nu ma mai ridicam. Reuseam sa-i surprind si pe cei de pe margine care nu puteau sa inteleaga schimbare mea atat de brusca. :cwy: :dizzy:
                  :))) Ai grija la ce meciuri de fotbal il pui sa se uite, sa nu cumva sa iasa dinamovist. :)) :devil: :silly:

                2. E clar.. daca o dau pe a mea la tenis, trebuie sa angajez si 1 psiholog sau 2 sa tot lucreze la mental.. + je ca majoreta prin tribune, succesul e garantat :cool:

                  Cred ca mai multe sanse are sa fie Milanist decat dinamovist :lol:

                3. Acolo e buba, ai identificat-o tu bine, la mental. Vezi tu, noi, romanii, n-am excelat niciodata la capitolul asta…cred ca e de vina zestrea genetica. :unsure: :dizzy:
                  Doi psihologi? :biggrin: Se vede treaba ca esti pus pe fapte mari, imi plac barbatii hotarati, care stiu ce vor, Lusio, in cazul asta ai mare grija cu pariurile, de acum incolo trebuie sa castigi tot, tenisul e unul din cele mai costisitoare sporturi. :ninja: :cool: :ermm:
                  Depinde cine are gena mai puternica, tu sau sotia(si cu cine tine ea), uite, la mine in familie, tata tine cu Steaua :biggrin: si mama cu Dinamo :cwy: . Daca viitoarea nevasta e suporter infocat Inter, ce te faci? :devil: :cheerful:

                4. Am nevoie sa gasesc doar talentul….caci dupa stiu ca fac si pe dracu-n 4 ca sa-l/sa o aduc sus :ermm:

                  Cat despre bani, sunt sanse sa plec in Danemarca si sa-i fac acolo. Pregatiti-va pt noua Caroline Wosniacki (poloneza stabilita in Danemarca, actual numar 1 mondial, reprezentand Danemarca)

                  Nu cred ca voi avea sotie microbista :biggrin: Poate doar sa-i placa tenisul.

                5. Big plans for the future? :biggrin: :w00t: Tu erai bun de impresar. Sau descoperitor de talente…nu stiu exact termenul pentru asta.

      2. Nu chiar, că sunt ori haotice, ori mai intime :tongue:
        Nu mănânc pe cât de sănătos ar trebui, nici nu am făcut suficientă mişcare. Motiv pentru care în ultimele 3 zile am umblat câte 10-15 km zilnic, iar în weekend trec poate la alergat. Să văd cu ce energie rămân pe sfârşit de săptămână…

        Cărţile… mai rar, ar trebui să mă reapuc :sad:
        Filmele… da. Am câteva seriale pe care le urmăresc fidel.

  13. Hm….karatele si boxul. Detest in schimb joggingul dar mai fac si asta – ma mentine in forma
    Calatoresc mult – da, pot pune asta la hobbyuri :)

    1. Stai asa ca nu am inteles, pasiunile tale sunt boxul si karatele? :shocked: Da, am citit ca ai fost la Paris de Pasti, care este scopul calatoriilor tale in general, business or pleasure? :cheerful: :biggrin: Or both? :lol: :ninja:

      1. Bussines :) Locuiesc aproape de Paris
        Da, astea sunt pasiunile mele…..dar sa stii ca culeg si floricele cateodata , daca ies la iarba verde :)

    1. Pai cum iti pare bine, tu nu stiai ca una din pasiunile mele e tenisul? :ermm:
      Cand te muti tu in Bucuresti… :biggrin: :devil:

      1. Mai ai vreo prietena tot cu tenisul ? Poate bagam un meci de dublu :lol: Eu aleg pe Nice in echipa ca sunt bun psiholog si o pot sustine pana la final :lol: Strig din fatza cand e sa serveaca: Come on girl :lol: si uite asa, baga Nice un ace de toata frumusetea :cool:

        1. Ce nice e Lusio. :heart: Imi plac psihologii. :wub: Pai sa stii ca ar fi minune sa-mi intre mie un ace de toata frumusetea, la serviciu stau cel mai prost. :dizzy: In schimb am un forehand nimicitor… :biggrin: Nici la jocul la fileu nu stralucesc, mai degraba imi convine fundul terenului. Reverul e oarecum ok. :unsure: :whistle:

          1. Nu-ti place la fileu probabil din cauza ca te nimicesc emotiile :lol: si mai trebuie sa gandesti si mai repede miscarea caci mingea vine mai repejor spre tine. :silly:

            1. Da, cam asa ceva. :dizzy: Nu prea mai simti emotiile in timpul meciului, esti mai degraba concentrat. Tie unde iti place sa joci mai mult?

                1. :cool: Uite, vezi , daca nu plecai in Danemarca, imi puteai arata pe viu cat de priceput esti la…fileu. :cheerful: :ninja: :silly:

                2. Da n-am plecat inca.. deci inca pot sa-ti arat :biggrin: Poate la vara ca merge de pantaloni scurti implicit fusta :angel:

                3. Lusio, tu cred ca glumesti, nu? In Bucuresti cu fusta scurta? :shocked: Si asa nu scap de priviri indiscrete pe unde merg, incerc si eu sa ma imbrac decent… :ninja: :ermm: :angel: Pai nu? :cool: :cheerful:

                4. Sa inteleg ca daca porti fusta, o sa ai parte de-o gramada de fluiaraturi si alinturi gen “pisi/papusa?” :lol:

                  Ma, in orasul meu natal pare mai ok.. ai nostri mai mult te sorb din priviri dar mai undercover, fara sa se tooot dea in spectacol sau sa tot fluiere :ninja:

                  In orasul meu, vara gasesc gramezi de fete in fuste.. Oriunde intorci capul dai de picioare goale si faine :lol: …mai putin cand dai de niste grase :alien:

              1. Deci asa…..tu si cu Lusio veti fi intr-o echipa ?….. atunci trebuie sa-mi caut si eu o partenera pentru un dublu mixt :) Dau un anunt aici pe blogul tau, pentru partenera la dublu :) Cine se baga ?

                1. @ Lilly: In aer liber, daca mai e si ceva adiere.. merge si cu transpiratie caci nu se va simti PREA MULT :devil: :cool:

                2. :)))))))) Vezi ca stii, oricum e mai amuzanta decat tenisul… O sa fie phun. :cheerful: :biggrin: :wub:

  14. La multi ani! la cat mai multe articole frumoase si interesante, la cat mai multe discutii constructive, la cat mai multe calatorii prin toata lumea
    hugs!

    1. Hai mai, este incredibil, chiar acum vin de pe blogul tau! :lol: :biggrin:
      Merci mult pentru urari, hugs back.
      Dar staaaaaaaaiii, nu mi-ai spus nimic de hobby-uri. :dizzy:

              1. Sincer, eu mai fac. :devil: :dizzy: :silly: Lilly…nu stiu. Doar ea poate dezlega acest mister. :ermm: :tongue: :whistle:

                1. Pai cand va intalniti :whistle: Poate vine Nice sa viziteze orasul tau ca-i frumusel.

                  Nice, esti rea… dar e ok, ca-mi lasi sa-mi zburde imaginatia

                  :cool:

                2. Nu sunt rea, cum crezi, nu ai citit descrierea facuta de Vacitim? :cool: :wub:

                  vacitim says:
                  April 27, 2011 at 10:55 am

                  Hey :)

                  Nuuuuu, Nice e draguta, dulce si minunata mereu.
                  :w00t:
                  Lusio, fac si eu ce pot. :angel: Mi-a reusit? :biggrin:

                3. Lilly, chiar ca superoferta, pe mine si pe Lusio ne-ai convins, sa vedem ce zice si Szabi. Mai ales ca el e din zona… :unsure:

  15. Eu mă rezum la hobby-uri mai puțin… costisitoare. Desigur, mi-ar plăcea să călătoresc – chiar foarte mult. Citesc, scriu, ascult muzică. Admir peisaje și fotografiez. Desenez – mâzgălesc adică :lol:

    1. Ada, buna, cred ca intre noi functioneaza telepatia, tocmai ma gandeam la tine.
      Si eu admir peisaje si fotografiez. :wub: Chiar si Lusio admira…anumite”peisaje”. :tongue:

        1. Dear, sunt intr-o dispozitie fantastica, azi am avut o zi fabuloasa, mall, cafeanea(terasa), shopping intensiv, plimbare… :w00t: :wub: Ieri la fel… :wink: :cool:

              1. Nice, mie-mi place foarte mult partea de la: 1:23 – 1:53 :lol: :lol:

                “Aripi picantee.. aripi picanteeeee.. Cine doreste aripi picanteeee” :lol:

                1. Sunt convinsa ca e inspirata din (cruda) realitate, dar atat timp cat noi nu avem de-a face cu respectiva fauna pestrita, mult contestata si controversata, adica, atat timp cant fenomenul nu ne afecteaza…mall-ul poate reprezenta chiar o oaza de relaxare. Mai ales cel de langa mine, care zilele astea era chiar pustiu… :dizzy:

    1. Cred ca toti am fost, Lilly. Mie mi se trage de la Caffe Mocha ala de la Starbucks. Altfel nu-mi explic… :unsure: :biggrin:
      O noapte frumoasa iti doresc si eu. :heart:

  16. Nice, imi vine tare greu sa mi te imaginez asa inversunata si agresiva :w00t: Insa, cu siguranta, ajuta si asta la ceva, asa cum bine ai zis si tu. Te-ai descarcat de energii negative, iar noi am cunoscut o Nice mai… nice :biggrin:
    Hobby-uri? Sa vedem… Imi place sa citesc (bloguri si carti diverse), imi place sa desenez, iubesc muzica si am momente in care o simt cu toata fiinta mea, imi plac iesirile/plimbarile in natura, imi place fotografia (sa fac fotografii + am acasa un panou pe care prind fotografii cu oameni dragi, inca muncesc la el, si intentionez sa mai institui unul, mai micut si mai pe lungime hihi :silly: ). Ar mai fi sculptura, insa a trecut mai mult de jumatate de an de cand nu i-am mai acordat atentie. Si sportul, miscarea.
    Le alternez, nu am mereu starea necesara pentru fiecare dintre ele, insa am de unde alege :w00t:

    1. Deci colorblissuco, nu mă pot stăpâni din uimire – ȘI EU am un panou de-ăla cu fotografii, dar nu cu oameni dragi, ci cu mine trăind experiențe diverse sau cu poze în care sunt alături de oameni care mi-au lăsat o anumită amprentă … hehe – sunt narcisistă, ce să fac !
      Așa, Nice, deci după constatarea asemănărilor cu Colorblissuca, ce pot să mai adaug eu ? ( scot sculptura și desenul, desenam eu când eram mică, dar gata :)) ) Îmi plac filmele, pot să spun că sunt chiar pasionată, deși n-am timp pe cât vreau eu să mă și uit la tot ce-mi propun. Aidoma ție, îmi plac călătoriile de înnebunesc. Dacă l-aș încerca vreodată, știu că skydiving-ul ar fi un hobby :)) și hmmm … gătitul, să zicem. Mă relaxează, mai ales atunci când îmi iese bine mâncarea. Voleiul e un hobby, deși n-am jucat de mult … EVIDENT, ador să scriu, e ceva la care nu aș renunța niciodată. Îmi place să merg la Filarmonică, pot să zic că-i un fel de hobby … cam atât din ce mi-a venit repede la îndemână, căci e aproape ora 4 noaptea și-mi cad ochii în gură. :))

      A, da, și felicitări pentru cei 4 ani. :) Pe mine mă uimește nu neapărat răutatea ta în comentariile acelea de pe forumuri, ci cum ți-a scos ție fotbalul peri albi. :)) O femeie atât de interesată de fotbal cred că n-am mai întâlnit. E un fenomen tare simpatic !

      1. La cati Giga de filme are Misce chiar ca filmele sunt un HOBBY super important pt ea :silly: Cred ca are atat de multe filme-n cap incat Hollywoodu-i fix pix :ermm: :w00t:

      2. Ah, pai nu eram pasionata de fotbal neaparat, obsesia mea se numea Steaua… :dizzy: :cheerful: :lol: :ninja:
        Merci mult! :smile:
        Gatitul e un hobby? Asta da noutate, nu stiam, si ce mancaruri prepari in mod deosebit? :dizzy:

        1. Nu-ți imagina cine știe ce, dar fac pizza bună, orice cu cartofi ( în special franțuzești cu conopidă yummmy ) și paste cu brânză dumnezeiești. :)) Știu, mă laud, dar chiar sunt foarte gustoase. Unde mai pui că recent, chiar zilele trecute, m-a trăznit să le și asezonez un pic cu ceva verdețuri și limba mea a avut orgasm 2 zile. :))

      3. Miscellioara, stiam eu ca mai avem lucruri in comun!! :w00t: Nu cred ca tine de narcisism ori ba, hihi, ci de ce anume iti amintesc unele fotografii. Eu de obicei am fost in spatele aparatului foto, ma simteam mai confortabil acolo :silly: Oricum, totul a pornit de la faptul ca, intr-o perioada, confiscam poze 3/4 (din alea de buletin) de la oamenii dragi :lol: Panoul a fost initial de decor, am doi fluturi maricei prinsi pe el, o chitara in miniatura si inca 2-3 obiecte mici, asadar, am pus si pozele respective. Pana intr-o zi, cand o prietena m-a apostrofat ca am afisat ,,poza aia oribila” cu ea :blush: Asadar, am inceput sa adaug fotografii mai expresive (nu doar de buletin!!!) care imi amintesc de anumite momente frumoase, petrecute alaturi de ei :smile:

    2. Nici eu nu pot spune cu precizie care este adevarata Nice…cea de atunci sau cea de acum. :pinch: :blink: :ermm:
      Frumoase pasiunile tale, vad ca fotografia este un hobby la moda printre bloggeri. :heart:

      1. Adevarata Nice o fi si una si cealalta :smile: Imi place sa cred ca suntem fiinte destul de complexe din acest punct de vedere, si sincer, e linistitor, pentru tine, sa stii ca ai in tine o parte mai ,,agresiva”, in sensul de luptatoare, mai razboinica asa :happy: La nevoie, ti-ar prinde bine :tongue:
        Fotografia, da… Pentru mine este un mod de a opri putin timpul in loc. Unde mai pui faptul ca, astfel, unele lucruri raman mereu in amintirea noastra. Asta dincolo de exprimarea unor trairi estetice.. Printre bloggeri? Da, am observat si eu. Probabil exista o serie de trasaturi comune ale oamenilor care detin un blog, asa cum exista, de exemplu, trasaturi comune printre oamenii care asculta un anume gen de muzica. Daca analizezi motivele scrierii pe un blog si motivele inclinatiei spre fotografie, s-ar putea sa observi cateva asemanari :smile: E interesant :happy:

        1. Pai da, mare dreptate ai, dar tocmai cand a trebuit, nu am reusit sa fiu deloc razboinica, Dimpotriva. Si, evident, asta a dus la pierderea razboiului. Dar, mai stii, unele razboie trebuie pierdute…pentru a nu ramane incrementi intr-un proiect care nu ne apartie.
          Eu stiu o gramada de bloggeri cu care nu am mai nimic in comun(chiar si in blogroll sunt cativa)… Cred ca motivele ce ne anima pentru a deschide un blog sunt foarte diferite de la o persoana la alta,si la fel sunt si personalitatile si caracterele noastre.

  17. felicitari nice… si la mai mare… mai mult… si tot asa de frumoase postari si comentarii…
    hobby,??? poate rezolvarea integramelor… pescuitul… dar cred ca cel mai cel… plimabrea in parc… sau aiurea pe undeva in natura… unde sa mai trag si cate o poza… doua… trei…

  18. Nu m-as fi gandit in veci ca iti place fotbalul !

    Cand vine vorba de hobby-uri am de unde sa aleg : parasutism, fotbal, inot, plimbari cu bicicleta, blogging, filme, organizare de evenimente …

  19. Lectura, filme, muzica, plimbare, calatorii (stadiu de intentie, mai greu cu bugetul)……cam astea sunt. Are cineva pe aici pasiuni mai putin comune, hmm, olarit, impletit, ceva in genul? :biggrin:

  20. Wow! Despre calatorii stiam, dar nu-mi imaginam ca iti place fotbalul atit de mult :cheerful:

    Mie multe lucruri imi plac – plimbarile, lectura citeodata, imi place sa gatesc daca am cu ce :)) si mai nou am descoperit ca ma pasioneaza sofatul :D Nu stiam ca este atit de fain pina nu am pus mana pe volan :whistle: :whistle:

    1. Pai…nu-mi mai place. Si nu imi placea nici inainte fotbalul, febletea mea era echipa Steaua. :wub: Si inca mai este… :ninja:
      Si, ai in plan achizitionarea unei masini? :biggrin: :tongue:

  21. In ultima perioada am cam disparut, rusine sa imi fie:D . Am aceleasi hobby-uri ca si pana acum….doar ca in ultima “juma’ de an” nu prea le mai bag in seama. Nici blogul nu prea il mai verific, pt ca in orele alea de seara cand is acasa prefer sa ma concentrez asupa comorii mele :D :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

  22. Si mie imi plac calatoriile si abia astept sa termin liceul si sa calatoresc unde vreau fara acordul parintilor si sa am bugetul meu. :lol:
    Nu sunt eu veche in blogosfera, dar blogul a devenit un hobby important pentru mine. In rest muzica, fotografia, cititul, astea sunt hobby-urile mele.
    Imi place blogul tau! :cool:

  23. Ooooo la multi ani in blogosfera!! :D
    Hobby-urile mele… hmm… Pai blogul, anime-urile, limbile straine si cartile ar cam fi cele mai importante. Fotbalul imi place … moderat. :)) A! Am uitat sa mentionez de seriale. Imi place sa descopar seriale noi pe care sa le urmaresc cu sufletul la gura. :D

    1. Multumesc mult, asemenea. :heart: Limbile straine…presupun ca japoneza, nu? :biggrin: :lol: :ninja: :silly:

  24. La multi ani!!!Cat despre hobby-uri,sa vedem..plimbarile,blogul,fotbal-ul si..cam astea imi trec in minte acum :)..

Comentariile sunt închise.