Cum am devenit infractor periculos

Hei, stati, nu va grabiti sa trageti concluzii pripite! Nu, nu am participat nici la protestele violente din Piata Universitatii, si nici comandantul navei Costa Concordia nu sunt… :ninja: Deocamdata.  :silly:

Sunt aceeasi Nice, fiinta pasnica, dar imprevizibila, fapt derivand din trasatura primordiala a zodiei care zice astfel: “Femeia capricorn pluteste cu capul in nori, dar este cu picioarele pe pamant”. Si o sa va convingeti indata cat de bine mi se potriveste caracterizarea.

De ani de zile a devenit o moda sa mergi la hipermarket, fie doar si pentru o simpla plimbare, pentru a manca mai ieftin la restaurantele din galeria comerciala  sau a casca ochii la ultimele promotii. Microbul asta m-a prins si pe mine, si dupa ce am analizat cu atentie oferta destul de variata din zona, am decis ca hipermarketul Auchan e cel mai avantajos pentru timpul si mai ales buzunarul meu. Din pacate, la aceeasi concluzie au ajus si ceilalti locuitori ai cartierului muncitoresc unde traiesc, astfel incat, indiferent de ora din zi, magazinul e luat cu asalt de bucuresteni de toate varstele, dornici de a socializa in cel mai placut mod cu putinta.  :wassat: De obicei, aglomeratia depaseste orice imaginatie, inclusiv la ore in care in mod obisnuit oamenii ar trebui sa fie la serviciu, incat, uneori ma intreb daca mai munceste cineva in tara asta. :dizzy:

In dupa amiaza zilei de 31 decembrie 2011 am dat o fuga pana la hipermarket pentru cateva cumparaturi minore, am platit si am trecut de casa de marcat. Insa, intr-un impuls de moment, m-am intors in spatiul magazinului, cu plasa cu produsele proaspat achizitionate, fara sa-mi dau seama de gafa comisa. Cand m-am trezit la realitate, am dat sa ies, insa era prea tarziu. Un agent de paza ma si remarcase. A venit intins la mine si mi-a cerut pe un ton poruncitor bonul de casa. Pe un ton indiferent i-am replicat ca eu nu pastrez bonurile de casa. Parca la comanda a mai rasarit din pamant inca un agent de paza si in clipa aceea m-am si imaginat petrecandu-mi Revelionul la puscarie. Primul isi pune la curent colegul in legatura cu situatia creata: “uite, nu are bon de casa!” Cei doi lucratori zelosi, fericiti nevoie mare ca au prins in flagrant delict un criminal periculos, asteptau zambitori sa le arat bonul, fiind absolut convinsi ca nu-l am. In timp ce scotoceam dupa dovada nevinovatiei mele, m-am gandit ca nu ar strica sa le dau apa la moara celor doi, pretinzand ca nu e chip sa-l gasesc. Scoate bonul de unde nu-i! :devil:

Undeva la fundul gentii statea cumintel si speriat si bonuletul buclucas. Intr-un final nefericit pentru cei doi, l-am scos tacticos, si am inmanat pretiosul trofeu unuia dintre ei. Fara a uita sa intreb ofuscata, “dar ce, domne, am eu fata de infractor venit la furat in Oshan?” :ninja: In acel moment cei doi s-au evaporat ca prin farmec, lasandu-ma sa deliberez toate seara daca patania a fost vis sau realitate. :alien:

Concluzie: intotdeauna pastrati bonul de casa, chiar si cateva zile dupa achizitionarea produselor(mai ales daca e vorba de imbracaminte sau incaltaminte).

Altii, insa, nu au fost la fel de norocosi…

Care este hipermarketul vostru favorit si care au fost criteriile pentru care ati ales sa-l frecventati?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

93 de comentarii la “Cum am devenit infractor periculos”

  1. Hmm, greu de zis… depinde care e mai aproape de casă. Recunosc că înainte preferam Real-ul, tocmai pentru că am lucrat în Galeria Real, și știam marketul cu ochii închiși :D

    Și, da, trebuie să păstrezi bonurile :))

    1. Cel mai aproape de casa la mine e Profi. Un adevarat dezastru ca si organizare in acel supermarket. M-as duce eu sa fac putina ordine si disciplina. :biggrin: :devil: :w00t: :cheerful: :cool: :tongue: La Real nu prea merg. Mi-e peste mana cu toate ca acum am vazut ca au bagat taxiuri. Dar preturile mi se par destul de maricele…iar gama de produse deloc variata. Parca la electronice stau ei bine, au preturi rezonabile. :cool:

  2. In Turda Kaufland fiindca au varietate mare, stiu magazinul, tot unde se afla, nu e aglomerat si seara sunt reduceri pe care le prind ocazional si sunt foarte fericita. Doar asa reusesc sa mai mananc si eu bunatati pe care in alt fel nu mi le-as permite.

    In Cj imi place Aushan, poate si fiindca e in Iulius Mall, Mall pe care il frecventez. Dar si fiindca au intradevar preturi mai mici!

    1. Si la Klaufland se mananca bine? :shocked: Nu stiam, din pacate eu nu-l am in cartier asa ca nu am ajuns niciodata intr-unul. Ce alte hipermarketuri aveti in Turda?
      La Auchanul meu preturile nu mai sunt ce erau odinioara…au ajuns la fel de mari ca si in Cora. Daca depasesc si Billa, bat recordul. :sick:

        1. Da, nu inteleg de ce apar aceste erori, parca tu ai mai intampinat necazuri pe blogul meu, imi pare tare rau, stiu cat de neplacut poate fi. :cwy: :sad:
          Pai pentru orasel precum Turda sunteti destul de dotati la capitolul supermarketuri-hipermarketuri. :biggrin: :wink:

  3. Al meu preferat e Kaufland. La fosta adresa era situat exact peste strada la 2 minute distanta. Il preferam din pricina asta dar si din cauza faptului ca au produse destul de bune calitativ si accesibile ca pret. De fapt au cele mai mici preturi :biggrin: . In plus erau si cateva produse pe care le cumaram strict de la ei.

    Momentan am un supermarket tot de la ei, situat la vreo 20 de minute distanta. Azi am facut o plimbare si am facut cumparaturile de acolo.
    In rest, de sarbatori am mers in Auchan deoarece am mall-ul peste drum… Nu-mi place pt.ca trebuie sa intru si in mall pt. asta, e prea aglomerat, unele dintre produsele mele preferate nu le gasesc acolo iar preturile sunt mult mai mari.

    Despre bon, da il tin intotdeauna pana ies. Nu se stie niciodata ce se poate intampla.

    1. Ia te uita, toata lumea il lauda si eu nu l-am vizitat niciodata, cum necum trebuie sa-mi fac si eu drum prin Kauflandul asta. :biggrin: :lol: :wassat: Macar sa vad despre ce e vorba…
      Pai da, probabil ca nu-ti place la Auchan ca te-ai obisnuit cu Kaufland. Dar acesta din urma nu are si galerie comerciala? Pai in acest caz unde mananca Aliceee? :dizzy: :ermm:
      Se pare ca trebuie sa ma impac cu ideea ca Auchan e mereu aglomerat… :wassat:

  4. Mi s-a întâmplat și mie să mă uit la o pereche de căști care erau desfăcute și bineînțeles că am cumpărat un pachet nedesfăcut. L-am plătit, iar în clipa următoare apar 2 gorile și îmi spun să îi urmez. Îi întreb pentru ce și îmi spun că pentru un pachet de căști pe care l-am desfăcut . Le arăt bonul și par nedumeriți și o sună pe o a 3-a gorilă, care le spune că pachetul e la el. M-au dus într-o cameră și mi-au spus că dacă nu vreau să cheme poliția va trebui să plătesc căștile. Le-am spus să se uite pe cameră, pentru că erau desfăcute căștile. Bineînțeles că nu aveam cu cine discuta și am plătit ambele perechi de căști. Eu merg destul de des la IKEA, e mâncarea ieftină :D.

    1. Nu pot sa cred!!! :wassat: :shocked: Si intamplarea asta cu castile a avut loc tot in Auchan sau in alt hypermarket? :ermm: Ce pot sa spun, mi se pare un abuz fara precedent ce au facut ei, eu cred ca preferam sa cheme politia decat sa platesc castile desfacute de altii. :angry: Eu caut sa imi fac dreptate cu orice pret, prin orice mijloace posibile…
      Din pacate nici la IKEA nu am ajuns pana acum, este mult prea departe si am auzit ca e mereu full, toti corporatistii din jur vin acolo sa manance si astepti mult si bine pana se elibereaza o masa. Dar tu stai aproape de magazinul asta sau cum de mergi acolo?

      1. Și eu lupt pentru dreptate, dar pe camere apăream cu căștile în mână iar cutia era ruptă, dacă venea poliția, îmi mai dădea și o amendă, că ăia nu știu multe. S-a întâmplat în Carrefour. Eu stau în Victoriei, e ceva de mers până la IKEA, dar o dată pe săptămână tot merg :D. Oricum e mai aproape decât alte hypermarketuri.

        1. Da, inteleg, ce situatie aiurea… Dar mie aia tot niste nemernici mi se par pentru faptul ca te-au obligat sa platesti ambele perechi. :pouty: Nu stiam ca asa se procedeaza in Carrefour, nu-l frecventez. Mie nu mi-a fost niciodata simpatic acest hipermarket. :angry:

  5. Deci ai fost atacata si tu de jandarmii…magazinului :biggrin:
    Bine macar ca isi fac treaba, oricum toata lumea e zapacita, stai linistia :happy:
    E prin hypermarketuri nu prea stau asa ca nu-mi prea pot da cu parerea dar sfatul cu bomul e bun…mereu il pastrez pentru ca nu stii ce se mai iveste :ermm:

      1. Pai mie nu prea imi place sa fac cumparaturi… mai ales din astea de zi cu zi. Asa ca dau rar pe la hypermarket-uri si de obicei aleg cel mai apropiat magazin (lenea asta). :whistle:

        1. Mie-mi spui, lenea e cucoana mare, tot ea ma determina si pe mine, mai ales iarna, sa intru in cel mai apropiat magazinel in loc sa merg la un hypermarket bine aproviziont si care mai practica si ceva preturi decente. :biggrin: :ninja: :pouty:

  6. Noi ne facem cumparaturile de la Mercadona, pentru ca e mai aproape iar preturile sunt ok. Eu mereu pastrez bonurile, pentru a ma feri de orice neplaceri :happy: :wink: .

    1. Nu am auzit de Mecardona. :biggrin: :dizzy: :tongue: :silly: De vizitat nici atat. :sad: :silly:
      In schimb, stiu ca in Spania aveti si Careffour, iar preturile sunt super ok. Cu toate ca gama de produse nu mi s-a parut foarte diversificata. Deh, era un hypermarket de statiune turistica, nu unul de oras sau metropola.

  7. iti inteleg starea…
    eram in giurgiu… perioada de licean… iarna… imbracat cu o scurta de fas… intru intr-un magazin alimentar sa cumpar ceva dulce de macare… mai intainte cumparasem un bec… si il aveam in buzubar… o angajata a magazinului a vazut ca am buzunarul umflat si azis ca am furat… asa ca.. m-a pus sa scot ce am in buzunar… norocul meu ca… nu se vindeau becuri la alimentara… ca altfel… neavand bon… o incurcam…
    oricum… stiu ca am rosit tot si de ciuda si de rusine… cum de cineva a putut sa gandesca despre mine ca pot fura ceva…
    au trecut anii… si nu uit simtamantul de atunci…
    oare… ce mai face angajata zeloasa???
    atunci nu am avut curajul sa o infrunt… acum as proceda altfel… nu stiu cum… dar sigur cu totul diferit decat atunci…

    1. Da, exact, mi-a fost ciuda ca am fost confundata cu un infractor de rand plecat la furat prin magazin. Sentimentul a persistat intreaga seara, aproape ca doar la asta m-am gandit…niciodata nu mi se mai intamplase. Ce hypermarketuri aveti voi Ovi prin NY? :biggrin: :unsure: :ermm:

      1. sunt mai multe magazine mari pe aici… sau mai bine zis… lanturi de magazine mari…
        dar… de cele timp auchan… sunt doua… unul se numeste… costco… si altul…bj’s…
        particualritatea este ca… aici sa poti cumapra de la acestea… trebuie sa te inscrii si sa primesti un card… evident… pentru o suma anuala…
        eu am carduri la ambele… si le si folosesc… pentru ca prturile pe unitatea de prosus, sunt avantajoase… desi… cantitatile ce pot fi cumparate sunt mai mari…
        destul de dificil sa pleci de la un astfel de magazin fara sa lasi cel putin o suta… de obicei… un cos plin ajunge pe la 3 sute… sau si mai mult…… depinde ce pui in el… cat de multe delicatese…

        1. Ovi, tu vorbesti cumva de magazine en-gros? Acelea de unde nu poti cumpara decat mai multe bucati din acelasi produs? Ca la noi in hipermarket se da en-detail si nu te obliga sa platesti o suma anuala de bani. :ermm:

  8. Neata…ar fi fost fain sa te vizitam de la inchisoare sau sa ne scrii de acolo :w00t:

    Nu prea am hipermarket-uri pe langa mine, e oras mic, cu toate ca avem un kaufland la iesire. Merg de obicei la Penny pt ca e la 100 de m de casa :devil:

    1. Zau? :cwy: Ti-ar fi placut tie asta? :shocked: Inchisoarea nu e un mediu prea placut…nici macar pentru vizite. :lol: :ninja:
      La Penny nu intru de obicei pentru ca au foarte putine produse, e un biet magazinel. Si nici preturile nu sunt foarte mici… Dar apropierea de casa e un bun criteriu pentru a-l prefera. :biggrin: :cool:

      1. Ei, faceam revelionul acolo…era inedit :))

        Pai, chiar daca Mioveni are 35 000 de locuitori, apropierea de Pitesti nu face profitabile aparitia de lanturi mari de hipermarketuri. Pt ca e aproape de casa si pot lua strictul necesar de acolo cand am nevoie, isi merita si el soarta.

  9. A patit-o si sora mea. I s-a verificat bonul si i s-a zis ca din toate cumparaturile, o punguta cu cacao nu era trecuta pe bon si nu fusese platita. A fost dusa tocmai la capat, la administratie, ca sa-i refaca bonul, sa plateasca si acea punga…Dupa cateva zeci de minute de asteptare si umilinta ca totusi esti dus asa in vazul lumii, se uita sora mea din intamplare pe bon ca sa vada ca era trecuta punga de cacao si proasta aia de la securitate care o verificase nu se uitase cu atentie. Sa nu-ti vina sa innebunesti? Sora-mea inca a plecat linistita de acolo, eu le faceam ditamai panarama.

      1. Avand in vedere ca nu-i un oras prea mare.. da, de cele mai multe ori pe cel din apropiere.

        Cum Minimax e cam varza.. apelez la LIDL (care e tot prin apropiere de blocul meu)

        Dar parca este o diferenta intre hyper si super market. Hyper fiind mai mare nu ? Eh, nu prea am multe hyper d-astea :biggrin:

        1. Am si eu un LIDL langa bloc, dar nu stiu cum se face ca nu am ajuns niciodata la el. :biggrin: :ermm: De Minimax nu am auzit pana acum… :shocked: Asta nu era un canal de desene animate? :silly: :angel:
          Da, hyperul e mai mare, dar degeaba uneori… :pouty:

          1. Lidl-ul are dulciuri foarte bune , hmmmm
            stafide glazurate, arahide glazurate, biscuiti f buni, multe multe chestii :)
            Minimax e a lui Patriciu, n-ai vazut tu cum s-a batut lumea la portocale, televizoare, detergenti in magazinele astea/ ha ha ha

            1. :lol: Lilly, esti experta in hipermarketuri. :biggrin: Sincer, eu nu am vazut nici ce se petrece la Universitate zilele astea, d-apai cum se bate lumea pentru portocale si detergenti la Minimax. :silly:

              1. @ Lilly.. Minimaxul meu de pe aici, e spre faliment :lol: Asta ce-ar insemna ? Patriciu sucks :alien: ca nu prea gasesti cine stie ce pe la el.

                Ce stie Lilly de la LiDL :lol:

  10. Auch… ce mă bucur, Nice, că nu ai pățit nimic!
    Eu păstrez bonurile. Nu de alta, dar scumpele angajate de prin orașul meu cer mai mulți bani. În sensul că cineva înaintea mea cumpără un singur produs iar ea nu închide bonul, astfel că mă trezesc pe al meu bon cu mai mult decât am în coș :biggrin:

    1. Aoleu, chiar asa? :shocked: Pai in cazul asta trebuie sa fii cu ochii in patru. :dizzy: Eu cum iau bonul, cum il si arunc ca ma streseaza. Nici macar nu ma uit pe el imediat. Bine, eu sunt si aeriana rau, imprastiata… :dizzy: :blush: :alien:
      Ada, si daca pateam, tot scriam pe blog…din inchisoare, vorba lui Marin. :lol: Voi ce hypermarketuri aveti in zona? :unsure:

      1. Hihi, din închisoare? Scumpa de Nice în închisoare? îmi puneam toooate cunoștințele pe fir, să te scoatem!
        Plus- adică Lidl, mai nou. Era Wolf, apoi MiniMax, dar s-a desfiintat. Mai sunt hipermarketuri de… zona, dar nu se pot compara cu Auchan sau Cora…

  11. Eu cred ca baietii nu stiau cum sa intre in vorba cu tine si au profitat de jobul lor :lol: Mi se par extrem de jenante situatiile astea. Auchan frecventez si eu, e cel mai la indemana.
    Pe mine ma scoteau din sarite cand mergeam cu ghiozdanul (cand eram in liceu, uneori cand mergeam la antrenamente), si mi-l infoliau sau cum ii spune procedeului :pouty: :face: Eu chiar nu pot pricepe logica asta. Se gandeau ca daca am ghiozdan in spate probabilitatea sa le fur de pe rafturi e mai mare decat daca am geanta ? :wassat: De fapt, intr-o geanta e mult mai usor sa tragi chestii. Ma scoteau din sarite, efectiv. Aveam in ghiozdan portmoneul si telefonul, pe care apoi trebuia sa le tin in mana prin Auchan. Logica lu’ peste. :getlost:

    1. :lol: S-au purtat destul de urat, Iulia :angel: Erau pusi pe fapte mari in seara aia…doar ca nu au avut noroc cu mine. :biggrin: :ninja: Cred ca stiu de ce ajungi des si in Auchan, pentru ca frecventezi Iulius Mall. :tongue: :unsure: :biggrin:

  12. eu am prostul obicei… sa ma apuc sa mananc si sa beau :D ce cumpar, pofta… de! sau sete (doar nu o sa astau cu produsul in cos) sa poftesc la el.

    Ramane uimita vanzatoarea la casa cand ii dau si ambalajele sa le taxeze :)),nu mi s-a intamplat pana acum sa imi zica cineva ceva! :biggrin:

    1. Da, noi, capricornii suntem niste pofticiosi. :blush: :cheerful: :biggrin: Si eu mai procedam asa, Pato. :biggrin: Mai ales vara, cu sucurile. Pana intr-o zi cand am fost anuntati ca nu avem voie sa consumam nimic in cadrul magazinului. In Auchan aveau niste frigidere cu sandvisuri la dispozitia clientilor, probabil ca multi luau de acolo, le mancau pe loc si nu le mai plateau. :face: Intr-un final au inteles cum stau lucrurile si au renuntat la acele frigidere…
      Voi ce hipermarketuri aveti prin Braila si care e favoritul tau? :dizzy:

                1. Ba stim, Pato. E un ingredient care se foloseste in bucataria asiatica si in restaurantele fast food, pentru a intensifica la maxim gustul, care in acest fel devine delicios si provoaca dependenta. Se mai foloseste si in mezeluri(salam, sunca, parizer). Consumat zilnic devine periculos. :alien:

  13. Nu am un hipermarket anume, poate Carefour. Dar de patit am patit-o in Real.
    Am fost prin Real Berceni pentru ceva si negasind ce voiam am inceput sa ma plimb aiurea. Si mergand eu pe acolo am vazut niste pantaloni (blugi – pe romaneste) tare ieftini: 20 lei/buc. Asa ca, am zis sa iau si eu vreo doua perechi, de tavaleala. Am platit si am plecat.
    Peste doua saptamani ma aflam cu serviciul in Brasov. Si cum era duminica, am zis sa trag o fuga prin Real. Normal, cu pantalonii din Realul bucurestean.
    Nu am apucat sa intru ca a si inceput sa tipe alarma. Si repede paza, calare pe mine. Norocul meu, ca a sunat alarma la intrare, nu la iesire, altfel…
    Ce era? Un amarat de plastic cusut langa eticheta interioara. De unde sa stiu eu de tampenia asta?

    1. Nici eu nu am auzit niciodata de existenta acelui plastic. :shocked: Pai daca si astia isi iau atatea masuri de siguranta. Eu mi-am cumparat de curand un palton de iarna din Auchan si cred ca am identificat vreo 5 alarme. :lol: Care mai de care mai bine ascunsa…
      Neprevazutul ne pandeste la fiecare colt de…hipermarket. :lol: :dizzy:

  14. Auchan cand sunt in tara . Dar nu din cauza preturilor (sincer, habar nu am ce/as gasi la Auchan si n/as gasi la Kaufland) ci din cauza ca e aproape de mine
    Pe mine ma amuza si fata cu lipitul fermoarului gentii sau a rucsacului cu prostii de-alea mici de-ti ramane geanta lipicioasa o luna.
    Sau sigilarea sticlei de apa in caz ca o ai in geanta desfacuta
    Treaba domnilor de la camere care e? Nu sa faca clientul sa se simta confortabil, observand de la distanta?
    Evident ca-n germania n-am pomenit la nici un magazin sa.mi lipeasca geanta cu scotch de-ala :)))) Sau sa imi puna eticheta pe apa – chiar daca intru cu ea in mana

  15. daca ati stii voi cat se fura in magazinele astea v-ati ingrozi :D
    de obicei pastrez bonurile pana ajung acasa apoi le arunc :)
    cel mai des ma duc la Auchan, au gama variata de produse si preturi ok, ma refer la alimente si prod de curatenie, ingrijire ca destea cumpar cel mai des. imi place foarte mult Cora cum arata ca magazin desi preturile sunt putin mai mari dar e departe de mine si atunci ajung destul de rar
    cel mai des la Auchan, Profi, kaufland :)

    1. Si eu gasesc Cora mai stilata si mai eleganta ca multe alte hipermarketuri, dar si ceva mai scumpa. De Profi nu mai zic. Mic, inghesuit, dezorganizat, cu preturi mari. Auchanul ma incata la cosmetice…in rest s-au prostit de tot.
      Dar tu, Lilly, cum de esti asa bine informata? :ermm:

      1. pai….e musai sa fiu informata :)
        in auchan au gama mare de produse, dar nu e foarte frumos aranjat, in schimb Cora are fata la raft foarte frumos facuta (expunerea produselor), si arata mult mai frumos magazinul atunci cand toate-s aranjate si nu aruncate :D
        cand vezi raionul de haine tot intors pe dos te apuca raul, poate deasta nu cumpar haine din magazinele astea, n-am chef sa rascolesc cosurile de haine, sa caut in tot standul ceva :D

        1. Asa-i, Lilly, un prieten mi-a spus cand a vazut prima data Auchanul ca seamana cu un depozit… In schimb, prin Cora ti-e mai mare dragul sa te plimbi…

    2. Faptul ca se fura nu e un motiv sa fie nepoliticosi cu clientii buni :)
      Fac destul profit. Sa isi dubleze personalul pe camere si verificari :) Astfel se va fura mai putin :)

  16. Prefer Carrefour, motivul principal fiind că e la două minute de mine. De fapt și înainte, când stăteam la vreo 2 km de el, îl preferam.
    Mi s-a întâmplat și mie să fiu confundată cu o infractoare, in Kaufland. Nu știu ce li se păruse lor suspect dar când am plecat de la casă mi-au cerut vreo doi agenți de pază să le arăt geanta și bonul..M-am simțit ca cea mai mare hoață și de atunci am prins așa, un fel de ură față de Kaufland. Oricum supermarketul nu prea îmi plăcea nici înainte: marfă puțină, reduceri puține și mai ales prețuri diferite la raft față de cele de la casă.

    1. Inevitabil prinzi ura fata de un loc unde esti umilit. :pouty: :ermm: Hm, iata si o alta opinie despre Kaufland(cateva fete il laudau ceva mai sus). E clar, trebuie sa merg la fata locului sa ma vad despre ce e vorba exact. :lol:

  17. Mda, am patit-o si eu in mini-Carrefour-ul de langa mine…cred ca zilnic de un an jumate incoace cumpar ceva de acolo si, cu toate astea, paznici m-au pus de cateva ore si sa le arat ce am in geanta…m-au enervat cumplit! Dar ca hipermarket favorit ramane Cora :d e la o statie de metrou de mine, e mare si imi place sa casc ochii pe acolo macar o data la o saptamana, doua.

    1. Ce tupeu pe ei, nu inteleg, cu ce drept le cotrobaie clientilor in geanta. Sunt siderata, chiar nu inteleg…nu am patit-o pana acum, dar cred ca m-as enerva teribil.
      Da, Cora e mai luxoasa asa, e preferata mea, doar ca e cam departe si cam scumpa comparativ cu Auchan. :unsure: :ermm:

  18. un sfat bun, o sa incerc sa ma obisnuiesc sa pastrez si eu bonul de acum inainte pentru ca dupa cum ziceai si tu…nu e neaparat valoarea marfii respective cat e frustrarea ca esti acuzat pe nedrept de hotie

  19. Sincera sa fiu Real e cel mai aprope de mine si am si lucrat 2 ani la Real deci cam stiu cum sta treaba……Stiu sunt foarte nasoale situatiile in care te-ai aflat si tu dar nah e mare securitate la aceste magazine si nah…..se mai intampla cand pe tura de noapte cand magazinul e deschis non stop(de sarbatori)sa mai iasa un infractor cu 4 LCD-uri asa de-a moaca si nah sa nu il vada nime si sa nu il interebe nimeni de nimic.

  20. hola pai daca asta se intampla in Spania,imi cumparam acum o masina pe banii magazinului,cum frate sa imi ceri bonul…..in primul rand mai denigrat in fata celorlati,si in al2 lea nu mai respectat ca si client Doamne da sa ma opreasca un agent dinasta ,imi cumpar un harley :) am facut si eu aici “scoala” asta de paznici de ordine aici se numesc Vigilantes de Seguridad,nu stiu in Ro daca se face ……..

    1. Hola, Mario. :cheerful: Nu, nu, eu am gresit, ei aveau tot dreptul sa-mi ceara bonul, pentru ca ieseam cu punga plina tocmai pe la intrarea clientilor si nu cum e normal pe la o casa de marcat. Cum spuneam in articol, eram cam aeriana, nu mi-am dat seama ca nu am voie sa merg pe acolo daca nu sigilez initial punga cu produse. :biggrin: :lol: :alien:

  21. sincer nu cred ca imi place vreunul….ca la toate tre sa lasi bani :D tot ce pot sa zic e ca fiecare are produsele lui bune….daca vreau dulcuri ma duc la lidl daca vreau te miri ce, ma duc in alta parte….eu le vizitez pe toate :))

  22. Eu mă înţeleg bine cu Kaufland :biggrin: Bine, poate că e şi mai aproape de mine şi nu e chiar aşa securizat ca Auchan :biggrin:
    Săptămâna trecută am avut practică la Auchan, a fost mişto dar securitatea e maximă la ei :biggrin:

      1. Eu fac liceu alimentar şi şcoala mea are contract cu Auchan şi Mopan ( fabrică de panificaţie ) :biggrin: Ştii că la Auchan au patiserie şi gastronomie, noi am fost acolo şi am ajutat doamnele de acolo, bine mai mult am mâncat :tongue: să facă mâncare şi pâine :smile:

  23. Eu obisnuiesc sa merg in Kaufland, Carrefour si Lidl.
    In Ochan am fost o singura data in Suceava (in Iasi se pare ca nu exista), in Real la fel.
    Dintre toate, mai mult prefer Kaufland.

  24. Prefer Kaufiland-ul (diminutiv) pentru ca mi-e aproape si filiala noastra nu atat de aglomerata si deja stiu ce au si unde sunt produsele care ma intereseaza si intr-adevar in multe seri au oferte interesante. Auchan e ok ca preturi si ca oferta variata dar fiind in mall e foarte aglomerat, pierd prea multa vreme de urmarit sport :biggrin: Rar ma duc la Lidl si doar pentru produsele asemanatoare cu cele nemtesti.

    1. Diana, ce noroc ai ca gasesti un hipermarket ceva mai linistit… Cred ca in toate sediile Auchan e aglomerat… :ermm:

  25. Sincer, Narcisa, cand am citit titlul, am crezut ca ai fost si tu la proteste si ca te-au invitat jandarmii la o discutie amicala, la o cafea, in duba; ma bucur ca esti ok si c anu ai patit nimic, eu tin bonul pana acasa, sa mai vad o data pe ce am dat banii! Te pup! :wub: :heart: :biggrin: :cool:

    1. Julien, inca nu am ajuns la manifestatie, dar nu e timpul pierdut. :lol: :ninja: :biggrin:
      Tu ce mai faci? Nu ai mai trecut demult pe aici… :cwy: :wassat: :ermm:

Comentariile sunt închise.