Barbati sexy si trandafiri rosii

trandafiri-rosii-ca-focul

Suntem topiti dupa ele. Chiar si in miez de iarna. Ne fascineaza, ne fac sa visam, ne aprind imaginatia. Ne atrag ca un magnet si nu ne putem impotrivi, desi nu stim exact cum s-a ajuns atat de departe.

Le studiem sau le ascultam vrajiti ore in sir fara sa ne saturam de personalitatea, dragalasenia sau farmecul lor irezistibil. Suntem hiponotizati si cu greu ne revenim. Cand le avem alaturi, chiar si pentru cateva momente, suntem fericiti, transpusi in alta lume, le privim cu un amestec de admiratie, incantare si exaltare de neinfranat. De afectiune si pasiune pana la urma. Suntem prinsi in mrejele lor pe viata si nu mai avem scapare. Dar e un sentiment placut, inofensiv. Sunt acele caractere, atitudini sau lucruri pentru care avem o slabiciune. Care ne-au cucerit cu ceva, cu acel “Je ne sais quoi”.

De mica mi-a placut fotbalul. Mai tarziu, atentia mea s-a indreptat spre jurnalistii si analistii sportivi, cei specializati pe fotbal, care uneori sunt si prezentatori sau realizatori de emisiuni tv. In momentul in care incep sa disece fiecare faza a jocului, sa explice tactica aleasa de antrenor, sa prezinte fotbalul, sportul acela pe care unii il considera banal, in care cativa baieti alearga dupa o minge, care in realitate e o intreaga filosofie, acesti ziaristi imi par cei mai sexy barbati din lume. Poate pentru felul cum gandesc si cum vorbesc? Am si preferatii mei, desigur, Andrei Vochin si Vali Moraru, pentru care am o slabiciune aparte. Convingatori, cultivati, simpatici, emana inteligenta prin toti porii. Ca sa nu mai spun ca lor, jurnalistilor sportivi, le datorez intrarea in blogosfera. Ca initial pe ei ii citeam cu nesat. Ca sa intelegeti mai bine, asa cum tinerele fete fac o pasiune fulgeratoare pentru actori sau cantareti celebri, mie imi cad cu tronc jurnalistii.

O alta slabiciune o am pentru trandafirii rosii. Ii gasesc prea frumosi ca sa le rezist. Sunt perfecti, nu am ce sa le reprosez. In urma cu multi ani, la serviciu, o colega a primit un buchet imens de trandafiri rosii superbi. Din acea clipa, subconstientul meu astepta sa aiba parte de aceeasi uriasa bucurie intr-o buna zi. S-a intamplat abia martea asta, pe 4 iunie, si de atunci plutesc in al noualea cer de fericire. Sunt 11 trandafiri rosii ca focul, de care m-am indragostit pe loc, si carora am tinut mortis sa le dedic acest articol.

trandafiri-rosii-superbi

macro-de-trandafir-rosu

pasiune

dragoste

dragoste-si-pasiune

Si, special pentru Dragos, un trandafir cu mai putini stropi

iubire-pasionala

Ah, sa nu uit de marea mea slabiciune pentru catelusii albi, pufosi si jucausi. Imi amintesc cu drag si azi, cum un astfel de animalut dragalas mi-a sarit in brate pe un pod din Spania, in urma cu trei ani. Cum sa nu-i adori si sa nu-ti doresti sa-i iei acasa?

Mai am si alte slabiciuni, pentru adolescentii seriosi, modesti si cu bun simt, pe care, din fericire, ii mai intalnesc, chiar si in blogosfera, pentru un anume oras medieval despre care o sa va povestesc mai multe intr-un viitor articol, pe care-l pregatesc de cca un an si pentru muzica difuzata de postul Kiss TV, pe care o ascult non-stop in ultima vreme.

Voi ce slabiciuni aveti? Mai exact pentru cine sau pentru ce?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

117 comentarii la “Barbati sexy si trandafiri rosii”

  1. A fost sâmbăta slăbiciunilor? :biggrin: Am scris și eu ceva asemănător. Am multe slăbiciuni. Acum o să îi dau curs celei de a mă uita la un film. Sper să fie bun. :smile:

    1. Da, am vazut, insa articolul meu nu are legatura cu un joc ce circula in blogosfera, am primit marti un buchet de trandafiri rosii si am gasit ocazia ideala de a scrie despre el. Am brodat o intreaga poveste, am inventat practic un articol. :w00t: Nu m-am inspirat de la tine, era culmea. :dizzy: S-a intamplat sa avem aceeasi idee in minte. :happy: :cool: Eu filmelor le rezist, nu am o slabiciune pentru ele. :))

      1. Nici nu m-am gândit că cineva s-a inspirat de la altcineva. Mi-a plăcut coincidența. Și nu este prima pe ziua de azi. Mă fascinează lucrurile sau gândurile care apar la mai mulți oameni în același timp.

  2. Ce de dezvaluiri, eu n-as face atatea despre mine …cel putin nu intr-un articol dedicat pasiunilor mele, ele reies in timp daca ma citesc oamenii :) :biggrin:
    Fireste imi plac femeile cu ochi frumosi :wub:

    1. Nu am o pasiune pentru adolescenti, Pato, asta ar mai lipsi. Insa imi displac cei tupeisti si infatuati. Ei predomina in ziua de azi. De aceea am tinut sa punctez cu ocazia acestui articol ca mai exista si adolescenti ok, cuminti, in banca lor, respectuosi, modesti, fara fite si figuri in cap.

      Nu vad nimic compromitator sa recunosti public, intr-un articol pe propriul blog ca adori catelusii albi si pufosi. Sau jurnalistii realizatori si prezentatori tv. Sunt slabiciuni nevinovate. Nu atentez la integritatea acestor persoane, nici macar nu le scriu mailuri de dragoste. Eu nu fac astfel de chestii.

      Pai…si aici ar fi multe de spus, eu tot incerc sa le dau oamenilor idei in legatura cu jobul meu de vreo 3 ani de zile. Si stupoare, unii nici in ziua de azi nu s-au prins. Oamenii nu sunt interesati sa citeasca printre randuri. Nu au timp. Ei vor totul direct, pe tava. Iata ca le-am satisfacut dorinta cu articolul asta. :biggrin: :tongue: :silly:

      E un articol inventat de la o idee. De la primirea trandafirilor rosii. In jurul lor am brodat o poveste. Incearca s-o vezi astfel. Putin imi pasa daca oamenii se simt scandalizati ca mie imi plac trandafirii rosii. Sau ca am o slabiciune pentru muzica. Daca nu rezista unor astfel de dezvaluiri incendiare sa nu citeasca. Sa mearga pe blogurile unde oamenii nu scriu niciodata nimic despre ei(chestii personale). :tongue: :biggrin:

      Asta este de fapt rolul blogului, sa scrii ce simti, ce crezi, ce iubesti. In cuvinte. Si eventual imagini. :cool:

      1. mai mai mai am iscat o mica rafala :)) :blush:
        N-ai zis nimic de ochii frumosi :D, defapt cred ca am mai precizat asta si cu alta ocazie chiar aici pe blog :D

        Fireste ca e dreptul tau sa faci ce vrei, nici eu nu stiu cu ce te ocupi sincer…eu am fost mai direct ca tine, de-a lungul anilor! :)) :tongue:

        1. Pai am uitat ca m-a frapat prima parte a commentului. Chiar nu mi se pare ca am facut cine stie ce dezvaluiri incendiare. Sunt slabiciuni inocente, ca iti dai seama nu ma apuc sa-i hartuiesc pe Vochin sau Moraru. :biggrin: :ninja: :w00t: :angel:
          Mie la barbati imi plac buzele si mainile. Dar primul care imi atrage atentia e parfumul. :tongue: :silly: :w00t: Asta fizic, ca tu la asta ai facut referire. Ma mai atrage vocea si inteligenta. :biggrin: :happy:
          Pai meseria ta nu e contestata pe bloguri si la tv, Pato. Incerc sa ma protejez de rautatile, subiectivismul si prejudecatile oamenilor! :wink:

            1. Pai da, tocmai de aia iti permiti sa te lauzi peste tot cu ea. Eu nu am chef de reprosuri si razboaie pe aici pe blog. Si nici de barfe, incerc sa le limitez si sa nu le alimentez. :biggrin:

  3. Slabiciunea mea sunt Freziile si Ranonkels (le-ai vazut la mine pe blog). Trandafirii sunt frumosi dar pentru mine nu deosebit de atragatori! :shocked: Asta in materie … florala!
    Nu imi plac fotbalistii de niciun fel, mai ales cei din zilele noastre! Inculti si plini de aere, chiar daca sunt olandezi sau romani! :sick: Desigur ca imi face placere sa stau de vorba cu un barbat inteligent care are cultura si bun simt, dar de la asta pana la … atragator, nu stiu, mai e mult! :tongue:
    Weekend fain! :kissing:

    1. Si am slabiciune pentru frezii, Minnie, dar deja le-am dedicat un articol. :biggrin: :happy: Rononkels? Hm trebuie sa-ti iau blogul la puricat ca nu-mi mai amintesc floarea. :dizzy: :happy: Am memorie scurta. :tongue: :blush: :angel: :ermm:

      Fotbalistii nu imi plac nici mie, insa nici nu am pomenit de ei in articol. Eu am o slabiciune pentru cei care le analizeaza prestatia din teren, pentru jurnalisti. Si sunt unii super competenti si in Romania. Eu ma rezum sa-i admir din fotoliu, nu am facut o adevarata pasiune si nici nu am ajuns sa-i hartuiesc. :lol: Sunt cumintica. :blush: :angel: In plus nu sunt adepta primul pas facut de femeie. Ah, si cel mai important, toti sunt casatoriti. :biggrin:

      Weekend frumos si tie, Minnie. :heart:

      1. Hm, Minnie, sunt foarte frumoase :wub: , dar parca seamana putin cu trandafirii. :lol: :unsure: Sau mi se pare mie? :ermm: :biggrin: :dizzy:

        1. Nu are nimic de-a face cu trandafirul! Uite pe Wiki ce zice:

          Poate doar forma de asezare a petalelor sa semene cu trandafirul, dar si aici nu in totalitate. Trandafirul este “mai chel”! :biggrin: :shocked: :whistle:

            1. Nu, pentru ca sunt 400 de sorturi si cred ca ce-a de pe wiki e cea primitiva! :biggrin: :unsure:

  4. Florile mele favorite sunt trandafirii roşii, am mai spus asta, cred.
    Desigur, îmi plac femeile frumoase şi inteligente (foarte periculoase!),
    ciocolata neagră, câinii şi pisicile, muzica bună
    (evit radioul din cauza prezentatorilor guralivi care intră peste o melodie, bătându-şi joc de ea),
    unele seriale, din care doresc să văd mai mult de un episod, o carte bună, raţa pe varză,
    diverse sporturi, începând cu fotbalul şi atletismul şi ar mai fi.

    1. Deci te-am nimerit cu articolul asta! Ce zici de trandafirii mei rosii, iti plac? :dizzy: :biggrin: De fapt de fotografiile mele cu trandafiri. :lol:
      Ciocolata neagra? Hm, iata un barbat care tine la silueta. :tongue: :silly:
      Rata pe varza e chiar o slabiciune demna de luat in calcul. Cred ca multi romani adera la ea.
      Da, am remarcat de pe blogul tau ca iti place fotbalul. Dar nici acum nu m-am dimirit care iti este echipa preferata. :dizzy: :ermm: :devil:

  5. Felicitari pentru imaginile postate! Ne incanti de fiecare data cu poze superbe, Nice!

    Slabiciunea mea este tot pentru catelusi, in special pentru cei din rasa Beagle si Husky :smile:

    1. Merci mult, Mariana, draga. Sper sa si reusesc, nu neg ca asta imi este intentia. :biggrin: :blush: :tongue:
      Ce draguti sunt catelusii, si mie imi plac rasele amintite de tine. :wub:

      1. Din cate am vazut, totdeauna reusesti si pentru asta te felicit! Te-am adugat si la Blogroll. Weekend placut, draga mea! :kissing:

  6. Deci trandafirii astia sunt inimaginabili :wub: , nu imi vine sa cred cum arata, superbi :biggrin:
    Iar de slabiciuni…, hmmm,…cand mi se cere ceva din tot sufletul, chiar daca eu nu vreau, nu pot sta indiferent, asa ca ajut acea persoana, chiar daca nu o suport din fire, nu stiu daca e bine sau nu, uneori incerc sa spun NU, dar pana la urma cedez. :whistle:

    1. :biggrin: :cool: :cheerful: Merci, Lucian, e cel mai frumos compliment primit de multa vreme pe blog. :w00t: :silly: :happy: Ma bucur ca ii consideri nice. Am facut acest articol datorita lor. Datorita lor am fost fericita zilele astea. Nu-ti poti imagina senzatia… :cool:

      :cwy: Cam asa sunt si eu, deci inteleg perfect ce vrei sa spui! :dizzy: :ermm:

      1. Pai cum sa nu fie un compliment frumos pentru asemenea fotografii? Sti unde am mai vazut eu asemenea trandafiri?

        Pe felicitari, chiar cand a fost ziua mamei mele, a primit o felicitare care avea pe coperta un trandafir asemanator cu ce este aici, doar ca nu se compara, pozele tale sunt peste :wub:

  7. Am o slăbiciune pentru Ewa Farna, pentru biscuiţii cu cacao (şi dulciuri în general), pentru trandafirii grena (ştiai asta!), pentru muzica ABBA, pentru Windows 98SE şi computerele vechi, pentru science-fiction, pentru corectitudinea gramaticală şi mă opresc, să las loc şi altora. :cool:

    Foarte faini trandafirii tăi, dar cam prea multă apă pe ei – trei patru picături mai mari ar fi fost suficient (din punctul meu de vedere). Just sayin’, nu da! :angel:

    Oh and… enjoy the week-end! :smile:

    1. Neata, Dragos, nu e suparare, eu i-am stropit si asa s-a repartizat apa pe ei, nu am fost ceva premeditat. Desigur, cei cu cativa picaturi mai mari ar fi iesit altfel. O sa incerc si asta, daca voi gasi trandafiri grena. Ieri am fost si la Gradina Botanica si nu erau… Bine, astia au o tenta de grena, dar mi-au iesit rosii din cauza luminii.
      Si mie imi place ABBA :wub: , care e melodia preferata de la ei? :cool: :unsure:
      Interesante slabiciuni, trebuie sa recunosc ca cel mai mult ma uimeste cea pentru corectitudinea gramaticala. :biggrin: Nu ma mira cea pentru sf, stiu ca cei mai multi barbati sunt pasionati de acest domeniu. :biggrin:
      Merci, intentionez sa profit din plin de zilele astea libere. :w00t: Weekend minunat si tie. :cool:

      PS
      Am cautat in cele peste 500 de fotografii facute trandafirilor si am gasit multe fara stropi sau cu mai putini stropi de apa. Asa ca am adaugat in articol si unul ceva mai uscat(sa-i spunem asa) special pentru tine.

      1. ‘neaţa de amiază, c-am uitat! :blush:

        M-am prins că au fost stropiţi pentru efect, frumoşii de ei. Nu-i bai, da’ tare mi-ar plăcea să mai tacă din gură perfecţionistu’ ăsta din mine. :tongue: Dar ultimul, cel nou, este absolut perfect, săru’ mîna! :wub:

        Să ştii că săptămîna trecută cînd am fost iar o fugă la ţară s-o ajut pe “tanti”, am văzut pe marginea drumului tufe mari de trandafiri, superbi, mulţi grena şi unii roz pal de o delicateţe incredibilă. Tare aş vrea să ajung pe acolo la toamnă, să fur cîteva altoaie. :angel:

        Nu pot face departajări între piesele ABBA, toate sînt perfecte şi toate spun cîte ceva. Dacă ar fi să dau exemple la repezeală, ar fi “Happy new year”, “One of us”, “The winner takes it all”, “The day before you came”, “Voulez-vous”, “SOS”, “Chiquitita”, “Slipping through my fingers”… Ah, îmi dau seama că n-am mai ascultat de foarte mult timp, mi-e dor de ei. :cwy:

        De ce oare te uimeşte corectitudinea gramaticală? Au nu ştii cîtă carne am în frigider de pe vremea cînd obişnuiam să atrag atenţia (cît de decent şi subtil posibil, fără superioritate) cînd găseam greşeli prin articolele celor (dragi) pe care-i citeam? M-am lăsat, am înţeles că era inutil – perfecţiunea e doar în mintea mea.

        Cît despre SF, îl am în sînge de mic copil, devoram fiţuicile alea subţirele cu povestiri, atîtea cîte prindeam pe vremurile alea. La un moment dat chiar începusem să scriu o povestire SF, ceva cu o bază pe Lună. Pe vremea aia, Luna era cam maximul ce putea visa un copil în România. :alien:

        Mulţumesc frumos pentru urare, din păcate aici se bate toba prin cer iar zeii oftează din greu şi mai şi plîng. Dar eu sînt om de casă la propriu, aşa că atîta vreme cît nu plouă din tavan, e OK. :lol:

        1. Pai mai am ca ultimul, chiar si fara stropi deloc am, toti sunt magnifici, am selectat cativa la intamplare. Am unul mai frumos ca altul. Erau toti perfecti in ziua in care i-am primit, acum s-au mai vestejit…
          Ma bucur ca macar unul a fost pe gustul tau pretentios. :biggrin: :lol: :tongue: Dar care este povestea din spatelui celui grena? De ce il iubesti tocmai pe acesta?

          Si mie imi plac toate, poate cu un plus pentru Happy New Year pentru ca imi aduce amite de frumoasele revelioane ale copilariei. :cheerful:

          Pentru ca nu cred ca poate fi incadrata la slabiciuni. Nu stiu cum s-o numesc, mai degraba este o inclinatie(obsesie, necesitate) pentru aceasta corectitudine care isi trage seva din dorinta si aspiratia ta pentru perfectiune. :dizzy: :ermm:
          Dar pot s-o inteleg, am mai intalnit-o si la altii care scriau prin virtual. Cred ca o are si Dragos, colegul meu de blog, care de ceva timp s-a refugiat pe facebook si discuta la greu politica si Gigi Becali. :lol: :ninja: :tongue:

          Si la mine ploua de zor, ceea ce e perfect pentru ca oricum nu intentionam sa mai plec nicaieri. Despre aventura de ieri o sa va povestec cu alta ocazie. :biggrin:

          1. Apreciez eforturile tale, sincer. :blush: Florile sînt frumoase necondiţionat. :wink:
            Nu pot spune că există o poveste grena – pur şi simplu se întîmplă să-mi placă cel mai mult dintre toate combinaţiile de culori posibile, sau cel puţin din cele cu care am avut ocazia să mă întîlnesc. Sigur, poate pe undeva e şi afinitatea mea pentru combinaţia albastrului cu roşu, sau mai bine zis pentru absenţa verdelui pe care – n-am idee din ce motiv – nu-l suport decît strict în combinaţia turcoaz. :unsure:

            Piesa “Happy new year” nu e prea veselă, dimpotrivă. Poate cînd eram noi copii nu înţelegeam sensurile în adîncimea lor reală, însă acum le putem conferi adevărata dimensiune.

            No more champagne
            And the fireworks are through;
            Here we are, me and you,
            Feeling lost and feeling blue.

            Cu toate astea, amintirile noastre sînt mai puternice decît noile înţelesuri, nu vor putea fi schimbate sau şterse de ele. :wink:

            Corectitudinea gramaticală poate fi o obsesie dar şi o slăbiciune, în sensul că mă atrage mult mai puternic o persoană care pune preţ (şi) pe această corectitudine, dincolo de valoarea intrinsecă a textului în sine şi asta fiindcă cele două se completează într-un mod fericit, apropiindu-se de perfecţiune. (da, aş putea numi perfecţiunea o obsesie a mea) Am refuzat să citesc texte bune din cauza lipsei diacriticelor şi a abundenţei greşelilor de toate felurile, fiindcă mă torturează psihic, efectiv, încercarea de a traduce mental intenţia unui cuvînt sau a unei propoziţii/fraze, în loc să mă concentrez doar pe fluxul de idei şi imagini pe care textul respectiv ar trebui să mi-l creeze în minte adiacent la subiectul prezentat. But nevermind – that’s only me…

            Bine că eu şi tizul nu semănăm, c-ar fi fost prea mulţi doi la fel într-un loc. Jeejee? No thanks, I’ll pass! :lol:

            Hmm, another Nice adventure coming… Let it come! :cool:

            1. Interesant, si mie imi place verdele in combinatie cu turcoazul. Mi-ar placea o bluzita de vara in aceste culori. :wub: Rosu si albastru? Uh, asta ma duce cu gandul la tema articolului, la marea mea slabiciune, Steaua. :lol: :silly:
              Da, stiu versurile, dar in general ei aveau versuri profunde, sensibile, triste. Inca un motiv sa-i apreciezi si sa-i asculti la nesfarsit.

              Sincera sa fiu mi s-a parut extraordinar ca ai acceptat sa comentezi aici, desi, cum vezi prea bine, nu folosesc diacritice. Am mai vazut comentarii lasate de tine pe alte bloguri si stiam ce si cum gandesti.
              Si iti multumesc pentru asta. :happy: Noroc ca la mine nu prea ai ce stradanii sa faci, textele sunt simple, nu exista intelesuri ascunse. :lol: :tongue: :silly: Articolul se citeste rapid, fara chin si stres. :lol: :dizzy: :ermm:
              Pai unde-ti vezi tu tizul? Deci nu, nu ati fi fost doi, nu ar fi fost o densitate prea mare de Dragosi pe metru patrat caci, asa cum iti spuneam mai devreme, celalalt Dragos isi face veacul pe fb. Mai apare si pe aici, dar extrem de rar. :ermm:

              Da, o aventura nice as aprecia acum, insa nu asa gandeam ieri, la locul faptei. :ninja: :lol:

              1. Faci cum faci şi ridici Steaua la fileu. :whistle: Ghinion, că n-am nici măcar un axon care să fie interesat de fotbalangeală. :lol: Dar am citit “mîngîierile drăgăstoase” pe care vi le-aţi împărţit tu şi tizu’ – că tot ziceai că-i absent :whistle: – la articolul precedent, pe tema echipei respective. :angel:

                Să nu crezi că am renunţat să sper că într-o zi vei începe să scrii cu diacritice. :cool: Dar nu mai încerc să forţez pe nimeni; acolo pe unde mai bîntui, vreau doar să las propriul exemplu şi fiecare să considere ce şi cum va face, după cum i-e voia. Fiecare cu ritmul lui, cu priorităţile lui, cu afinităţile lui şi aşa mai departe. :wink: Însă recunosc, ar fi o mare bucurie pentru mine să te văd lăfăindu-te în ş şi ţ şi ă şi… Pentru asta am lăsat şi tutorialele la mine pe blog, deşi iniţial voiam să-l rad complet. Subversiv, subliminal… :ninja: :angel:

                Vom vedea ce va fi… :cool: Pînă atunci încerc să mă hotărăsc dacă să ascult ABBA sau să văd un film-două din colecţia de “vechituri”. :smile:

                1. :biggrin: :happy: Pai da, dragastoase ca m-am mai temperat eu si am invatat sa fiu ceva mai diplomata, sa nu mai instig oamenii la razboi fotbalistic. :lol: Sa fi vazut cum se desfasurau aceste scene acum 4-5 ani… :devil: :ninja:

                  Am avut o tentativa, sa stii. Am scris o perioada cu diactitice, si sunt total dezamagita de mine ca am renuntat la practica asta. Articolul de debut in acest sens a fost “Din respect pentru cititori”. Si cred ca tarie ca e o dovada de respect fata de ei. Am pierdut multi oameni cred, care vazand ca pe aici gramatica nu e respectata, au parasit rapid blogul. Dar…cine stie, poate intr-o buna zi imi va reveni cheful de scris cu diacritice. Pana la urma insa mai important e sa nu-mi pierd cheful de scris. Total. Sau sa ma demoralizeze ceva asa ca pe tine… :dizzy: :ermm:

                  Hihi, deja stiu pentru ce vei opta. :biggrin:

                2. Mi-aduc aminte de vremurile de demult cînd mă mai uitam la teveu şi dinspre partea cu ecranul, nu numai din spate. Şi mi-aduc aminte de “discuţiile amicale” :devil: dintre tribunele rivale. Aşa că da, îmi pot închipui cu destulă acurateţe cum erau discuţiile pe forumurile de specialitate unde activai în trecut. :ninja: De aceea mi s-a părut o “giugiuleală verbală” ceea ce aţi oferit voi doi pe tema Steaua. :biggrin:

                  Dacă scutur bine rugina de pe mintea-mi, cred că-mi aduc aminte – deşi vag – de cîteva articole cu diacritice la tine. Din păcate, conjunctura a făcut să nu pot lua din urmă aşa cum aş fi vrut şi Summerday nu e singurul loc pe care mi-am promis să-l cercetez cu de-amănuntul şi nu am reuşit să-mi ţin promisiunea. Aşa că încearcă să mai rămîi pe aici, cu cheful de scris la tine, măcar un an-doi-cinci pînă reuşesc să-mi revin. :blush:

                  De ales am ales filmele, astăzi, dar promit să nu spun nimănui dacă ai ghicit sau nu. :tongue: O seară plăcută! :smile:

                3. Pai normal ca am ghicit, tu intotdeauna alegi filmele, Dragos. Era culmea! :biggrin: :silly: :tongue:

                  Ehehe, tu chiar ai memorie buna…

                  Nu stiu ce sa zic, chef am, insa am epuizat toate dilemele ce ma framantau pe mine in trecut si la care nu gasisem raspuns inca.
                  Multumesc si vizionare placuta si tie. :biggrin:

  8. Mie mi-a placut tare mult postarea asta. Esti o curajoasa :) E un curaj in ziua de azi sa iti exprimi clar slabiciunile. M-am amuzat copios la faza cu cei mai sexy barbati din lume, trebuie sa recunosc. :) Nu m-am gandit nici macar o clipa la asta, dar mi se pare interesant si … inovator :) Eu ador sa urmaresc Turul Frantei, ciclism, si iti spun sincer ca cea mai mare parte din aceasta placere, alaturi de peisajele prezentate, se datoreaza comentatorilor. E o placere sa ii asculti pentru ca nu e doar ciclism, e o intreaga encilopedie: istorie, geografie, bucatarie, obiceiuri locale, traditii, … barfele inevitabile despre viata fiecarui ciclist :)) si multe altele . Sunt oameni inteligenti si amuzanti. Se vede de la o posta. Nu stiu cum sunt cei de fotbal, mi-a trecut “viroza” fotbalului :), dar inteleg perfect ce zici.
    un sfarsit de saptamana placut iti doresc.

    1. Tina, ma bucur mult ca ti-a placut, nu ma consider deloc o curajoasa, dar ma simt bine ca ma numesti astfel. :biggrin: :blush: :cheerful: Da, da, uite aici sunt de acord cu tine, sunt o inovatoare, o deschizatoare de drumuri, mereu imi place sa vin cu ceva nou. :biggrin: :happy: :dizzy: Ca nu-mi convine sa mi se preia ideea e alta mancare de peste. :lol: :biggrin:
      Exact la fel sunt si cei de la fotbal. Amuzanti, cultivati, spontani, super inteligenti. Cu mintea brici m-au cucerit baietii astia, nu cu altceva. M-am uitat si eu o singura data la ciclism, anul trecut parca, la Turul Frantei si al Spaniei, dar peisajele m-au vrajit atat de tare incat nu am mai auzit si comentariul. Cat de frumoasa poate fi Franta! :wub: Iar arhitectura oraselor din nordul Spaniei, care aici nu e deloc promovat, m-a lasat muta de uimire. Anyway, Spania e una din tarile mele preferate. :wub:

  9. ce faine slabiciuni ai, i like it! trandafirii sunt asa de catifea, si eu cand ii vad mi se umple inima de bucurie :) am mai spus si cu alte ocazii gesturile mici ne emotioneaza, ne fac fericite. si eu cand primesc o floare sunt foarte fericita, dapoi un buchet imens de trandafiri rosii :) te admir pt asta! :)
    inteligenta ii face sexy pe barbati, de acord cu tine :)
    sa stii ca admir femeile care iubesc fotbalul si sportul dedicat barbatilor asa de mult, eu nu ma incadrez in aceasta categorie dar mi se pare interesant ca femeie sa urmaresti comentarii sportive, sa fii pasionata de asa ceva :)
    sa vorbesc si eu de slabiciunile mele care sunt ciociolata si dulciurile, si desigur barbatii inalti :)
    weekend fain!

    1. Da, am vrut sa spun asta in articol, ori de cate ori ii vad inima mi se umple de bucurie. :cool: Ai dreptate, Lilly, gesturile mici ne fac fericite, asta era insa un buchet imens, frumos si scump, asa cum nu mai primisem niciodata. Am mai primit buchete imense, insa nu de trandafiri rosii(a caror semnificatie o cunosti si tu foarte bine). :biggrin: :cheerful: :happy:

      Eh, nu iubesc fotbalul, sa nu se inteleaga gresit, iubesc Steaua(cu moderatia acum) si jurnalistii de fotbal. Mi se par sexy, ce pot face? :biggrin: :lol: :w00t: :blush: :silly: Da, da, le urmaresc comentariile si chiar am comentat si eu pe bloguri de sport cativa ani inainte de a-mi face aparitia pe aici, prin coltul asta de blogosfera. :tongue:

      Da, stiu ca iti place ciocolata si ca preferi barbatii inalti. Tu insati esti o tipa inalta, cum altfel? :biggrin:

      Merci mult, Lilly, weekend frumos si vesel si tie. :heart:

      1. imi place sa aud ca trandafirii au mers direct la suflet si au avut un mesaj clar :)
        Nice trebuie sa-ti placa fotbalul sa asculti comentariile, sa stii tactici si mai stiu eu ce elemente tehnice, eu n-as avea rabdare sa le ascult :)))) ma mai uit si eu asaocazional la cate-un meci dar doar ca ma uit la joc si ma bucur uneori de victorie, nimic mai mult, se stie unde-i pasiune si unde nu-i :P
        e foarte bine ca-i gasesti sexy pe comentatori :) inseamna ca vezi ceva mai mult decat tehnici de joc :)
        merci Nice :)

        1. Le ascult mai mult pentru amuzament, Lilly. Fotbalul de la noi are un umor incontestabil. Bine, ce a mai ramas din fotbal, ca problemele cu care se confrunta sunt din ce in ce mai mari. Aceste emisiuni ma deconecteaza total. :lol: :biggrin: :silly: Mai rad si eu cu pofta.
          Da, sunt persoane inteligente, deci fascinante. :biggrin: :dizzy: :cheerful: :tongue:
          Cu mare drag. :smile:

  10. Am o slabiciune pentru orasul meu si tot ce implica asta. Aici mi-am cunoscut nevasta, aici traiesc, aici muncesc. Sunt fermecat de oras. :) Baia Mare e slabiciunea mea.

    1. Asta da slabiciune. E asa mare incat ii dedici toate articolele tale de pe blog. Foarte frumos ca-ti iubesti orasul natal. Trebuie sa ajung si eu prin zona sa vad despre ce e vorba. :biggrin:

  11. Pasiunea/slabiciunea pentru trandafirii rosii o am si eu, culoarea rosie in sine o ador. :heart:
    Altele ar fi rochiile, ciocolata in multe forme, inclusiv trufele, marea, caii, muzica jazz, muzica veche in general, fierul forjat, lavanda, etc etc :w00t: :smile:

    Noua, mie si sotului, ne plac cainii Labrador si pisicile cu personalitate (bine, eu ma atasez si iubesc orice pisica care doreste atentie).

    Superbi trandafirii primiti si fotografiile facute :)

    Weekend placut! :happy:

    1. Ei da, si eu am o slabiciune pentru campurile de lavanda… :wub: Abia astept sa ajung in Provence. Probabil intr-o alta viata. :lol: Momentan am fotografiat-o ieri de zor pe cea din Bucuresti. :wub: :w00t: :silly:
      Hihi, exista si pisici fara personalitate? Ca mie asta mi se pare caracteristica lor principala. Dar si cainii au personalitate. :biggrin:
      Multumesc, Mihaela, weekend minunat si tie! :happy:

  12. Şi eu care luam zodiile şi ale lor caracteristici drept un simplu divertisment… Uite cum PATO ţine să-mi demonstreze că totuşi e ceva… pe-acolo în astral :alien: :w00t: :ninja: Da, ochii sunt cei care mă atrag (sau nu-mi spun nimic), evident atunci când vorbim despre femei :angel: :wub: :wink:
    Trandafirii sunt într-adevăr superbi, chiar şi pentru ochii poate mai puţin sensibil ai unui bărbat :cool: :cheerful: Pentru mine sunt şi mai atrăgători aşa stropiţi cu apă, par a fi acoperiţi de roua prospătă a unei dimineţi de vară… :smile: ce poetic sună :whistle: :alien: :silly:
    Provence…, să fie o altă latură comună capricornilor? Oricum eu sper în viaţa asta, pentru că o alta ne este necunoscută… vezi nu mai folosesc termenii “optimist incurabil” :cheerful: :tongue: :smile:

    1. Ce te atrage? Forma lor sau o anume culoare?
      Multumesc mult, pana la urma ne place, indiferent ca suntem femei sau barbati, frumosul, nu neaparat subiectul unei fotografii.
      As fi vrut eu sa gasesc si sa surprind trandafiri dis-de-dimineata. Insa atunci e perioada cand prefer sa dorm. Sau sa merg la serviciu.

      Stai asa, Centurion, ca in curand voi posta un articol cu lavanda. Fotografiata ieri de mine. Asta asa, ca sa mai atenuez din pofta noastra de Provence. Nu stiu ce sa zic, vad ca sunt multi care adora provincia asta. Si nu doar capricorni. Cu siguranta are un farmec anume. :wub:

      1. Nu forma, nici culoarea…, ci ceea ce exprimă uneori (rar, e drept) privirea unei femei, poate misterul… :w00t: :alien: HALT! că iar dau în poezie şi nu-i bine să-mi dezvălui latura sensibilă, mă simt vulnerabil :silly: :tongue: :biggrin: :lol:

        OK, până îmi voi desfăta privirea umplându-mi-o cu imaginea întinselor câmpuri de lavandă, mă mulţumesc cu fotografia ta de ieri… :cool: :cheerful: Evident că Provence-ul are un farmec incontestabil, începând de la climă şi continuând cu caracterul, hai să-i zicem “rural”, fără aglomeraţia specifică aşezărilor moderne suprapopulate. Sincer, nu mi-ar displace câtuşi de puţin să trăiesc într-un sătuc liniştit din pitoreasca regiune franceză :cool: :wink: :wub:

        1. Imi plac barbatii care isi arata latura sensibila pe bloguri. Macar cateodata si tot e ceva. Pentru ca toti o au, oricat de mult vor ei s-o nege sau s-o ascunda. Stiu insa ca acum glumeai, si chiar ai construit o faza reusita, m-a distrat. :biggrin: :happy: :cheerful:

          Hihi, deja sunt curioasa de parerea ta. :biggrin:

          1. Păi, glumesc dacă sunt în toane bune :tongue: :silly: :happy: :lol: Şi tot pentru că mai prins cu garda jos (poate e vina trandafirilor sau lavandei de Provence) îţi mai las o mostră de sensibilitate (masculină) personală: -http://ubereuch.blogspot.ro/2012/12/vis-de-iarna.html :smile: :whistle: sper să nu devin prea vulnerabil :wink: :biggrin: :happy:
            P.S. aşadar, ABBA, altă preferinţă comună, mai am o casetă de prin ’79, nu ştiu dacă mai este funţională, n-am pe ce s-o încerc, posibil să fie demagnetizată după atât timp :whistle: :smile:

            1. Centurion, daca tot suntem la ora dezvaluirilor, trebuie sa-ti recunosc ca ma deranjeaza din ce in ce mai tare insensibilitatea unor barbati cu care intru in contact, mai ales a celor din blogosfera(caci deh, cu ei interactionez mai des). La articolul asta de ex, doar cativa au indraznit sa comenteze ceva normal, de parca cine stie ce le ceream. Cei mai multi scriu comentarii scurte si doar la articole sociale. In rest, cum e ceva mai personal, cum dau bir cu fugitii. Mai aveam pe blog un tip cu care se putea discuta, Vacitim, tot capricorn, acum a abandonat total blogosfera. Eu am nevoie pe blog si de pareri ale barbatilor, nu doar de cele ale unor femei ultrasensibile(din ce in ce mai putine si acestea).

              Mie barbatii din blogosfera mi se par extrem de suparati, revoltati, dornici sa lase niste comentatii formate dintr-o propozitie, in general o critica doar la articole pe teme abstracte. Nu toti, dar foarte multi.

              De aceea apreciez mult orice mostra de sensibilitate. De a dovedi ca ai sentimente, ca esti uman in cele din urma, ca iubesti, de ce nu.

              Dar daca nu se poate, nu se poate. Nu se vrea, e clar, si va trebui sa supravietuiesc cu ce gasesc. Chit ca nu imi place. :face: :cwy:

              Wow, o caseta din 1979? O adevarata piesa de muzeu. :biggrin: :tongue:

              1. Vacitim, Marin, parcă… am întâlnit comentariile prin articolele din arhiva ta, de fapt erau dialoguri în toată regula, de-asta mi-am şi adus aminte :cheerful: Păi văzusem pe blogul lui că încă mai scria in aprilie dacă nu mă înşel…. :unsure: Am mai citit pe-acolo, n-am comentat, dar mi-au plăcut articolele… păcat, dacă este aşa cum spui tu :sad: Oricum, probabil ne volatilizăm pe rând, mai devreme sau mai târziu… uneori mă gândesc dacă “apuc” anul, sau mă rog, dacă blogul meu apucă “tortul” aniversar :silly: :whistle: :wink:
                O duminică minunată, Nice :cheerful: (a mai rămar 1/4 din ea :wink: :cool: )

  13. Et si tu n’existais pas, /Dis-moi pourquoi j’existerais? /Pour traîner dans un monde sans toi,/Sans espoir et sans regrets. Et si tu n’existais pas,/ J’essaierais d’inventer l’amour,/ Comme un peintre qui voit sous ses doigts / Naître les couleurs du jour. /Et qui n’en revient pas …

    Ştii piesa asta superbă cântată de Joe Dassin? Ei bine, trandafirii pozaţi de tine mi-au adus-o aminte. Cât de bine se mulează trandafirul pe trăiri, sentimente, emoţii. Care-i secretul lui? Are multe taine, unele descoperite prin aromele, culori, petale, altele încă nedescoperite radiind mistere.

    Prima poză şi ultima sunt preferatele mele. Îmi place că i-ai stropit, efectul e garantat. Dacă nu i-ai fi udat, nu le-aş fi dat nota 10(punctul meu de vedere). Ce nu faci pentru nişte poze reuşite! Îţi sacrifici buchetul! :cheerful:

    Citind comentariile dintre tine şi Drugwash referitoare la corectitudinea gramaticală, recunosc că şi eu am mai mult decât o slăbiciune, chiar o pot numi obsesie, atât de mult “a evoluat” slăbiciunea pentru scrierea corectă. Asta vine pe fondul alterării în masă a limbii pe care o vorbim şi-o scriem. Dacă nici noi – o mână de oameni care mai scriem corect-nu păstrăm nealterată limba, dacă nu o cultivăm, nu o respectăm, ce transmitem mai departe copiilor noştri? Lucrul ăsta mă îngrijorează cel mai mult. Am ajuns să-i iubesc pe oamenii care vorbesc coerent, logic, corect. Adică şi pe Drugwash? :ermm: Da. Recunosc, îi respect prea mult pe aceşti oameni, fie că îi cunosc, fie că nu. Faptul că scriu corect gramatical înseamnă că poartă limba cu ei, este în ei, o respectă. Nu ştiu, face parte din mine şi nu-mi imaginez cum aş putea gafa atât de grav cum o fac unii.

    Cafeaua neagră, amară, servită dimineaţa cu doi-trei :dizzy: biscuiţi din cereale – una din slăbiciuni.

    1. A toi, a la façon que tu as d’être belle… :wub:

      Merci beaucoup pour ton amour! :blush: J’aime aussi Joe Dassin. :wink:
      Bon week-end a toi! :cool:

    2. Da, o stiu si e una din preferatele mele, o ascultam mai des in copilarie… Am folosit-o si intr-un articol pe blog, unul foarte drag mie, despre cele mai frumoase limbi straine.
      Hihi, merci mult de nota. Sa stii ca toate au iesit bine. Toate cele 500. Dar nu e “din vina mea”. Ei, trandafirii, au fost deosebiti. Sunt deosebiti…

      Cred ca ai drepate, Antonela, ca tot ne intrebam noi mereu de ce trandafirii sunt considerate cele mai frumoase flori din lume si de ce sunt atat de iubite pretutindeni.

      Black coffee? O ador pur si simplu. :wub: Dar si biscutii cu cereale sunt deliciosi, chiar daca am incetat de ceva timp sa-i mai consum. :happy:

  14. Pisici. Sunt mort dupa pisici :biggrin: :happy: :lol: :silly: Animalele mele preferate.
    In rest ar mai fi dulciurile (turta dulce si ciocolata amaruie in prim plan ever) si multe alte lucruri tipice baietilor :ninja: :lol: . S-au enumerat cateva in comentariile de mai sus…
    Sa nu uit de fotografiile surprinse de tine care sunt mirobolante. :cool: :smile:

    1. Lucruri tipice barbatilor mentionate mai sus? Sa nu-mi spui ca si pe tine te atrag ochii fetelor? :lol: :blink: :silly: :tongue:
      Alex tine la silueta, consuma doar ciocolata amaruie. :)) :tongue: :silly:
      Multumesc mult. :cool: :cheerful:

  15. Ooooo, multumesc frumos, Nice!

    Da, Andrei Vochin imi place si mie. Vorbeste mereu la subiect si intotdeauna poti invata ceva din ceea ce spune.

    Daca as insira acum toate slabiciunile mele, as termina probabil in septembrie. Dar pot face un rezumat.

    Dinamo. Asta pentru ca, atunci când am pus ochii pe fotbal, la Dinamo jucau jucatori precum Dinu, Lucescu, Nunweiller, Dumitrache…cum sa nu-i apreciezi? Sigur, numeroasele dezamagiri din ultimii ani n-au facut decât sa ma imunizeze, in sensul ca nu mai pun atâta pasiune. Dar a ramas undeva…acolo.

    Femeile. Sigur, nu la modul ‘pacatos’, dar imi place sa admir o femeie frumoasa.

    Dansul. Nu in sensul clasic, dar imi place sa ma bâtâi pe muzica, mai ales daca e reggae.

    Palinca si vinul … ‘trandafiriu’ (asta pentru ca tot a venit vorba de trandafiri). Merge si bere, daca nu mai e palinca sau vin.

    Natura si linistea. Imi plac atât de mult incât fac urticarie numai la gândul ca, la un moment dat, voi fi nevoit sa ma intorc intr-un oras.

    Discutiile cu oameni destupati, din care poti invata ceva si care nu tin musai sa-si impuna punctul de vedere.

    Politica. Ce bine ar fi daca in politica n-ar exista cacaroi si plagiatori.

    Si lista ramâne deschisa….

    1. Cu mare drag. :biggrin: :happy:
      Dragos, dupa intensitatea discutiilor purtate de cativa ani pe fb as spune ca politichia e marea ta slabiciune. Apoi palinca, Dinamo si femeile. In ordinea asta!? :ermm: :dizzy:
      Scuze, nu m-am putut abtine. :tongue: :silly: :devil: :ninja:

      Incep sa te inteleg din ce in ce mai bine cu natura si linistea. Daca initial nu te intelegeam, atunci cand ai ales sa te muti, acum chiar te invidiez. :w00t: :cheerful: :silly:

      Pe cand un nou articol marca Dragos FRD? Despre viata la Tauti, zic. :biggrin: :dizzy: :unsure:

      1. Nice, nu e chiar marea slabiciune, dar am observat in ce pericol ne e libertatea si bunul-simt si am incercat sa iau atitudine. Mi-ar fi placut mai mult politica daca n-am fi avut cacaroi care, prin atitudinea lor idioata, ipocrita si mincinoasa, sa mi-i faca brusc simpatici pe Basescu, Udrea sau Videanu. As fi discutat mai relaxat :smile:

        Ordinea nu conteaza, ca nu e o lupta pentru clasament :-)

        Despre viata la Tauti o sa vina un articol, dar mai intâi o sa vina un articol despre Columbo care, cu deductiile si cu logica sa incredibila, n-ar fi avut nicio sansa la noi, in România.

        Pai sa stii ca si ai de ce sa ma invidiezi, in legatura cu natura. Din Orastie, daca ma deplasez in orice directie timp de 10-15 minute cu bicicleta, sunt in afara orasului. Iar din Tauti nu am de ce sa ma deplasez, sunt chiar in natura :-)

        1. Cum adica din Orastie? :cheerful: :dizzy: De ce mi-ai pomenit tocmai de acest oras? :unsure: Ce legatura ai cu el? :ermm: Simt ca e ceva ce nu mi-ai spus inca. :lol: :ninja:

          Pai da, astept cu mare nearabdare articolul despre Columbo. :biggrin: :happy: :w00t:

          1. In Orastie lucrez momentan, pâna m-or zbura astia, ca incepe sa nu-mi prea mai placa modul in care sunt tratat. Stau acolo de luni pâna vineri, când ma intorc in Tauti.

            1. Aha, deci am banuit eu corect ca ti-ai gasit un job… Imi pare rau, Dragos, pe nicaieri nu umbla cainii cu covrigi in coada. Din pacate daca nu esti propriul sef, trebuie sa tii capul plecat si sa suporti multe mizerii. :angry: :sick:

              1. Da…nu ma lasa sa ascult muzica in timpul serviciului…si nici sa ma uit pe facebook…asta e dictatura deja!

  16. Aloha!
    In primul rand vreau sa spun ca imi place subiectul ales atat de sensibil de intim dar totusi sa mai si astern ceva pe hartia aceasta virtuala ca parca prea mult bat campii inca de la inceputul comentariului. :ninja: :silly:
    -Un lucru sensibil pentru mine este clar vorba de Germania, tara pe care o ador am facut o adevarata obsesie pentru obiecte careu au legatura cu Germania(cine stie poate o sa fac si eu un muzeu dedicat acestei tari)
    -Un alt lucru sensibil pentru mine ca sa zic asa este cand vad o fata blonda cu ochi albastri, nu stiu de ce dar blondele mi se par mai feminine sau o fi din cauza ca eu fiind brunet si creol ma atrage contrastul” :wub:
    -Si ultimul dar nu cel din urma sunt celelalte culturi pe care le apreciez ador sa ma bag in seama cu straini din alte tari tocmai astazi am avut ocazia sa stau de vorba cu doi americani.
    Cam atat ar fi de spus ( de spus se pot spune multe dar nu vreau sa dau din casa). :biggrin: :lol: :tongue:

    1. Aloha, Daniel, dar tu niciodata nu bati campii. :lol: :biggrin:
      Pai era vorba de slabiciuni, nu de sensibilitati. Iar asta chiar nu-l consider un articol intim, nu stiu de ce toata lumea il vede astfel. Adica ce e intim in a recunoaste ca-ti plac trandafirii rosii si catelusii albi? Si ca ii gasesti sexy pe unii prezentatori de emisiuni? Daca si asta a devenit subiect tabu… :dizzy: :ermm:

      Dar ma bucur ca ai dezvaluit cateva din lucrurile care-ti plac tie, de Germania stiam, dar nu si despre blondele cu ochi albastri. :biggrin: Dar e destul de posibil ca extremele sa se atraga. Mie imi plac brunetii cu ten masliniu. :biggrin: :ninja: Pentru ca sunt foarte alba. :cwy:

      Hihi, si mie imi place sa vorbesc cu strainii. :biggrin:

  17. Slabiciunile mele sunt dulciurile (de exemplu azi mi s-a pus pata rau pe inghetata si am mancat vreo 4), serialele si reality show-urile, calatoriile si jocurile. Le consider slabiciuni tocmai pentru ca nu pot ma pot abtine. Imi plac florile insa nu am o slabiciune in mod special pentru una dintre ele. Si pe barbatul meu sexi il am in fiecare zi acasa :)

    1. Da, e corect ce spui tu, insa eu am mai primit si alte flori de-a lungul timpului, insa pana acum niciuna nu mi-a adus atata bucurie in suflet. Poate de asta am considerat ca am o slabiciune pentru trandafirii rosii. Au si o semnificatie aparte… :heart:

  18. Cât de interesant articolul tău, Nice! L-am citit de dimineață, dar încă o dată acuma ….ca să fiu sigură că e proaspăt în minte.

    Curajoasă …Hmmmm….Mi se pare că ai ales o temă bună, nouă …pe care mulți se feresc să o abordeze …Cică ar dezvălui prea multe despre ei ca persoane …Ciudat! Mie mi se pare că ai fost curajoasă pentru felul în care ai abordat tema.

    Fotografiile tale mi se par foarte foarte frumoase …Dar asta ți-am mai zis :biggrin: – trandafirii roșii îmi plac și aceștia -soțul meu îmi aduce (fără nici o ocazie) câte un trandafir roșu sau alb și sunt frumoași ….Numai că mie îmi plac florile de primăvaraă și cele de câmp, în special macii.

    Slăbiciunile mele sunt: cărțile. Citesc de toate …și chiar și în prezent, cu gâza care îmi ocupă aproape tot timpul, tot mai citesc câte puțin. Îmi plac cărțile romantice, istorice, detectivești etc.

    Mâncarea bună. Simplă, dar bună, sănătoasă, din ingrediente de calitate. Îmi place să gătesc, să mai inventez câte ceva și să văd reacțiile celorlalți …Dar cel mai mult și mai mult îmi place tarta cu vișine :wub:

    Zmeura și lavanda sunt preferatele mele și am până și produse cosmetice sau de îngrijire cu aceste arome.

    Nu voi vorbi despre bărbați, ci despre persoane inteligente …femei și bărbați …cu bun simț, respect pentru ceilalți, umor și voie bună.

    Ciclismul și tenisul, echitația …mi se pare niște sporturi elegante …iar comentatorii lor sunt super informați despre o mulțime de aspecte despre sportul respectiv și alte aspecte conexe.

    Creativitatea (da poate fi o slăbiciune, atunci când nu e a ta, ci a altora și tu îi admiri pentru asta) – aș vrea să fiu și eu mai creativă. Ar mai fi multe, dar ar trebui să stau mult, mult … mult să scriu. Unele bune, altele nu așa bune :whistle:

    O duminică plăcută, Nice! Eu, sincer, mai astept fotografii de-ale tale …pentru că sunt superbe …

    PS. Poate voi primi și eu un buchet enorm de flori (nu mai contează ce fel sunt) :heart: :biggrin:

    1. Neata, Alexandra, chiar nu stiu ce sa spun, nu ma consider deloc curajoasa ca am marturisit pulbic ca-mi plac trandafirii sau catelusii si ca am o slabiciune pentru orasele medievale, jurnalisti si ca-i admir de adolescentii care au cei 7 ani de acasa. :dizzy: :biggrin: :wassat: Zic ca e foarte normal, am multe articole la activ despre viata mea, inclusiv cea sentimentala. :happy:
      Lavanda si maci, da, vor urma pe un articol viitor dedicat unei aventuri traite de mine vineri. :biggrin:

      Wou, ce ce lucruri iti plac, am practicat si eu tenisul, in perioada liceului. :wub:

      O duminica placuta si tie, Alexandra. :heart:

  19. Trandafirii sunt absolut minunati! Toti! Fiindca imi plac si mie :wub:
    Si catelusii albi si pufosi dar nu numai cei albi ;)
    Din pacate, nimic legat de fotbal nu ma impresioneaza, nici macar comentatorii, care ma irita la fel de mult cum ma irita radioul. La fotbal nu ma pricep, nu ma atrage, inchid de regula televizorul la fotbal :smile: Dar sa nu te superi :smile:
    Pai trandafirii imi plac si mie cel mai mult dar iubesc cam toate florile. :smile:
    Sunt topita dupa feline, adica dupa pisici. Daca sunt tigrate cu atat mai mult le iubesc. Imi place muzica rock (metal), imi place un anume oras la nebunie si cam atat. Imi mai plac multe chestii., cum ar fi capsunile, ciocolata neagra si parfumurile…dar cam atat…astea sunt cele mai :angel:
    Noapte buna, draga Nice! :smile:

    P.S.- Capsunile in niciun caz amestecate cu ciocolata. Fiecare cu treaba ei :tongue:

    1. Hihi, stiu ca-ti plac trandafirii, cum ar putea sa nu-ti placa, sunt atat de frumosi, am vazut eu unii de vis, vineri dupa-amiaza. :biggrin:
      Asta ar fi culmea, de ce sa ma supar, e slabiciunea mea, nu a altora. Stiam ca nu o mai are nimeni, dar tocmai in asta consta frumusetea. Imi pare rau ca v-am socat cu sinceritatea mea absoluta. :lol:

      Iti place un oras la nebunie? Numai unul? :unsure: :cheerful: :silly:

      Cred ca toate femeile au o slabiciune pentru parfumuri. Chiar tin de ceva timp sa scriu despre ele.

      O duminica frumoasa, Elly, am citit commentul tau abia de dimineata, aseara am adormit cu calcul in brate… :biggrin: :lol:

  20. Este o diferenta de la cer la pamant intre noi doua in aceasta privinta. Eu nu suport fotbalul si nimic din ceea ce este legat de el. Nici macar pe cei care discuta dupa terminarea unui meci de fotbal nu ii suport. Mi se par atat de plini de ei, de parca stiu mai bine chiar si decat fotbalistii din ce motiv unul sau altul a dat sau nu a dat pasa. :))
    Dar iti admir trandafirii, m-au fermecat cu frumusetea lor.

    1. :)) Da, uneori pot parea aroganti. Unii dintre ei, nu toti. Pai nici nu trebuie sa semanam in toate, e normal sa ne placa lucruri diferite…
      Ideea era sa-mi spuneti si voi cateva slabiciuni, nu sa le comentati pe ale mele. Vad ca cei mai multi au ales sa faca asta… :dizzy: :ermm:

      Ma bucur mult. :happy: :cheerful:

  21. O da, cum sa nu iubesti trandafirii?! :heart: Mai cu seama cei rosii…si nu numai.
    Sunt superbe fotografiile tale, nu-mi pot lua ochii de la ele.

    Catelusii mici si jucausi imi plac si mie (cum altfel?), dar nu neaparat albi. Initial am vrut sa-mi iau un bichon, insa cand am descoperit yorkshire terrierul m-am indragostit iremediabil. :smile: De fapt am o slabiciune pentru caini in general. Imi plac toti: mari, mici, medii. Din pacate spatiul nu-mi permite unul mare. Si pisicile imi plac. Si …toate animalele :wink:

    Cu fotbalul sunt total paralela, si cu toate sporturile in general. Nu pot spune ca le detest, doar ca nu ma atrag. Nu urmaresc meciuri, competitii nici emisiuni sportive si culmea, nici sotul meu nu-i pasionat :biggrin: .

    Duminica faina Nice!

    1. Multumesc mult, Larisa, ma bucur ca-ti plac. :happy:
      Sa stii ca ori de cate ori intalnesc un terrier, ma gandesc la tine. De fapt la Azorel. :)) Chiar am fotografiat unul luna trecuta, a stat linistit, a fost modelul perfect. :biggrin:
      Da, am vazut ca ai foarte multe lucruri in comun cu sotul tau. Este forte bine asa, cred ca sunteti suflete pereche. Imi si imaginez cum au decurs primele voastre discutii, cat de uluiti erati ca va plac aceleasi lucruri. Si inevitabilul s-a produs… :cheerful: :cool: Ma rog, astea-s speculatiile mele din ce vad pe blogul tau. :tongue: :ermm:

      Pai…eu credeam ca o sa-mi spuneti ce pasiuni, slabiciuni aveti voi, nu imi imaginam ca toata lumea o sa fie frapata de faptul ca imi place fotbalul si o sa-mi comenteze slabiciunile. Asa au facut si cei de mai sus si chiar nu stiu ce sa mai zic. Poate nu am fost suficient de clara in intrebarea finala. :dizzy: :ermm: De cand am intrat in blogosfera asta nu am intalnit niciun blogger pasionat de fotbal. Si este normal sa fie asa. :lol:
      Nici eu nu urmaresc fotbalul si niciun alt sport. Dar emisiunile sportive(de fotbal) sunt relaxante pentru ca eu rad mult la ele. Oamenii din fotbal sunt haiosi.

      Multumesc asemenea, Larisa. :cheerful:

      1. Sa stii ca avem multe in comun. Unele au fost de la inceput, dar alte pasiuni comune au aparut sau s-au dezvoltat pe parcurs, cum cred ca este normal intr-un cuplu. :biggrin:
        Desigur ca sunt si diferente, dar am invatat sa le acceptam, de dragul celuilalt. De exemplu el pescuieste, eu nu, dar merg cu el. Lui nu-i prea plac castele de pilda, dar merge cu mine :lol: .

  22. Superbe fotografii, Nais! Că-i vorba de trandafiri, ador dulceața și siropul de trandafiri. Ca și teveuri, Comedy Central ExtraTV, cu stand-up-upuri în casccadă, documentarele filmele vechi de pe TCM, MGM și cele sci-fi de pe AXN-uri iar ca muzică VH Classic

    1. Mercu mult, Tury, ma bucur ca-ti plac. Hihi, tu cred ca ai trebui sa faci o vizita in Bulgaria. Acolo e raiul trandafirilor. Si se produce cea mai buna dulceata de trandafiri. :biggrin:

  23. Eu chiar nu stiu ce slabiciuni am,acu’ nu-mi vine nimic in cap :D. Insa daca e vorba de trandafiri,sa zic ca am o slabiciune pentru cei galbeni,mari si catifelati.Desigur,si cei rosii imi plac, si la fel,si cei albi.Duminica frumoasa!

    1. Tocmai am postat un astfel de trandafir pe facebook. De fapt ca l-am pus aseara…
      Pai prin slabiciuni inteleg lucruri care ne plac mult noua, oamenilor.

  24. Am o slabiciune pentru calatorii (se pune???)
    Am o slabiciune pentru gentile crossover
    Pentru sapunuri de casa
    Pentru creme de corp
    Pentru vidioclipul de la melodia Tranquila
    Pentru muzica nigeriana
    etcccccccccc :)

    1. Normal ca se pune slabiciunea asta, e cea mai mare dintre toate, din cate observ pe blogul tau. :biggrin: O geanta crossover e foarte utila la drum, imi trebuie si mie neaparat, cu toate ca nu sunt fan. :lol:

  25. Ciocolata, jeleurile, înghețata, pepenii (galbeni sau roșii), în special ce se mănâncă. Cu toate că am 55 kg la 1.63 îmi place să mănânc :)))

  26. Eu am o slabiciune pentru pisicute, pentru barbatii blonzi, pentru Coca-Cola,pentru 50 cent si prajiturelele de cicocalata tip Magura:))))

    1. …si când colo va trebui sa te multumesti cu blues, apa plata cu lamâie si Bucuresti. Nashpa experienta! Dar esti o supravietuitoare, nu?

      1. De regula imi place sa iau ce vreau, nu ce mi se ofera. Doua din trei nu prea-s de ajuns. Dar n-ar fi prima data cand sunt nevoita sa ma complac.

  27. Slăbiciune, dacă o pot numi așa, labradorii. Aș face orice numai să am unul, dar din păcate încă cât îs pe drumuri nu prea pot să-mi cumpăr unul… :)

  28. Hey, am ajuns şi la zi :D Văd că mulţi pe aici au ca slăbiciuni femeile. Fie blonde, brunete, deştepte ori frumoase. Mie îmi plac sportul, varza şi ceaiul cu biscuiţi :devil:

    1. Hihi, ce aparitie neasteptata in peisaj. Bine ai revenit, Marin :cool: , merg chiar acum sa vad ce ai mai scris si pe celelalte articole. :biggrin:
      Cat despre slabiciunile tale…stii de can :cheerful: d imi doresc sa incerc varza de Bruxelles? :tongue: :silly:

      1. Hey. Stii ca eu vin si plec pe neasteptate :biggrin:D
        Pai nu pot sa scriu ca imi plac barbatii sexy…ce ar mai fi? :cwy:

        Nu, nu stiu. de cand? eu raman insa la asta calita asa cum o face mama :biggrin: Multumesc pentru efortul de a raspunde la comentariile mele de pe vechile articole. Le-am facut mai scurte ca sa nu te streseze prea mult :smile:

        Bine, uite, in cazul in care mai e cineva care nu stie asta, m-am laudat peste tot, imi place de Lexa Doig :cool:

        1. :biggrin: Da, am vazut, e bine ca te mai intorci totusi…din cand in cand. :happy: :cheerful: :cool: Nu ma streseaza deloc sa citesc comentariile voastre, dimpotriva, nu stiu de ce toata lumea crede asta. :sad: :cwy: :dizzy: :ermm:

  29. Frumosi foc, trandafirii tai :-) Esti o norocoasa!!! Si mie imi plac florile, insa cum stau la casa m-am obisnuit sa le admir in gradina :-)
    Eu am o slabiciune pentru animale, in mod special caini si pisici :-) De cateva luni am luat de pe strada un catel si acum e deja al casei :-) (In sensul ca sta cu noi in casa :-) si ca vizita la veterinar m-a costat mai mult decat masa de Paste)
    Apoi am slabiciune pentru dulceata de capsuni, aia facuta in casa :biggrin:
    Si pentru taticii care isi scot la plimbare copilasii :-) Astia mi se par cei mai sexy barbati!!

  30. Eu am numai slăbiciuni! Cea mai mare e muzica, apoi teatrul şi actorii buni (după mine), dansul, plantele (frezii, trandafiri, lalele, cactuşi, salcâmi, mesteceni, pe primele locuri, dar lista e mult prea lungă), albinele, elefanţii şi delfinii, mâţele (mai mari şi mai mici – probabil în altă viaţă am fost… un râs :lol: ) buburuzele şi fluturii, oamenii deştepţi şi cu inimă mare, glumele bune (chiar şi atunci când eu sunt subiectul :biggrin: ), cărţile şi în general orice chestie care îmi pune neuronii pe bigudiuri :w00t: :biggrin: , hoinăreala, excursiile, atletismul, discuţiile cu oameni deştepţi (şi cu inimă mare :lol: )… şi multe alte chestii. :dizzy: :w00t: Exact cum am zis mai sus: am numai slăbiciuni!… Sunt o păcătoasă!… :lol: dar una care tocmai s-a spovedit! :lol: :lol: :lol:

    1. Oh, pai de ce spui asa, sunt niste slabiciuni atat de frumoase, cum spuneam si eu in articol, sentimentele sunt inofensive…
      Dar iti multumesc pentru spovedanie. :biggrin: :cheerful: Oameni destepti cu inima mare…hm, cui nu-i plac? :dizzy: :wink:

  31. Hello, mi-a placut mult articolul , sunt superbi trandafirii insa trebuie sa marturisesc ca la in materie de flori cea mai mare slabiciune a mea e la lacramioare. Apoi mai am la ciocolata : nu ma pot abtine sa nu mananc daca e prin preajma. Ah si mai am o slabiciune pentru ochii verzi : sunt innebunita si tare mi-as dori sa aiba copiii mei , dar nu cred ca sunt sanse :))

    1. Frumoase slabiciunile tale, Cornelia, iti multumesc ca le-ai impartasit cu noi. Ce n-as da sa gasesc si eu niste lacrimioare sa fotografiez…nu am vazut pe nicaieri. :cwy:

      1. Am avut in curte cateva, dar s-au ofilit destul de repede cu vremea asta schimbatoare. CU cea mai mare placere, te-am urmarit din umbra asa , abia ieri am reusit sa mai scot si o vorba :P

  32. ma emotioneaza florile delicate si desigur cateii mici de tot, bebelusii scumpi cu suzeta in gura sau copilasii de-o schioapa care merg tinandu=se de mana. la fel batraneii care au reusit sa ajunga la varsta inaintata si n-au uitat tandretea gesturilor marunte…

Comentariile sunt închise.