Cinci motive pentru care merită să-ți deschizi blog

blog

Am observat atât pe facebook, dar și în offline, oameni care scriu frumos și corect din punct de vedere gramatical, care se exprimă elegant, iubesc metafora și nu încep să caște plictisiți după ce citesc primul rând dintr-un text mai mult sau mai puțin literar, sunt sociabili și comunicativi, însă, nu găsesc suficiente motive pentru a-și deschide un blog în care să-și facă publice ideile, opiniile, trăirile sufletești. Unora le-ar surâde ideea, însă după cum știți, începutul e (cel) mai greu. Se gândesc, “oare cine îmi va citi mie aberațiile”? Stați liniștiți, se vor găsi destui amatori! Din păcate, cei mai mulți nu s-au gândit niciodată că ar putea scrie pe blog pentru că nu conștientizează cât potențial au!

De ce ar fi bine, cu ce te-ar ajuta, așadar, să-ți deschizi blog? Vreau să dau, sper să și reușesc, imboldul necesar celor care nu au avut curajul s-o facă până acum. Sau să le dau idei celor care nu s-au gândit niciodată că ar putea deveni posesori de blog. Evident, voi prezenta totul prin prisma experienței acumulate în cei aproape patru ani de activitate blogosferica.

1. E ocazia ideală de a te descoperi pe tine însuți. De a de evolua spiritual, de a deveni mai bun pe zi ce trece. Și nu sunt vorbe goale. Blogosfera nu te face perfect, dar te îndeamnă să trăiești frumos și echilibrat, pentru că în jurul tău dai doar peste exemple pozitive.

2. Aici, în blogosfera, te poți reinventa, te poți trezi peste noapte pasionat de domenii sau lucruri pe care altădată le renegai cu vehemență sau pe care le ignorai complet. Datorită blogului ies mai mult din casă, datorită lui am plecat mai des în străinătate. Datorită lui m-am mobilizat pentru lucruri pe care nu le-aș fi făcut în alte condiții. De pildă mi-am cumpărat un DSLR, iar fotografia a devenit hobby-ul meu.

3. Odată intrat în blogosferă, scapi garantat de plictiseală. Nu mai ai timp nici să respiri de atâta socializare. Cititul și comentatul în online, pe de o parte, iar, dacă dorești, te poți implica în diferite evenimente gen competiții, campanii, blogmeet-uri în offline.

4. Realizarea unor legături sufletești deosebite. Ceea ce mi se pare foarte interesant și benefic este faptul că întâlnești oameni în gândurile și faptele cărora te regăsești. Și asta e entuziasmant și reconfortant pentru mentalul tău. Ai șansa să te împrietenești cu cei care îți seamănă, care-ți împărtășesc viziunea asupra vieții sau pasiunile, pe care îi simpatizezi și pe care îi admiri nespus, oameni pe care altfel nu prea aveai cum să-i cunoști.

5. Experimentezi senzații unice, emoții incredibile atunci când creezi. Pentru că un articol este mica ta operă de artă, o parte din sufletul tău, în care pui tot ce ai tu mai bun. Iar bucuria de a vedea că mesajul său a fost receptat corect este inegalabilă.

De multe ori mă surprind citind articole mai vechi cu oarecare nostalgie. Îmi sunt atât de dragi… Datorită acestui blog știu și acum, cu precizie, ce făceam, cum gândeam și ce simțeam pe 25 septembrie 2010 sau pe 3 februarie 2012. Toate clipele importante din ultimii patru ani, ai căror martori ați fost și voi, sunt păstrate aici, nimic nu s-a pierdut, am decis să am jurnalul meu, file parfumate din viața mea, cu satisfacții și regrete, cu deznădejdi și deziluzii, cu speranțe și împliniri, cu iubiri ardente și lacrimi de dor, pentru ca praful uitării să nu se aștearnă niciodată peste ele.

sursa foto :weheartit.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

104 comentarii la “Cinci motive pentru care merită să-ți deschizi blog”

  1. Si foarte bine ai facut ca ti-ai deschis acest blog. Scrii foarte frumos Nice, imi face placere sa intru si sa citesc de fiecare data cand vad ca a aparut ceva nou. Am un singur regret, ca nu “te-am descoperit” mai devreme. Dar asta este, mai bine mai tarziu decat niciodata.

    Blogosfera a insemant foarte mult si pentru mine, aproape ca mi-a schimbat intr-un fel viata. De-a lungul timpului am incurajat oameni sa-si faca blog, in special printre prieteni, cunostinte, care stiu ca scriu frumos, sau care au despre ce povesti, sau au hobby-uri deosebite. Unii dintre ei au inceput, dar putini s-au tinut de treaba. Conteaza foarte mult sa perseverezi, a observat ca multi renunta repede. Cred ca si blogosfera asta este ca un microb. Trebuie sa “te prinda”…

    1. Sa stii ca si eu am acelasi regret in ceea ce te priveste, Larisa. Si ti-am mai spus asta. :ermm: Da, cam tarziu… :cwy: Mai ales ca noi doua am inceput cam in acelasi timp sa scriem pe blog..
      Iar din punctul meu de vedere, cred ca iti dai seama, ai blogul perfect. :cool: :wub: Un exemplu pentru toata lumea. :cheerful: Si chiar nu exagerez, daca ar fi vreodata sa recomand un blog frumos, al tau ar fi. :happy: Si o atitudine ireprosabila in blogosfera, daca imi este permisa aceasta constatare. :w00t:

      Daca renunta inseamna ca scrisul nu e pentru ei. Clar. Dar macar au incercat. Eu stiu oameni care nici nu vor sa auda de blog. Parca ar fi cel mai groaznic lucru din lume. Ma rog, nu stiu cat de convingatoare am fost eu aici…dar macar mi-am facut datoria. :lol: Pacat ca se iroseste atata talent…

      Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, o noapte linistita iti doresc. :cool:

  2. Recunosc, si pe mine ma motiveaza blogul uneori, alteori l-as lasa balta, de cand l-am inceput tot nehotarata is cu el. Nu cred ca as sugera cuiva sa-si deschida blog, ma gandesc ca daca intr-adevar are ceva de zis sau vreun talent iesit din comun, ajunge singur la concluzia asta :D Altfel spus, nu cred ca m-a prins microbul asta ,inca is nitel imuna. Mi-am dat seama ca nu i-am simtit lipsa deloc cat am fost in vacanta. Mda,cum ziceam. Uneori da, alteori ba :D.

    1. Silving, dar am vazut ca ai revenit in forta. :smile: :cool: Eu zic ca te-a prins destul de mult, mai ales ca esti foarte talentata. :wink: Eu am intalnit in offline multi oameni reticenti la ideea de blog, desi foarte creativi, inteligenti, cu idei interesante. Chiar si pe fb sunt destui care mi-au marturisit ca ei nu scriu pe bloguri, desi eu cred ca ar avea potential.

      Dar acest articol este facut prin prisma experientei mele. Eu niciodata nu am luat in calcul ideea de a-mi deschide blog. Nu m-am gandit ca as putea scrie vreodata un articol. Am fost oarecum obligata… Si iata-ma-s aici. :biggrin: De aceea zic ca oamenii au nevoie si de incurajari. De un astfel de imbold… :ermm:

  3. Bună noapte sau Neaţă (depinde când citeşti) :biggrin:

    Eu sunt curios câte bloguri noi apar în următoarele două săptămâni şi aş fi şi mai curios să văd o statistică, să compar cifra blogurilor apărute pe parcursul a 2 săptămâni oarecare, cu cifra de 2 săptămâni socotită de mâine înainte (deci după apariţia articolului tău). Presupun că s-ar vedea o diferenţă, ai pictat tabloul blogosferei în culori atât de tentante, încât vorba unui antecomentator, mai că mi-aş mai face un blog :smile: :tongue:
    Luat în parte, oricare dintre cele 5 motive expuse de tine ar fi suficient să convingă pe cineva nehotărât, iar toate cinci la un loc, ce să zic, deja “oferta” devine de nerefuzat :cheerful:
    Pentru punctul #1, un mic amendament, mai sunt şi exemple negative, dar care firesc, se pot evita :cool: :smile:

    1. Buna noapte, Centurion, inca nu m-am culcat, e prea devreme. :lol: :biggrin: :tongue: :silly: Desi ar cam trebui ca maine dimineata am o sedinta… :angry: :sad:

      :)))) Foarte haios, sper sa se inregistreze un reviriment in blogosfera dupa articolul meu, ma astept ca lumea sa paraseasca fb-ul, sa lase emotiile si temerile acasa si sa-si deschida bloguri. Parca e ceva mai multa civilizatie decat pe unele platforme de socializare, zic eu. Mai ales aici, in coltul nostru de blogosfera. :biggrin:
      :biggrin: Da, ca bine zici, hiperoferta. :w00t:
      Nu stiu ce sa zic, eu am observat tendinta asta ca oamenii sa fie mai buni in blogosfera. Sau cel putin sa para. :ninja: Mai saritori, mai generosi, mai prietenosi, mai corecti. :biggrin: Aici nimeni nu stie ce e rautatea sau invidia. Bloggerii au un comportament ireprosabil, citesc numai carti bune, se uita la Discovery si mananca sanatos. Nici sa nu auda de parizer sau fast food. Sunt eco pana in maduva oaselor. :biggrin:

      Deci, eu ce pot sa fac decat sa le urmez exemplul? Cum as putea face eu opinie separata? :dizzy: :ermm:

      1. Bună, Nice :smile:
        Sper că n-ai adormit la şedinţă :lol: Da, ai dreptate, 1:12 AM e cam devreme (la New York) :silly: :tongue: :cheerful:
        Păi de ce nu s-ar simţi o înviorare a blogosferei, doar a venit toamna, vine şi iarna, mult mai puţine tentaţii… de ce nu şi-ar face omu’ blog. :smile:
        Da, sigur, p-aici prin spaţiul virtual funcţionează “flower power” :silly: :w00t: :whistle: Vorbeşti serios… :alien: :ninja: sau în subsidiar mai există şi mesaje subliminale :devil: :whistle: Ştiu că nu-i frumos să contrazici o doamnă deci, fie cum zici tu :cool: Totuşi, deşi urmăresc multe documentare ştiinţifice, uneori mă uit şi la filme proaste, mai citesc şi câte o carte dubioasă şi n-am nicio problemă în a mânca parizer, crenvurşti cu muştar şi de obicei, ar zice unii, folosesc prea multă sare… beau pepsi sau cola iar cafeaua este nelipsită, un fel de combustibil pt. funcţionarea mea. Recunosc însă, că nu-mi plac chestiile fast-food, hamburgerii, şaorma şi nu agreez nici pizza :whistle: :tongue: Aşadar se poate zice că fac “partid” separat, da’ n-am o problemă în a fi non-ECO şi nici nu ţin să devin un “exemplu” pentru o “healty life”. :devil: :biggrin: :tongue:

        1. Buna, Centurion, sa stii ca pe mine ma cam sperie orasul ala. :ermm: :dizzy: Nu cred ca mi-ar placea sa traiesc in NY… S-a amanat sedinta pentru maine. :dizzy: :ermm: :angry: De adormit nu am adormit inca, s-ar putea s-o fac acum pentru ca vreau sa fiu fresh diseara la razboi, ups la meci. :biggrin: :devil: :ninja: :w00t:
          Pai eu am incercat sa idealizez totul, asteptam sa ma contrazica cineva. Vad ca a facut-o curajosul de Cotos care a recunoscut ca blogosfera are si bune si rele. Normal ca are si rele, pentru ca blogosfera e facuta din oameni. Doar ca lasam sa se vada doar ce avem mai bun si mai frumos si ascundem partile rele. Eu insa nu prea am inteles de ce trebuie sa parem perfecti? :dizzy: Ca oricum nu ne obliga nimeni. Ne e teama ca daca am parea ceva mai umani ne-am pierde cititorii? Oare asta se cauta, bunatate absoluta, comportament ireprosabil?
          Normal ca nu vorbesc serios. :devil:
          Si eu beau pepsi si mai mananc si parizer si nu mi-e jena sa recunosc. :lol: :angel: :silly: :alien: Pizza imi place, de asemenea, dar mananc destul de rar… :cwy: Saorma spre niciodata… :sick:
          Cica saorma e sanatoasa, parizerul nu. :biggrin: :unsure: :ninja:

          Eu as deveni ECO, doar ca nu-mi permit, costa mult prea mult. :biggrin: :cwy: :tongue:

  4. Sustin toate cele 5 puncte… in ultimii 5 ani, a-mi face blog e in top 3 “cele mai bune decizii pe care le-am luat”, drept dovadă, anul acesta am decis sa-mi mai fac unul :)

    1. Foarte frumos spus, Bia, uite ca asta ar fi un alt subiect de articol, top 3 (sau 5) al celor mai bune decizii luate in ultima vreme. :lol: :biggrin: :cool: :cheerful: Eu nu regret nicio clipa, de fapt asta era si intrebarea finala pentru voi, daca regretati vreo clipa timpul acrodat blogului. :biggrin:
      Inca unul? Cred ca nu tot de calatorii. :tongue: :silly: :unsure:

  5. Frumos spus Nice! Buna dimineata, apropo :happy: .
    Peste cateva luni implinesc si eu un an de cand scriu pe blog si pot confirma tot ce ai scris mai sus :biggrin: .
    Si pe langa cele 5 puncte, m-a mai ajutat si in alte domenii care nu au neaparat legatura cu scrisul sau socializarea :silly: . Este foarte benefic si ma bucur ca mi s-a propus sa-mi fac unul, pentru ca azi sunt un alt om, mai bun din punctul meu de vedere, din cauza blogului. Practic am realizat mai mult de cat mi-as fi inchipuit, desi nici acum nu sunt foarte experimentat in acest domeniu :smile: .

    1. Neata, Alex! :happy: Pe cei care se implica cu adevarat, cu sufletul in aceasta activitate, scrisul, comentatul, blogosfera ii schimba in bine. Ii ajuta sa creasca. Sa se regaseasca sau sa se defineasca. Iar tu esti unul dintre ei, iar bloguletul tau e deja marisor, nici nu stiam ca va implini un anisor. :cool:
      Felicitari pentru tot ce faci, esti super! :cheerful:

  6. n-am regretat niciodata ca mi-am facut blog. de multe ori cand eram nehotarata daca sa merg intr-un loc sau nu, gandul ca am ce sa povestesc imi invingea comoditatea. blogul e un bun paleativ pentru stari mai putin favorabile, mi-a dat ocazia sa cunosc oameni interesanti, am gasit tot felul de sfaturi sau idei de aplicat in viata reala. din orice punct de vedere e un castig!

    1. Ti-am mai spus ca esti extraordinar de talentata, scrii frumos si meriti sa fii apreciata. :heart: Se vede ca pui mult suflet in el, se vede cand faci lucrul din pasiune.
      Dar eu sustin ideea ca blog isi poate deschide oricine. Oricine are chef de scris si de impartasit lucruri, oricine are chef de socializare.

      1. si eu sustin acelasi lucru si multumesc mult pt complimente, aceleasi lucruri le gandesc si eu despre tine :heart:
        fiecare va gasi un public care sa-l citeasca in functie de efortul si daruirea pe care le depune in realizarea blogului.

    1. Mihaela, eu cred ca faci foarte multe, intr-un timp foarte scurt. Si faci lucrurile foarte bine, ceea ce iti doresc si pe viitor.
      Merci mult, o zi usoara si tie. :happy:

  7. Nici macar o clipa intr-un an si 7 luni nu am regretat ca mi-am facut blog. Cum sa regret ca sunt mai bogata sufletesteste, ca am atat de multi prieteni, ca am cunoscut atatia oameni frumosi si m-am descoperit altfel de cum credeam ca sunt?

    1. Este minunat ce ti se intampla, Vienela, am vazut ca ai foarte multi prieteni care te iubesc si te apreciaza. Cred si eu ca blogul te face fericita. :cool: :cheerful:

  8. Eu aș mai adăuga încă un punct, 6. Blogul poate deveni cartea ta. Adică poți deveni scriitor. Sau poți alege să-l transformi în jurnal, privat/public. Poți selecta fiecare postare cum apare. Iar un punct următor este acela că prin scriere, te dezvolți tu. Capacitatea de a relaționa cu cei din jur. Și poate fi un bun ajutor pentru cei care au astfel de deficiențe.

    Și la final un cuvânt de laudă: Felicitări pentru articol!

    1. Exact asta asteptam de la voi, sa-mi mai dati exemple de alte motive. :happy: :cool: Cele enumerate de tine sunt excelente, cu toate ca mi-a spus cineva ca socializand prin scris iti pierzi abilitatea si spontaneitatea de a comunica oral. Cu alte cuvinte, cand esti pun in fata faptului implinit, nu-ti gasesti cuvintele, te blochezi. :dizzy: :ermm: :unsure:
      Multumesc mult. :cheerful:

      1. Eu pe acestea le-am dezvoltat mai bine. Care dintre noi nu dezvoltă aceste capacități când citește și scrie? Problema acelora se rezumă la ce fel de socializare se referă. Dacă este de genul: cf? dc? u , etc, cred și eu că….

        1. Atunci cand scrii ai ocazia sa te gandesti la cuvinte, eventual sa verifici pe dexonline. Cand comunici in offline nu ai aceasta posibilitate, la asta se referea persoana.

  9. Eu consider ca blogul a fost unul din lucrurile cele mai bune ce le puteam face in concediul de maternitate.
    *Era refugiul meu, era locul in care ma relaxam si ma intorceam cu gandul la vacante.
    *Datorita blogului si bloggarilor = mormanul de informatie transmis si citit mi-a dat mult curaj, locuri pe care pana atunci le vedeam “la capatul pamantului” acum le vad aproape de mine si foarte posibil sa ajung sa le vad si eu intr-o zi.
    *Mi-am facut o mana de prieteni buni in mediul online pe care ii urmaresc si imi place
    *Fiind bloggar am ajuns sa am si unele beneficii, nu pot sa zic nu, care mi-au prins foarte bine si le-am apreciat foarte mult.
    *Tot datorita blogosferei am castigat si unele obiecte, cum ar fi stikul si cana de la tine pe care pe ambele le folosesc aproape zilnic! dar si multe carti, creme etccc
    (cu stickul duc filme la mama si la prietene in mod constant) si ceai beau din greu in ultimele 3 saptamani ca sunt foarte racita …
    *Datorita articolelor pe care le-am citit la altii am facut multe alegeri in ceea ce primveste destinatiile/ obiective turistice dar si carti sau alte recomandari
    * Nu mai vb de blogurile culinare care au reusit sa-mi imbogateasca meniul cel putin triplu!

    Chiar m-a ajutat mult ca am intrat in lumea asta a blogosferei.

    1. Da, Alice, tu esti, poate, cel mai bun exemplu de om caruia blogul i-a schimbat viata. Sau, daca e prea mult spus, macar sa zicem ca blogul te-a ajutat foarte mult si ti-a adus enorme satisfactii(de tot felul). Pentru tine blogul este un mare succes. :happy: :cheerful: :cool:

    1. Ti-am zis eu ca te-ai intors in forta. :biggrin: Ma bucur ca am devenit sursa de inspiratie pentru voi. :tongue: :angel: Am vazut poezioara… :happy:

        1. Nu glumeam. Cand ai intrat in vacanta ai spus ca nu stii daca vei mai reveni pe blog. Acum nu doar ca ai revenit dar esti foarte activa, postezi zilnic, ai chiar si doua articole pe zi, esti prezenta si pe fb… La asta ma refeream, eu, prin comparatie, public un articol la doua trei zile.

          1. Mai,eu is Balanta, ori asa, ori asa, cum ar zice vikingul meu, nu stiu ce-i aia cale de mijloc :)) Adevarul e ca ma mai loveste cate o inspiratie destul de des zilele astea, si ma supun ei,ce sa fac :D Pana trec in talerul celalalt.

            1. :biggrin: :lol: O balanta speciala, eu credeam ca sunteti cei mai echilibrati din zodiac. :cool: :cheerful: E si pacat sa nu profiti de aceasta inspiratie. :happy:

              1. Ah,credeai gresit! Balantele sunt o ironie a universului, dimpotriva, echilibrul il cauta ele poate, doar nu-l gasesc niciodata,sunt mereu dezechilibrate. Profit,profit, n.am incotro, ma trage muza de par :))

                1. :wassat: :ermm: Uite ca la una ca asta nu m-as fi asteptat niciodata. Chiar stiu foarte putine despre balante, nici nu am intrat in contact, de-a lungul timpului, cu reprezentatii acestei zodii. Nu am avut ocazia, asa a fost sa fie. :unsure:
                  :biggrin: Am vazut, am comentat. :w00t:

                2. :smile: Nice…eu sunt balanta. Cea mai balanta dintre balante asa ca…stiu si ce spune Irina…stiu si ca are dreptate. Numai ca eu sunt un pic mai hotarata in sensul ca atunci cand fac ceva…sau cand am spus ca fac…apoi il duc pana la capat chiar de-mi vine sa il las :lol:

                3. Uite ca nici asta nu stiam, de ce am fost tentata sa cred ca esti Fecioara? Sunt un pic surprinsa…
                  Da, Elly, din cate te-am cunoscut eu pana acum pe blog, da, pot afirma cu tarie ca esti o persoana foarte hotarata. Si foarte puternica. Nu cred ca e doar o parere, actiunile tale demonstreaza asta. Ah, sa nu uit, si foarte ambitioasa. :cool: :cheerful:

  10. Iubesc blogosfera, cu bune cu rele. Imi pare rau ca nu mi-am pastrat blogul vechi de prin 2007. Atunci din cauza unor probleme am fost nevoit sa renunt la el.

    1. Aha, ia te uita primul curajos care recunoaste ca blogosfera are si parti rele. :dizzy: :ermm: :w00t: Pai nici nu mai conteaza care sunt alea, daca tu o iubesti oricum. Dragoste adevarata, nene. :lol: :biggrin:

  11. Eu mi-am deschis blogul din plictiseala, din dorinta de a comunica, de socializare (nu-mi place socializarea gen FB). Acum n-am timp sa scriu pe blog, n-am timp sa scriu ceva frumos. Imi vin ideile fix atunci cand n-am pe ce scrie. Bine telefonul e plin de ganduri, insa daca nu am apucat sa le public in perioada imediat urmatoare, parca nu mai au nici un farmec. Am primit cadou un DSLR stiind ca imi doresc. Am inceput sa fac poze, sa-l invat, acum n-am timp nici de el. Cred ca e cazul sa-mi revizuiesc timpul si sa acord mai mult placerilor gen blog si fotografie. Daca le combin, fac exact ce mi-am dorit de cand am terminat facultatea de jurnalism…

    1. Tina, nici eu nu agreez comunicarea de tip fb, prefer de 1000 de ori blogul. Parca aici totul este mai elaborat, mai civilizat si mai cordial. Si mult mai personal. :happy: Prea multe polemici si vulgaritati pe fb…
      Ce DSLR ai? Da, asa ar cam fi ideal, sa le imbinam, iar rezultatul sa ne incante pe noi insine in primul rand. :cool: :cheerful:

    1. Mai sunt multe, Bucur, dar am zis sa va las voua placerea asta. Ideea era ca fiecare sa vina cu motivul/motivele lui si sa contribuie decisiv la intregirea articolului.
      Cele 5 sunt motivele mele, eu doar in ele ma regasesc. Fiecare insa are propria viziune asupra bloggingului.

  12. Bine te-am regasit! Daca ai stii cat mi-a lipsit blogareala, dar am revenit! Prin blog pot fi eu asa cum sunt, fara ca cineva sa ma arate cu degetul sau sa ma judece, e un mod de a fi, de a-mi exprima toate trairile negative sau pozitive!

    1. Bine ai revenit, Fairytale :heart: , tocmai am trecut zilele astea pe blogul tau sa vad ce mai faci.
      Da, am remarcat ca este foarte sincera pe blog, ca spui lucrurilor pe nume, asa si trebuie.
      Eu cred ca asta e menirea unui blog, cel putin asa il vad si eu, sa ne inlesneasca exprimarea eului interior. Il vad ca o tribuna unde ne putem afirma personalitatea, unde putem vorbi deschis despre ceea ce ne macina si ne intriga, ce ne bucura si ce ne face fericiti. :happy:

    1. Tury, eu zic ca bloggingul nu este o relaxare obisnuita. Nici nu stai cum capul pe perna, nici la soare pe plaja, nici tolanit in iarba cu ochii pe cer. Ca daca le spunem oamenilor ca bloggingul ii relaxeaza, o sa zica ca ei se relaxeaza mai degraba dormind si nu se mai apuca nimeni de scris. :biggrin: :lol: :silly: :tongue:

  13. Nice draga, eu am avut un singur motiv, mare si lat, cand am facut blogul. Trebuia sa vorbesc despre mine si despre ceea ce ma framanta. Daca se gaseau si oameni interesati de ceea ce aberam eu, cu atat mai bine.
    1. Cu acest punct sunt de acord partial. Am avut ocazia sa ma aflu in cuiburi de vipere in acest spatiu asa ca in blogosfera nu dai deloc doar peste exemple pozitive. :wink:
    Mai degraba EU am incercat sa arat ca se poate sa fii echilibrat, nu din unele exemple. Si cu timpul am gasit si oamenii cu care sa rezonez. Asa cum te-am intalnit pe tine. Uneori imi pari sora mea geamana caci semanam mai mult decat seman cu propria sora. Pe bune!
    2. Incerc sa-i momesc pe cititori cu arta, cultura, cu frumusete…dar asa cu pipeta. Mai mult e prea mult. Nu m-am reinventat, doar m-am relevat si celorlalti asa cum sunt. Nici buna, nici rea, uneori chiar intransigenta cu rautatea si prostia. Arme? Ironia foarte fina. Cine intelege, bine, cine nu, iar bine. Nu m-am gandit sa schimb lumea, nu am cum.
    3. Eu nu aveam timp nici inainte sa ma plictisesc. Tocmai scriam azi-noapte undeva ca eu n-am tabieturi. Nici macar asa ceva. Viata mea e dinamica si ciudata. Nu stiu niciodata ce voi face in urmatoarele ore. Cat despre socializare…ca sa spun drept nici macar n-am avut nevoie, n-am cautat-o deloc. S-a intamplat, pur si simplu. Nici nu credeam sa ajung sa cunosc atatea persoane in blogosfera. Unele chiar si in offline :) Asa cum mi se intampla in aventurile pe care le-am avut deja si unde am intalnit deja destui oameni interesanti.
    4. Pai aici ar fi o sinteza a punctelor 1 si 3…oarecum. :smile: Chiar si acum, la triatlon, am cunoscut cativa oameni foarte interesanti.
    5. Daca la celelalte puncte am interpretat prin prisma mea si a experientelor mele aici sunt perfect de acord cu tine. Uneori insa, unele articole nu-s receptate asa cum as dori, nu se intelege complet mesajul. Poate pentru ca am mesaje mai complicate si fiecare e atras din articole de ceea ce ii atinge la suflet asa, in mod foarte personal. Ceea ce mi se pare corect intr-un fel. :smile:
    Dar eu n-as recomanda nimanui sa-si faca blog. E consumator de timp, te obliga la multe, te seaca de vlaga. Eu le-as recomanda sa vina sa ne citeasca: pe tine, pe mine, pe altii care deja scriem de ceva vreme si cred ca o facem binisor daca inca n-a fugit nimeni de noi dupa atata timp :lol:
    O zi frumoasa, Nice! Te pup!
    Stiu ca o sa te fac din nou sa razi dar stii ca sunt sincera :wub:

    1. Da, delicios commentul, ca de obicei. :happy: :cheerful: :cool: La punctul 1 ma refeream la faptul ca toata lumea incearca sa para mai buna in blogosfera. Sau chiar este. :dizzy: Eu ma mir ca toti se comporta perfect, mananca sanatos, sunt parinti exemplari, prieteni afectuosi si devotati, fac multa miscare, nu arunca hartii pe jos etc etc, cred ca ai prins ideea. :biggrin: Acum, nu-mi permit sa vin eu sa zic nu fac ca la carte totul pentru ca nu vreau sa par o paria a blogosferei. Nu stiu unde ai gasit tu cuibul cu viespi, ca eu pe unde merg toata lumea se iubeste la infinit, toti sunt buni si super intelegatori unii cu altii, traim ca intr-o poveste cu zane de unde lipsesc zmeii si balaurii. :lol: :biggrin: Eu nu am auzit pe nimeni sa recunoasca ca a facut un lucru rau vreodata, toti au un caracter frumos si o conduita ireprosabila. Iar cei care nu sunt perfecti, sunt obligati sa devina! Cam asta cu punctul 1.
      Sa trecem la punctul 2. Pai tu ai un anumit public care gusta arta. E consumator de arta, cam despre asta scriu si ei pe blogurile lor, nu vad de ce i-ar deranja. :ermm: Dar da, poate ca echilibrul si dozarea corecta constituie cheia succesului.

      Punctul 4. Sunt sigura ca oamenii sunt la fel de draguti si in real life. Cei din blogosfera zic. Insa eu ma multumesc cu faptul ca atunci cand le citesc parerile exprimate in articole, ma regasesc in punctul lor de vedere. Asta e foarte important pentru mine. In plus, sunt fericita ca pana la urma acesti oameni exista in jurul meu, in virtual. Cu cine as mai fi discutat eu toate temele propuse, subiecte care ma framanta zilnic? La fel de adevarat e ca cei mai multi sunt cititori. Iar blogul meu se bazeaza pe interactiune, pe discutii. Nu pot sa si scriu si tot eu sa comentez. E mai greu si poate ca e timpul sa ma opresc aici, pentru ca s-a ajuns intr-un punct in care eu nu mai sunt deloc multumita de cum decurg lucrurile.
      5. Elly, chiar nu stiu ce sa zic aici. Poate inteleg mesajul, dar comenteaza strict ce au ei chef. Sau ce pot la acel moment. Poate nu au inspiratie, dar vor sa lase totusi un semn al trecerii lor. Iar acesta este binevenit atat timp cat e de bun simt si format din fraze. De preferat peste doua. Ca propozitiile simple nu ne prea ajuta la nimic. :happy:

      Daca il faci din pasiune, bloggingul iti poate aduce nenumarate satisfactii sufletesti. Nu stiu unde mai gasesti asta in ziua de azi. Uneori nici macar in relatia de cuplu sau relatiile cu prietenii din offline. :dizzy:

      O zi frumoasa si tie, Elly. :kissing:

      1. O, da! 1. Ipocrizia e in floare!
        2. Am public foarte divers. Ceea ce cred ca-i binisor dar as vrea sa fie bine.
        3.-4.- Nu chiar toti.
        5. Mesajul e inteles de multe ori eronat, vad clar si din cele doua fraze si din cele 5-6 randuri lasate si de multe ori de la oameni de la care nu ma astept. Dar multi bifeaza articole asa ca… Nu e cazul tau, tu intelegi intotdeauna ceea ce vreau sa spun. Dar si poate pentru ca semanam. :smile:
        Din pasiune sau interes, nu vad e ce sa indemn pe cineva sa-si faca blog. Daca vrea isi face si singur. E super simplu. :wink:

        1. Elly, eu zic ca e bine, iar faptul ca omul se straduieste sa lase un comment spune multe. Spune totul. Practic, iti arata cumva ca te apreciaza. Ca ii pasa de tine, ca ii pasa ce ai scris. Ca ii esti draga. Si tu ai subliniat lucrul asta intr-un articol. Daca doar citeste si nu-ti monetizezi blogul, adica traficul nu conteaza, la ce te ajuta cititul? :dizzy: :ermm:

          Pe subiectul asta, intentionam eu sa scriu un articol. Din pacate nu sunt prea sigura ca mai vreau s-o fac. :ninja:

          1. Din pacate sunt si comentarii ca sa fie. In general la postarile acelea comune, stii la ce ma refer. Doar se bifeaza. Imi e jignita inteligenta, eu asa simt. Cata vreme eu citesc chiar tot, cu atentie si caut sa inteleg ceea ce ce se ascunde intr-un text nu vad de ce altcineva face altceva. Ma pot lipsi de astfel de comm-uri. N-are nicio legatura cu traficul si cu monetizarea ceea ce spun. Are legatura cu respectul. Si tocmai aia e, ca nu se citeste povestea/articolul ci doar se arunca 2-3 vorbe ca sa fie. :sad:

            1. Draga Elly, nu trebuie sa fii suparata, eu cred ca commentariul este un fel de carte de vizita a bloggerului. Daca lasa doua trei vorbe ca sa fie, demonstreaza doar cat de “mult” se respecta pe el insusi! :wink: Tu nu ai de ce sa te simti lezata. :cool:

                1. Pai am, pentru ca nici mie nu-mi convin deloc astfel de comentarii si incerc sa imi explic ce se intampla. Cum e posibil sa faci spam in halul asta fara nicio jena? Si concluzia e una singura…cea de mai sus. Oricum vad ca celor care practica spamul le merge destul de bine. :angry:

  14. Motivul meu? Ar fi mai multe… de fapt… în timp ce-ți scriu mă gândesc la o postare de genul ăsta :happy: Sunt de acord cu ce ai scris, dar mai ales cu punctul 4. Am cunoscut oameni prin intermediul blogului, oameni frumoși din punct de vedere spiritual, cu care uneori regret că n-am cum să mă întâlnesc față în față.

    1. Ma bucur ca articolul meu te-a inspirat, Oana, o sa vin sa-ti citesc pe indelete motivele. :cheerful: E adevarat ca nu ne putem intalni cu toti, mai ales cu cei plecati departe, peste mari si tari. :cwy:
      Eu sunt incantata ca am descoperit totusi si oameni de exceptie, cu care am rezonat de multe ori, oameni pe care ii apreciez si simpatizez. Sincer. :cool:

  15. Buna dimineata!
    La mine a pornit dintr-o joaca, faceam parte dintr-un grup pe un alt blog si vazand platforma wordpress mi-am zis : de ce sa nu incerc ? Nu am de pierdut nimic. Si asa au trecut 4 ani de cand am blogul. Am cunoscut oameni frumosi, am pierdut pe drum cativa din ei si imi pare rau ca nu mi-am dat silinta sa ma ocup mai mult de el . Tot zic, tot trag si ..nu stiu .
    Ma bucur ca te-am descoperit ! :cheerful:

    1. Si mie imi pare rau ca l-ai abondonat momentan, si trag speranta ca vei relua scrisul…asta pana nu o sa mi-l inchid si eu pe al meu.
      Cred ca drumul meu in blogosfera se apropie de final. Oricum raman cu amintiri minunate si cu gandurile voastre aproape de suflet, :heart:

      1. Nuuu creeed! Poate vrei sa zici ca se apropie de pauza :D adica faci si tu o pauza , dar nu cred ca nu vei mai scrie . Stiu ca e decizia ta exclusiv , dar scrii atat de frumos si m-am regasit de multe ori in articolele tale si mi-ar parea rau sa nu mai gasesc ceva nou scris de tine. Deci think about it ! :kissing:

        1. O sa ma gandesc zilele astea… Merci de incurajari si cuvintele frumoase. :heart: Nu prea stiu ce sa fac, cert e ca parca m-as opri, parca as continua. :dizzy: :ermm: :lol:

    1. Vorbesti din proprie experienta? :biggrin: Am vazut ca nici tu nu ai putut sta departe de blog… Si, sincer, nu vad de ce ai sta. :cheerful:

      Pe de alta parte, cand vezi cate bloguri se inchid zilnic, cate bloguri sunt abandonate, neactualizate de luni de zile, realizezi ca pana la urma pasiunile sunt trecatoare. :dizzy: :ermm:

  16. nu stiu daca am un motiv clar, ce-i sigur e ca-mi place fenomentul si imi plac oamenii fiindca sunt mult mai rabdatori si mai atenti cu orice…plus ca gandesc in general lucrurile nu-s cu “fundul in sus” cum mai am parte in offline. :whistle:

    1. Da, Pato, ai dreptate. :happy: Cand ai ai, cand nu, nu. :biggrin: :tongue: :silly: Joking. :devil: Cei mai multi sunt oameni draguti si atenti, asa cum rar gasesti in offline. Mie, cei din offline imi par extrem de grabiti si egoisti. Rautaciosi nu mai zic. :ninja: :tongue: :angel: :angry:

      Pana la urma de asta ai raman, ca iti place atmosfera, iti plac oamenii. Dar nu de asta ti-ai deschis blog… :biggrin: Nu aveai, pe atunci, de unde sa stii cum vor decurge lucrurile. :wink:

        1. Acum ai scapat de ea definitiv, nu mai ai timp nici sa respiri. A se vedea punctul 3 din articolul meu. :lol: Te incadrezi perfect. :cool: :cheerful:

  17. Sunt de acord cu motivele mentionate de tine. Chiar simt ca blogul m-a ajutat si ma ajuta sa ma descopar, sa ma inteleg. Uneori, cand incep sa scriu un articol personal, incep sa realizez de ce am procedat intr-un anumit mod, ce mi-am dorit, daca e bine, daca e rau. Si totul vine de la scris – nu conteaza acum ca scrii intr-un blog sau intr-un jurnal.
    Alta motivatie? Cred ca te poate ajuta si profesional.

    1. Mihaela, ai mare dreptate, totul vine din scris, el chiar are multe beneficii, ne pune gandurile in ordine, ne linisteste(efect terapeutic), dar daca totul nu ar fi public, nu cred ca solutionarea problemelor, framantarilor, ar fi completa. Cred ca parerile cititorilor sunt extrem de importante pentru ca intotdeauna e util sa vezi si alta perspectiva. De multe ori comentariile intregesc, dau un plus de valoare articolului, care nu poate cuprinde chiar toate datele problemei.
      Multumesc pentru adaugarea unui nou motiv. :cheerful:

  18. Îmi place mult blogosfera, chiar dacă nu-s foarte activ pe blogul meu. :smile: Scriu mai rar, când chiar am ceva „pe suflet” (rar prin online).

    Blogul m-a ajutat să descopăr oameni noi. Am ajuns din Google pe un blog ,din blogroll-ul acestuia am dat de alții și tot așa…. Acum am câțiva oameni pe care îi citesc chiar dacă nu comentez la fiecare articol. :wink:

    Și tocmai ai deschis un subiect de articol, voi scrie și eu zilele astea unul despre blogosferă și internet în general. :biggrin:

    1. Abia astept sa-l citesc, deja acest articol a inspirat trei bloggeri. :cheerful: Tu ai fi al patrulea. :biggrin: :happy:

      Iulian, eu ma bucur ca nu ai renuntat si scrii cand ai timp si chef. Si cand ceva te framanta, asa cum procedez si eu de altfel. :ermm:

      1. Pentru mine e un subiect „sensibil”. Adică, nu-mi place parcursul meu în blogosfera. Dacă m-ai pune să îți fac un rezumat al activității mele n-aș știi de unde să încep, cum să continui sau când va fi finalul pentru că am reînceput de la zero de atâtea ori și nu cred că aș putea să trag vreodată linie în domeniul ăsta. :lol:

        Pentru unii blogul a devenit un hobby, eu nici așa nu cred că îl pot cataloga. E doar locul în care scriu, cel puțin până acum. Dar, m-am hotărât să fac o schimbare, să devin blogger serios și să trec pe domeniu până la sfârțitul anului. :biggrin:

        1. Poate pentru ca nici nu ai avut timpul necesar. Si nici tehnica nu te-a prea lasat sa scrii.
          Dar eu te sustin si incurajez in planurile tale. :happy: :cool: :cheerful:

  19. Ţi-am citit articolul şi apoi continuarea pe care a făcut-o Centurion. Chiar dacă amândoi transmiteți aceeaşi idee o faceţi în maniere diferite. Tu cu idealismul tău îndemni oamenii talentaţi să scrie pe blog, Centurion foloseşte aşa-zisa psihologie inversă din care se mai desprinde o idee, aceea de a sta în banca ta, dacă nu dispui de talent, timp, nervi. Acum nu toţi blogării ar trebui să fie scriitori, să metaforizeze textul, deşi aproape toţi se cred. Există bloguri care prezintă informaţii tehnice, iar asta nu presupune ca autorii lor să se plimbe printre figuri de stil. Din păcate, mie îmi pare că numai cine nu vrea, nu are blog. La fel cum e şi cu facultăţile în ziua de azi, cine nu vrea nu face o facultate. Sunt multe persoane de calitate, care ar putea îmbogăţi blogosfera prin ceea ce ştiu, ce fac şi cum o fac. Le admir. Nu au timp de pierdut. Singurii pe care-i înţeleg de ce au blog şi-şi pierd timpul în felul ăsta – scriind diverse pe o pagină virtuală- sunt cei care fac bani din blog, cei care promovează diferite chestii, cei care vând ş.a. (de unde deduc că nu înţeleg de ce eu mai poposesc pe-aci, dar se poate rezolva, n-aş avea nicio părere de rău, dacă mi-aş închide blogul).
    Evident, o opinie cu care nu eşti de acord şi spun asta citind ce înseamnă pt. tine şi pentru alţii blogul. De asta poate nici nu mi-am expus părerea până acum.

    1. Neata, Antonela, cu un singur lucru sunt de acord, da, sunt o idealista. :lol: :biggrin: :blush: :angel: :ermm: :unsure:
      Pai eu tot am asteptat pareri constructive, pro sau contra, dar oamenii nu s-au inghesuit. Nu ma deranjeaza deloc un punct de vedere diferit, iar al tau, pe aceasta tema cu atat mai putin cu cat il cunosc extrem de bine din offline. Da, asa sustin toti cei care afla ca am blog, ca e o mare piedere de timp daca nu scot banuti din el.
      Si acum te intreb eu pe tine, Antonela, de ce trebuie sa scoatem banuti din pasiunile noastre? Nu e o contradictie in termeni? Hobby-ul este o ocupatie favorita in afara profesiei, nu?
      Acum, eu nu incerc sa te conving de nimic, dar iti marturisesc sincer, ca daca aceasta activitate m-ar fi stresat catusi de putin, eu as fi iesit de indata din blogosfera. Am avut marele noroc sa am mereu(cel putin pana acum) idei geniale :silly: de articole pe care le-am exploatat la maxim.
      Am avut noroc cu oameni de treaba in jurul meu. Oricum, dupa cum se observa nu scriu zilnic, nu stau 24 din 24 de ore pe blog. Si nimeni nu ar trebui sa transforme un hobby intr-o sursa de venit. Pentru ca in acel moment ar disparea placerea. Am primit destule oferte de advertoriale pana acum, una a venit chiar ieri, pe seara, nici macar nu am luat in considerare posibilitatea de a le da curs.

      Ori de cate ori cunostintele mele din offline ma intreaba pe un ton superior, de ce imi pierd timpul pe blog, eu le raspund prompt: dar tu ce faci in timpul liber? Ce pasiuni ai? Tu nu pierzi timpul pe net la solitaire, nu pierzi timpul la tv la emisiuni politice? Bun, cata socializare poti sa ai in offline? Poti merge zilnic undeva, ai banii astia? Daca ai bani, cu siguranta ai un serviciu extenuant, care te tine legat de el pana la ore tarzii si cand ajungi acasa nu prea mai ai chef de iesiri…
      Macar scrisul e o ocupatie nobila… :biggrin: :happy: :w00t:

      1. Păi eu chiar îi cred fericiţi pe cei care scot bani din pasiunile lor. Pasiunea să-ţi fie muncă sau invers. Câţi dintre noi facem ceea ce ne place la muncă? Pe unii doar salariul motivant ne ţine într-o activitate care e departe de a ne fi pe plac. Asta pentru că trăim într-o societate care se învârte întru totul în jurul banilor. De asta chiar şi propriile cunoştinţe te întreabă dacă scoţi bani din această activitate. Ca şi pe mine de altfel. Dacă ai serviciu, familie, copii cât timp mai poţi aloca acestei aşa-numite pasiuni? Mai ales copiii care-ţi cer aproape tot timpul rămas între. Atunci multe pasiuni primesc locurile din coadă sau nici pe-acelea. Eh! Situaţia stă cu totul altfel în cazul unei persoane singure, care dispune de timp şi n-are ce face cu el, mai adăugăm şi factorul bani (adică lipsa lor), da, blogul e activitatea “ideală”. Numai că şi aici între hobby şi dependenţă e o linie foarte subţire în acest spaţiu. Pe când, mă întorc la pasiunea din care scoţi bani, dacă mie îmi place schiatul şi acest lucru ajunge sursa mea de venit, dând lecţii altora, ce poate fi mai frumos? Aici, îţi place să scrii, să compui poveşti, dar să le vinzi pentru 2-3 euro şi-un pupic e jenant; nu mai vorbim nici de hobby, nici de sursă de venit, o cacialma. So, viaţa bate filmul? :wink: :cool:

        1. Nu stiu daca ma crezi ca eu am fost foarte fericita datorita acestui blog pana acum. :happy: Si azi el ma face fericita. :cheerful: Nu stiu cum m-as fi simtit daca as fi scris pe teme impuse contra cost. De fapt stiu. Nu as fi putut face asta. Pentru mine scrisul e pura relaxare. Una activa, sa ne intelegem. Detasare de lumea exterioara. Un soi de evadare daca vrei. In momentul cand as fi scris contra cost, abia atunci ar fi inceput stresul, bataile de cap, dezamagirile.
          Blogul este un stres pentru cei care scriu zilnic si trebuie sa furnizeze zilnic articole de o inalta tinuta. Ori…eu asta nu prea vad in jurul meu. Sunt oameni care scriu zilnic articole extraordinare, dar nici nu raspund la comentarii, nici nu comenteaza pe zeci de bloguri. Iar cei ca totusi scriu zilnic si comentateaza, in unele zile ale saptamanii nu pun productii proprii de mare amploare, ci poze sau articole foarte scurte. Sau copy-past-uri.
          Apoi, eu sunt cititoare de bloguri si iti spun sincer ca nu vreau sa citesc advertoriale chiar daca sunt imbracate in figuri dibace de stil. Si, nici povesti nu prea vreau sa citesc, ci lucruri concrete din viata de zi de zi a omului. Poate nu sunt atat de idealista cum se crede…

          Antonela, desi initial, la inceputuri, nici nu vroaim sa aud de articole personale, acum blogul s-a transformat intr-o specie de jurnal. Aici sunt doar framantarile si dilemele mele, toate inspirate din intamplari mai mult sau mai putin frumoase din viata mea. Chiar nu stiu cum as fi putut strecura advertoriale pe un asemenea blog. Mai sunt si articolele lui Dragos, in mare parte pamflete. Mai scapa si cate o recenzie de film sau carte din cand in cand. Dar el are un stil mai aparte, cand apare, cand dispare. Poate aparea cateva zile si poate disparea luni sau ani. :lol: :biggrin:

          Eu inteleg ideea expusa de tine, sa castigam bani in mod frumos, din practicarea unor pasiuni. Dar cum? Scrisul de advertoriale(din care castigi banii) nu e tot un soi de compromis? Sunt destui bloggeri care fac asta si sunt fericiti, asa cum bine spui tu. Dar nu e obligatoriu sa-ti doresti si bani. Eu, de ex, vreau doar discutii agreabile, asa cum am cu tine de ex. :happy: :cool: :cheerful:

  20. Bună!
    Sper să convingi cât mai multă lume să îşi deschidă blog. :smile:
    Cel puţin în cazul meu ai contribuit şi tu. :biggrin: Mulţumesc!

    Motivul principal al deschiderii blogului meu a fost acela că am considerat că sunt prea puţine blogurile care să spună lucrurilor pe nume în cazul unor subiecte extrem de importante (mai vechi sau mai noi) care vizează în special societatea românească, subiecte pe care nu multă lume le dezbate (în special cele legate de politică, religie şi credinţe).

    1. :happy: Buna, ei uite ca la o asemenea destainuire nu m-as fi asteptat niciodata. O surpriza placuta mi-ai facut azi. :cheerful: :cool:

      Da, tu ai un blog greu. Adica ridici niste subiecte “grele”. :smile:

  21. Buna!
    Felicitari pentru articol! Cred ca ar trebui preluat de toata blogosfera, e cea mai buna argumentatie, o combinatie perfecta de ratiune si sentimente.

    1. :happy: Neata, sa stii ca ai dreptate, deocamdata am inspirat doar 3 bloggeri sa scrie pe tema asta… :cool: :biggrin: Imi place caracterizarea ta, iti multumesc. :cheerful:

  22. Un alt motiv ar putea sa fie si inspiratia data celor din jur. Spre exemplu acest articol, poate ajuta foarte multi nedumeriti. Pe mine, articolele tale din noiembrie/decembrie m-au facut sa imi redeschid un blog. Cu ajutorul tau, al lui Pato si D-Petre, de la voi a pornit visul meu in blogosfera.

    1. :wub: :cool: :happy: Cat de frumos, habar nu aveam, ma bucur ca ai facut aceasta marturisire. Eu sper sa-i ajute pe cei indecisi sau sa le dea idei celor care nici nu au luat in calcul aceasta posiblitate pana in prezent. :w00t: :biggrin: :angel:

  23. Ooooo, Nice, dar in seara aceasta (de fapt, cred ca e noapte deja, trecut de 12 :biggrin: ) imi dai motive sa gandesc intens … E bine, mai face si creierasul meu putina gimnastica.

    Nu stiu daca as recomanda cuiva sa-si deschida un blog. Ar trebui sa ajunga singu/a la aceasta concluzie. Eu nici nu mai stiu de ce am luat aceasta decizie … Mai mult din plictiseala, din dorinta de a cunoaste oameni pentru ca nu aveam voie sa ies. Dar nu regret nimic. Am avut si am sansa, norocul sau ce-o fi sa dau in calea mea peste persoane interesante, care scriu exceptional, care posteaza lucruri interesante si incitante (nu ma refer numai la scris) … persoane pe care le admir pentru cum scriu … tocmai pentru ca eu nu pot face asta … Eu scriu cu bune si rele tocmai pentru a ma energiza, pentru a gasi persoane asemenea mie, chiar mai bune , pentru a ma educa prin bloggerii cunoscuti … pentru a fi EU insami, intr-o viata in care am si alte etichete – fiica, sotie, mama, prietena, sora … fiecare dintre aceste etichete poate fi … coplesitoare uneori … astfel ca mi-am deschis un blog pentru mine, nu prea altii ….”Altii” sunt un bonus (dar) neasteptat de frumos. :wink:

    1. Da, am vazut cel mai recent articol al tau si chiar se potriveste cu ultima fraza. Crede-ma ca mi-am gasit cu greu cuvintele… De fapt nu prea le-am gasit pana acum, sper sa fiu azi ceva mai inspirata. :cwy: :ermm: :blush: :wassat:

  24. In primul si in primul rand, trebuie sa ai o pasiune pentru scris. In al doilea rand, trebuie sa-ti placa sa interactionezi cu cititorii si sa le oferi continut de calitate. Oricum, ideea unui blog mi se pare cat se poate de in regula si chiar mi-ar face placere sa vad mult mai multe bloguri personale sau nisate.

Comentariile sunt închise.