Trebuie să-l am!

dorinte

Gata, nu se mai poate așa! Mâine merg să-l cumpăr!

Nu mai rezist în felul asta, am ajuns să-l visez și noaptea, gândul că în curand îmi va aparţine mă emoționează, mă entuziasmează, îmi dă fiori. Mi-l doresc de ceva timp și mâine va fi în sfârșit al meu. El este motivul pentru care am și lipsit din peisaj, de câteva zile nu fac altceva decât să caut oferte pe toate site-urile posibile și prin toate magazinele din oraș. Investigații, comparații, vizionare de filmulețe pe youtube, citit recenzii, telefoane, dezamăgiri. Am înțeles că există o singură soluție pentru a mă calma și a-mi putea continua viața: să-l am lângă mine și mai ales să încep să-l folosesc cât mai repede. Ard de nerăbdare!

Nu știu dacă v-am mai povestit până acum, dar eu sunt genul de persoană care dacă își dorește un lucru, se da și peste cap să-l obțină. Dar până atunci nu are liniște şi pace. Bine, acum nu va imaginați că am țeluri atât de înalte, nu am pus ochii pe luna de pe cer. Sunt o fată modestă care se mulțumește cu strictul necesar. Și am descoperit recent că există un obiect indispensabil, care, momentan, îmi lipsește. Mi s-a pus pata pe el!

Dar sunt nehotărâtă. Sunt prea multe modele, părerile împărțite, unii le lăuda, alții le contestă și nu mă pot decide asupra unuia anume. Voi vedea la fața locului, sper să fiu inspirată și să fac cea mai înțeleaptă alegere. Cum nu dispun de un buget generos, nu sunt pregătită să investesc prea mult într-un asemenea produs.

Și mai sper să-mi schimbe radical viața. În bine. Nu să îl cumpăr și apoi să-l abandonez așa cum s-a întâmplat de atâtea ori cu alte invenţii ale ştiinţei si tehnicii. Cine ghicește ce obiect voi achiziţiona mâine va primi un link către blogul lui în articolul de prezentare. Indiciu (să nu fie prea dificil): aparține categoriei electronice și electrocasnice. Wish me luck tomorrow!

sursa foto: weheartit.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

81 de comentarii la “Trebuie să-l am!”

  1. Prima data m-am gandit la un obiectiv, sincer :))
    Apoi.. hm, ceva de bucatarie. Fie un cuptor pentru gatit sau cum se cheama acum, ori un aparat de preparat la aburi, ori o masina de paine. Nu ma pot gandi la altele acum. :D :D :D

    1. :)) Normal ca la un obiect, ce, Nice viseaza la barbati? :biggrin: :lol: :silly: :dizzy: :ermm: :blush:
      Bun, te-am inscris in concurs cu aceste raspunsuri, Raluca. Dezlegarea misterului cat de curand! :devil: :w00t: :tongue:

  2. Păi ce altceva decât ceva care ți-am mai recomandat și eu :)) Un obiectiv pentru DSLR sau poate 2 :)) Alt DSLR nu cred că îți cumperi :D

    1. Hehe, merci de participare, Creve, te-am inscris in concurs.
      Alt DSLR? Intr-o alta viata poate! :lol: :biggrin: :whistle:
      Doua obiective? Da, ca am primit o mostenire de la o matusa din America… :silly:

      1. Păi nu aveam intenția să mă înscriu în concurs. Mie doar îmi place să-mi dau cu părerea când mi se cere :biggrin: :biggrin: :whistle: :silly:

        1. Ah, ok, pai nu oblig pe nimeni, dar m-am gandit sa-i recunosc meritele public celui care ghiceste! Sunt sigura ca nimeni nu comenteaza pentru link, asta ar fi culmea. E doar placerea mea, daca voi nu vreti, eu va ascult intocmai. :biggrin: :silly: :blush: :angel:

                1. Daaaaaaa, si l-am pus la treaba, de asta nu mai am timp nici de scris pe blog. :biggrin: :happy: :silly: :w00t: E fantastic. Macar la inceput… :dizzy: :ermm:

  3. Da, și eu tot la un obiectiv m-am gândit prima dată. Dar ăsta nu face parte din categoria electrice și electrocasnice, nu? Ceva indispensabil… multe modele… unele lăudate, altele contestate… eu nu mă pot gândi la altceva decât la un expresor :) Știu că n-am ghicit, dar la ora asta nu-mi trece altceva prin cap :) :cheerful:

    1. Pai conteaza ca ti-a trecut ceva prin cap! :wink: :cool: :cheerful: Asa ca te-am inscris in concurs! :biggrin:
      Hehe, cred ca tu stii cat de mult ador eu cafeaua. :silly: :tongue: :blush:

  4. Initial si eu m-am gandit la un obiectiv pentru aparatul foto. Asta sa fie?! :tongue: Apoi nu stiu…daca ai pomenit de elctrocasnice….espresor sau alt aparat de cafea?! stiu ca iti place cafeaua :biggrin:

    1. Pai cred ca toata lumea(ma rog, cei care citesc pe aici cu o oarecare atentie) cunoaste de pe acum pasiunea mea pentru cafea si fotografie. Insa de data asta am o pasiune nou nouta despre care nu am vorbit niciodata(ma rog, am amintit ceva, dar prea putin ca sa realizati despre ce e vorba). Merci de participare, Larisa. :cheerful: :happy:

  5. Ai scris că ai vrea un teleobiectiv, dar nu face parte din gama asta de produse. În cazul ăsta trebuie să fie ceva de gătit sănătos. Majoritatea femeilor au un fix cu chestia asta. Trebuie să fie un aparat electric de gătit cu aburi. I s-a tot făcut reclamă şi-l meriţi, deşi nu ştiu de ce te-ai topi după el. Dacă tu crezi că asta ţi-ar face viaţa mai frumosă, de ce nu?

    1. Da, nu stiu ce se intampla cu noi, dar ai dreptate, ma incadrez printre femeile care au deja un fix cu mancatul sanatos. E o adevarata isterie planetara.
      Iar aparatul cu aburi e foarte foarte util intr-o bucatarie:gatitul cu el este cel mai sanatos din lume. Iar viata devine mai usoara, mai frumoasa, mai vesela. Merci mult de participare, te-am inscris si pe tine in concurs. :happy:

    1. :wub: Merci de participare, draga Minnie. Normal ca vreau o tableta(mai maricica asa si Samsung). Esti inscrisa in concurs! :biggrin: :kissing:

    1. Hopa, ia te uita la ce se gandeste Pato, la painea rumena, pufoasa si gustoasa. Merci mult de participarea la concurs. :biggrin: :cheerful: :tongue:

  6. Eu mă gândesc că e vorba de un cuptor cu microunde, dar asta probabil pentru că vreau eu să îmi cumpăr unul în perioada asta :lol: Fiecare cu ce-l doare :happy:

    E bine că ești așa perseverentă în ce îți dorești, Nice. Eu pătesc de multe ori să îmi scadă entuziasmul și nu prea mă mai agit pentru ce îmi dorisem inițial :tongue:

    1. Pai sa stii ca la asta ma asteptam de fapt, Iulia, sa-mi spuneti cam ce anume v-ati dori voi, pentru ca e mai greu sa ghiciti ce am eu in minte(mai ales pentru ca nu prea am discutat asta pe blog, nu prea am amintit si e o pasiune destul de noua, dar devastatoare) :biggrin: :lol: :tongue: Nu pot spune ca nu au fost deloc indicii, dar trebuie sa fi fost mult prea atent ca sa faci legatura. :dizzy: :ermm:
      Dar cine stie cum a evoluat viata mea lately(nimeni de pe blog ca nu am pomenit) stie precis ce imi doresc. Pentru ca doar el(aparatul respectiv) imi poate oferi ce am eu acum nevoie. :ninja: :lol: :silly:
      Ai dreptate, dupa ce am scris articolul asta si eu m-am mai calmat, aproape ca nici nu-mi mai vine sa merg sa-l cumpar. :biggrin: :lol: Cam asta este efectul scrisului asupra mea:calmant.
      Iti doresc mult succes in achizitionarea cuptorului dorit! :cool: :cheerful:

    1. :w00t: Merci de raspuns, Mihaela, te-am inscris in concurs! Sa stii ca am vazut zilele trecute, cand mi-am platit factura de vodafone, un HTC Desire 500 de care m-am indragostit iremediabil. :wub: :biggrin: :silly:

        1. Eh, as vrea eu si un Multicooker, dar am ales ceva mai ieftin ca oricum am cam renuntat la mancare. O sa vezi in cateva luni(eu sper o luna) despre ce e vorba. Eu mi-am schimbat radical stilul de viata. Dar de data asta sper sa fie pentru totdeauna. Nu pentru cateva saptamani sau luni. Nu mai mergea asa… Trebuia sa iau o decizie drastica pentru ca orice mancam imi facea rau. Ma rog, aproape. :cwy:

  7. N-am umbră de idee despre ce-i vorba. :blush: Dar dacă tot am aterizat aici am zis să scriu ceva ca să nu ajung în categoria celor care vin şi pleacă fără un cuvînt. :whistle:

    Orice ar fi, dacă eşti absolut sigură că ai nevoie de acel obiect şi nu e doar o dorinţă indusă de reclamele abundente ori de discuţiile altora, atunci să-l foloseşti cu plăcere şi sper să nu se defecteze prea curînd. :smile:

    1. Multumesc pentru parerea pertinenta exprimata, Dragos. Si tie iti era teama de link-ul meu? Ca banuiesc ca din cauza asta nu comenteaza oamenii. :lol: Glumesc, nu-i intereseaza problemele mele, daca nu am pus o intrebare la final…e mai greu. :tongue:
      Da, asta e marea mea problema, sa nu se defecteze prea repede, sa stea cateva luni prin service si sa arunc banii pe fereastra. Imi doresc acest produs pentru ca datorita lui viata mea se poate schimba in bine. O sa povestesc pe larg in urmatorul articol destinat lui. Nu stiu cand va fi asta, probabil in 2-3 saptamani sau chiar o luna.
      Ce de peripetii! A venit curierul pana la usa si atat de grabit era incat a luat obiectul inapoi cu el! Nu a putut sta cateva minute pentru a rezolva o mica problema aparuta. Incredibil! Dar mna, suntem in Romania si asta spune totul. :cwy: :angry: :sick:

      1. Îmi pare rău pentru neplăcerile îndurate. :cwy: E adevărat, trăim în România, dar asta se poate traduce şi altfel, nu neapărat prin reaua-voinţă a curierului. Neştiind care a fost exact problema nu pot emite o judecată, însă bănuiesc faptul că s-au mai întîmplat cazuri asemănătoare unde persoana/firma de curierat a avut de pierdut şi atunci au fost nevoiţi să adopte o atitudine mai strictă. Desigur, e posibil să mă înşel şi chiar să fie vina curierului, dar mai bine nu discutăm asta aici, neavînd toate datele. Cred că ai să te lămureşti curînd care este situaţia luată per ansamblu (dacă n-ai făcut-o deja). :wink:

        Despre defecte să nu mai vorbim, ca să nu cobim. Ptiu, ptiu, să nu se deoache! :lol:

        Cît despre link… ştii bine că nu-mi bat capu’. Nu caut să-mi fac reclamă fiindcă n-am la ce, iar dacă cineva e interesat mă găseşte oricum aici prin comentarii şi are link-ul la îndemînă. Dar nu-i sfătuiesc pe doritorii de promovare să încerce să lase urme pe la mine fiindcă vor fi profund dezamăgiţi. :devil:

        Aşadar, să se rezolve totul cu bine şi rapid. Şi bineînţeles, să vedem şi rezultatele miraculoase ale acestui obiect misterios! :cool:

          1. Aaaaaaaaa, gata, ştiu ce e: o oală de-aia minune sub presiune, ca să ne fierbi pe toţi în suc propriu! :tongue: :lol: :devil: :angel:

            Glumesc! Mult succes în îndeplinirea obiectivelor strategice! Norocu’ meu c-o să uit repede aşa că n-o să stau “cu picioarele-n apă”. Nu ştiu ceilalţi cum vor rezista aşteptării… :whistle:

            1. Incep sa regret acest articol…de fapt asemenea intrebare. Care mai de care s-a gandit la alta nebunie. Unii cica vibrator, aparat anticelulitic… Pai fratilor, faceam eu articole despre asemenea obiecte? Unii nu ma cunosc deloc… Cum sa prezint rezultatele aparatului de fitness si anticelulitic, ce ma dezbrac pe blog, sa fim seriosi!
              E un aparat simplu, dar eu ce sa fac daca lumea nu s-a gandit la el. O singura persoana a ghicit…
              Gata, inchid pentru comentarii articolul asta ca imaginatia oamenilor a luat-o razna.

  8. Hai ca am intrat rapid sa vad si eu despre ce e vorba …. Numai ca nu m-am lamurit :) E un telefon sau un nou aparat foto? … Dar aflu eu maine …..:) In noaptea asta, iti voi vizita (din nou) articolele (in sfarsit). Pupici :kissing:

    1. Alexandra…nu vei afla prea curand, curierul a plecat inapoi cu produsul meu! Este incredibil ce se intampla! Oricum ideea este sa-l pun la lucru, sa vedem ce poate face si apoi voi detalia. Cam intr-o luna asa voi dezvalui despre ce e vorba(pentru ca vreau sa fac poze cu el, cu rezultatele lui si asta dureaza). E complicat.
      Merci de participare. :kissing:

      1. Nice, in sfarsit m-am lamurit de ceva: asadar este un produs (electro si electrocasnic la care vei face tu un review) – super tare!

        In schimb, imi pare rau ca ai patit-o urat de tot cu curierul. Cum sa faca asa ceva?! Ar trebui reclamat, doar e treaba lui sa livreze coletele. In fine, sunt prea obosita dupa mai bine de 26 de ore de nesomn ca sa ma mai chinui sa ii inteleg pe unii oameni.

        Este vorba si despre un concurs?! Nu mi-am dat seama :P Oricum, sper sa ai mai mult noroc cu a doua livrare a produsului si cu testarea lui. Pupici :*

        1. :lol: Hehe, Tury, l-am vazut acum pe net, nu sunt chiar asa gospodina… Si am cam eliminat painea si pastele din alimentatie de ceva timp. Impreuna cu multe altele. :ermm: :dizzy: :biggrin: :alien: :blush:

  9. nice… nu cred ca este ceva in elecro… care sa schimbea radical, viata…
    mi-ar place sa iti cumperi un obiectiv performant pentru aparatul tau foto… cu care sa surprinzi imagini minunate…
    evindet ca asta nu-ti va schimba radical viata…
    ce ar ajuta in viata… ar fi un computer… de orice forma sau firma… desi eu optez mereu pentru apple… chiar si o tableta… da nici asta nu iti schimba radical viata…
    pana la urma… electronicele mai mult ne inrobesc in dependenta… ( de ce oare, de catete ori aud bip-ul ca am primit un email… las totul si deschid sa vad ce este… constient ca, nu astept nimic important?)
    viata… cred ca se schimba radical… doar atunci cand avem parte de o cunoastere deosebita, ca o iluminare, care ne schimba princiile de viata.. si de aici ne schimba total… sau… cand iubirea ne bate in fereastra… si noi ii deschidem… atunci iarasi sunt cele mai frumoase schimbari radicale…
    sa te bucuri de… cevaul pe care-l vei avea… asa iti doresc… din tot sufletul iti doresc…

  10. Dacă-i vreun obiect minune în stare să ne elimine suferinţa trupească – că vreunul să ne aline sufletul nu va exista vreodată – apăi, Nice dragă, nu mai am răbdare. Trebuie să-l am!! Să nu-mi zici nici de vreun produs menit a ne întineri că zău dacă nu îţi trimit zece mailuri zilnic. :ninja:
    Orice ar putea fi, am o mare bănuială că tinde a fi un aparat legat de înfrumuseţare (însănătoşire, modelare) trupească. Eh! Poate odată cu cea fizică vine şi însănătoşirea sufletească.

  11. Iti cumperi un obiectiv? Bravo tie! Ma bucur ca nu renunti la vise, si ca faci orice sa ti le indeplinesti!Astept sa vad cat mai multe fotografii, poate transformi un hobby intr-un job. :happy:

      1. Hmmm…daca nu e un obiect sau un aparat foto, poate un laptop?? Vrabia malai visează :biggrin: .Chiar nu imi pot da seama, orice ar fi va fi super. Sa ai o zi plina de iubire alaturi de iubitul tau!

            1. Nuu, nu e de sport, nu e anticelulitic, cum crezi ca scriam eu despre asa ceva pe blog? Cum puneam rezultatele, ce ma dezbrac pe blog? Nu e niciun fitness, e un aparat normal care face lucruri normale si decente, o sa dezvalui doar intr-un nou articol peste cca 1 luna(sau chiar mai repede). De fapt ideea e sa va arat ce poate face, nu obiectul in sine care nu e foarte important. Nu mai incercati ca nu are sens. Oricum deja a ghicit cineva…

  12. Nice, nu cred ca-i nimic, din orice domeniu, care sa-ti schimbe radical viata decat poate…un barbat. :tongue: Dar nu se cumpara de la electrocasnice… desi n-ar fi rau :lol:
    Sa stii ca habar nu am, astept sa vad. Bafta, sa ai noroc de un obiect bun, care sa nu se defecteze la prima apasare pe buton :smile:

    1. :lol: Nu s-a defectat inca si am apasat de mai multe ori. :biggrin: Eu sper totusi sa mi-o schimbe, o sa explic mai multe de azi intr-o luna(doua). :biggrin:

  13. Este cumva un incubator din alea ‘futuriste’ in care iti faci somnul de infrumusetare, iar in timpul asta masinaria isi face treaba: te hraneste, te relaxeaza, te tonifica, face curat prin casa etc. :silly: :w00t: :tongue: :lol: Vreau si eu!!! Dar dupa ce ne arati rezultatele :tongue: :wink: Dar intra in categoria ‘electrocasnice’?! :blush: :unsure:
    Mmmm … sau o fi ceva mai ‘pamantesc’ … un blender? :shocked: :blink: Orice ar fi, sa fie extrem de folositor si multa vreme functional :biggrin: :kissing:

  14. Nu ma pot abtine, imi plac prea mult ghicitorile. ;)
    Sigur nu e ceva de bucatarie!! cred mai degraba ca e ceva de intretinere corporala, vreo scula de masaj anticelulitic si slabit. ??

    1. Nu, nu as fi facut un articol despre un asemenea aparat. Nu e anticelulitic, nu e de sport, o sa-l prezint pe el dar mai ales ce poate face peste cca o luna.

Comentariile sunt închise.