Eyes on the sun(just me)

Share

45 de comentarii la “Eyes on the sun(just me)”

 1. Invatatorul
  Misto de tot prezentarea aia a ta, pacat ca ai inchis pentru comentarii. :( Nu de alta, dar vroiam sa-ti spun ca mai avem ceva in comun:activitatile preferate. ;)

   1. Scuze pentru răspunsul întârziat. Pentru ambiţie în special, dar se poate extrapola la orice lucru frumos şi intens. Fără să adopţi yangul, nu poţi înţeleg importanţa yin-ului. De aş putea fi aşa de deschis însă…

   1. Si mie imi plac mult lalelele…si freziile. :) Mai nou si zambilele, ador parfumul lor.
    Frumoase narcisele din poze…narcise frumoase precum Narcisa cu un suflet frumos. :)

  1. :smile: Narcisele sunt cu adevarat vestitorii primaverii, se spune ca atunci cand ele infloresc, vremea rea nu se mai intoarce pentru mult timp… :cool:

 2. Sunt frumoase imaginile capturate de tine, iar narcisele sunt printre florile mele preferate. Imi place si mie sa fotografiez peisaje, am destul de multe imagini si ma tot pregatesc sa le asez pe toate intr-un site, dar numai nu apuc … of! mobilizarea asta! :sleeping:

 3. Maine-poimaine ma astept sa infloreasca si in curtea mea narcisele! :) Cu toate ca nu sunt florile de primavara preferate, imi place mult cand se umple gradina de flori ! Florile mele preferate sunt freziile si lalelele! :) PS: Ai un blog ce denota optimism! Imi face placere sa citesc articolele de aici!

  1. Bun venit pe blog, Bia si multumesc pentru toate comentariile lasate. Esti fantastica! :biggrin: :cool: :cheerful: :kissing:
   Sa stii ca aici ne potrivim, freziile si lalelele sunt si preferatele mele. Te astept cu drag oricand ai ceva de spus! :w00t:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *