Visare

 

Tocmai m-am intors dintr-un epuizant periplu ce a inclus printre altele: Maui, Turks and Caicos, Bahamas, St. Lucia si Phuket, unde am explorat creste muntoase de peste 3000 de m., paduri tropicale cu specii luxuriante, plaje enigmatice cu nisip fin, divers colorat, iluminat parca de reflexele sidefii ale oceanului, am imortalizat in zeci de fotografii craterele fumegande ale vulcanilor sau spectacolul gradios oferit de irezistibilele cascade de clestar ale caror ape coborau vioaie si proaspete indreptandu-se nerabdatoare si indragostite spre lacuri de safir si am practicat aqua safari, parasailing sau windsurfing. Iar la final am decis achizitionarea unei insulite de vis: I. Mare Hans Lollik situata in apropierea coastei St. Thomas, la un pret deloc exorbitant de numai 45 milioane $(cea mai atractiva caracteristica a insulei o reprezinta plajele in forma de semiluna inconjurate de apa limpede, prin care se vede fundul marii). Ei bine, dupa toate astea, nimic nu mi se pare mai exotic si mai original decat un popas odihnitor intr-o verde poienita, fie si acompaniata de Maricica si Gheorghe, in dulcele tril popular romanesc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

24 de comentarii la “Visare”

 1. numai 45 de milioane ? :D din pacate n-am marunt :) , e frumos si bine ca faci aceste “drumetii” asta denota ca pe langa frumusetile naturi iti iubesti si meseria…eu pe a mea am inceput s-o detest de prin ’95, pana atunci o faceam cu pasiune :( .Apropo de gheorghe si marishika, daca n-au scrijelit pe vreun copac “ghitza+marry=love” atunci tot degeaba… :)

 2. Ce s-a intamplat in ’95 atat de grav incat sa te determine sa incepi sa detesti ceva ce pana atunci faceai cu pasiune? 8O
  Cat despre “drumetiile” mele ele se petrec cu ochii inchisi, un fel de daydreaming. Lipseste esentialul, adica “maruntisul”. :(

 3. sa schimbat tot ce inseamna meseria mea iar destinele ei au incaput in mainile unor diletanti nenorociti care n-au muncit in viatza lor si habar n-au de meserie. :( , vezi pe ms poza :)

 4. :-) Foarte haios. Ca sa vezi unde te duce o calatorie extravaganta….sa vrei sa ii ai pe Maricica si Gheorghe alaturi…e ca si când treci dintr-o stare de soc in alta, ajungi sa consideri normalul ca extravagant…

 5. Dragos
  Acest “articol” este de fapt raspunsul meu la o intrebare a lui Rajka care suna cam asa: ce prefera Nice, o vacanta de lux pe o insula exotica,unde toata lumea sa o serveasca cu luxul de pe lume pe un yacht exclusivist sau
  un gratar in poienita cu egalitaristii Gheorghe si Maricica care sunt dusmani cu apa si sapunu si care ii pun manele(muzica populara este cazu fericit) pentru a o inveseli ?
  Traim intr-o lume in care valorile sunt rasturnate, in care de mult, mult timp anormalul e considerat normal, iar firescul e privit ca ceva ori perimat, ori bizar, ori inadaptat. Mi se pare oarecum logic ca o fata absolut normala ca mine sa aiba parte de nenumarate socuri pe parcursul unei zile desfasurate anormal din toate punctele de vedere. Traim intr-o asemenea nebuloasa incat de multe ori ne intrebam care mai e normalul si care anormalul. Nu cumva eu sunt anormala si ceea ce mi se intampla prea normal si de aici mi se trag acele nedorite socuri? Hm…

 6. @ nice, filozoafo….pai o stare permanenta de soc suna putin a neadaptare…ori adaptarea la variatiile conditiilor de mediu e baza evolutiei…parerea mea, de chimsit….

 7. This corner of Heaven brings us enlightenment. This is a rolling-stone of magic. NiceeyNice discovered the magnificent islands of this world and brought them to us. We suddenly realized how beauty shall reveal to us through simple fingerprinting. Fingerprinting of beauty came up though Niceeeeey’s descriptions. She made it real. A dreamland would grow now like a Tree of life!

 8. EO
  Niceeynice e o zana buna care transforma visele in realitate, muta locuri indepartate si exotice in casele oamenilor, descrierile ei au darul de a aduce putin zambet si multa culoare in vietile cititorilor sai. Cam asa se traduce commentul tau de mai sus, nu? :D

 9. Nice,
  There is a slight difference between fairies and men! Fairies dont dream, they just do as they wish, and their actions look like dreams to us. I wonder what they, the fairies, see when they look towards us! While they fly in circles above beautiful places… we crawl. While they do not need food, we eat 60 kg of meat/year. We poop, they are surrounded by splendid auras. This is a presentation of inequity. I rather you call yourself “a dreamer”… That may be closer to the real situation. Why? Because dreamlands, spots of our hidden conscience, are the places where our dreams meet the angels. Ground zero between the eternal peace and the forever dreaming.

 10. EO
  Superba asertiune despre zane vs muritorii de rand.
  O curiozitate as avea, ce se intampla cu acesti visatori neobositi, care dupa ce se regasesc in acel loc minunat, aflat intre pacea eterna si visarea vesnica, coboara cu picioarele pe pamant si se lovesc de cruda realitate? Cat de dureros e impactul si cum poate fi evitata o eventuala trauma?

 11. Andreea
  Eu as pleca si maine, sa inteleg ca pui tu banii?
  Yuhuuuu, mi-am gasit rapid sponsor, nici nu am deschis bine blogul ca au si inceput sa curga ofertele.
  :P :D

 12. Hmmm… tot la bani se ajunge :(

  “I. Mare Hans Lollik situata in apropierea coastei St. Thomas, la un pret deloc exorbitant de numai 45 milioane $”

  Dc totul se cuantifica…in bani? nu se poate si fara…?

 13. Mihai
  Thanks for dropping by. ;)
  Se poate si fara bani, cum sa nu se poata, articolul meu e dovada vie ca o imaginatie bogata tine uneori si de foame…foamea de a calatori in locuri interzise romanului de rand.
  Esti oricand binevenit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *