In loc de about

Introvertit, incapatanat si suspicios, Capricornul are multe complexe, dar le ascunde cu diplomatie.

Ce “PASARELE” are?

Obsesia lui primordiala este aceea de a detine controlul. De-asta e mereu in garda si se straduieste continuu, incarcandu-se cu atatea responsabilitati. Toate actiunile lui au un scop. Iar scopul, oricare ar fi, e menit sa-i asigure controlul asupra  oamenilor si situatiilor. Convins ca are mereu dreptate, se considera dator sa dea sfaturi si indrumari.

Daca nu e ascultat, poate recurge la strategii subtile si chiar la manipulare pentru a te aduce acolo unde vrea. Mult-trambitata lui modestie e o baliverna – in realitate, Capricornul este extrem de ambitios si de orgolios. Totusi, alaturi de Scorpion, este una din “piesele de rezistenta” care misca lumea inainte si care merita atentie si consideratie.

Cand face urat?

Daca il jignesti sau ii strici planurile nu uita si nu iarta. Nu are simtul umorului si nu e maleabil.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

4 comentarii la “In loc de about”

    1. Dar stii ce am observat ca nu avem in comun? :-? faptul ca tu esti introvertita…eu mi’s mai nebunica si mai extravaganta, ma abtzin foarte rar si doar in circumstantze deosebite :D acum ma gandesc eu…poate esti extrovertita si deschisa si nu realizezi tu…poate ai nevoie doar de putzin curaj! :d

      1. Sunt foarte deschisa, dar doar cu persoanele care-mi plac, cu prietenii buni, cu cei pe care-i simt sinceri si bine intentionati. Dar toate astea se intampla in timp, nu dintr-o data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *