Time to get mad

UPDATE

Vad ca lumea e deja ingrijorata pentru sanatatea mea, don’t panic, trebuia sa scriu mai mult de 5 randuri la articolul asta, nu? Asa ca am cautat sa-l fac cat mai interesant, inedit pentru cititori, am evitat raspunsurile monosilabice sau cele in care imi laudam calmul proverbial. :)

Am gasit prin blogosfera o leapsa pe gustul meu. 8O :( Am vazut ca e scurta si m-am grabit s-o preiau de la cel care o oferea tuturor .

1. Cat de des te enervezi?

Tot timpul. Gasesc  urmatoarele situatii exasperante, de netolerat: cand imi sunt interpretate cuvintele, cand sunt luata de fraiera, cand sunt criticata si mai ales judecata de persoane care nu au tangenta cu mine, cand oameni care nu ma cunosc isi permit sa imi reproseze lucruri, cand se foloseste un ton ridicat, cand se tipa la mine, cand mi se imputa lucruri pe care nu le-am facut, cand mi se cere socoteala pentru faptele mele, ma deranjeaza  glumele proaste, nesarate, mistourile ieftine…ma rog, ma enervez din aproape orice. Si ripostez! :)))  :evil:

2. Cand te enervezi suni pe cineva sa te calmeze?

Nu, de ce sa-l incarc si pe altul cu energie negativa? Ma calmez greu, pentru ca sunt foarte orgolioasa. :))) Nu inteleg de ce lumea nu-si vede de treaba ei. 8O

3. Te calmezi repede … sau urlii ca nebunul?
Eeeeeee, nu ma prea calmez, uneori sunt in soc si nu mai am putere sa tip. Incerc sa ma controlez, mai ales in societate, imi este teribil de greu s-o fac atunci cand ma enerveaza cineva la job. Macar sunt sincera. :)))

4. Ca metoda de a scapa de nervi, bataia este o optiune?

Nu, nu este o optiune.

5. Din cauza nervilor ti s-a intamplat sa pierzi un prieten?

Da. Din cauza nervilor lor! :(

Leapsa merge mai departe la Dragos FRD, Crisuadi, Artificiality, Black Angel, Invatatorul, Un nou sens, Ovi, Vlad, Danny, Happygirls, Alexandra, Diana, ChocolatFollie, Madalina, Veverita, Cris-Mary, KirstDay, Orry.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

51 de comentarii la “Time to get mad”

      1. Haha, gata gata, zic ce vrei… keep your calm! :)) I don`t wanna lose you! :)

        Păi, te enervezi foarte repede… asta-i clar… şi asta-ţi face ţie rău şi dă satisfacţie altora… Şi da, e de rău! Dar o ştii deja :)))

      2. Exact, asta ma deranjeaza cel mai tare, ca dau satisfactie altora. :( Dar sa stii ca nu am progresat foarte mult odata cu trecerea timpului in domeniul asta, am ramas la fel de razboinica ca in adolescenta. :mrgreen:

  1. Cam multe surse externe de nervi….nu te-ai gândit ca problema s-ar putea sa fie in interior? :-) Doar o sugestie, sper sa nu-mi interpretezi cuvintele :-)

    1. Din ce in ce mai rar. Cel mai trist e si pentru mine ca uneori imi sunt interpretate spusele, dar ma straduiesc sa explic si sa ma fac inteles mai bine. Ma deranjeaza când se supara pe mine persoanele la care tin, care conteaza pentru mine.

    2. Nu

    3. In principiu “tin in mine”. Probabil ca se vede din exterior ca nu sunt in apele mele, dar rezist ca un barbat, imi plâng de mila o saptamâna sau doua, dupa care ma calmez.

    4. Uneori, dar nu mi s-a mai intâmplat de foarte mult timp.

    5. Oho….

    1. Dragos, am pus un Update. Citeste-l. Intotdeauna problemele vin si din interior, dar am dorit sa subliniez un lucru, “mind your own business”(valabil pentru cei care ma judeca si ma critica).
      Iti admir sinceritatea. :)

  2. Mersi pentru leapsa :) Avem atatea motive pentru care sa ne enervam si cred ca de cele mai multe ori ne agitam fara ca cei care ne-au enervat sa simta vreun regret :) Ce bine ar fi daca am putea sa ignoram 90% din tot ceea ce ne enerveza.

      1. Foarte buna noua ta atitudine. De ce? Pentru ca oamenii orgoliosi sunt adesea si cei mai nefericiti. Pentru ca narcisismul(adorarea de sine) este de fapt un semn de nesiguranta. Pentru ca orgoliul ne impiedica sa simtim sau sa oferim dragostea reala, iar aroganta strica relatiile cu ceilalti.
        Oamenii care incearca sa se sinucida sunt cei mai orgoliosi oameni!!!
        Ei nu accepta ca ei trebuie sa se schimbe… Ei sunt perfecti asa… lumea asta e cu susul in jos… asa ca mai bine isi baga picioarele in tot si se omoara.

    1. :D
      Apropo de “calmatul la job”… te consiliez…pe tine:sa nu pui mana pe nimic cand esti nervoasa
      pe colegii tai: sa fuga care pe unde apuca,si sa nu iti stea in cale.
      pt ca capricornii, is cam salbatici!! … sormea e capricorn! cunosc tipologia!!

  3. Prntru k kapricornii ‘s misteriosi m-am inervat teribil :
    Am facut de vreo saizeci de ori ce mi-ai spus , m-am dus si la help , am citit si acolo ce tre’ sa fuck si …degeaba ! Nu apare blogroll-ul nicicum . tare amarat mai sunt , oooooooff iniiimaaaa meeeaaaa ! mai leano!

    Scuza-mi eclectismul lingvistic (asa fac eu cand ma inervez , scriu cuvinte naspa si rup hartia !) , dar asta e ! Stiu ca voua capricornilor nu va place expresia :” asta e !”.Chiar nu am ce face !

  4. @ Nice, nu prea inteleg de ce ar trebui sa-ti faci suparari cu oamenii care te critica, in cazul in care acestia nu fac parte din anturajul tau apropiat. De ce ar conta pentru tine opinia lor? Ce relevanta ar avea? Lasa-i nene sa te critice si sa imbolnaveasca EI de nervi!

    1. Eeee, sunt unii din familie, un fel de rude, care isi permit cam multe… Dar nu ma pot opri sa nu le dau replica. O fac insa fara sa ridic glasul, pe un ton jos, cu un calm pe care si eu ma intreb de unde il am, ca procedeaza gresit aruncandu-mi in fata vorbe urate.

      1. Rudele ni le-a dat Dumnezeu si in aceasta privinta n-avem ce face. Prietenii in schimb sunt alegerile noastre, “plusvaloarea” din viata, si parerea lor ar trebui sa conteze cu adevarat pentru noi.

        Cui iti mai spune vorbe urâte te sfatuiesc sa-i urezi tot binele din lume si dupa aia sa nu-l mai bagi in seama. A!, daca e o persoana importanta pentru tine, atunci las-o sa se calmeze si lamureste-o despre intentia ta ulterior.

      2. Prietenii nu imi fac zile negre, ei sunt niste dulci de obicei, cu rudele am eu de furca si, uneori, cu persoane care nu ma cunosc dar isi dau cu parerea fara ca cineva sa le-o ceara.
        Oricum, nu prea mai are nimeni curajul sa ma atace, pentru ca se stie foarte bine ca nu ma las mai prejos. Pe bloguri ii bag la spam, nu stau cu ei la taclale. :)))

  5. 1. Cat de des te enervezi?

    Destul de des , imi pare rau !

    2. Cand te enervezi suni pe cineva sa te calmeze?

    Asta ar fi culmea ! Sa-mi fac noi dusmani ?

    3. Te calmezi repede … sau urlii ca nebunul?

    Oohoho , si-nca cum ! ! !

    4. Ca metoda de a scapa de nervi, bataia este o optiune?

    Bataia cui ? Intrebarea este inepta !

    5. Din cauza nervilor ti s-a intamplat sa pierzi un prieten?

    Niciodata , daca un prieten greseste atat de grav fata de tine incat merita sa termini cu el , nervii n-au ce cauta in ecuatie…Oricum ultimele doua intrebari sunt pentru bolnavii psihici , ori noi nu suntem . Suntem oameni care ne enervam si-atat !

    1. Eu nu vreau sa aud si sa vad pe nimeni cand sunt nervoasa, doar cand sunt suparata si trista am nevoie de alinare. Cu toate ca nu e o idee rea sa te descarci unui prieten intelegator. Cu proxima ocazie stiu pe cine voi suna. :)))

  6. si pe mine incep sa ma enerveze din ce in ce mai des lucruri pe care inainte le ignoram … uzura isi face simtita prezenta … traim intr-un mediu coroziv …

      1. Intoleranţa nu-i neapărat un lucru rău, depinde de pondere şi de factorul asupra căruia efectuezi acţiunea.

        Eu sunt intolerant cu proştii, idioţii sau măgarii intenţionat. Conform standardelor mele, evident.
        La fel de uşor ar putea alţii să mă încadreze în aceleaşi categorii, dar tot nu m-aş enerva :d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *