Je t’aime encore

[youtube=http://www.youtube.com/watch#!v=x1TXMpiqcDI&feature=related]

Pentru ca dincolo de nori si furtuna sta timid soarele, pregatit in orice moment sa-si arate surasul jucaus,  sa incalzeasca orice suflet trist si sa lumineze orice existenta searbada, pentru ca tu esti si ai fost raza de speranta din viata mea, pentru ca esti singurul motiv pentru care ma bucur ca traiesc, pentru ca in lipsa iubirii sunt ca si  moarta, pentru ca asteptand clipa reintalnirii simt ca plutesc in al noualea cer, pentru ca in opt ani de zile nu te-ai schimbat catusi de putin, pentru ca iubesc privirea ta, sclipirea din ochii tai atunci cand te uiti la mine, pentru ca te superi din orice si pentru ca imi ierti orice, pentru ca ma supar din orice si iti iert orice, pentru ca suntem incredibil de asemanatori,  pentru ca mereu te intorci la mine, iar eu te accept fara a protesta, pentru ca mi-ai oferit cele mai frumoase momente din viata, pentru ca ma doresti atat de mult, cum niciun alt barbat nu ar putea s-o faca, pentru ca ai rabdare infinita cu cineva mai schimbator decat o zi de primavara, pentru toate noptile daruite, pentru faptul ca noi doi nu suntem romantici si visatori, pentru ca habar nu am ce simtim  cu adevarat unul pentru celalalt, pentru ca nu esti ca toti ceilalti, pentru ca ma respecti, pentru ca intotdeauna m-ai facut sa ma simt speciala, cu mult mai buna decat sunt in realitate, pentru ca numar clipele pana ne vom vedea iar, desi eram sigura ca asta nu se va intampla niciodata, AZI SUNT FERICITA.

Te iubesc pentru ca in preajma ta pot sa fiu EU.  Pentru ca nu mi-e teama ca nu cumva sa spun vreo prostie, pentru ca nu imi analizezi fiecare cuvant, pentru ca nu rastalmacesti nimic, pentru ca niciodata nu ma intimidez si fastacesc in prezenta ta. Pentru ca simt ca ma placi cu adevarat. Pentru ca tie nu trebuie sa-ti dovedesc nimic, pentru ca nu esti ironic si nici nu afisezi acel aer de superioritate caracteristic majoritatii barbatilor, pentru ca stii sa te porti cu o femeie. Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine.

Ati ghicit, e vorba de celebrul personaj care a inspirat si  realizarea acestui articol.
:)

Nu ma invat niciodata minte. O biata naiva, indragostita de ideea de dragoste. Pe viata. Ador sentimentul de dinainte, detest ce va urma dupa. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

124 de comentarii la “Je t’aime encore”

  1. Ce dedicatie frumoasa :x sunt sigura ca Dragos e fericit ca te are si tu pe el evident ;;) Sa fiti fericiti in continuare si sa va iubiti mult :*

    1. :))) Nu e vorba de Dragos, dar ma amuza ca te-ai gandit la el. Noi doi suntem doar buni prieteni, ne-am intalnit acum 3 ani pe un blog de la Prosport si de atunci continuam sa blogguim impreuna, atat si nimic mai mult. No romance here. :)))
      Oricum, multumesc pentru frumoasele urari, imi doresc nespus sa fie totul bine cu barbatul din articol, ca avem asa darul de a ne certa din te miri ce. :( :( :(
      De fapt noi doi nu ne-am certat niciodata, eu nu ma cert cu barbatii pe care ii iubesc, dar el e foarte suparacios, mai ales cand nu i se face pe plac. :))) Dar tot el vine la mine…spasit. :)))

  2. pai cum… la sfarsitul acelei postari ziceai ca vrei sa o termini cu ei !
    tu deja ai avut de a face cu chestiile astea, si inca nu ai invatat ca nu exista?
    iar “fluturii” sunt doar o impresie, un haos :)))
    “fericirea nu exista, exista doar dorinta de a o avea” :))

    1. Foarte corect, asta am si scris in finalul articolului, iubesc ideea de dragoste, de fericire, ma entuziazmez rapid, si la fel de rapid intru in depresie cand vad ca ceva nu e in regula. Si nu am zis ca termin cu el, ci cu toti barbatii. :)))) Dupa cum vezi am revenit la sentimente mai bune fata de dragalasi. 8O

      1. A, da, scuze, acum am vazut ca ai scris ei si nu el. Oboseala isi spune cuvantul, in plus sunt si cam aeriana(am mentionat asta si in articol).
        I’m in love. :))) Blame me! :(

  3. trebuie sa iti zic eu asta? eu care nu am nici cea mai mica idee despre cum e sa “crezi” ca esti iubit…. e grav, oamenii au multe de invataat, noroc ca eu deja le cunosc …. (experientele celor din jur; care pare o prostie dar eu de multe ori simt ca le traiesc) :)))

  4. @Nice. Ah ce va profita Dragos de ocazie acuma =)), dar serios eu chiar credeam ca sunteti impreuna…nu stiu de ce mi-ati lasat impresia asta ;)))Una gresita evident…:)))

    1. Stai linistita, au mai comis-o si altii, happygirls parea realmente dezamagita cand a aflat ca ne leaga doar o buna amicitie. He, he, fiecare dintre noi iubeste pe altcineva. :) :) :)

  5. App imi rectific urarile (inainte sal trezeasca pe Dragos). Iti doresc toate cele bune alaturi de barbatul din articol si chiar daca va certati din orice, nu conteaza treceti mai departe, uneori certurile va pot apropia mai mult ;;)
    Si toate cele bune lui Dragos separat si imi pare rau de confuzie :-s

    1. Eh, eu sunt foarte intelegatoare, chiar daca el mai greseste, il iert de fiecare data. Imi e simpatic. :)) Merci de urari. :)
      Cat despre Dragos, sa speram ca nu va fi foarte furios pentru confuzia ta, oricum si lui ii trece repede. :))) Cred. :P Nu-l cunosc prea bine. 8O

      1. Iti e simpatic ;)) ce dragut a sunat .Si eu sper sa ”nu-mi ureze toate cele bune” Dragos, nu ca ar fio persoana rea…dar cred ca e perfectionist si foarte atent la cuvinte, iar eu cum am dat-o in bara ;)))
        Eh ma iarta el , doar si mie mi-a trecut supararea :))

    1. Hopa, ia te uita cine a aparut printre noi. :) :) Happy? Mai poti scrie pe blog dupa o asemenea zi? Esti incredibil. :)
      Merci mult pentru melodie, e superba. >:D<

      1. Cu mare placere, Nice! Ma bucur pentru ca iti place melodia! Cred ca peste 15 minute ma dorm si eu, numai ca nu am somn! Nu imi vine sa cred ca s-a terminat LDIR-pur si simplu stau si ma intreb: eu ce fac maine ?:D

      2. :)))Eram sigura ca iti va lipsi acest proiect in care ai fost angrenat de indata ce se va fi incheiat, dar sunt convinsa ca vei gasi repede ceva la fel de captivant. Si daca nu, iti va ramane timp pentru a te odihni, a scrie, a te bucura de viata . :)
        Iti doresc noapte buna si astept maine un articol de la tine. Subiectul: cred ca se stie. :P

    1. :( :( :( Si m-am straduit sa nu fiu deloc criptica. Credeam ca mi-a reusit… Se pare ca v-am bagat in ceata cu declaratia asta de pseudodragoste.
      De fapt, fiecare ar trebui sa inteleaga ce vrea din articol, daca ai intrebari punctuale, iti stau la dispozitie cu mare placere. :)

    1. Merci mult, de iubit ne-am iubit(eu cel putin) la inceput. Acum…chiar nu stiu ce simtim unul pentru celalalt. Il ador pentru sentimentul de sigurata pe care mi-l transmite, pentru faptul ca ii pot spune absolut orice, pentru faptul ca ma asculta si nu ma judeca. Cu el nu am retineri, nu ma feresc de nimic, sunt libera sa fiu eu, cu el nu am nevoie sa-mi confectionez masti, nu trebuie niciodata sa mint sau sa ma prefac. Il cunosc si ma cunoaste perfect, MA ACCEPTA ASA CUM SUNT. Iar asta nu o face multa lume. :) :(

      1. Da, niciun barbat nu a reusit sa faca asta pana acum, mereu am fost inhibata in prezenta lor, uneori chiar coplesita de personalitatea unora, dar la el e altfel, e natural si firesc totul. Iar cel mai important lucru pentru mine, cel care imi da siguranta si ma face sa ma simt astfel este faptul ca il simt sincer si total dezinterasat. El nu are ganduri ascunse si nici nu urmareste sa profite de mine…cum era cazul altor barbati.

  6. Scuze, am incercat sa las si mai devreme un comentariu si nu mergea si il copiasem ca sa incerc mai tarziu . Acum aveam pe paste aceasta melodie :)

    Comentariul era ca ma bucur mult pentru tine si sper ca acest sentiment sa se transforme in ceva din ce in ce mai frumos.

    1. Am inteles, mi se mai intampla si mie. :))
      El ma readuce la viata, dar asta nu inseamna ca poate face ca sentimentul sa dureze. Dar ma multumesc si cu atat.
      Multumesc pentru gandul bun. :)

  7. Ca iubesti din nou este minunat si ma bucur pentru tine. Se pare ca “fluturasii din stomacul tau” au prins viata toamna.
    Nu stiu daca este tocmai potrivita povestioara de care mi-am amintit, dar am s-o redau pe scurt:
    Intr-o zi a venit barbatul acasa si i-a spus sotiei ca se roaga ca dupa moartea lor sa ramana mereu impreuna, in Infern sau in Paradis.
    Aceasta l–a intrebat ce are ea incat doreste sa ramana in compania ei.
    Sotul a raspuns ca are fata frumoasa, zambetul dulce, afectiune, bunatate, parul buclat, obrajorii roz, buzele rosii, privirea patrunzatoare, vocea mladioasa…
    Sotia i-a spus sa presupuna ca ea isi pierde frumusetea si culoarea din cauza anemiei, ca varsatul de vant ii ciupeste fata, ca din cauza bolii ii cade parul… atunci o sa mai vrea sa ramana impreuna cu ea?
    Aflat in incurcatura barbatul nu a stiut ce sa-i raspunda.
    Iubirea lui era doar o inchipuire sau pasiune pentru trup. Nu iubea cu adevarat. O astfel de iubire nu este vesnica. Exista un suflet nemuritor in inimile tuturor fiintelor. El este frumusetea frumusetilor, de el trebuie sa ne indragostim.

    1. Nora, multumesc pentru povestioara, tare mi-e teama ca de un astfel de suflet sunt si eu indragostita si, acum vine marea drama, posibil pentru totdeauna.

  8. Prima lectie atunci cand vrei sa alegi o persoana pentru a face parte din viata ta este sa te asiguri ca te-ai indragostit de ea asa cum este cu adevarat nu de cum iti inchipui tu ca este.
    Apoi iubeste totul la ea, nu numai sufletul, ci si fizicul si comportamentul. Daca iubesti numai sufletul, va fi doar o superba si lunga prietenie. Pentru a fi convins ca te potrivesti cu persoana care iti place e obligatoriu sa aveti aceleasi obiceiuri si apucaturi. Se poate, va spun eu! :)
    Cucerim prin cuvinte, dar pastram prin fapte si actiuni!

    1. Merci de sfaturi, de tinut minte, cred ca o sa ma orientez catre un blogger. Ca de, e musai sa avem aceleasi obiceiuri si apucaturi, nu? :)) :P A, da, si trebuie sa-i placa si calatoriile in tari europene si insule exotice. Grea misiune, ma tem ca o sa raman singura. :( :( :P

      1. eu am avut mari probleme cu “potriveala” asta, mi-a facut foarte mult rau cand imi tot spunea ca nu ne potrivim, iarta-ma, dar ceva in comun tot trebuie sa aveti! Pana la urma “m-am dat pe brazda” si recunosc ca mi-a schimbat viata, adica am inceput sa ma bucur de viata datorita lui.

  9. Doamne, i just love to see love!!! 8-> baaai, sa fiti fericiti, da? Asa, cu tot cu certuri si cu suparari, pretzuiti tot ce aveti pentru ca tzine de voi! Ma bucur sa vad oameni indragostiti, credeam ca sunt pe cale de disparitie… Iar tie, tie, draga mea, iti doresc din tot sufletul sa fii iubita si alintata pana la sfarsitul vietii tale! >:D<

    1. Wow, ce comentariu frumos. >:D< Cum numai tu puteai sa lasi… :)
      Pai…e o mica problema, el sa ma iubeasca si sa ma alinte ar fi de acord, cand vine vorba de pasiuni comune…lucrurile se schimba radical, vezi tu, noi doi nu prea ne potrivim. Nu-i plac insulele tropicale. :( :P :))

      1. Pai nici nu trebuie! Frumusetea relatiei sta in diferentele dintre parteneri, cu conditia sa nu fie prea mari. Si sunt sigura ca voi aveti si pasiuni comune…cat despre cele care se bat cap in cap, mai lasi tu un pic de la tine, el un pic de la el, si sa vedeti ce intreg frumos o sa formati! 8->

      2. Pasiuni comune da, avem, fotbalul: el tine cu Dinamo, eu cu Steaua. Ne completam perfect…
        Merci mult pentru cuvintele incurajatoare, va tin la curent cu desfasurarea ostilitatilor. :))

  10. “Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine.”

    Grijă mare, asta înseamnă că te iubeşti pe tine din cauza lui… proiecţiile de genul ăsta au mereu efect contingent şi persuasiv pentru a crea dependenţă…

    Eh, tocmai că dacă o luăm metaforic, ar trebui să-l iubeşti ‘ptr ceea ce este’. Dar cum nu există o definiţie universală a iubirii, avem toţi dreptul să ne-o fabricăm. Doar să fie corespondentă unei realităţi obiective, nu unor emoţii cumulate în interior.

    Cinicul din mine însă zâmbeşte.
    Mai avem nevoie şi de iubire. Felicitări :)

    1. Da, avem nevoie de ea ca de aer. Si ce te faci atunci cand iubesti o persoana pentru ceea ce este, dar ea iti provoaca numai suferinta si un lung sir de traume? Nu consideri ca e mai sanatos sa schimbi motivul pentru care iubesti?

      1. Dacă îţi provoacă DOAR suferinţă, nu e dragoste. Dragostea aduce şi suferinţa şi plăcerea la pachet. Dar totodată aduce cu sine sentimentul de apartenenţă şi acela de ‘jumătate’ a altcuiva. Şi vine de la sine, fără să-l cauţi sau să-l controlezi.

  11. Dragostea n-are leac. Oricat ai protesta… oricat ai zice ca nu te intorci… ea e acolo… si te face sa intorci privirea mereu…
    Atunci când nu te mai întorci… Atunci poţi şti că nu mai e dragoste. :)
    Teoria mea, cel puţin…

  12. „ Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine.”
    hmm… m-a umplut de căldură articolul acesta. Cred că, pentru a putea fi îndrăgostit, trebuie să fii puțin naiv. Rațiunea, îmi zicea cineva, nu are ce căuta în dragoste.

    1. Sa stii ca ai dreptate, insa in stadiul actual al relatiei noastre primeaza ratiunea. Poate de aceea nici nu ma tem atat de mult de ce-mi va oferi nemilosul viitor.

  13. “O biata naiva, indragostita de ideea de dragoste. Pe viata.” – si mai zici ca nu esti romantica si visatoare?! :) Oricum, va doresc sa gasiti acea intelegere unul pentru altul, care sa defineasca intrun sfarsit aceasta relatie si sper sa fie asa cum ti-o doresti si cum o astepti :)

    1. Sunt, dar nu ma comport ca atare. Nu in prezenta lui, a celorlalti in general. :P
      Intelegere se gaseste, poate ca e prea multa…sunt insa alte lucruri care ne despart.

    1. Nu stiu cat de bine s-a inteles, am vorbit de doua persoane diferite. Pe unul il iubesc pentru cum ma face sa ma simt de fiecare data cand e in preajma mea, pe celalalt il iubesc pentru felul lui de-a fi, pentru sufletul lui, pentru tot ceea ce reprezinta el, si ma urasc ca simt asta.

  14. Hehehe, daca esti indragostita de ideea de iubire, asta nu-i un lucru bun, dar nici rau. Ideal este sa iubesti cu tot sufletul si cu toti porii, dar, pe de alta parte, nu suntem perfecti si nu putem face numai lucruri care sa se dovedeasca ideale. De fapt, nu facem nimic ideal, doar visam la ideal. Hai c-am ametit si te ametesc si pe tine. Daca dureaza de 8 ani si daca e asa cum spui, merita o iubire de-aia in care te lasi in voia ei si nu mai pui multe intrebari ca sa nu te sperii prea mult de raspunsuri. E misto sa simti ce simti si mai frumos e cand constientizezi ca e ceva unic, deosebit, chiar daca iubiri vor mai fi. C-or sa mai fie. :)

    1. Tu nu m-ai ametit deloc, eu v-am ametit pe voi, se pare. :)) :( Si nu e ceva unic, e ceva normal, simplu, natural, asa cum ar trebui sa fie orice relatie dintre un barbat si o femeie in care primeaza respectul reciproc si sinceritatea.
      Intrebarile le-am pus pe toate acum 8 ani si am si gasit raspunsurile la ele.
      Astept alte iubiri. :)

    1. When I fall in love,
      It will be forever
      Or I’ll never fall in love.
      In a restless world like this is,
      Love is ended before it’s begun
      And too many moonlight kisses
      Seem to cool in the warmth of the sun.

      When I give my heart,
      It will be completely
      Or I’ll never give my heart.
      And the moment I can feel that
      You feel that way, too,
      Is when I fall in love with you.

      And the moment I can feel that
      You feel that way, too,
      Is when I fall in love with you.
      ________________________________
      Categoric articolul nu se refera la un asemenea tip de iubire. Nici pe departe…
      Hm, sa inteleg ca pentru tine exista doar alb sau negru cand vine vorba de dragoste? Excluzi din start tonurile de gri?

    2. Daca nu iubesti defectele celui/celei pe care il /o vrei alaturi, atunci nu iubesti deloc. Da, exclud zonele de gri din iubire.
      Cand imi ofer inima si increderea e la absolut. Eu cand iubesc, nu vreau sa schimb ceva la persoana respectiva. Daca as vrea, inseamna ca de fapt nu as iubi cinstit.

      1. Si daca nu am incredere absoluta in cineva inseamna ca nu-l iubesc?
        Depinde si de defecte…cu unele te obisnuiesti, cu altele nu, de iubit ma tem ca e imposibil. Cum sa-l iubesc ca e super zgarcit si incredibil de egoist( exemple la intamplare alese)? Nu cred ca exista un mod onest si unul mincinos de a iubi, un mod adevarat si unul fals. Nu cred ca se pune problema ca felul tau de a iubi e cel bun, iar modul meu e gresit. Aici fiecare vorbeste despre altceva…dupa cum remarc eu, poate avea dreptate Lusio cand se plangea ca nu a inteles nimic, poate cu buna stiinta am creat un text oarecum confuz. You’ll never know. :P

  15. @ Nice, eu am inteles perfect ce ai scris, eu despre mine vorbeam in comentariu. Eu ma descriam pe mine-eu as iubi si asa egoista sau zgarcita.
    It’s the way I am :D

      1. Ba da! Am spus doar cum iubesc nu si ca am gasit acea persoana la care visez :) Eu ofer totul fara a cere ceva anume in schimb. Dar nu inseamna ca pot oferi totul la nesfarsit. Ca doar nu-s masochist :P

      1. Aș avea multe de comentat la chestia aia.
        Sentimentul de după nu e neapărat rău, e normal. E rău că ne lăsam în regrete, nostalgii negative și ură după o relație, în loc să luăm ce e mai bun din ce a fost, în loc să folosim lucrurile constructiv.

        Oamenii se mai învață și cu răul… nu e chiar așa…

        Și apoi, oricâte iubiri am avea în viața asta, cândva murim… deci după ultima nu avem starea aia… :D

  16. Interesant blog, iar asteptarea nascuta din iubire mi-e, ca sa spun asa, de-o vreme, cat se poate de familiara… O sa mai trec pe-aici :) Aaa, si inspirata alegerea melodiei, imi place mult ;)

    1. In sfarsit cineva care ma intelege. :) :P Despre asta era vorba in articol, nicidecum despre dragostea vietii mele… Te astept cu mare drag, merci de apreciere. :) Cat despre melodie, eu nu ma mai satur s-o ascult.

  17. Ma bucur mult ca te-am descoperit, si daca tre’ sa stau la coada ca sa te citesc, cand timpul o sa mi-o permita, voi sta chiar cu placere. E si placut, dar si reconfortant sa dai peste constructii sufletesti apropiate :)

    1. Iar pentru mine, reconfortant e sa descopar barbati sensibili si foarte indragostiti. :) Si care-si dezvaluie sufletul in scrieri deosebite. :)

      1. Lusio, in cazul asta nu cred ca termenul potrivit este sensibilitate.
        Oricum, ma refeream la calitatea mai rara a unui barbat de a isi exprima intr-un mod poetic sentimentele, de a indrazni sa spuna lumii intregi ca iubeste.

  18. Nice: frumoase vorbe, frumos sentiment. Dinamovist? Super, iti spun eu.
    Doar ca ingaduie-mi sa fiu un pic mai pragmatica: iubire, sau mai degraba o relatie inseamna si compromisuri, oricat de neromantic ar suna. Parerea mea este ca trebuie sa pretuiesti faptul ca iti provoaca sentimente antagonice (dragut ca si articole antagonice). Decat sa nu fii trait toate astea, mai bine oricum. Parerea mea.

    1. Sa inteleg ca sotul tau e tot dinamovist? :D Ai dreptate, asta a fost si motivul pentru care am facut tot ce am facut pana acum, sa nu am regrete si sa am ce-mi aminti la batranete. Nu am chef sa ajung la 70 de ani si sa ma intreb ce am facut cu viata mea, de ce nu mi-am trait-o la maxim, de ce am lasat sa treaca anii si nu am profitat de toate ocaziile ivite. Pentru ca una nu am ratat! :)) Ca nu au fost prea multe…asta e partea a doua. :P

      1. io……nu recunosc nimic! nici in fata marii adunari blogosferice :P
        nu vreau sa se agite oamenii pe aici, destul se balacaresc pe alte bloguri.
        nu stiu daca sunt sau nu observator, dar partea cu finul imi place:))
        insa, chiar cred ce am spus :)

      2. Ai ajuns tu intamplator pe un astfel de blog? Eu pana acum nu am intalnit decat bloguri senine, pline de armonie, intelegere si prietenie. Catre asa ceva aspir si eu, apreciez faptul ca ai grija de mine si de acest blog. :)

      3. cele la care ma refer sunt fie bloguri cu teme politice sau religioase, fie apartin unor copiii de liceu care se injura de mama focului :))
        in general, nu prea ma intereseaza parerile altora. ma enervez destul de greu si replic de putin ori. daca totusi ma simt jignit sau luat in deradere, replic calm si politicos. dar doar o singura data.
        nu simt nevoia sa ma explic si nici sa fiu in centrul atentiei.
        nu prea cred ca am fost intepat pe blogul tau. din cand in cand mai apat comentarii care tin sa fie in centrul atentiei. atata tot :P

      4. Imi place mult felul tau de a vedea lucrurile. :) E bine daca reusesti sa-ti pastrezi calmul in orice conditii. Incerc si eu, ma straduiesc sa nu ma mai afecteze orice prostie, orice rautate facuta intentionat sau nu. Iti doresc o noapte frumoasa in continuare. :) Hugs.

      5. multumesc! mi-a luat cativa ani pentru a ajunge la echilibrul asta! mai precis 2o. din 2004 sunt asa cum ma citesti acum, desigur, intre timp am mai fost imbunatatit :)

  19. Pffffff, 119 comentarii ! :D Le-am citit aproape pe toate, și n-aș vrea să mă repet, însă … zic că poate ajungeți voi la un compromis. :)
    Și încă ceva: de ce mai ții legătura cu celălalt dacă doar pe unul îl iubești cu adevărat ? Sau celălalt e doar un … amic, nu întrețineți o relație oficială ? :)
    Mie oricum mi-a plăcut articolul, să știi, și vreau să-i mai zic ceva lui Lusio :))))
    Măăiiiiii, de băieții sensibili își bat joc fetele rele și de fetele sensibile băieții răi, deci să nu crezi că doar voi sunteți oropsiți. :P Și ca de obicei, fiecare din cel rănit decide să se răzbune pe următorul, construindu-și o altă armură, mai puternică, reușind să .. nu se mai bucure de nimic. Poate că sensibilitatea aceea e menită să fie acolo și să nu se schimbe – până vine cineva care să o aprecieze cu adevărat. Însă dacă dispare, n-ai cum să găsești ceva ce nu e acolo … și atunci treci mai departe.

    1. Dar stii ca ai ceva rabdare. :) Ma onoreaza faptul ca ai dedicat un pic din timpul tau pretios lecturarii tuturor comentariilor. In aceasta clipa nu mai stiu nimic, crede-ma, nici cine imi este prieten si cine iubit. Sunt intr-o fundatura, poate o sa scriu un articol despre situatia actuala.

Comentariile sunt închise.