Recunosc, sunt casatorit


Îmi amintesc perfect. Cred că a fost dragoste la prima vedere. Dintre toate câte eraţi acolo, tu m-ai cucerit instantaneu. Parcă îmi zâmbeai, mă îmbiai să vin spre tine! Am făcut multe sacrificii ca să te am doar pentru mine, dar am ştiut că meriţi pe deplin. Ştii că sunt foarte nerăbdător, aşa că am trecut peste formalităţi şi am intrat repede în tine, acolo, de faţă cu toţi, nu mi-a mai păsat de nimeni şi de nimic. Ţi-am pipăit frenetic formele, ca un nebun, erai aşa de fină la atingere… Deşi eram în extaz, m-am retras puţin, să te privesc mai bine, dar asta doar ca să plonjez din nou în tine; mi-a plăcut că tu eşti foarte spaţioasă, nu strâmtă, ca altele. Te-am atins acolo unde îţi place ţie cel mai mult şi ai început să torci precum o felină sălbatică… aaaah, şi acum mă trec fiorii când îmi amintesc!

Când te-am adus acasă, ai fost senzaţia cartierului! Toţi vecinii şi prietenii mei ne invidiau. Nimeni nu se putea lăuda cu o asemenea frumuseţe, toţi aveau numai urâte şi bătrâne. Îţi mai aminteşti când te spălăm şi te dezmierdam? Nu am lăsat pe nimeni să pună mâna pe tine, nici măcar pe mama şi pe sora mea! Păi, da, sunt gelos, ce, ele nu ştiu cât de mult te iubesc eu! Ştii bine că aproape am făcut infarct atunci când te-a lovit cu mingea ticălosul ăla mic al lui Costache, de la etajul doi, am făcut un scandal teribil atunci. Doamne, ce spaimă am mai tras când am ieşit cu tine pe stradă acum cinci ierni; de fiecare dată când alunecai, răsuflarea mi se tăia, dar tu te redresai cu graţie. Atunci când era ger afară şi tuşeai, plângeam şi nu mai ştiam cum să te încălzesc, să te fac să te simţi mai bine şi să respiri din nou melodios, aşa cum îmi place mie.

Niciodată nu am acceptat ca tu să cari bagaje sau altceva. Cum aş fi putut, oare, să supun o doamnă ca tine unei asemenea corvoade? Lasă, mai bine depun eu un efort mai mare şi, pe deasupra, am şi beneficii, căci îmi menţin în formă bună tonusul muscular. Când suntem pe bulevard, toţi mujicii fluieră după tine; nu-i băga în seamă, sunt nişte nesimţiţi, nu vor şti niciodatata să aprecieze şi să respecte frumuseţea.

Iubito, atunci când sunt cu tine, mă simt cel mai iubit dintre pământeni. Te iubesc, Skoda mea, nu te voi părăsi niciodată! Pe zi ce trece, devii mai frumoasă! Să nu îi crezi vreodată pe cei care spun că eşti bătrână şi că ar trebui să rămâi acasă, sunt răutăcioşi şi invidioşi pe relaţia noastră.

Da, maşina! Oare câţi bărbaţi apreciază maşina mai mult decât propria soţie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

216 comentarii la “Recunosc, sunt casatorit”

    1. Deh, voi cu hainele, pantofii si bijuteriile, noi cu masinile………si femeile! :biggrin: Ma bucur ca te-a bine dispus! :tongue:

  1. Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…………….de ceeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
    Julien, sunt dezamagit…..eu voiam mingea de fotbal :cheerful: :cool: :devil: :wub:
    Altfel, eu nu mai prefer masinile femeilor…in ziua de azi ambele vin la fel de scumpe si iti vizeaza portofelul :P

      1. ROFL, mare dreptate ai! Vacitim, in loc sa se gandeasca la o femeie apetisanta, s-a gandit la o minge………..ahahahaha

        1. Ahhh,sunt vinovat :biggrin:
          Bai, eu in afara de mama, prima femeie cu care am dormit in pat a fost o minge :ninja: :getlost: :devil: :cheerful: :alien:

    1. Nice, sunt de acord cu Vacitim, masina si femeia sunt la fel de greu de intretinut! Masina are avantajul ca nu este cicalitoare, dar are si ea toane….cand porneste de la prima cheie, cand face pe nebuna, deh…….cred ca sunt anumite toate specifice genului feminin! :biggrin:

        1. Ei, as, nu-l mai peria atat de mult, caci ii iei luciul! :biggrin: Am citit destule mesaje in care voi doi aveati opinii contrare! :tongue: :whistle:

            1. Nu confund nimic! :tongue: Ia si citeste articolele din urma, vei gasi si opinii contrare la voi doi, pe ici, pe colo, in chestiuni varia, ceea ce este foarte ok, nu s-ar mai numi discutie daca ati avea mereu pareri identice. Dixit! :wink: :w00t: Ce treaba am eu cu discutiile voastre pe mess!? :w00t: :lol:

              1. Da, asa e Julien, sunt tare scumpe firar’ sa fie…..singura care nu tradeaza niciodata un barbat e berea…dar, hai sa recunoasc, imi plac cicalelile femeilor, daca nu-s prea dese….dau culoare vietii
                Cum sa zic sa fiu mai clar? femeile sunt un rau necesar? :biggrin: :devil: :cheerful: :lol:

                Daaaaaaaaa……….eu si Nice am fost de acord tot timpul, cand parea ca nu suntem, era asa ca sa nu para monotonie si sa nu va prindetie voi…
                Naaa, am spus-o si pe asta :whistle: :sleeping: :silly:

                1. Cu mine nu va merge, sa stiti! I’m warning you, i have some special hidden skills! I was trained in counterintelligence and disinformation! :ninja:

                1. Dap, citesc si notez totul, ca sa am material de santaj! :biggrin: Daca nu imi vei indeplini trei dorinte cand ti-oi cere eu, ii raportez totul domnului C.! Na, sa te vad acum! :devil: :tongue: :ninja:

                2. chivu are probleme mari de sanatate….la el a fost o chestie clinica, nu de golanie….de cand a fost operat pe creier, atunci cand efortul este foarte mare si este sicanat isi pierde controlul…din pacate….el este uneori irascibil din cauza operatiei aceleia pe creier…
                  De asta si-a cerut scuze cand s-a linistit..:)
                  El nu e golan, pur si simplu… are astfel de probleme :)

                3. Merci de lamururi. Teribil, habar nu am avut de consecintele operatiei sale la cap. Acum se explica totul… Era normal in cazul asta sa fie sustinut de colegi. Si de toata lumea, inclusiv de presa… :pouty:

                4. Nemuritor si rece? Tzt, ce rau este cand barbatii au incredere oarba in femei…cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa! :biggrin: :w00t: :devil:

                5. Problema nu e de incredere, ci de indiferenta. Vezi tu, Julien, un om ca sa fie gelos, trebuie sa iubeasca. Sau macar sa-i pese catusi de putin. Sau pur si simplu sa fie genul posesiv. El nu se regaseste in nici una din aceste categorii. :ermm: :sad:

                6. Eu nu mai inteleg nimic din relatia ta cu el! :ermm: Pai, daca zici ca este indiferent, atunci cum de se mai intoarce la tine? Daca nu te iubeste si nu ii pasa, de ce mai stai cu el, iti gasesti fericirea in suferinta ?! In fine, foarte ciudat….gata, nu mai zic nimic de domnul C. pentru ca nu imi dau seama care este natura relatiei voastre si, pana la urma, nici nu este treaba mea. :smile:

              2. inutil, nu o sa mai ai cui sa raportezi, ai uitat ca eu inving in duel? noi, astia din arges castigam mereu :devil:
                chiar daca dam miseleste cu pumnul ca mutu :wink: :whistle: :tongue: :silly:

                1. Mai nou si Chivu se preteaza la astfel de fapte josnice… :pouty: :sad: :face: :biggrin:
                  Eu nu am inteles, de ce toti coechipierii acestuia si-au exprimat totala lor sustinere pentru un gest golanesc, nejustificat?

  2. Neatza all!
    In facultate aveam un coleg indragostit lulea de masina lui :) si pentru a-l tachina si noi putin, de ziua lui i-am imprimat un tricou cu mesajul ” imi iubesc mai mult masina decat iubita”
    ce mandru purta el tricoul respectiv (prin casa evident)
    cred ca si eu mi-as iubi mult masina dar inca n-am una :)))))

    1. Masina colegului tau avea si nume? :biggrin: Cum o alinta? Asa-i ca pe iubita lui o strangea prea tare centura de siguranta? :sideways: :w00t: :devil: :lol:

      1. nu-mi amintesc asta, in anul 1 avea dacie iar in anul 5 un frumos nissan :)
        noi mergeam la faculta cu autobuzul el cu masina, bine ca nu pot zice nimic, ne-a carat destul peste tot :)
        trebuia sa avem grija sa nu o murdarim, sa nu trantim usile, sa nu stricam ceva :D

        1. Vorba aia, don’t hurt my baby! Bine ca era omenos si va lua si pe voi, altii nici asta nu accepta! Deh, prea posesivi….. :w00t:

      1. Oh, bummer! Inca o domnita care are permis de conducere, dar a sofat doar in timpul orelor de practica la scoala de soferi, apoi a pus permisul la naftalina. :biggrin: Btw, eu nu am permis, cozz i’m so freakin’ scared by this infernal traffic! :w00t: :cwy: :angry: Long live the subway! :devil:

        1. Julien, cred ca in una din zilele astea ne vom intalni pe un peron bucurestean… Nu doar ca nu am carnet, dar nici nu intentionez sa-l iau vreodata. De ce? Pentru ca pur si simplu nu am pasiunea asta, nu ma intereseaza. Nu s-a prins de mine. Asta nu inseamna ca sunt fascinata de transportul in comun… :getlost:

          1. Mda, marile probleme ale transportului in comun raman aglomeratia, grobianismul unora si miasmele pestilentiale. Eu uras RATB -ul, macar metroul soseste mai repede si nu ramane blocat in trafic; plus ca vara e racoare in subteran, iarna este cald! :biggrin: :wub: :heart: Nice, chiar daca ne-am intalni, you don’t know me, i don’t know you, so……….va fi ca si cum n-ar fi fost! :ermm:

              1. Eh, avem noi mai multe puncte in comun, dar eviti tu sa le faci publice…. :biggrin: Lasa, e mai bine asa, ceea ce ei nu stiu nu ii poate afecta! Hihihi :angel:

      2. stiu ca iubesti blogul mult mult :) si blogul stie asta :)
        vrei un sofer? desi cred ca in Bucuresti mi-ar fi teribil de frica sa conduc

          1. eu nu am masina, deci nu am ce conduce…..asta ca sa raspund mai sus….mie ca barbat imi e mai frica de femeile tate decat de traficul din bucuresti :lol: :devil: :cool: :cheerful:

            Nice, un baietel cat o zi de vara……ahhh, sigur are apucaturi normale? :w00t: :unsure:

            Da, avem intuitie….doar ca nu o folosim

            1. Marin, ti-ai pierdut trei sferturi din admiratoare dupa marturisirea asta. :dizzy: :lol: Sa faci bine sa-ti achizitionezi una. :tongue:
              Eu zic ca si el ma iubeste. :w00t:
              Da, memorabil ai fost la faza asta. Acum se pune intrebarea, oare de ce?

              1. Deci, admiratoarele mele sa stie ca eu am renuntat la intuitie in favoarea spontaneitatii…oricum, intuitia nu prea te ajuta cu nimic cand e vorba de femei….sunteti mai tari ca noi….asa ca nu aveam ce face cu ea :P

                Te-o iubi, dar ai grija cu el…maine poimaine zice ca vrea la salon cu tine :p

              2. ei, as, salon auto? ala la care te pensezi, coafezi etc. tu… :biggrin:

                Nus ce sa zic, unii zic ca barbatii nu pot fi empatici….desigur, sunt rautaciosi.. Nu exista reteta pentru empatia intre doua persoane…unele considera ca barbat epatic este ala care le lasa sa se relaxeze cheltuindu-i banii :)

                Altfel, intre doua persoane care se iubesc sincer, care isi unesc destinele si au scopuri comune, care au rabdare unul cu altul si care se sprijina reciproc, totul este empatie :)

                Desigur, se poate vorbi si de empatie intre doua persoane, daca se iau in considerare obiceiurile, dorintele, pasiunile comune si un soi de complicitate in tot ceea ce fac…si asa mai departe….

                Daca tu esti o tipa cu umor, careia sa ii placa glumele, sa zambeasca si sa rad, pentr tine un barbat empatic este unul care stie sa fie spontan si sa te faca sa rada….gresesc asa mult?

                1. Poate ca ai dreptate la faza cu sufletele pereche.
                  Empatie in sensul de intelegere a unor situatii, necesitati, ganduri, dorinte. Poate nu am chef tot timpul sa rad, sa ma distrez, in viata nu e totul mereu roz. Cate dovezi de dragoste vrea un barbat ca sa fie convins ca-l iubesc? Vrea cumva luna de pe cer? Eu tot le aduc, si ei tot se indoiesc, li se pare incredibil ca eu sa-i iubesc. Cred ca si tu cazi in capcana asta… :biggrin:

              3. cu placere pentru lamuririle cu chivu. :)

                Eu mai sus descriam empatia la nivelul general in cateva dintre intelesurile sale.

                Nu stiu cine si cate dovezi ti-au cerut ca sa priceapa ei ca ii iubesti… nu am cum

                Eu nu am cerut niciodata astfel de dovezi, nimanui. Am inteles asta din fapte…:)

  3. Eram sigura ca asta e deznodamantul. Asta imi aminteste de o intamplare. Eram cu o prietena intr-un supermarket. Ea isi cauta buretel de baie. La un moment dat, vede unul maroniu, the mama of all buretei si zice: asta e!
    Nici nu se uitase ca era la sectiunea auto! :))

        1. Regret ca nu ti-a fost pe plac; deh, nu pot multumi pe toata lumea! Asta e, uneori mai facem uz si de estetica uratului! :)

    1. Hai, recunoaste ca ai fost intrigata, uluita chiar! Ce te-oi fi gandit “ia uite, asta si nevasta-sa sunt exhibitionisti, o fac in public” :biggrin: :lol: :ninja:

        1. Ada, lol, incerc sa imi imaginez cum se aduna scarba in tine, intocmai cum tsunami-ul invada plaja… :biggrin: intentionat am scris asa, ca sa intrig, sa fie lumea scandalizata, ca mai apoi, la final, sa se amuze! Ti se pare ca am exagerat? :cwy:

          1. a, asta e pentru mine :D Ai comentat puțin mai sus :D
            Nu, nu eram scârbită, ci doar amuzată și surprinsă… Mi-ai părut cu totul altfel decât se lăsa să se înțeleagă de acolo.
            Nu ai exagerat. Mințile istețe care intră pe aici își vor da seama :D

          2. Te asigur ca nu sunt o persoana obscena, nici grobiana si nici nu folosesc un limbaj licentios. Inca de la inceput, de cand m-am gandit sa scriu acest articol, am vrut sa va induc ideea ca vorbesc despre o femeie; scopul a fost sa treceti rapid de la o stare de uluire si dezaprobare, la una de amuzament. Imi cer iertare celor care s-au simtit prea scanldalizati de limbajul utilizat si nu ma vor mai citi ( e problema lor ca au asociat cuvintele “stramta”, respectiv “spatioasa” cu altceva :blush: Pai, ce, interiorul unei masini nu se poate descrie cu aceeasi termeni? :biggrin: :lol:

            1. Julien, nu te scuza. Cine nu pricepe, sănătate. Până la urmă, indicațiile vin, la final. Cât despre spațios, mi se pare… deplasat să îl folosești la altceva decât la interiorul unei mașini :blush:

            2. Trebuia sa fi folosit “larga” :biggrin: :blush: In fine, sunt de parere ca glumele bune sunt mai savuroase la final, atunci cand realizezi ca nu te asteptai la un asemenea deznodamant. :smile:

              1. Eu nici macar nu am permis, frate-miu are masina si sa stii ca o birjareste din plin; saraca, a carat pana acum de la saci cu cereale pana la porci transati! So, in ceea ce ma priveste, aceasta istorioara al carei autor sunt este fictiva in totalitate; poate ca se recunosc altii in cuprinsul ei, eu nu! :biggrin:

                1. Ma bucur ca, in final, am reusit sa te surprind placut. Stiu ca esti o critica exigenta si imi doresc sa primesc doar remarci pozitive din partea ta; asa, ca de la filolog la filolog. :biggrin: Btw, cum te impaci cu latina, eu am fost traumatizat in liceu, timp de 4 ani, traducand din marii clasici…….OMG…si declinarile, si conjugarile.aaaaaaaaa :angry: :angry:

                1. Chiar asa l-am caracterizat si eu initial, scary. Dar e si el funny pana la urma. Ideea e sa ne distram, sa ne simtim bine, sa ne jucam. :w00t: :biggrin: :silly:

  4. De vreme ce sunteți trei scriitori pe aici, întâi verific autorul. Julien… ok… Dar primul paragraf era ciudat ca să fie pe bune. „Ţi-am pipăit frenetic formele, ca un nebun, erai aşa de fină la atingere… Deşi eram în extaz, m-am retras puţin, să te privesc mai bine, dar asta doar ca să plonjez din nou în tine; mi-a plăcut că tu eşti foarte spaţioasă, nu strâmtă, ca altele.”
    Ei bine, nu te cunosc prea mult, dar am citit câteva… sute? de comentarii, așa că mi se părea o schimbare prea bruscă de vocabular.
    Da, scumpa mașină :) M-am amuzat, evident după ce am înțeles că nu faceți nimic în public :lol:
    Dar cu bagajele cum faci? Le pui pe role, în urma mașinii?

    1. Sincer, nu imi place deloc tema………ea e frumoasa ca idee, dar aici apare foarte naspa….unele chestii nu se vad.

      1. Pai…tie nu ti-a placut nici una pana acum. Erau mai frumoase cele de pe wordpressul gratuit? Ne mutam inapoi acolo si rezolvam problema. :w00t:

        1. Ada, answer the question! :biggrin: Nice, eu tot nu vad gravatarurile..in fine, e blogul tau, decizia ta! :smile:

  5. Cand am zis eu ca nu mi-a placut niciuna?! Cel mai mult mi-a placut cea cu calatoriile, prima, unde apareau un pasaport si niste bani!

  6. Julien, am răspuns. Și eu văd gravatarurile :tongue: App, scuzați pentru „:D” care nu apar transformate în fețe galbene. M-am obișnuit ca pe blogul meu… :biggrin:

        1. Pai da, Ada, cred ca Julien era invatat cu ele in stanga, iar acum apar in dreapta. Chestia e ca la atatea comentarii, acest widget(recent comments) este indispensabil.

        2. Nu sunt tamp, m-am uitat si in dreapta, si in stanga, si sus, si jos si…….rien, nada, niente, nimic, ohne…….

            1. Problema e ca se vad si cu IE… Cred ca ai intrat tu in zona crepusculara sau ceva de genu’ alta explicatie nu am. Ia muta-te la alt calculator. :ermm:

    1. Lilly, e sambata si mi-am permis sa va invit la un safari. Unul fotografic, evident, ca noi iubim animalutele, nu le vanam. :tongue: Ai mai jos cate un exemplar din fiecare: o girafa, un tigru, un leut. Eu inca mai caut euroiiiiii! :w00t: Mai sus o sa vezi un papagal si o caprioara.

      1. Cred ca am fost suficient de inteligent incat sa nu expun nimic explicit, nu? Toate cuvintele si expresiile folosite au fost atent alese, menite sa creeze si sa mentina un grad ridicat de confuzie, nu ma puteti acuza ca am folosit un singur cuvintel obscen in clar! :biggrin: Am un alibi perfect! :devil:

  7. Nice, eu nu vad gravatarurile si pace!!!! In dreptul lor apare un spatiu alb orbitor! Oricum, sunt calm, stiu ca vei schimba iar tema, sooner or later. Ador nestatornicia ta! :biggrin: :lol: :ninja:

  8. Julien, răspund aici, jos :tongue:
    Nu mă simt un critic exigent, dar o să o iau ca pe un compliment.
    Cu latina, o poveste întreagă. Clasa a opta nu știam decât verbul „a fi” la prezent, a noua, ne-a predat o profesoară care era pe dinafară, deci n-am știut nimic. Clasa a zecea, profesoara de latină, săraca, ne-a luat de la început cu toate. Predă foarte mult, noi nu apucăm să învățăm, decât de frica ei. Sincer nu știu nimic acum. Adică nimic de clasa a zecea. Nu am ajuns decât să traducem texte de zece rânduri din carte…

    1. Profa mea era foarte periculoasa! Parca o vad si acum, intra in clasa, se aseza la catedra, se facea liniste deplina, isi cobora ochelarii pe nas, deschidea catalogul si frica ne intra in oase, ne paraliza….. intorcea incet, foarte incet filele catalogului, apoi inevitabilul cataclism se producea : Puiule (adica eu, cel ascultat era mereu “puiul”, ce am avut de pregatit pentru astazi? ) Draga Ada, te rog sa ma crezi ca aveam nevoie de ajutorul colegului ca sa ma ridic!! Niciodata nu reuseam sa indrug ceva inteligibil, imi dadea numai note de 7 si 8, caci stia ca sunt bun la istorie si ii mai povesteam cate ceva din timpul lui Caesar, marea sa iubire….la teze, venea incaltata cu niste pantofi cu tocuri, aud si acum, tic, tac, tic, tac, masura clasa in lung si in lat si noi abia reuseam sa ne uitam pe fituici….oricum, urate amintiri am eu legate de latina! :cwy:

              1. Hehe, ia uite, ce bucurie pe mine sa discut cu doi filologie! Vedeti voi, fetelor, noi suntem cei mai expresivi, absolventii de profil real nu ne vor intelege niciodata asa cum ne dorim noi

                1. O, Julien :lol: Pe tema asta ne certăm noi – clasa mea – cu profesoara de fizică. Ea o ține pe a ei, că de la mate-info se deschid drumuri, că noi avem „privirea” așa, ca la cal, doar în față… N-am reușit s-o convingem încă :pouty:

                2. Doamne, Dumnezeule!!!!! Pai sa iti zic eu ce am patit la fizica in liceu cu nebuna de profa…prima nota luata in cls 9, sem 1, a fost 2, apoi 5…..apoi salvat de corijenta in ultima ora din semestru, cu un 7 obtinut miraculos…..semestrul doi, aceeasi situatie. Media la fizica cls 9 – 5, media la fizica in cls 10, 6 :biggrin: Imediat dupa ce am terminat cls 10, am dat foc caietelor si cartilor de fizica si m-am eliberat….dansam in jurul focului precum indienii din preerie! IIIIIIIhaaaaaaaaaa :biggrin:

                3. Slava Cerului ca am prinsistemul vechi si nu am avut optionale din astea dubioase….. “stiinte”, am studiat literatura universala, ca si optional

                4. adica, imi declarati razboi….? bine……..sa va vad eu fara astia de la real…eu am terminat liceu de real, inainte sa fac istorie…cei mai buni prieteni ai mei au temrinat realul…:P

                5. nu am mai suportat contabilitatea (eu am facut liceu de finante-banci, am diploma de contabil-statisticiam)…cum naiba 300=600? (asa se fac inreg. contabile) am zis, nu se poate asa ceva in matematica si am renuntat :P

    1. Din cate stiu eu, latina este necesara la admitere doar la sectia de limbi clasice din cadrul fac. de litere…….

    1. Damn……..eu iti recomand sa alegi limbile moderne, o combinatie intre o limba de circulatie internationala si una mica, gen maghiara, sarba, olandeza, limbile scandinave, etc..sau una asiatica. Deh, e decizia ta! :biggrin:

        1. Uite, ca deja suntem off topic, iti propun sa vorbim pe mess, ii poate trimite Nice adresa mea si mai vorbim acolo, caci aici inundam blogul, Desigur, doar daca vrea si Nice si este dispusa sa imi faca acest serviciu. :smile:

    1. Sunt de acord, Gabi! Si reciproca e valabila :) Totul este un hobby si e cu atat mai frumos cu cat reusesti in pereche, in cuplu sa obtii ce ti-ai dorit cu adevarat…mi se mare minunat asa :)

  9. Hmm cred ca numarul barbatilor care apreciaza o masina mai mult decat o femeie este invers proportional cu numarul femeilor care apreciaza masina barbatului in defavoarea sa :))

  10. Nice, nu stiu unde te-ai ascuns, dar eu ador tema asta!!! I wish you never change it!!! Is it Russia? :heart: :wub: :w00t: :biggrin: E superba, magnifica!!! Ca sa nu mai spun de dame……. :blush:

        1. Mie imi merge perfect asta, vad totul la o calitate superba, inclusiv gravatarurile!!! Te rooooog, nu o schimba, las-o macar o saptamana! Fa-o pentru mine, caci iti sunt simpatic, asa-i? :biggrin: :kissing: Ce teste? :ermm:

          1. Rosu asta de la fundal e tipator si obositor, imi vine s-o aduc inapoi pe cea cu iarna. :))
            Cel putin aia nu ma deranja la ochi. :devil:

            1. Fie…..m-am convins cat de mult tii la mine………. :cwy: :cwy: Am o intrebare, voi vedeti comentariile scrise cu diacritice de Ada aici si articolele de pe blogul ei? Mie, in loc de diacritice, imi apar niste patratele…..

                1. :shocked: :shocked: :shocked: Cum ai putut? Eu ti-am zis de mozilla si tu ai instalat tot IE? Folosesc mozilla si opera. Uneri chrome si safari. Ti le recomand cu incredere, IE a decedat demult. :w00t: :cwy:

                2. Nu inteleg de ce folosesti atatea browsere; oricum, vad ca IE 8 este ok, acum vad toate diacriticele perfect, inclusiv pe blogul Adei! :biggrin: Eu ma retrag, noapte buna, somn usor, vise placute si……….sa nu care cumva sa schimbi tema ca ii mare bai, te blestem sa visezi numai geruri cumplite, viscole, furtuni de zapada, etc! :devil:

    1. Lusio, nu era vorba de mail, Julien te antentiona in legatura cu acest articol, sa fii pe faza, sa-l citesti. Uite aici commentul lui:
      Julien Sorel says:
      February 4, 2011 at 6:19 pm

      Lusio, maine, cand deschizi acest blog, sa fii asezat bine pe scaun, caci am sa iti/ va dau o veste mare, o informatie despre mine care te/va va lasa cu gura cascata; sunt convins ca nu te-ai fi asteptat la asa ceva! nerdiggrin: :w00t: :ninja: Nice, corpul textului va fi suficient de mare, incat sa vada toata lumea clar si limpede? :tongue:

      Un mail tocmai i-l trimisesem eu lui si il anuntasem pe blog. Probleme organizatorice…
      Avem emoticoane de mess: :D :P ;;) =))

      For you: >:D<

                1. Cea veche. :( Lista cu emoticoanele de mess nu am gasit, i-am explicat si lui Lusio, pe articolul precedent. Unul dintre ele.

  11. Apăi așe pe di-a oblu, pe di-a drăptu… așe-n timp cum s-ar zâce, iubire’ față de on motor, o mașână, îi mai lungă decât față di-o fămeie… :mrgreen:

  12. cred ca s-au mai diminuat excesele astea cind fiecare isi spala rabla in fata blocului sau o “repara” indiferent daca avea sau nu ce mesteri la ea …

  13. Marele avantaj al masinii este ca ea niciodata nu te minte, nu mimeaza, nu pretinde ca interpretezi tu gresit! :D

    1. In mod evident, ideea de a echivala masina cu femeia nu imi apartine; este foarte posibil ca si altii sa fi scris despre asta, insa eu te asigur ca nu am copiat textul nimanui, am preluat doar io idee si am dezvoltat-o personal! :)

    1. Asta era si intentia, ca lumea sa afle la sfarsit, cu stupoare si amuzament, ca nu am descris o partida se sex, ci o banala masina! :))

  14. Eu ma tot gandeam la vreun animal, desi imi puneam serioase intrebari ce bagai in ea si care era faza cu spatiul. Oricum eram convinsa ca nu vorbesti despre o femeie. Altele sunt cuvintele voastre pentru noi, asta-i clar. Nu stiu cum sunt barbatii cu masinile, dar eu tin la masina mea destul cat sa nu-i neglijez pe cei de langa mine sau pe ea. Incerc sa impac toate fiarele din preajma mea.

    1. Hehe, nu stiam ca si femeile pot sa isi aprecieze masinile atat de mult! :P A ta cum se numeste, dupa numele de botez? :D :P

      1. Julien, a mea se numeste “La vie en red”. Asa ca, da, si femeile pot aprecia orice, in general, dar, mai ales, masina. :) Gandeste-te ca este mijlocul de transport comod care te ajuta sa mergi cu tocuri cui si cu fuste pana la…, adica scurte si nu te fluiera decat politistii cand sari calul, adica depasesti viteza. :)

  15. Probabil ca cei care își iubesc mașina mai mult decât soția/partenera/iubita/amanta nu au ei o problema, problema este a partenerului care sta lângă acea persoana.

    1. Ete, na, nu stii ca unii sunt familisti convinsi…….”pana ce moartea va va desparti”, adica batrana Dacie cumparata in 1970 ajunge sa isi dea obstescul sfarsit in falcile concasorului de la Remat. RIP! :D :P

  16. Am un astfel de specimen la mine în bloc.
    Adevărul este că nevastă-sa e boccie
    şi mai bine punea husa pe ea, nu pe maşină!
    Uite aşa s-a dat de gol misoginul din mine…

Comentariile sunt închise.