Hristos a Inviat!

Sarbatoarea Invierii aduce in suflete speranta reinnoirii si a dragostei pentru tot ceea ce este frumos si adevarat in viata. Alaturi de cele mai bune ganduri si sentimente, va las in compania minunatelor culori de Pasti si va doresc sa aveti parte in continuare  de zile  cu armonie, iubire si bucurii. Hristos a Inviat!

A wonderful sight for Easter morning

Love

Amanecer

Amazing sky

Sunrise string

Happyness

Este momentul potrivit pentru a lasa trecutul in urma si a deschide  larg portile sufletului pentru a identifica si primi fericirea. Este timpul sa vedem si partea plina a paharului, sa fim mai veseli si mai optimisti.

Se apropie vara si o data cu ea, vacanta… :wub:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

91 de comentarii la “Hristos a Inviat!”

  1. Imi cer scuze ca nu am putut raspunde unor comentarii la articolul cu Lilit, dar o problema tehnica (temporara sper) ma impiedica sa-l vizualizez.

    Multumesc tuturor pentru urari, la rândul meu va spun si eu “Hristos a inviat!” si sa auzim numai de bine.

    1. Dragos, neata,multumim de urari si ca nu ne-ai uitat :silly: :happy: :tongue: , Adevarat a Inviat! Ai incercat sa intri si de pe mobil? Ia vezi, poate reusesti… :biggrin:

          1. nu intotdeauna..dar cand vine vorba de anotimpuri da. :happy: .adica primavara si toamna(mai ales toamna) imi dau o stare de melancolie,tristete si parca imi taie toata energia… :unsure: :w00t:

            1. Exact acest efect il au asupra mea toamna si iarna…chiar imi spunea saptamana trecuta, o colega, ca parca am inflorit si eu o data cu venirea primaverii, ca sunt mai vesela si mai energica. Normal, ea nu avea de unde sa stie cat ma deprima pe mine vremea rece si mohorata. :ninja: :alien:
              De fapt vroiam sa scriu al contrastelor… :sad: :dizzy:

              1. Da..si eu sunt neobisnuit de energic (si zapacit) perioada asta :happy: ..ma bucur de fiecare raza de soare..Iarna nu prea ma deprima, toamna e punctul maxim al deprimarii…iar primavara,in functie de vreme :dizzy: ..Pai e bine ca ai “inflorit” :happy: ..pentru ca am auzit vesti bune : vremea ramane frumoasa si insorita :biggrin:

                1. :biggrin: Zapacit…ce-mi place cum a sunat… Eu m-as caracteriza mai degraba buimaca. :getlost: :silly: :unsure:

    1. Sa stii ca ai dreptate(ca de obicei lately). :biggrin: :w00t: Hm, vesela mi-as dori sa fiu dupa meciul din seara asta… :devil: :cheerful: :silly: Oare Dragos e in asentimentul meu? :angel:

            1. Yuppi. :w00t: Stelist de-al meu, incantata de cunostinta, chiar nu stiam. :cheerful: :cool: :silly: Mai avem stelisti pe aici, Vacitim si Lusio. :heart:
              Te uiti la meci in seara asta sau nu esti asa pasionat?

              1. oo..deci galesia bloggerilor e pregatita :happy: :cool: .Pai nu stiu ce sa fac…e la aceeasi ora cu “Romanii au talent” – la care sunt totusi curios cine o sa castige.. :silly: ..dar vreau si meciul :w00t:

                1. Eh, pai le poti vedea in paralel…cred. E finala de la Romanii au talent?
                  Eu nu am urmarit niciodata emisiunea, poti sa crezi?

    1. Adevarat a Inviat! Ia uite cine a aparut, te-ai intors asa repede? :dizzy: :cool:
      Ah, am uitat ca maine mergi la serviciu… :cwy: Eu nu am petrecut deosebit, tu? :happy:

      1. nu lipsesc mult ca sa nu-mi duceti dorul :)
        a fost relaxat, linistit, in familie, fara prea multa agitatie, ma rog cu exceptia zilei de sambata cand am fost pe post de furnicuta ;)
        de maine punct si de la capat :)

  2. @Nice Te cred.. :happy: .Eu nu am urmarit chiar tot..Mai mult semifinalele,dar sunt curios din fire si vreau sa vad finala,au ramas niste numere destul de interesante (cand te plictisesti le-ai putea urmarii online ;) )..da..cred ca o sa le vad in paralel..la cata publicitate o sa fie… :cool:

    1. Hai sa-ti spun un secret, tu stii ca eu am renuntat sa mai ma uit la tv din cauza publicitatii deosebit de agresive? Nu o suport, mut canalul imediat si apoi uit sa mai ma intorc la emisiunea sau flimul urmarite initial.
      Iti propun ca la finalul meciului sa revii aici, pe blog, cu o opinie si o stare de spirit. :cool: :cheerful: :smile:

      1. asa am sa fac :cool: ..pai si eu la fel patesc cu publicitatea :blink: :blink: ..oricum abia ma mai uit la tv..pe langa publicitate,mai exista si programele la care ti-e tot mai greata sa te uiti…. :getlost:

          1. Am revenit..trist :unsure: ..dar nu prea pot sa ma pronunt..Nu m-am uitat la meci si nu pot sa spun prea multe,am citit doar putin pe net..cum ti s-a parut?? :ermm:

            1. Sunt extrem de suparata, nu ma simt in stare sa comentez. De fapt nu pot comenta neputinta, rusinea, nesimtirea, deplorabilul. Pare de domeniul sf-ului ce se intampla lately intre cele doua echipe. :alien:
              Cum nu te-ai uitat la meci? Da,mai bine alegeam si eu Romanii au talent.
              Talent…exact ce le lipseste stelistilor nostri. :cwy: :ninja:

              1. da..am auzit ca a fost cam urat :cwy: :blink: ..da,m-am uitat la emisiune cu familia si…totusi pana acum a meritat..mai vad si la sfarsit cand aflu castigatorul.. :whistle: :happy: …talentul nu vine fara munca si daruire…cred ca la asta trebuie sa mai lucreze steaua.. :unsure:

                1. Ne-ar mai trebui si putin noroc…dar stii ce ma intriga pe mine cel mai tare, faptul ca se spune ca norocul tine intotdeauna cu cei puternici, dar tocmai aici e problema, Dinamo n-a prea parut azi echipa mai puternica, dimpotriva… :dizzy: :ermm:

  3. da…chiar am uitat de noroc..care totusi este un factor destul de important..Da,am citit si asta..pacat..o sa mai fie si alte ocazii..Pana atunci, ramanem in spate,din pacate.. :unsure:

    1. Pana atunci ramanem cu umilinta de a fi batuti pentru a nu stiu cata oara in Ghencea de rivala noastra de moarte. :cwy: Sa fim seriosi, oricum nu meritam un loc pe podium sau unul care sa duca in Europa League. :ermm:

      1. corect..in ultimul timp multe echipe bune din Romania s-au degradat foarte tare..mai ales Steaua, din pacate..
        Asa este..pana la urmatoare confruntare nu vom putea sa mai spunem nimic suporterilor de la Dinamo..

        1. Da, Paul, desi ma doare sufletul s-o recunosc, Steaua se afla in situatia cea mai delicata…si tare ma tem ca nu-si va reveni niciodata. :unsure:
          Cel putin atat timp cat ramane actualul patron…

          1. stiiiu :sad: :blink: ..Chiar vorbeam zilele acestea cu cineva..el trage toata echipa in jos..Dar totusi sunt mai optimist si sunt sigur ca isi va reveni….sa speram ca asta se va intampla cat mai repede :dizzy: :ermm:

            1. Da, stiu ca majoritatea stelistilor sunt optimisti, eu insa mi-am pierdut orice speranta intr-o redresare a situatiei inca de anul trecut de cand am pierdut in fata Rapidului(in retur) cu 5-1. Atunci am spus adio fotbalului. A fost momentul in care s-a umplut paharul…
              Iti doresc o seara frumoasa in continuare. Hug. :heart:

    1. Nu, tu te-ai exprimat prea bine, problema e ca s-ar putea sa-l visez pe Torje marcand in poarta lui Tatarusanu all night long…si in cazul asta voi avea cosmaruri, nu vise frumoase. :biggrin: :dizzy: :silly:

      1. :silly: :biggrin: vaiiii… :biggrin: ..saraca te tine..Eu macar visez rar..si planuiesc sa urmaresc si un film..asa ca ar fi prea mare ghinionul sa visez asa ceva :happy: ..Sunt prea adormit..asa ca iti urez noapte buna si vise cat mai linistite si fara dinamo :biggrin: :heart:

  4. Problema mea, ca dinamovist, este ca meciurile cu Steaua au ajuns sa ma plictiseasca si sa ma demotiveze. Prea batem tot timpul. Chiar vorbeam cu un bun prieten (stelist) inainte de meci si-i spuneam ca, daca oricum nu prea mai conteaza pentru situatia din campionat, mai ca mi-as dori o victorie a Stelei, ca sa mentina pe Dinamo in priza pentru sezonul urmator, care e obligatoriu sa fie al nostru. Intr-un fel savurezi o victorie cu o echipa cu care esti in echilibru, si altfel cu o echipa pe care o bati mereu, pe unde o prinzi. De o intâlnire in finala nu cred ca poate fi vorba, asa ca ramâne sa asteptam sezonul urmator pentru urmatoarele doua victorii.

    Cel mai trist din toate e ca Dinamo a jucat foarte prost. Daca si asa batem….

      1. Pai ieri a fost clar un meci câstigat in virtutea inertiei. Dinamo a jucat foarte prost dar….daca e sa se intâmple, se intâmpla!

        Da, asa e, ma demotiveaza pe mine, ca suporter. Câinii din teren par sa manânce jar.

        Poante:

        “Surdu e un autist al fotbalului” (C. Dinu)

        “Lumea zice de jucatorii dinamovisti ca au introdus petarde, dar pe Cirtu de ce nu-l intreaba nimeni cum a introdus 11 petarde pe teren?” (Dinamore)

        “Aseara am jucat prost, va inchipuiti ce iesea daca jucam bine” (Badea)

        Ca de obicei, pentru schizofrenicul paranoid Meheheheme Stoica si autobazistul Cirtu de vina sunt altii: tortele, galeria, mingea, arbitrii, politistii, jandarmii, ghinionul lor, norocul altora etc etc etc. Dar de faza golului unde a existat un lant de 3 gafe majore nu zice nimeni nimic. Genialul Gardos (demn urmas al lui Radoi) – fault total inutil la Danciulescu, mult in stânga careului stelist (putea sa-l lase pa Danciu sa se duca impreuna cu mingea pâna in peluza). Marinescu – pasa perfecta la Catalin Munteanu (de unde a venit centrarea letala). Last but not least, Surdu, caruia i s-a parut inutil un duel aerian cu Torje….

    1. http://www.summerday.ro/2010/08/21/apa-plata-vs-apa-minerala-carbogazosa/
      Uite aici si raspunsul meu:
      Pai da, ai dreptate, intial am tinut blogul pentru mine exclusiv, nu am avut nici macar blogroll, abia din martie 2010 m-am hotarat sa intru in rand cu lumea…
      Am mai explicat eu prin articole ca scriam pe un alt blog, ca acolo era viata mea, sufletul meu, ca acel blog era ratiunea mea de a trai, era totul pentru mine…
      Dar am fost alungata de acolo si a trebuit sa continui pe acesta, desi eu nu mi-am dorit… Nu am vrut sa am propriul blog, sa fiu bloggerita.
      Uite, ai aici o un scurt istoric al blogului si al activitatii mele in blogosfera:
      http://www.summerday.ro/2011/03/19/tot-despre-blog-si-blogging/

    1. Da, Andreea, Dinamo iar ne-a stricat bunatate de Sarbatori. :cwy: :sad: :angry:
      Ma bucur mult ca esti de partea mea, chiar avea nevoie de un aliat de nadejde… :wub: :biggrin: :heart:

      1. Yep :) Si chiar daca mai face figuri, am antibiotiul la mine, ca sa zic asa :d Acum, inca recuperez ce am pierdut zilele astea, dar maine voi fi la nivel maxim si voi si pune ceva pe blog ca prea am lipsit :)

        1. Eh, si eu am lipsit si vad ca nu mi-a dus nimeni dorul… :dizzy: :ermm: :wink:
          Dar noi sa fim sanatosi nu, doar nu e blogul cel mai important lucru din lume. :biggrin:

  5. Bine ar fi daca odata cu vara ar veni si vacanta :( pentru multi dintre noi inceputul lunii iunie inseamna sesiune sau zile epuizante petrecute la munca. Cu toate astea, cred ca nu e om care sa nu se bucure de razele soarelui, de diminetile si serile racoroase, de bauturi reci si de gandurile de a pleca la mare :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *