Revelion 2012

 

Zilele astea, site-urile sunt pline de sfaturi si idei, toti vor sa ne invete cum sa aranjam si impodobim masa de Revelion astfel incat sa multumim si sa impresionam invitatii, cum sa aratam impecabil in noaptea dintre ani, care sunt cele mai inofensive preparate culinare pentru silueta, cum sa slabim zece kilograme in doua zile, cum sa ne fardam cat mai potrivit pentru marele eveniment, ce tinuta sa alegem pentru a fi remarcati si invidiati pentru bunul nostru gust, suntem asaltati cu retete de mancaruri scumpe si sofisticate si suntem invadati cu mii de oferte de petrecere a Revelionului in locuri mai mult mai mai putin exotice si de idei de distractie pe cinste in cluburile si restaurantele din zona unde locuim.

Va invit sa facem o incursiune printre superlativele unei nopti memorabile, cea in care noul an se instaleaza comod in vietile noastre transformand vechiul an intr-o simpla amintire. Care sunt in opinia voastra cele mai potrivite ingrediente pentru ca Revelionul sa iasa perfect? Care este bautura, preparatul culinar, machiajul, outfitul, locatia care semnifica cel mai bine ideea de Revelion?

Masa de Revelion abunda in bauturi fine (coniac, whiskey), delicioasele cocktailuri (Cuba Libre, Pina Colada, Mojito, Margarita, Tequilla Sunrise, Bloody Mary), diferite tipuri de vinuri (alb, roze, rosu, sec, demisec, dulce), sangria cea pasionala, nelipsita bere, sufletul oricarei petreceri sau votca ruseasca.

Insa regina noptii, poate unul din cele mai importante simboluri ale Revelionului este sampania, bautura mea preferata. Cu cat mai dulce cu atat mai bine. Iar cea de fructe (caise, piersici, fragute) e ideala. :wub:

La categoria desert se evidentiaza fursecurile, cornuletele, saratelele, prajiturile cu crema, nuci sau caramel, cozonacul, tortul.

Insa, pentru mine desertul Revelionului il reprezinta salata de fructe. :wub: Pentru ca e racoroasa si usoara si pentru ca dupa atatea feluri de mancare nu as mai suporta ceva dulce si cremos.

Salata de boeuf, oua umplute, rulouri de somon cu branza, piftie, sarmale, friptura in sos picant, iepure cu masline si lamaie, escalop, rata cu mazare, pulpa de caprioara ca la protap, carne de porc cu ciuperci si smantana sunt aperitive sau feluri principale specifice Revelionului.

Desi carnea de curcan este preferata mea si in mod normal as fi declarat-o ca mancarea Revelionului, o superstitie spune ca nu e bine sa mananci pasare in aceasta noapte (pentru ca duce cu ea norocul). Acum nu stiu daca se refera strict la pui (gaina), dar pentru a inlatura orice suspiciune voi opta pentru carnea de porc (oricum traditionala in tara noastra). Consider insa ca cel mai usor si mai potrivit ar fi pestele la cuptor.

Sa nu se inteleaga gresit, eu sunt in general pro machiaj. Niciodata nu ies din casa nefardata,  sunt de acord ca Revelionul e o noapte speciala in care fiecare femeie vrea sa fie frumoasa si eventual complimentata si pentru asta are nevoie de un makeup ceva mai deosebit. Dar de aici pana la machiajele de circ propuse de unele reviste si site-uri e cale lunga. Mie nu-mi place extravaganta nici macar de Revelion si in niciun caz nu agreez pictarea excesiva a ochilor si a buzelor in acelasi timp (la care se adauga si cea a pometilor). Rezultatul mi se pare de prost gust. Asa da:

Asa nu:

 

Asadar, care sunt in viziunea voastra superlativele noptii dintre ani, care este bautura Revelionului, mancarea Revelionului, desertul Revelionului? Cum preferati machiajul de Revelion, extravangat sau ceva mai natural?

surse foto: aici, aici, aici si aici.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

72 de comentarii la “Revelion 2012”

  1. Asa-i ca te saturi numai din pozele puse de toti pe wall :)) Si te mai si sperii cand vezi preturile mega exagerate pe care toti le umfla. Eu as fi vrut sa stau undeva la munte sa ma ditrez cu prietenii si sa am un revelion frumos si linistit .. din pacate ajung in club, aiurea ..dar din pacate nu tine doar de mine .

    1. Mary, despre destinatia revelionului si tinuta nu am am avut loc sa scriu in acest articol, desi tare mult mi-as fi dorit. Iesea mult prea lung si am zis ca e si asa prea incarcat cu imagini. Poate maine, cand sigur va fi un articol dedicat urarile de sfarsit de an. :biggrin:
      Inca nu am avut ocazia sa intru pe bloguri sau facebook sa vad noutatile, abia am terminat articolul asta de scris. La preturi de obicei nu ma uit sa nu lesin. :silly: Sunt interzise pentru sanatatea mea subreda. :tongue: Joking, sper sa nu ma ia nimeni in serios, ca de obicei. :lol:
      Eu cred ca si in club e bine, iti doresc distractie maxima! :cool:

  2. Eu sunt naturala mai mereu, de obicei ma dau doar cu niste creion negru, rimel si niste ruj. O rochie de seara este de preferat, crem si cu botine crem, ciorapi rosii si accesorii rosii.
    Cam asa voi arata eu maine seara daca am chef de iesit din casa.
    Inafara de sampanie si niste tort vom face niste carne de vita cu cartofi si ardei la cuptor. :happy: . O seara perfecta este in doi, cu putina mancare, si sampanie din belsug, apoi…

    1. Am impresia ca rosu e culoarea ta preferata, eu ador combinatia crem cu rosu. :wub: Se intampla ceva prin Castala la miezul noptii? Se aduna oamenii in piata pentru concert? :cool:
      Deci tu nu ai un machiaj special pentru Revelion. Nici eu nu am. :devil:
      Pai cred ca e ideala carnea de vita, asta daca iti place, eu o prefer pe cea de curcan, dar cu superstiile asta nu stiu ce sa mai mananac. :ermm: :cwy:
      Iti doresc un Revelion pe gustul tau, o noapte memorabila. :smile:

      1. Nu cred ca se intampla ceva prin Castalla. Anul trecut am fost numai noi pe strada, am strabatut tot orasul si nu era nimeni pe strada, am desfacut sampania si am suflat in vuvuzele vreo ora pe strazile Castallei.
        Multumesc la fel :*. Vom sta pe balcon sa vedem artificiile, cel mai probabil. Voi scrie despre maine… vom face ceva foarte fain pe timpul zilei ;)

        1. Stii, poate nu e asa, dar viata din micuta Castalla mi se pare asa idilica, mi-a placut mult imaginea voastra la miezul noptii dintre ani pe strazile orasului…singuri doar cu vuvuzelele. :lol: :biggrin: :tongue: :silly: :cool: Pare un loc foarte intim si sigur…lipsit de aglomeratia marilor metropole. E bine ca va aveti unul pe celalalt. :cool:

          1. Am iesit intr’o seara pe la 12:30 spre 1 si am ridicat un zmeu :)) a fost tare fain, nu era absolut nimeni pe strada, am alergat ca nebunii sa tinem zmeul sus… apoi am sarit coarda :)).
            Poate anul viitor, cu putina bafta, iti faci timp de o mica vacanta aici :happy:

                1. Cred ca puteati sa faceti lucrurile astea(sa ridicati zmeul si sa sariti coarda) si ziua intr-un parc. Banuiesc ca aveti parcuri frumoase acolo.
                  Merci, Ana. >:D<

  3. Machiaj natural, sampania dulce cu fructe :), aperitivele sunt in topul preferatelor mele, iar la baza lor sa stea si putin somon si caviar, tinuta casual sa ma pot distra sau eleganta daca ma duc la restaurant dar niciodata extravaganta, nu imi sta in caracter :)

    1. Machiaj natural si sampanie dulce? :w00t: Ia te uita ce ne mai potrivim, sunt super incantata ca avem aceleasi gusturi. De somon si caviar nu mai spun…desi din ultimul nu am mai mancat de-o vesnicie. :cwy: Nici eu nu agreez extravaganta, nu e stilul meu, imi place mai degraba sa nu fiu remarcata deloc daca se poate…ceea ce e imposibil. :silly: :ninja:
      O noapte de vis iti doresc Alicee! :cool:

    1. Cum adica ratate? Sa nu-mi spui ca in ultimii trei ani te-a prins Revelionul singura prin strainatate? :dizzy: :unsure: Mie imi place ca in fiecare an sa petrec altfel, in alt loc. Ca nu mereu e posibil…e alta poveste. :cwy:

  4. wow, cate bunatati, deja nu mai am rabdare :))) Mie, personal, dincolo de meniurile fastuoase pregatite de revelion, imi plac foarte mult focurile de artificii, de asta, de fiecare data acord mare ”atentie”, ca totul sa fie pe placul meu, mai ales :)))

    1. Ma bucur ca ti-au placut pozele, eu chiar am mari dileme in ceea ce priveste carnea pe care trebuie s-o consumam maine noapte. :dizzy: Despre artificii maine la simbolurile Revelionului. :cool: Aste-s superlativele. :lol: :silly:
      Si eu le ador, mai ales pe cele din pietele orasului unde se desfasoara concerte. E o adevarata feerie la miezul noptii.

  5. Bautura revelionului : sampania, mancarea revelionului : hmm nu-i doar una : salata de bouef, sarmalute ( la mine este si pestele :tongue: ), desert : salata de fructe si cateodata tort. Eu nu ma machiez nici in cursul anului,nici de revelion, pentru ca nu am nevoie :tongue: ,rar se intampla sa ma machiez la vreo petrecere, nunta etc. :smile:

    1. Da, dar atunci nu o faci excesiv, nu? :cool: Eu una sunt satula de propunerile extravagante de makeup pentru noptile speciale din an. :dizzy: Ne cam asamanam la gusturi noi doua vad. :biggrin: :cool:

      1. Aaa nu excesiv ( nu-mi place sa arat mai incarcata decat pomul de Craciun :lol: ). Si eu … ” tinute pentru revelion, coafuri pentru revelion – toate le-am vazut cu Indicat! etc. daca vrei sa ai noroc in dragoste in mai stiu eu ce – de parca as purta ce mi-ar spune ei, cu tendintele lor :getlost:

        1. Pai da, asta era si ideea, ne-am saturat de atatea sfaturi si indicatii pretioase. Exact, unele machiaje si chiar tinute arata penibil, mai rau ca pomul de Craciun. :sick:

  6. Hmmm…revelionul perfect e cel alaturi de prietenii cei mai buni. La mancare si bautura nu am mari pretentii. Sa fie un suc, sa fie sampanie si/sau vin. Anul asta cred ca voi merge cu masina asa ca nu voi avea liber la alcool oricum. Mancare: aperitive, salata boeuf, friptura…nimic extravagant. Desert..de obicei nu ajung si acolo, oricum nu e o chestie chiar normala pentru corp sa mananci toata seara, atat de mult. Dar daca mi-e chiar atat de foame, un tort de fructe n-ar fi rau.
    De machiat..eu ma machiez doar la ocazii deosebite…Insa nu exagerat: fond de ten, mascara, creion de ochi, un luciu de buze, posibil fard de ochi. Si cam atat.

    1. Mie imi place sa-mi dau cu fard de ochi de fiecare data cand ies undeva, partea proasta e ca nu mereu am timp, mai mereu sunt in intarziere. :biggrin: Dar ceva foarte discret, nu cu 3-4 culori asa cum vad eu ca se fac machiajele speciale. :ermm:
      Paiii, eu zic ca e loc si pentru desert in stomacelele noastre, daca incepem sa manacam in jur de ora 11 si terminam petrecerea pe la 6-7 dimineata… Oricum se fac pauze mari intre diferitele feluri de mancare astfel ca putem ajunge lejer si la un desert mai light(cum ziceai tu de tortul cu fructe). :cheerful:
      Iti doresc un Revelion minunat alaturi de prietenii tai buni, Mihaela. :heart:

  7. Foarte frumos acest articol,destul de complect,mia placut,uite de asta apreciez acest blog.In ce priveste acest mancare si alte consumabile o sa incerc sa consum din ce avem cate putin si fara imbuibare ca nu e buna.

    1. Merci mult, Bucur, fara imbuibare, evident, dar noaptea dintre ani e atat de luuunga… Cum ii spuneam mai sus si Mihaelei, daca incepi la la 11 seara, la 6-7 dimineata cand trebuie sa pleci acasa(sau sa mergi in pat daca esti in propria casa) ti se face foame. E o noapte a rasfatului. Macar o data in an sa avem parte de ce e mai bun. Ma rog, asta e traditia la noi, la romani, poate prin alte parti oamenii sunt mai cumpatati. :ermm:

  8. … dupa atatea Revelioane si petreceri… am ajuns la concluzia ca “simplu si usor” e mai bun decat “mult si greu”. Nu tin sa mananc ceva anume. In schimb ma gandesc cu pofta la o salata boeuf… o portie, acolo :biggrin:
    … nu ma omor nici dupa sampanie, oricat de buna ar fi ea. Dupa ce am baut vinul spumos vechi de 17-18 ani, la o tipa care-si tinea majoratul (sticle ascunse de tatal ei, an de an)… am zis ca nu exista ceva mai bun, ca bautura de genul. Inchipuie-ti ceva chihlimbariu, extraordinar de bun la gust, care are amprenta aia a timpului. Uhh :biggrin:
    Prezenta prietenilor conteaza cu adevarat :smile: … iar restul… eh, cu restul ne descurcam noi :tongue:
    Sarbatori fericite, sanatate, si un 2012 bun tuturor celor care scriu sau trec pe aici!
    :cheerful:

    1. Total de acord cu tine, de Craciun, de Pasti, de Revelion, cel mai mult conteaza compania potrivita. Eu ador salatele in general, dar cea de boeuf in special, in plus e specifica Revelionului. :biggrin:
      Foarte tare, i-ati baut omului tot vinul sau i-ati mai lasat si lui o sticla acolo? :lol: Eu nu stiu daca cea cu fructe e sampanie sau e vin spumos, dar stiu ca doar aia imi place. Da, stiu, pare de copii, dar la bauturi aici ma incadrez. :tongue:
      Multumim de urari, asemenea si tie, un articol special cu urari de sfarsit de an va aparea maine. :biggrin:

  9. Huh… n-am tinuta ca ieri am fost la cumparaturi da nu mi-am luat nimic :biggrin: NU MA INCAPE NIMIC =)). Oricum maine seara prietenii mei ies la un party unde poti sa te imbraci si in jeansi si tricou ca nu-i pasa nimanui. Cu toate astea mai avem de semnat condica intr-o alta locatie si cred ca de dragul aceleia mi-as fi cumparat o rochie, dar faza cu kg.in plus mi-a lamurit situatia, nu! :lol:
    Asa…sa trecem de crizele mele…aaaaa nu stiu ce o sa beau ca sunt bolnava, am o sticla de sampanie la care as atenta si in acest moment dar cred ca maine o tinem pe vin si santal. Cate putin, cate putin, rose!
    Altfel, fac salata de fructe ca sa evit prajiturile si chestiile prea bogate in calorii. In rest pt.mine doar pui cu ciuperci la cuptor :lol: si ajunge cu mancarea!
    Asa se explica de ce-mi merge mie rau in fiecare an =)) ca nu mananc decat pui, dar chiar nu pot sa mananc carne de porc, iar peste…nu am gasit pastrav proaspat niciunde si din experienta de craciun (am facut peste si nu m-am atins de el), n-am de gand sa ma mai repet. Oricum, superstitii! :lol:
    Pofta buna si la multi ani!

    1. Silvia, hai mai, cu sa tii dieta si de Revelion, nu se poate. :lol: :tongue: Eu cred ca o sa mananc un trigon :devil: , nu stiu daca exista o prajitura cu mai multe calorii ca aia. :lol: Oricum asta se intampla doar o data pe an, ah, si am uitat sa trec placintele astea la capitolul desert. :dizzy:
      Dar ce, vinul si santalul fac bine la sanatate si sampania nu? :dizzy: Esti bolnava? In cazul asta iti doresc insanatosire grabnica, sa fii in forma maine seara. :heart:
      Pui cu ciuperci la cuptor ? Mai, eu zic sa pastrezi ciupercile si sa arunci puiul ala. :lol: Apropos de peste, tot pastrav proaspat imi place si mie, eu am gasit, dar cam scump. :dizzy: :cwy:
      Merci, asemenea, si sa nu uit, ai grija ca in prima zi din noul an, prima persoana pe care o vezi sa fie un brunet. :lol: :ninja: :silly:

      1. Inseamna ca trebuie sa ma trezesc cu fata la perete sau…sa ma duc acasa cu altu :lol: ca al meu e cam spre saten-blond asa. =)))))

        A, nu tin dieta dieta dar nu mananc mult. Puiu nu-l arunc ca ti-am zis astea-s superstitii :tongue: nu cred eu ca mi-e bine sau rau in functie de ceea ce mananc, decat daca vine strict vorba despre organism. Altfel sa stii ca n-am facut nici o alta prajitura, am numai cozonac. Si nici nu cumpar ca el nu prea mananca. In plus pe 4 o sa fie si prajituri :biggrin: , mai asteptam pana atunci.

        1. E saten-blond? :lol: De asta ma temeam. :ninja: :biggrin: Stiu ca sunt superstitii, sa vezi ultima prostie pe care am auzit-o acum la tv, cica e bine sa dormi putin dupa Revelion ca sa nu fii somnoros tot anul. :lol: :dizzy: :shocked: Imi aduc aminte ca eu in ultimii ani adorm pe la 5-6 dimineata si la 8 (dimineata) ma trezesc. :biggrin: :lol: Si mi-e un somn tot anul…cum pun capul pe perna cum adorm, n-am mai avut insomnii de 100 de ani. :lol: Mai sunt unele cu banii, cu lenjeria rosie si cu strugurii. :biggrin: Neaparat trebuie sa tin cont de ele. :lol:
          Da, da, nu am uitat de evenimentul de pe 4 ianuarie… :cheerful: :cool:

  10. In ce priveste bautura, sampania e principala atractie, dar la mancare nu ar trebui sa ne inghesuim, pentru mine distractia vine pe primul plan in noaptea dintre ani. Desert? Poate o felie de tort.
    Cat despre machiaje, imi dau si eu cu parerea si mi se pare limpede ca primele variante sunt cele de preferat, acelea cu gust si nu cele excesive. Le-ai ales bine pe primele.

    1. Evident ca distractia vine pe primul loc, Danny, dar de Revelion lumea mai si mananca si mai si bea. :biggrin: Eu eram curioasa ce va place voua sa consumati in aceasta magica noapte. :cheerful: Deci si tu tot sampania…si tortul. :smile:
      Da, e foarte importanta parerea barbatilor despre cum prefera ei sa arate femeile de Revelion si nu numai… Ca practic(si) pentru voi vrem sa fim frumoase. Sau doar pentru voi? :ermm: :dizzy: :unsure:

  11. Hola,sincer…..niciodata nu m’a interesat masa de Revelion,ce m’a interesat ? sa fiu cu familia si cei dragi mie,in ultimii 12 ani nu am facut revelionul cu toata familia si asta ma doare ma cam iau crizele de melancolie inainte de Craciun si ma tin cam pana dupa revelion,eh asta e…in rest totul e ok,intotdeauna ama avut norocul sa avem mesele imbelsugate,nu am dus lipsa de nimik tanand cont ca pe undeva provin dintr’o familie de cofetari :) si as putea spune si de bucatari,mamy imi prepara manacrea romaneasca dar parca tot are alt gust cand e preparata in Romania……maine seara ma duc la sora mea la masa,totul va fi Ok insa,imi va lipsi restul de famile,parinti ,unchi si poate chiar cativa vecini….ATENTIE nu treceti limitele cu mancarea,cica la urgente nu sunt locuri :biggrin: :biggrin: :biggrin: in schimb puteti bea cat doriti numai sa nu conduceti,eventual pana la usa…musafirii=)))) LA MULTI ANI!!!!!!mor de ras m’ a simt bine aici in compania voastra,amu va las ca trebuie sa plec la serviciu mama lui de serviciu =)))))

    1. Hola, Mario, e bine ca ai sora aproape…iar rudele din cate mi-ai povestit ti le vezi de fiecare data cand vii in Romania, dar pe undeva e normal sa simti acea nostalgie. Nici tu nu pui accent pe masa de Revelion, mai sa fie, oamenii astia traiesc pentru iubire, familie, distractie si poezie. :biggrin:
      Nu stiu de ce, dar am impresia ca lumea mai degraba bea decat mananca de Revelion. Mai ales barbatii… Ma bucur ca te simti bine printre noi, asta e si scopul acestui blog, relaxare si discutii diverse.
      La serviciu maine? Uf, ce trist. :cwy: Iti urez La Multi Ani, sanatate si multe bucurii in 2012! :cool: :cheerful: :smile:

  12. Iar ne-ai rasfatat cu imagini delicioase (cele cu mancarea) :lol: :biggrin:

    Bautura revelionului? Nu stiu, eu agreez doar vinul ca bautura alcoolica. De Craciun am descoperit sucul Timbark de mere verzi, mi-as cumpara pentru maine :lol:
    Maine am de gand sa imi comand pizza mea preferata :biggrin: :happy: Dar si o salata de fructe m-ar incanta! Iar ca mancare… cred ca ador platourile, stii? Aperitive.

    Machiajul il prefer natural, de obicei, deci si acum. Nu mi se pare motiv de impopotonare. Atat timp cat voi fi rosie in obraji (de la ras, sper) si imi voi simti pielea ca respira, totul e ok. :happy:

    1. Pai deh, o data pe an e Revelionul, nu a fost prea greu sa aleg imaginile.
      Sucul de mere verzi e si preferatul meu, il ador. :wub: Din pacate nu am mai cumparat demult… :cwy:
      De la pizzeria aia de care ne-ai povestit in articolul de 1 decembrie? Esti foarte originala, prima persoana pe care o aud cu pizza de Anul Nou. :lol: :w00t: :cheerful:
      Ce inseamna natural pentru tine, Iulia, nu folosesti fond de ten?

      1. Daaaaa, de la pizzeria respectiva. Au avut program ieri pana pe la ora 17 si am profitat :happy: Pizza respectiva a devenit un fel de strategie de rasfat, deci a fost bine-venita si ieri :biggrin:

        Nu, nu folosesc fond de ten. Uneori, cand am cearcane prea mari, apelez la un fel de baton corector, confera luminozitate ochilor. In rest, dermatograf, in ultima perioada tot mai rar rimelul, si mai nou am un ir de buze adorabil . :happy: Uneori fard de obraz (din nou, dupa nopti nupreadormite).
        In anii trecuti, imi placeau fardurile pt ochi-pleoape, aveam numeroase nuante (nu stridente) si cum imi place sa pictez :w00t: :lol: ma descurcam bine si cu machiajul.

        Insa nu stiu, in ultimul an cel putin ma simt mult mai bine fara. Parca imi place mai mult de mine cat mai aproape de natural, incerc sa folosesc machiajul in asa fel incat sa nu se observe, sa nu capteze atentia, ci doar sa ma avantajeze nitel, sa ma simt eu mai bine. Si ma stradui sa imi ingrijesc fatza, in asa fel incat sa imi placa ce vad in oglinda cand sunt nemachiata. E mai greu cu cearcanele… :sad: partea buna e ca as putea scapa de ele…

        1. Asta e si ideea mea, sa purtam machiaj atat cat sa ne acopere imperfectiunile si sa ne faca sa ne simtim mai bine in pielea noastra. Eu ma simt mult mai increzatoare in fortele proprii cand sunt aranjata din cap pana-n picioare. :biggrin:

          1. Cred ca toate femeile se simt increzatoare cand sunt aranjate asa… din cap pana-n picioare :biggrin: (atat timp cat nu intra in contradictie cu sentimentul de confort – cel putin in cazul meu e asa) :tongue:

              1. Eh, nici eu. Aici e foarte subiectiv. Fiecare isi defineste propriul ,,confort” oricum :smile: Doar ca am vazut mult prea multe femei ,,aranjate” intr-un mod care le crea disconfort (de cele mai multe ori fizic, iar apoi inevitabil si psihic, sau chiar viceversa) si na, eu nu as face asta.
                Ma refer ca nu inteleg de ce se incapataneaza sa poarte ceva model de fusta care le creeaza disconfort (ma rog, ca e la moda), cand ar arata perfect intr-o pereche de pantaloni eleganti, sau alt model de fusta. La asta ma refeream :smile:
                Fiecare are propriul confort, si cred ca sentimentul acela de incredere in noi insine vine cand ni-l ,,respectam” oarecum..

                1. Sunt total de acord cu tine, si eu imi doresc sa ma simt cat mai confortabil pe parcursul unei zile, de aceea caut imbracaminte si incaltaminte care sa se potriveasca personalitatii mele, dar sa fie cat de cat comode. Cele care se incapataneaza sa poarte si modele care pot crea un usor disconfort probabil ca pun pret si pe diversitate, pe schimbarea garderobei in fiecare zi.

  13. Sa nu crezi :ermm: au luat leaganele din toate parcurile :sad: :shocked: si acum nu mai am unde sa ma trag in leagan :sad: . Parcurile sunt mici de tot, mai toate.
    Ziua trec masinile pe unde putem sa ridicam noi zmeul :whistle: :lol: si numai seara avem timp sa mai iesim afara :happy: .

  14. Pentru mine Revelionul reprezinta un nou inceput. Imi fac o multime de planuri si-mi promit o multime de chestii. Desigur, ma tin toate doar in prima saptamâna a lui ianuarie, dar ce mai conteaza?

    Bautura Revelionului: palinca (am observat ca oamenii de pe aici prefera denumirea de ‘tuica’ sau ‘jinars’)

    Mâncarea Revelionului: sarmalute cu salata de sfecla rosie si piftie! Piftie nu manând decât de Anul Nou.

    Desert: prajiturile Ioanei, nu-stiu-cum in patru foi. Sunt delicioase si salivez numai gândindu-ma la ele!

    Machiajul, pentru orice ocazie (exceptând balul mascat), il prefer natural, atâta cât sa indrepte micro-defectiunile naturale. Machiajul pentru asta e facut, sa se vada cât mai putin si sa infrumuseteze cât mai mult, nu invers!

    1. Da? Pai si atunci denumirea de palinca pentru ce regiune a tarii e specifica? Sarmalute in foi de vita sau in foi de varza? Ca la ultimele nu stiu cum merge sfecla rosie(pe care personal o ador :wub: ). :dizzy:
      Aha, deci Ioana face prajituri bune…inseamna ca ai fost si esti un rasfatat. :biggrin: Desi…din cate imi aduc eu aminte tu nu esti asa prieten cu dulciurile… :dizzy:
      Deci tu optezi pentru cel natural chiar si in noaptea de Revelion. Interesant. :lol: :cool: :cheerful:

      1. Din câte am inteles, denumirea de ‘palinca’ vine din maghiara, fapt de nesuportat pentru tauteni. Si oricum pentru ei nu exista decât un fel de tuica, restul sunt doar apa mai mult sau mai putin chioara.

        Sarmalute in foi de varza….foile de vita am impresia ca n-o sa-mi treca niciodata de la gât in jos. Merge perfect, te asigur!

        Pai nu prea sunt prieten cu dulciurile, dar uneori ma apuca dorul…iarna mai manânc….si, la urma urmei, e Revelion!

        Cum adica “chiar si in noaptea de Revelion”???? Daca vreau machiaj strident ma pot duce oricând in “Ferentari, Giulesti sau Tei”….

        http://www.youtube.com/watch?v=YMJNjGq3Dcg

        1. Dragos, vad ca te-ai integrat rapid in comunitatea tauteana, se cunoaste ca ii respecti si ii admiri, vorbesti ca unul de-al lor. :biggrin: :cheerful:
          Nu am inteles, melodia lasata explica ce se va intampla la noapte? :lol:

          1. :-) Nu, explica ce e cu “Ferentari, Giulesti sau Tei” (probabil ar fi mers si Prelungirea Ghencea, daca ar fi fost in Bucuresti).

            Nu prea am incotro, eu n-am venit aici sa fac pe jandarmul in zona, ci pentru a ma adapta….daca oamenilor nu le place sa auda de ‘palinca’….

  15. sunt de acord cu ce ai scris tu…as savura din toate bunatatile iar in privinta machiajelor sunt la fel de importante pentru ultima noapte din an

  16. :) Nice, tocmai am vorbit despre ce a insemnat pt mine un Revelion frumos.
    La capitolul mancare ar fi la mine, indiferent de sezon : dulciuri … si apoi si fructe.
    La bauturi … sigur nu berea, niciodata ! :) La machiaj insa eu sunt un pic la alta extrema – nu ma machiez deloc. Insa mi-ar placea si mie sa arat machiata atat de natural pe cat tipa cu rochie rosie aleasa de tine (doar buzele dau o tenta de extravaganta). Insa cum nu stiu sa ma machiez … mai bine deloc, decat sa risc. Desi n-as incerca niciodata combinatii tari de culori precum cele doua de mai sus. :))

    1. Nici mie nu imi plac buzele tipei, cred ca a vrut sa le asorteze cu rochia, oricum stiu ca se poarta rujul rosu…
      Nici mie nu imi place deloc berea, nu o beau niciodata. :sick:
      Cat despre no makeup at all…ce pot spune, daca ai un ten perfect, e ok. :cheerful:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: