Topless la plaja

Daca vara trecuta am reusit sa ma bronzez uniform, la solar, anul acesta incerc sa evit expunerea la ultravioletele si la lampile lui puternice cauzatoare de cancer si imbatranirea prematura a pielii. Mai ales ca am un ten alb, predispus la aparitia alunitelor. Trei sedinte, una de 4 minute, alta de 8 si ultima de 12, mi-au fost suficiente pentru a deveni de nerecunoscut, adica pentru a capata o nuanta maroniu-roscata a pielii. Apoi, am mers pentru mentinere. Mi-am satisfacut un capriciu, dar am realizat ca de fapt imi puneam in pericol sanatatea, astfel ca am spus stop, o experienta de-un sezon a fost de ajuns.

Acum, daca am renuntat la lumina artificiala a solarului, se naste o intrebare simpla, cum ma mai bronzez eu uniform? Daca femeile de pretutindeni gasesc acest pretext pentru a face plaja fara sutien, sustinand ca detesta sa se bronzeze cu dungi, barbatii contraataca spunand ca, in fapt, acestea se dezbraca pentru ei, pentru a le atrage atentia. Toplessul devine, astfel, in viziunea lor, o arma de seductie feminina, prin care sunt provocati si incitati.

Din punctul meu de vedere, a face topless nu e altceva decat un moft, mai ales ca exista si sutiene fara bretele. Desigur, mai sunt si acele femei foarte frumoase care tin cu orice pret sa-si etaleze nurii, iar plaja ofera ocazia ideala pentru a arata tuturor cat de bine arati. Sau de a-ti exprima personalitatea, a sublinia un aspect important: sunt o femeie dezinhibata, nu ma intereseaza gura lumii, eu fac doar ce vreau eu, cum consider eu ca e mai bine pentru mine. Cui nu-i place sau nu-i convine, sa nu se uite! Cancer de piele? Hm, sa fim seriosi, asa ceva nu mi se poate intampla mie! De cealalta parte sunt femeile care nici nu iau in calcul renuntarea la sutien, fie de rusine, fie datorita unei mentalitati opuse primelor, considerand ca o textila in plus nu face altceva decat sa sporeasca curiozitatea barbatului.

Cand merg la plaja (din ce in ce mai rar), aleg exclusiv costume din doua piese, fie vesele si colorate, fie uni (albastru sau negru mai ales).

Si preferatul meu absolut:

Imi plac si bijuteriile si accesoriile de plaja:

Pentru doamne/domnisoare: ati facut vreodata topless, va atrage ideea? Daca da, care este motivul pentru care il practicati? Va e teama de cancerul de piele?

Pentru barbatii de orice varsta: ce anume va incita mai mult, o tipa care face topless sau una care poarta costum de baie (indiferent de model). Ce parere aveti despre cele care practica toplessul?

sursa poze

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

128 de comentarii la “Topless la plaja”

  1. De ce m-ar incita pe mine o femeie dezbracata? Un zambet frumos poate să mă facă să rămân blocat; o femeie care arata bine, care se imbraca cu gust, care este inteligenta poate sa ma faca sa o admir la modul cel mai sincer. O femei cu sanii goi pe plaja, malul raului ori in apa nu imi atrage atentia absolut deloc. Sunt niste sani…!!! Nu am nicio parere despre cele care isi dezgolesc sanii in public; fiecare se lauda cu ce poate. Intotdeauna o femei cu un costum de baie din 2 piese va avea un avantaj (o femeie trebuie să păstreze un anumit mister din toate punctele de vedere. jocul sexual este ca vanatoarea animalelor. o arta. capitulariile dinaintea razboiului nu ofera satisfactii de niciun fel).

    Cel mai mult ma incita o femeie desteapta ;)

    1. Marin, esti mare maestru in manuirea cuvintelor, tu vezi razboi peste tot, deh, deformatie profesionala, mi-a placut mult de tot penultima afirmatie. :wink: Si nici ultima nu e rea… :lol: :biggrin: :devil:
      Dar o femeie care face topless si citeste o carte istorica, cum ti se pare? :lol: :ninja: :silly:
      Deci tu crezi ca femeile se dezbraca pentru a se lauda, pentru a atrage atentia barbatilor? :dizzy:

      1. Hey :) Da, am ceva talent cand e vorba sa insir unele cuvinte, dar asta nu inseamna ca nu sunt adevarate :) Faptul ca stiu sa manuiesc cuvintele, in ciuda multor pareri (nu e cazul tau evident), nu ma face mincinos :)))) :D

        Ohhh, da, văd razboi peste tot…dar jocul sexual barbat vs femeie chiar e o vanatoare :D
        Hai sa vedem: vorbind de plaja, topless-ul este o forma de atrage atentia iar faptul ca detii niste sani demni de a fi aratati ajunge si catre lauda. Insa nu pot generaliza. Sunt sigur ca sunt si femei care se dezbraca pentru a atrage atentia altor femei :))))

        1. Apropos de ce spuneai mai sus, pe litoral, cred eu, sunt alte conditii si, capitularea chiar inainte de inceperea razboiului, ofera satisfactii maxime unor barbati…care nu-si doresc sa piarda timpul prea mult cu arta seductiei. Pica din prima bine, nu, urmatoarea la rand, caci are balta peste. Dar, de obicei, pica. :lol: :tongue: :unsure:
          Si sunt situatii cand femeia e vanatorul, iar barbatul prada… Deh, traim alte vremuri.
          Pai tocmai de aceea cuvintele tale sunt valoroase, pentru ca sunt adevarate… :happy:
          Daca o fac pentru a se lauda mi se pare o dovada clara de superficialitate. Nu stiu cum altfel sa interpretez un asemenea gest.
          Altor femei? Doar daca e si rivala ta pe plaja. :lol: :devil:

          1. Neata! Asa o fi: si cu balta si cu pestii si cu capitularea fara lupta. Dar nu pentru vanatorii adevarati :D Desigur, vorba pescarului, daca te multumesti cu orica fata, atunci, da, merge si asa :)))))))
            Desigur, sunt si femei care sunt vanatoi excelenti.
            Mai, cica daca ai cu ce, e bine sa te mai si lauzi uneori :))))))
            Ei, as, rivala ta pe plaja. Sunt lesbiene :P

            1. Neata, Marin. Acum, trebuie luat in calcul ca la mare toate fetele sunt super frumoase, toate arata traznet…deci nu prea conteaza cine pica in plasa, oricum e de bine. :biggrin: :ninja:
              Nu stiu, eu sunt incapabila sa ma laud. Poate sa povestesc prietenelor ca mi-am cumparat ceva sau ca am luat un examen, dar nu o spun sub forma de lauda… :angel: :unsure:

              1. Neața! Heh, la mare Nu toate fetele-s frumoase, nici vorba de super frumoase :))))) Toate arată trăznet? Deci e nevoie de noapte ca sa le apreciezi frumusetea :P :P :D Cat despre picatul in plasa, raman la parerea de mai sus: daca te multumesti cu orice fâță…asta e :))))

                Singurele laude pe care mi le atribui sunt că-s deștept si frumos; si cum toata lumea vede cu ochiul liber ca nu e adevarat, nimeni nu ma baga in seama. Din fericire :)))))

                1. :)) Mariiiiiiiiiiiin, mie imi plac hainele, le ador, consider ca oamenilor le sta mai bine imbracati decat dezbracati. Deci nici macar in vizita nu m-as duce in oraselul ala(sau in partea nordica a sa, unde am inteles ca este amenajata o plaja speciala pentru nudisti. :biggrin: :lol:

                2. Ahh…mai e ceva ce nu înțeleg: reacția unor femei când observă că te uiți la sânii lor :))) Dacă vin cu un ditai decolteul și au și sânii mari și vin în fața mea, la ce se așteaptă să mă uit? la coafură? :))))
                  Normal că mă uit la sâni și al naibii să fiu dacă îmi întorc privirea sau dacă mă rușinez :D :D De altfel, unei tipe i-am si zis. Mi-a atras atenția că ar trebui să o ascult nu să mă uit la sânii ei. I-am spus că sânii îmi plac și momentan ei sunt mai interesanti :)))))) Nu pricep pudibonderia asta :)))))

                3. :)))))))))))))))))))))))) Esti mortal. Si tu si tipa. Amandoi ati avut (si) tupeu. :biggrin: :happy: :w00t: :tongue:
                  Da, in general o femeie care poarta un decolteu generos nu ar trebui sa aiba mari asteptari(pretentii) sa fie luata in serios. :dizzy: :face: :biggrin:

                4. Ei, eu chiar am luat-o in serios :D ;) N-am facut nimic, doar m-am uitat :D N-am pus mana :D
                  Pai, ar fi si culmea ca la varsta asta sa ma rusinez ca la 20 de ani :)))))

                5. Marin, tonul tau indica o un oarecare regret…ca si cum ai fi descoperit lucruri pe care n-ai fi vrut sa le stii niciodata. :ermm: :biggrin: :tongue: :unsure:

  2. Buna seara :smile:
    … mmm… din punctul meu de vedere… e mai frumos ce se intrezareste, decat ceea ce se vede de-a dreptul. Lasa loc de ceva imaginatie. De asta prefer sa vad o femeie in costum de baie, si nu fara. Tot de asta prefer sa ma uit la o femeie in rochie, si nu la una in pantaloni mulati si tricou din care mai-mai sar sanii.
    Topless-ul? Poate insemna multe. Libertate, personalitate, fite, “ultima arma” (atunci cand o femeie nu are cu ce altceva sa atraga, isi arata trupul). Din cate stiu… nu e bun pentru fermitatea sanilor. Asa ca prefer o femeie cu sanii nebronzati, dar mai fermi.
    :ninja:

    1. Buna, Sky, dar stii ca ai dreptate, uite la asta nu m-am gandit si nu am trecut in articol(evident). Toplessul pare mai degraba o fitza pe plajele din Romania, la straini nu prea cred, ei au o alta gandire, sunt oricum mult mai libertini decat noi…si asta nu de azi de ieri.
      Si da, o rochita poate ridica semne de intrebare, dar daca e foarte scurta, ti se mai pare feminina? :ermm:
      Cum adica nu e bun pentru fermitatea sanilor, dar cine e de vina, soarele? :lol: :biggrin: Sau tocmai lipsa unui material care sa-i sustina?

      1. Daca rochita e foarte scurta… hmm… deja se vede prea mult… not good for me :pouty:
        Pai… normal ca soarele… ca el zapaceste pielea, daca il “folosesti” prea mult. Si la urma urmei… daca stiu eu bine… sanii contin intr-o oarecare proportie grasime, nu?

        1. Da, trebuie sa contina, pentru ca atunci cand o femeie slabeste, observa ca i se micsoreaza si sanii. Pentru unele e o adevarata tragedie asta. :lol:
          Sky, intrebam despre rochitele scurte pentru ca am observat multe tinere ieri si azi imbracate astfel. Iar acum cateva ore am auzit o creatoare de moda celebra ca vara asta se poarta cat mai scurt. Cred ca la rochite si fustite se referea, dar si la faptul ca e musai sa ai in garderoba o pereche de pantaloni scurti(cat mai scurti). :lol: :wassat: :ermm:

  3. N-as putea face niciodata topless :lol: decat daca mi-as pune o pereche de silicoane. Si oricum atunci n-as mai face :lol: . Pe mine ma preocupa problema imabtranirii pielii de timpuriu si alte aspecte de sanatate. Eu am pielea foarte sensibila si o patesc rau cu arsurile solare, am mai vorbit noi.
    Altfel nu prea-mi place toplessul pentru ca strica tot costumul de baie :biggrin: . Si nu stiu, nu e vorba de inhibitii sau altceva, dar am vazut odata o tipa care avea sfarcurile coapte in ultimul hal. Sper sa nu gaseasca domnii vreo tenta erotica in exprimarea mea :lol: .
    Arata teribil.

    1. Silvia, se pare ca avem acelesi probleme existentiale :biggrin: , am observat ca de cate ori veneam de la plaja sau de la solar, pielea mea isi pierdea din fermitate si imi apareau multe riduri in jurul ochilor. :wassat: :cwy: Norocul meu ca nu prea am timp vara de plaja… :lol: :cwy: :sad: :silly: In plus, si eu am pielea sensibila si de arsuri si insolatie nu mai spun, sunt abonata ori de cate ori aterizez pe cate un litoral sau chiar cand ma plimb pe strada…
      Zau? Sfarcuri coapte? Dar cat o fi stat la soare ca mie mi-e imposibil sa ma bronzez in zona respectiva. :biggrin: :dizzy: :wassat: :alien:
      Nu te-as vedea pe tine punandu-ti silicoane. Pur si simplu nu-mi pari genul asta de fata. Poate ma insel. :unsure: :dizzy:

      1. Pai mai aveau un pic si cadeau… nu stiu ce naiba sa mai zic.
        Pai nu mi-as pune pt.ca nu as vrea sa ma supun unei operatii…am oroare de spitale si medici. Nu e vb.de principii, pana la urma daca-mi fac unele pe comanda care-s potrivite corpului meu si stiu cum sa le port, nu sa le revars, nu vad de ce ar fi rau cata vreme imi face mine bine pe plan psihic. Nu stiu insa dca as vrea sa ma confrunt cu situatia in care se holbeaza toata lumea la pieptul meu… serios, poate este grozav pt.unele femei dar eu nu stiu daca m-as simti asa.
        Si pana la urma asta sunt…eu incerc sa ma accept, nu am un corp frumos, dar sper sa fie sanatos, pana acu e in regula cat de cat.

        1. Nu este deloc grozav, Silvia, te simti ca un obiect sexual, e degradant pentru o femeie care nu-si doreste deloc asta, e umilitor.
          Nu-mi revin, cate coincidente, si eu am oroare de medici si de spitale… :cwy: :sick:
          Da, si eu as putea spune la fel, sanatatea e primordiala, ea ar trebui sa ne preocupe in primul rand. Despre silicoane nu am avut lucruri prea bune… Eu chiar daca aveam nevoie, chiar daca aveam bani, tot nu-mi puneam. :angry: :angel: :alien:

          1. Silvia: “….nu am un corp frumos….”

            Silvia….pe cine incerci sa pacalesti?

            Nice: “…te simti ca un obiect sexual, e degradant pentru o femeie care nu-si doreste deloc asta, e umilitor”

            Nice, hai sa fim seriosi, cum te simti tine mai mult de psihicul tau decât de ce-ti impun privirile din afara. Daca te comporti si te simti ca un obiect sexual, atunci asta esti. Daca nu, nu.

            Eram cu cumnatul meu prin padure si doua zile consecutiv ne-am intâlnit cu acelasi cioban. Cumnatul meu l-a salutat in ambele zile destul de clar, iar ala n-a raspuns niciodata. L-am intrebat de ce il mai saluta din moment ce ala stie ca nu raspunde. Mi-a zis: n-o fac din respect pentru el, ci din respect pentru mine.

            Cam asa e si cu ‘degradantul’….

  4. Cum spuneam si la articolul precedent, imi place misterul… asa ca aleg clar costumul de baie. Fara el, se cam pierde tot farmecul. Si trebuie sa recunoastem ca majoritatea femeilor care fac topless, o fac pentru a iesi in evidenta, nu zic toate… asa 90% :biggrin: . Iar eu sunt de parere ca o femeie care vrea sa iasa in evidenta DOAR prin corpul ei… doar atat are de oferit. :ermm:

    1. Mi-a placut foarte mult remarca ta finala. Si inclin sa cred ca e adevarata. O femeie care se dezbraca, care isi etaleaza corpul prin reviste si la plaja, va fi mereu etichetata intr-un anumit fel si niciodata nu va putea scapa de statutul de obiect sexual, chit ca ea, ulterior, va incerca prin eforturi supraomenesti sa dovedeasca ca e mai mult decat un trup frumos. Conteaza, se pare, in societatea noastra, foarte mult prima impresie. La ea trebuie sa ai mare grija.
      Da, inclin sa cred ca cele care arata bine fac topless pentru a iesi in evidenta. Dar cele care nu arata asa bine? De ce o fac totusi? :ermm: :dizzy:

      1. Poate ca ele sunt acel mic procent care o fac pentru ca detesta sa se bronzeze cu dungi. Saaauu, daca as fi mai rau as spune ca o fac tocmai de asta, ca nu arata asa bine, sunt nesigure si cred ca in acest fel pot atrage barbatii.

        1. Asta-i deja dovada de prostie, cum sa-i atraga, mai degraba ii pun pe fuga…mai ales cand stim cat de pretentiosi sunteti voi, in general, nu doar cand vine vorba de sani. :ermm:

          1. Nu neaparat, da, multi dintre noi suntem pretentiosi si atenti dar, stii.. mai sunt si specimene disperate care si-au pierdut increderea si sunt in cautare de… orice gasesc. Iar daca un specimen disperat vede alt specimen disperat sa atraga atentia, atunci actioneaza. E ca un fel de prada usoara pentru cei nepretentiosi.

            1. Pai daca pui asa problema chiar nu am cum sa te contrazic. Este adevarat, dar ce analiza aprofundata a acestor aspecte ai reusit tu! :lol: :biggrin: :wink: :tongue:

  5. pe plaja la cate femei fac topless cred ca barbatii sunt imuni, sanii expusi la soare sunt la fel de comuni ca si nisipul si apa :D eu asa vad lucrurile :) eu cred ca femeile fac topless pentru bronz uniform, nu pentru a atrage priviri :D
    recunosc ca nu imi place bronzul cu dungi deasta am mai fost din cand in cand la solar si pentru rapiditatea cu care obtii bronzul (anul asta n-am fost) dar topless n-am facut, nu ma simt in largul meu sa ma expun
    in ceea ce priveste sanatate stii si tu ca de multe ori suntem inconstiente de pericolul la care ne expunem…..pana la urma cred ca sanatatea trebuie pusa pe primul plan :)

    1. Zici tu, Lilly ca barbatii le ignora total, ca nu se uita cu ochii iesiti din orbite, eventual fara sa respire? :lol: :biggrin:
      Nici eu nu ma simt in largul meu, indiferent de plaja pe care ma aflu si chiar de tara in care ma aflu. Bine, daca e o plaja pustie…poate ma mai gandesc, dar nu-mi plac pajele pustii, ma deprima, mi-ar fi chiar teama sa poposesc pe ele…
      Si mie imi place solarul tot din acest motiv, ma bronzez foarte repede, pe cand la lumina naturala a soarelui imi poate lua si doua luni. :ninja: :alien: :angry:

      1. poate ca sunt barbati carora le ies ochii din orbite dar cred ca in trei zile se obisnuiesc si apoi li se pare normal peisajul :)
        ce accesorii porti la plaja? ca ai scris ca iti plac accesorile pentru plaja :)

        1. In primul rand geanta si slapi, in totala concordanta cu costumul de baie. Intotdeauna le asortez. Imi place mult si pareo, pe care de asemenea il caut astfel incat sa se potriveasca cu costumul de baie. Nu suport palariile, adica sunt frumoase asa, dar nu pentru mine, nu sunt in acord cu personalitatea mea. Nu stiu de ce, dar am impresia ca se potrivesc mai degraba doamnelor romantice care aleg sa vina la plaja in rochite sau chiar pantalonasi scurti. Sa nu cumva sa uit de ochelarii de soare. Sunt un must atat la plaja cat si pe strada in timpul verii, nici nu ne-am descurca altfel.
          Ca bijuterii intotdeauna cerceii, dar si piercingul pentru buric e dragut, dar nu as avea curaj sa-mi fac. :biggrin:
          Eu cred ca ne obisnuim noi, celelalte femei, caci barbatii de pe blog au declarat ca nici nu se uita la persoanele care practica toplessul. :biggrin: :tongue: :lol: :ninja:

          1. si tu ii crezi ? :)))))) nu ii atrag femeile care fac topless dar de uitat toti ne uitam, doar ca atunci cand ne obisnuim cu peisajul nu ni se mai pare interesant :)
            mie piercingurile nu-mi plac, in adolescenta mi-as fi umplut urechiile de cercei dar acum mi se par hidoase, bine ca am rezistat tentatiei
            pe mine ma tenteaza palariile desi nu port, dar asa la mare pe plaja e un must have sa nu-ti prajesti creierul, defapt si parul se decoloreaza :)

            1. Pai da, ca o spun cu atata convingere…ia si citeste! :biggrin: :lol: :devil: Asa e, si mie mi se par hidoase, mai ales cele din ochi si nas, dar ce spui de acea bijuterie pe care o poarta tipa din fotografia expusa de mine in articol in zona buricului? Ti se pare dezgratioasa? :dizzy: Eu una nu as avea curaj sa-mi fac asa ceva, dar admir la alte persoane daca le sta bine(doar pentru zona buricului, in rest nu).
              Eu am gasit solutia, fie stau sub o umbreluta pe sezlong, fie imi acopar capul cu un prospop sau un tricou alb… :biggrin:

  6. Ce mă excită pe mine? Degeaba face topless dacă nu are ce să arate. De multe ori contează persoana și nu daca e îmbrăcată sau nu :D

    1. Aha, deci depinde cum isi poarta silicoanele. :biggrin: Totul in viata se reduce la atitudine, nu? :tongue:
      Nu stiu ce are blogul tau, dar am comentat si nu s-a afisat nimic. Cred ca sunt la spam…in cel mai bun caz. :ermm:

      1. Nu de silicoane :))) E vorba de aspectul fizic, aici includem și fața :D De multe ori o tipă îmbrăcată e mult mai atrăgătoare ca una topless :P Blogul meu nu mai recunoaște pe nimeni. Nici eu nu știu ce are. Mă bagă și pe mine la spam.

        1. Corect! Desi, sunt unele cu un asa prost gust vestimentar incat mai mai ca ti-ai dori sa le vezi…goale. :lol: :sick: :ninja: :tongue:
          Creve, nu e firesc ce se intampla cu blogul tau, o fi din cauza noii teme? Sau ai bifat tu ceva la wordpress? :wassat: :unsure: :dizzy:

          1. Oricum, prefer îmbrăcată pentru că o fată/femeie care arată totul din prima parcă nu te mai poate surprinde cu nimic :))) Am pățit-o pe mai multe teme. Să vedem că am modificat ceva la setări. Sunt curios dacă și-a revenit.

  7. Eu nu fac topless, nu ma intereseaza bronzul (nu ma dau in vant dupa el, ma deranjeaza pielea bronzata, mi se strange, trebuie cremuita zilnic de nu stiu cate ori, mi-e cald, imi place cum arata dar mie imi e greu cu el! si sa il am fiindca prima data ma inrosesc ca racul, si sa il intretin! de aceea prefer balaceala si las bronzul deoparte! daca e sa fie, bine, daca nu, nu!

    Cat despe topless, sa stii ca pe plajele din Italia pe unde am trecut, nu am vazut pe nimeni facand topless! cred ca tine de mentalitate iar eu o vad o manelizare! adica o doamna respectabila nu as vedea-o cu geanta scumpa, la costum si pantofi cui la birou si cu un bikini intre buci si fara sutien pe plaja! deci cred ca fetele care fac topless provin dintr-o anumita categorie!

    O doamna nu face asta si nici o fata linistita care isi vede de viata ei! daca vrei sa atragi atentia, ai un corp de invidiat atunci imbracal cat mai creativ si da-ne pe spate cu ideile tale! scoate partile frumoase in evidenta dar nu expunandu-le ca pe tava!

    Daca sunt libertine si nu le intereseaza sa atraga atentia sau vor fara dungi sunt plaje pentru nudisti! dar astea nu sunt atat de interesante, fiindca toata lumea e dezbracata … mie sincer nu imi place la mare, ma simt eu prost sa ma pun langa o tanti cu sanii la vedere! tot timpul ar trebui sa imi feresc privirea! cat despre copil, sa nu mai spun ….

    1. Si eu ma inrosesc la inceput si nu prea am rabdare sa stau la plaja, la fel ca si tine sunt mai mult cu balaceala printre valurile marii sau cu inotul daca ma aflu intr-o piscina curata si libera(nu cu multi tineri si copii in jurul meu).
      Da, si eu inclin ca este o moda, de aceea am si scris in articol ca toplessul pare mai degraba un moft. Sunt binevenite aceste completari despre stilul de plaja al doamnelor din alte tarii, eu am fost doar in Grecia vara si nu am vazut practicante ale toplessului. Dar credeam ca europencele sunt chiar mai libertine in conceptii ca noi, romancele.
      Acelasi sentiment de jena il am si eu, mi-a placut commentul tau, foarte original. :happy: :cool: :cheerful:

  8. Hmmm interesant subiect. Eu la solar n-am fost niciodata. M-a tentat de cateva ori, dar n-am ajuns…nu stiu de ce. Apoi si eu ma gandesc ca nu e chiar sanatos pt piele. Topless n-am facut niciodata. N-am nimic cu cele care fac, pana la urma fiecare face cum vrea, spun doar ca pe mine nu ma atrage ideea. Nu ma simt in largul meu. Poate doar asa, ca exceptie, pe o plaja pustie undeva, daca chiar am chef sa ma bronzez complet :)). Eu sunt mai bruneta si ma bronzez foarte repede, deci nu am nevoie de prea multa vreme la plaja. In plus, in ultimii ani am petrect foarte putina vreme la mare, sau la straduri. De fapt in general nu sunt genul care poarta haine sumare. Nici nu ma acopar din cap pana in picioare, dar am o limita a mea. De obicei la plaja prefer un costum de baie din doua piese, fara bretele, pt mine este perfect.

    1. Nu stiu cat e de interesant, dar cu siguranta e de sezon, ideea mi-a venit cand am vazut la stiri ca plaja de la Mamaia e plina de practicante ale toplessului. :dizzy: :wassat:
      Ce noroc ca te bronzezi rapid, si eu tot bruneta sunt, dar tenul e super deschis…imi ia cam 2 luni sa ajung la o nunata cat de cat maronie.
      Pai da, ai fost ocupata mai mult cu cetatile medievale decat cu litoralul. :lol: :biggrin: :wink: :unsure:

  9. nu am nici o parere despre cele care practica topless… petnru ca, parerile mi le formmez dupa alte principii…
    evident… nu intorc capul, cand in raza vizuala este o fata fara sutien… mai ales daca este si frumoasa… dar nici nu intorc capul sa caut asa ceva…
    fetelor pe plaja… nu le acord atentie… pentru ca pe plaja… nu sunt singur… deci… atentia imi este ocupata cu altcineva, mult mai apropiata si draga…
    oricum… in viziunea mea… (stiu ca voi fi considerat invechit sau mincinos) relatia are la baza partea sufleteasca in primul rand… fara sa fie neglijat aspctul exterior… dar… absolut mereu in ordinea asta…

    1. Haha, am inteles, ovi, tu mergi la plaja insotit doar de persoana iubita si nu e frumos sa te uiti dupa alte femei. Corect! :biggrin: :happy:
      Dar pe plajele americane se practica de obicei toplessul sau femeile sunt extrem de pudice si decente? :unsure:

        1. Hm, si eu care credeam ca in SUA e dezmat mare la capitolul asta, femeile sunt foarte libertine, dezinhibate, fara complexe… Se pare ca m-am inselat. :ermm:

          1. sigur te-ai inselat…
            aici grija pentru asa ceva este mare…
            de prisos sa mentionez ca la tv… femeile nu sunt asa de dezbrcate ca in romania… si filmele pentru adulti nu sunt difuzate pe canale publice… ci doar pe cele private unde se plateste… tot pentru a feri copii de imagini nepotrivite…
            am vazut in ziarul roamnesc… ca pe plaja se face chiar sex… iar undeva la padure… cineva a filmat cu un telefon… cum o fata facea sex oral prietenului, in natura fara sa se jeneze de animalele padurii daca nu de ochii curiosi sau alete telefoane
            esuropa este pe primul loc in libertinism… si lipsa complexelor… cum zici tu…

            1. Ovi, poate ai citit astfel de stiri in tabloide gen Cancan. Sa-ti spun un lucru, se mai practica sexul(ocazional), dar doar pe unele plaje din statiuni de tineri (gen Vama Veche, 1 Mai) celebre pentru libertatea instaurata acolo. Cei care vin acolo consuma mult alcool…practic pentru asta vin la mare: distractie, alcool si femei.
              In statiuni precum Saturn, Jupiter, Cap Aurora nu vei auzi niciodata ca se intampla asa ceva… :lol: :biggrin: :tongue:
              Bun, si acum sa-ti explic de ce am crezut eu acest lucru despre SUA. Ei bine din filme. Sunt unele filme despre adolescenti/tineri care fac tot felul de nazbatii…inclusiv orgii sexuale, alcool… Si nu numai din filmele despre tineri, dar toate filmele arata acelasi lucru: ca americanii nu sunt deloc oameni pudici, inhibati, de moda veche, conservatori. Poate e descrisa alta realitate, ca daca stau sa ma gandesc la filmele romanesti, te crucesti ce vezi acolo, evident ca noi, oamenii de rand, nu traim ca in filme. Eu cel putin nu, poate ceilalti. In fimele romanesti e plin de mizerie, negru, prostitutie, violuri, barbati agresivi…imagineaza-ti ca nu asta e viata de zi cu zi a romanului.

  10. Neata!
    Eu unul nu am nimic impotriva celor care fac topless dar nu mi se pare normal sa te expui in public oricum nu imi atrag atentia aceste domnisoare/doamne, eu imi vad de treaba mea!
    Cica am evoluat omenirea a plecat de la nudism si o sa ajunga tot la nudism:))

    1. Neata, Daniel. :cheerful:
      Daca prietena ta ar dori sa faca topless, ce parere ai avea? Cum te-ai simti? I-ai permite?
      Da, buna remarca, vad ca facem ce facem si cautam sa ne intorcem la origini… :biggrin: Doar ca daca intrebi doamnele de ce practica toplessul iti vor spune ca o fac din ratiuni estetice. Ca sa fie frumoase pentru…voi, barbatii. :lol: :devil:

      1. Eu unul nu i-as permite dar totusi chiar daca ii prietena mea nu o pot obliga sa nu faca topless ii decizia ei eu unul mi-as spune punctul de vedere ori ca ii bronzata ori ca nu mie tot imii place:).
        Dar daca un barbat cunoaste o femeie iarna cand ii imbracata gros si nu se vede bronzul asta ii mai mult o moda nici decum din ratiuni estetice:P

        1. Oh, Daniel, daca ai sti cate femei se bronzeaza iarna la solar… Am impresia ca solarul asta creaza dependenta. Pur si simplu nu te mai placi alba. :alien:

          1. Curios ca mie imi plac cele care au tenul mai alb de exemplu femeile din nordul Europei!
            Suedezele sunt cele mai frumoase femei din lume asa reiese dintr-un studiu!

            1. Da, parca auzisem si eu de acest studiu, suedezele sau rusoaicele. Insa, si revenim iar la ce se poarta, in ultimii ani la moda sunt brunetele focoase(in special femeile latine). Sa inteleg ca iti plac blondele? Sau doar tenul sa fie alb?

              1. Mie unu imi plac blondele cu ochii albaststrii sincer nu prea ma atrag brunetele, probabil din cauza faptului ca eu sunt brunet si am tenu mai creol de aceea cred ca ma atrag blondele:) cred ca am avut una sau doua prietene brunete majoritatea or fost blonde:D

  11. Nu am facut niciodata topless si nici nu voi face de acum
    Nu ma simt in largul meu cu zeci de tatze dezgolite in jur, mai ales ca unele chiar nu au ce arata, pur si simplu se simt Eve alungate din paradis fara frunza. Ce cancer de piele? Las sa se bronzeze frumos sa arate bine in pat, mai conteaza reactiile adverse? :)
    Hai ca sunt rea azi…..de la pantofii de ieri mi se trage

    1. Hopa, Hapi, imi aduc aminte de un articol de-al meu in care afirmai ca niciodata nu trebuie sa spui niciodata. Sau te confund? :biggrin: :dizzy: Sa stii ca asa zic si eu, ca niciodata nu voi face topless, dar nici la nudisti nu as merge…
      Oh, da, mare dreptate ai, asta e motivul pentru care nu folosesc sutienul, pentru a se bronza frumos si a da bine in pat. Deci tot pentru barbati isi risca sanatatea…
      Mie nu mi se pare ca esti rea, chiar daca ai toate motivele sa fii suparata si dezamagita. :cwy: :pouty:

      1. A, nu…..asta nu e ceva ce tine de imprejurari si se poate schimba.
        Goliciunea mea chiar si partiala in fata unor necunoscuti nu e negociabila si nimic nu mi-ar putea influenta gandirea asa incat sa schimb ceva

  12. Nu am fost niciodata la solar si nici nu cred ca voi merge vreodata, in schimb imi place sa ma bronzez la mare, bine-nteles in costum de baie. ;)
    Totusi, in ultimii ani am evitat sa ma expun prea mult, de teama ca soarele sa nu imi aduca necazuri.

    1. Da, ideea e sa face plaja doar intr-un anumit interval orar. Insa, daca practici de exemplu tursimul de weekend(o forma foarte actuala si la moda printre romani) nu prea iti vine sa pleci la 11 de pe plaja pentru a reveni inapoi abia la ora 17…
      E super fun la solar, in 3 zile esti bronzata. Doar ca trebuie mentinut bronzul si asta costa. Si la buzunar, dar si sanatatea. :biggrin: :sad:

  13. am fost la solar, am avut o perioada in care credeam ca asa rezolv placerea mea de a fi colorata macar putin si in plus imi ameliora problema cu tenul. intre timp mi-a trecut, stau la soare daca am ocazia.
    cat priveste topless-ul nu m-a tentat niciodata sa merg cu privirile barbatilor agatate de mine ca si cum as fi in primejdie permanenta de atac preistoric. un flirt pe sub gene mi se pare mult mai incitant si oricum costumul de baie ocupa o atat de putina bucata din piele incat iti poti face o parere despre ce lipseste :biggrin:

    1. Asa e, dupa ce ca e el minuscul, tot ni se pare ca e prea mult, ca acopera ce nu trebuie. :biggrin: Si eu am observat ca solarul face minuni pentru unele boli de piele, chiar l-am recomandat uneor persoane care sufera de acnee.
      Pana la urma solarul asta e o moda, iar ca orice va trece, oamenii vor constientiza pericolul ce-i paste daca insista sa se bronzeze artificial.

  14. Îi mai mișto cu costum fiindcă ne tăt imaginăm ce și cum e pe dedesubt! E mai incitant așa! Dar în general io prefer tenul ca de porțelan, alb,nu mă dau în vânt neapărat după tenurile bronzate.

    1. Oh, un barbat caruia ii place albul! Asta da minune, ca in rest mai toti prefera corpurile bronzate, perfecte, fara cusur(adica fara dungile de la sutien sau slip). :lol: :biggrin:
      Asa zic si eu, Tury, e bine sa lasi putin loc si pentru imaginatia celuilalt. Ce farmec mai are daca ii oferi totul pe tava din prima?
      Avem nevoie de putina subtilitate si mister in vietile noastre. :cool: :cheerful:

  15. aici vine intrebarea de ce trebe sa te bronzezi uniform…
    “ca sa nu se vada urme albe”
    pai atunci, nu numa topless trebe facut plaja (nu solar, ca e o idiotenie solarul, sa te arzi cancerigen), ci si bikiniless.
    pai de ce?
    ca la anul, sa nu ai dungi albe pe piele de la bikineii ceilal’i, care-s cu talie mai joasa.
    si tot asa.
    a fi bine sa ai plaja ta personala
    sau na, cum romanul e inventiv, stai pe balcon
    chestia e sa fii la ultimul sau penultimul etaj, si blocul de vis a vis sa fie la departare de tine.
    si te poti bronza linistita.
    ca nu recomand sa te duci la nudisti.
    unde numa nef… sunt p-acolo… (eu de ce crezi ca m-am dus?)

    cat despre intrebarea ta… Depinde. una poa sa arate foarte bine cu sutien pe ea, apoi sa aibe niste sani lasati sau nasoi… si nu-mi plac silicoanele!

    1. Pai da, cam asa sta treaba, barbatii se uita la televizor, dar mai ales prin reviste deocheate, vad numai femei frumoase si bronzate si apoi vin cu pretentii la iubitele lor, sa arate si ele ca respectivele. Acum, ce sa faca saraca fata, se conformeaza, ca deh, nu vrea sa-si dezamageasca sotul/prietenul. Asa ca recurge la topless si ea si-ar da jos si slipii, dar asta chiar nu se face pe o plaja normala… :biggrin:
      In alta ordine de idei, bun venit pe blog. :cheerful:
      Nu am auzit barbat pana acum care sa afirme ca-i plac silicoanele. Artificialul cu alte cuvinte. :ermm:

  16. bine te-am gasit!

    da, toti zicem ca nu ne plac silicoanele, dar cand e una cu ditamai ugerele nu avem loc de limba in gura.
    mie mi s-a acrit de la un film (evident porno).
    statea ava pe spate si se vedea la baza sanului cum se facea la miscari toata bucata de carnita.
    se strangea la baza de parca era punga lipota cu scoci.
    cred ca e cea mai buna comparatie. asa facea si pielea aleia, numai cute, apoi iar drept, iar cute… ca atunci cand dai cu super glue pe degete si cand se intareste se sparge asa, ca pamantul fara apa… :)

    si pana la urma, ce faci?
    cum ai sa te bronzezi?

  17. De ce trebuie sa ne sacrificam sanatatea ( sau macar sa o riscam ) pentru un moft ? Mai bine cu dungi decat cu cancer . Daca intro zi cineva va decide ca e sexy sa te bronzezi cu dungi , ce facem , ne impachetam in fasii de panza, sa fim ca nista zebre ?

    1. Good point, Adelina. :biggrin: Am semana cu o zebra in acest caz. :lol: :alien: Dar cred ca da, pentru ca femeile sunt in stare de orice pentru a fi pe placul barbatilor, dar mai ales pentru a fi in pas cu moda. :dizzy: :wassat:
      Bun venit pe blog. :cheerful:

    1. Esti primul barbat care afirma asta pe blog(pana acum). :biggrin: Si daca nu arata asta bine, tot topless o prefera sau nistelus mai imbracata ca sa-i ascunda…imperfectiunile? :ermm: :unsure:

    1. Contine o doza de adevar, dar ce te faci ca toti vor acum cu lumina aprinsa…sa vada pe ce pun mana.. :biggrin: :ninja: :silly:

      1. nu-i adevarat.
        mie nu-mi place cu lumina aprinsa.
        ai vazut ce fetze fac oamenii in timpul relatiei sexuale?
        te inspaimanti.
        Nu vreau sa ma gandesc la ce fatza fac eu… prea tarziu…
        la naiba :(

        1. Esti haios…in general nu prea tii cont de fatza celuilalt, oricum esti prea concentrat la ce se intampla. Sau tii ochii inchisi intr-un anumit interval. :lol:

  18. imperfectiunile?
    hai ca esti culmea.
    degeaba va chinuiti, nu exista decat o singura fiinta perfecta. EU!
    si pana la urma, nu va chinuiti sa va faceti placute barbatilor.
    e chestia si sa te simti bine cum esti.
    cunosc un caz in care aia (tipa bunaciune, facuta in ciuda p…i), era tratata ca o carpa de gagica-su.
    ca cica e grasa (n-avea aia pic de grasime pe ea), ca eu urata bruneta.
    de aia saraca nu stia cum sa nu mamance si ce culori sa se mai vopseasca.
    pana i-a deschis mintea o prietena, de i-a dat papucii porcului ala.
    si acu e bine merci gagica.
    mai buna ca inainte, si vopsita cum vrea ea.
    pretendenti garla, dar ea in vrea pe al ei, un flacaut de treaba.
    nu trebuie sa te duca in cluburi, sa-ti cumpere bmw si louis vuitton ca sa-ti arate ca te iubeste…

    1. Eh, pe naiba, sa vezi ce bine ma simt eu si fara sa ma bronzez in zona bustului… Chiar excelent, ca stiu ca nu mi-am riscat sanatatea…

  19. Am facut o singura data si era de 1 mai si era foarte cald.. eram doar noi pe plaja si a fost ok, dar nu as mai face. Doua dungulite acolo nu ma sperie pe mine :))) Plus ca atunci cand ma intorc inapoi nu umblu cu topuri fara bretelute , asa ca no harm done si sunt si sanatoasa, mai ales ca nu am voie sa stau prea mult la soare din cauza psoriazisului, so.. I’m safe . Uneori nu e asa sexy precum suna ideea de topless , cred ca tine si de atitudine. Fiecare face ce vrea cu corpul lui. Punct . Si gata. Si am terminat :biggrin:
    p.s. niciodata nu am avut un bronz uniform, ori am avut dungi albe pe laterale, ori am avut cate un loc alb din cauza pozitiei, important e ca m-am bronzat, m-am distrat si am inotat si atata tot. Ma gandeam si eu sa ma duc la solar .. dar incep sa dau inapoi..

    1. Pe o plaja pustie e ok…daca nu te temi de consecinte, si mai ales daca te expui la ore indicate pentru a sta soare. Dar sa mergi sa faci topless la Mamaia riscand sa te intalnesti cu toate neamurile, prietenii si cunoscutii? :ermm: :dizzy: :lol:
      Pai nu le-am judecat, in niciun caz, doar am intrebat daca voi practicati sau nu. Si eu merg tot pe principiul asta, fiecare e liber sa faca ce vrea…atat timp cat nu pune in pericol sanatatea altuia. Cu a lui sa faca ce crede de cuviinta. :silly:
      E bine sa mergi, Marmotica, daca nu ai tenul alb, si mai ales pentru ca vindeca unele boli de piele. Ia-o ca pe o experienta, cateva sedinte nu fac rau nimanui.

  20. Eu una nu as face topless. Poate pentur ca nu sunt sigura de mine, nu-mi place neaparat corpul meu, darm-am gandit odata intens la treaba asta si am ajuns la concluzia ca hell no, nici daca as avea un trup de gazela nu cred ca as avea tupeul sau curajul sa ma expun topless la plaja. sunt prea pudica pentru asta. :angel:

  21. Am incercat o singura data, pe o plaja nu din Romania. O singura data, sa vad cum naiba te simti. Nu mi s-a parut nicio chestie extraordinara, intr-adevar nu se intampla decat ca barbatii se uita desi se prefac ca nu. Asta e cel mai amuzant. Sa-i vezi cum se prefac. N-am mai incercat si sigur nu se va mai intampla. Nu m-am simtit prea bine. Normal ca fiind doar o data nici nu m-am bronzat.
    Cand fac plaja ma gandesc oricand la pericolul unui cancer de piele. In intervalul 11,30-16,30 nu stau pe plaja. De fapt eu merg la mare intotdeauna din a doua jumatate a lunii august pana la inceput de septembrie la mare. Doar in acea perioada pentru ca marea este mai blanda cu tenul, cu pielea in general. Chiar daca asta inseamna ca toata vara nu sunt chiar bronzata.

    1. Sincer, pana si mie imi sar in ochi, ca femeie, nu prea ai cum sa-i ignori. E destul de aiurea, poate dupa cateva zile te obisnuiesti cu peisajul, dar la inceput e greu sa fii subtil. :biggrin: :unsure:

  22. Nu am fost vreodata interesata sa fac plaja topless, pentru ca mie nici nu-mi place sa fac plaja. Ma plictisesc sa stau asa, intinsa. Stau o ora, doua, cat citesc o carte, fac o integrama, dar atat. Si-n plus, eu la plaja merg doar dimineata sau dupa-amiaza, nu cand e foarte cald. Nu fac asta pentru ca mi-e teama de cancerul de piele sau de insolatie, ci pentru ca nu ma simt bine sa stau sa ma prajesc ca un pui la rotisor. :)

    Eu la plaja folosesc si creme cu factor de protectie mare, chiar si 50, desi nu am o piele care se arde, ci una care se bronzeaza frumos. Dar nu sunt interesata sa ajung acasa neagra, nu-mi place mie. Prefer sa fiu alba. Am prietene care se dau cu ulei, chiar si fara factor de protectie, si stau toata ziua la plaja (cat sunt la mare) ca sa se intoarca negre, negre acasa. Mie nu-mi place pielea atat de bronzata, nu mi se pare sexy deloc.

    1. Mie imi place sa fiu bronzata, nu exagerat, dar cat de cat acolo. Nici nu-mi sta bine cu tenul foarte inchis, cred, mai ales ca acum am o alta nuanta de par. Dar la fel cum spui tu, ma plictisesc sa stau intinsa, 90% din timp sunt in apa, as inota cat e ziua de lunga. :biggrin: :wub:
      Interesant punct de vedere, la o adica, de ce ai face topless daca iti doresti sa ramai alba? Corect! :biggrin: :tongue:

        1. Mihaela, macar stii c-ai scapat de-o grija! Nu te doare capul(nici la propriu, nici la figurat) din cauza soarelui. Daca mai mult il eviti… Eu asta vara, de ex., eram disperata sa ma bronzez, am cheltuit destul cu solarul… :cwy:

  23. Eu am fost de putine ori la mare asa ca n-am prea multe experienta cu bronzat de povestit. Am facut topless doar de vreo doua ori pe la 20 de ani din dorinta de a ma bronza uniform. Nici nu-mi doream prea tare sa ma bronzez dar na, pentru asta credeam ca se duce lumea la mare. Acum n-as mai face topless pentru ca stiu sigu ca nu-mi doresc sa ma bronzez. Eu am deja tenul inchis natural si nu simt nevoia sa-l fac si mai inchis de atat. Insa la mare merg rar. Nu imi place sa stau la soare si nici sa se lipeasca in permanenta nisip de mine. Nu stiu sa inot asa ca nici in apa nu ma simt confortabil. Prefer sa merg la munte si sa ma prinda soarele de munte din zbor, sa imi dea o nuanta mai placuta la piele. N-am fost niciodata intr-un concediu adevarat de 7-10 zile nici in Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia etc. Insa imi doresc foarte mult un concediu mai mare de 3 zile. Poate pentru la anul vom reusi sa strangem bani.

    1. Mihaela, dar asta e un adevarat noroc, sa ai tenul mai inchis si sa nu fie nevoie sa te mai bronzezi. :cool: As fi vrut si eu! :biggrin: :cwy: :dizzy:
      Poti sa-ti alegi o statiune care are si mare si munte la un loc. In Grecia majoritatea asa sunt. In Nei Pori de ex, dimineata am mers pe Muntele Olimp, iar dupa masa la plaja. Iar preturile sunt modeste…

  24. Deci, sunt pro topless gratios… asta inseamnand doamne pana in 35 de ani sa zicem :)), dupa aia sincer raritati care ar mai putea fi gratioase pe plaja fara sutien. Deci pustoaicele in general, si femeile pana in 30 de ani… au sanse mari sa fie gratioase.

    Acum daca atrage atentia o femeie care se bronzeaza topless sau una in costum de baie, acum depinde de sex-appeal-ul fiecareia, de gusturile barbatului.
    :whistle:

    1. Vai, Pato, tocmai vin de pe un site unde, intr-un articol, eram anuntati care este cea mai dorita femeie din lume: o bruneta de 41 de ani(cred ca e actrita) cu parul lung, care, spuneau ei, arata mult mai bine decat actritele mai tinere(de 20-30 de ani). Chiar eu am avut o sefa extrem de frumoasa, cu un corp perfect, care avea in jur de 45 de ani… La fata mai isi trada varsta, dar la corp nu. :ermm:
      Sa stii ca femeile la fata imbratranesc mai repede, dar corpul poate ramane tanar, viguros si tonifiat mult si bine. Depinde cum il intretii… :dizzy:
      Esti primul barbat pro topless de pe blog. :biggrin: :lol: Pana acum toti s-au declarat contra. :ninja: :tongue: :wassat:

      1. hei n-am exclus aceasta probabilitatea redusa de altfel “dupa aia sincer raritati care ar mai putea fi gratioase pe plaja fara sutien.” raritatile exista fireste! Si le-am luat in calcul :biggrin:

        Sa fim seriosi doar femeile pot fi invidioase pe alte femei cand fac topless :blush: . Ce au barbatii de pierdut? Fireste nici nu castiga, decat o “bala” in coltul gurii :biggrin: hahahha :silly:

        1. Pato, eu nu sunt invidioasa, cand am am intrat la solar(fara costum, evident), m-am gandit tot timpul la riscul la care ma expun. Si cam asa e si la soare, pentru ca zona aceea e mult mai sensibila…
          Mai de bun simt mi se pare sa nu ne fataim de colo pana dincolo topless, fie si pe plaja…ca mai te duci in mare, mai la o terasa pentru o inghetata sau un suc, si tot ajungi in raza vizuala a mii de oameni… :ermm: :dizzy: :wassat:

            1. :biggrin: :lol: Ehehe, pe timpul ala nu erau exploziile astea solare. Sa nu mai spun de stratul de O3…era intact, nu gaurit ca acum. :silly: :tongue: :alien:

                1. Evident, doar nu te da nimeni afara de pe plaja daca faci topless sau nu. Ideea era ca eu eram foarte curioasa cum vedeti voi problema, cu sau fara sutien? :biggrin: :devil: :tongue:

  25. Nice am nevoie de parerea ta:) tocmai ce m-am apucat de scris o carte si as vrea sa stiu si parerea ta pentru mine ii foarte importanta o sa iti trimit pe email ce am scris pana acuma si astept un raspuns!
    Scuze pentru offtopic dar sunt nerabtator!

  26. Am spus-o cu nenumarate ocazii, ca cel mai frumos lucru din lume, este fara doar si poate corpul uman. Asa ca cine doreste sa arate in mod nemijlocit esteticul formelor trupului s-o faca. Faptul, ca omului ii place si ceea ce nu este aratat in totalitate este datorat faptului ca astfel este lasat loc mai mult fanteziei …

  27. ei, la mine e simplu : am tenul usor iritabil si sunt nevoita sa ma feresc de soare chiar si in oras, cu atat mai putin n-are sens sa discut despre plaja.
    Oricum nu-mi place bronzul, asa incat nu sufar.

  28. Din punctul meu de vedere o femeie este mai frumoasa imbracata in costum de baie decat goala. Nuditatea nu o vad ca o arta sau ca ceva firesc, fie si in contextul plajelor, ci mai degraba vulgar, imoral.
    O femeie este mai dorita de un barbat cu cat ea este mai inaccesibila, asa ca acea atentie primita de o femeie ce face topless nu este atentia de fascinanie, nici recunoasterea frumusetii. In fine, topless doar acasa – atat – opinia mea, cea conservatoare.

  29. N-am făcut şi nici nu fac :smile: Deocamdată nu dar totuşi încerc să evit soarele, mai ales în orele critice, pentru că anul trecut mi-au ieşit foarte multe aluniţe.

  30. Parerea mea este ca topless sa faca numai femeile frumoase si de o anumita vârsta. Babele sa faca bine sa stea imbracate cât mai mult sau, cel mai bine, sa nu faca plaja deloc.

    Nu e nimic rau in a arata ca esti frumoasa. Si, la urma urmei, hai sa fim seriosi; nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu, suntem efectiv bombardati de nuduri, ce mai conteaza o pereche de sâni in plus?

  31. O tipa care poarta costum de baie e mult mai incitanta decat una fara costum de baie. Nu as vrea sa jignesc pe cineva, dar cu topless-ul poti vedea anumite defecte ale corpului. O fata cu costum de baie, pare mai misterioasa. Mie asta mi-ar placea sa vad. :whistle:

  32. O femeie arata mult mai bine intr-un costum de baie.Majoritatea au sanii asimetrici,silueta in forma de para – solduri late si trunchi ingust,deci daca ii dai jos sutienul .. arata ciudat !
    Chiar si tipa din a treia poza (Miranda Kerr) arata mai bine in costumul de baie . (parerea mea)
    :angel:

  33. Ia uite unde am ajuns … in 2012!!!!! :biggrin: In lo c de “Back to the future” …. I`m back to the past :wink:

    Eu nu as face topless, pentru ca, in primul rand, nici plaja nu fac … Nu suport … Am pielea alba sau blonda cum se mai zice, caldura nu o suport, ce e peste 28 de grade e canicula pentru mine, si mi se face fizic rau daca stau mult in soare … Astfel ca, plaja e buna pentru citit (in opinia mea), iar pentru citit si plaja e bun absolut orice fel de costum, de baie: una, doua sau chiar 3 (:wink: :biggrin: ) piese … atata timp cat ma simt bine in el si sunt data si cu crema de protectie, sunt OK.

    Desigur ca ma ingrijoreaza si cancerul de piele (de fapt, orice fel de cancer, avand in vedere ca tata a suferit de unul) … Incer sa ma protejez cat mai bine de ultraviolete si expunerea prea lunga la soare … O baie de soare nu insemana sa stai cu orele, la plaja, ci 10 -15 minute …

    1. :lol: Da, pai am zis ca daca tot nu public nimic azi sa va amintesc ce scriam anul trecut pe vremea asta. Sau pe aproape. :lol: Iar cei mai noi pe blog sa vada cam cum era atmosfera pe aici in anii de demult… :dizzy: :tongue:

      Pai si eu sunt la fel ca tine, Alexandra. Ten deschis, cu multe alunite, evit pe cat se poate expunerea la soare. Mai ales ca imi provoaca niste riduri inestetice. Si, la fel ca si tine, nici eu nu sport caldura. :biggrin: :sick: :angry:

  34. Până la urmă bărbații au dreptate, femeile îți etalează sânii pentru a atrage privirile bărbaților. Referitor la întrebare, câteodată te incită o tipă îmbrăcată într-un anume fel nu neaparat în costum de baie, iar una care face nudism se poate să nu-ți stârnească nici un sentiment. Câteodată tocmai faptul că nu lasă să se vadă nimic, te face mai curios și te provoacă oarecum. Nu cred că există un răspuns clar la întrebarea ta :)

Comentariile sunt închise.