Schimbari radicale pe blog

schimbari-radicale

Dupa cum se observa, am renuntat la vechiul titlu al blogului, “Wish of Love. Summer Love”. De ce? Pentru ca nu ma mai reprezinta, pentru ca nu mai sunt in cautarea iubirii, iar dragostea de-o vara ducea cu gandul la aventura, la cu totul altceva decat ceea ce promovez eu aici si in general.

Totul, incepand de la tema si pana la gravatar a fost schimbat pentru ca inspira neseriozitate, frivolitate. Oamenii care intrau aici percepeau blogul ca pe unul imatur, infantil si prima lor reactie era sa caute x-ul pentru a inchide repede pagina. Doar cei care au avut rabdarea sa-mi citeasca textele si sa ghiceasca ce se ascunde dincolo de cuvinte, au decis sa poposeasca pentru un timp mai indelungat.

Mi-am dorit o schimbare radicala, pe care sper ca o agreati sau cel putin sa o acceptati in timp. Ganditi-va ca acest blog, in hainutele vechi, exista din vara lui 2010, iar intre timp s-au produs tot felul de evenimente si am avut parte de tot felul de obiectii: ba ca oamenii nu sunt de acord cu faptul ca raspund la toate comentariile, ba ca blogul da senzatia de forum, ca sunt prea multe comentarii offtopic, ca tagurile alese sunt inspaimantatoare si  total neavenite, ca pozele sunt prea multe si prea colorate.

Cel mai des mi se reproseaza ca este un blog neobisnuit si oamenii sunt derutati de ceea ce gasesc aici. Tocmai de aceea, am decis ca e timpul ca oamenii sa fie lamuriti.

Eu, de felul meu, sunt o persoana serioasa, sensibila, dar comunicativa si prietenoasa. In viata reala, viata de zi cu zi, am prea putine sanse sa dezbat problemele care ma intereseaza pe mine, care ma framanta, la care singura nu gasesesc explicatii sau raspunsuri, din simplu motiv ca nu prea am cu cine. De aceea mi-am deschis acest blog. Pentru a gasi persoane care au placerea si disponibilitatea de a citi ce ma preocupa si mai ales de a dezbate alaturi de mine subiectele “spinoase” propuse. Daca omul care imi scrie doreste sa povesteasca mai mult decat topicul articolului, eu chiar ma bucur si continui sa ma conversez cu el.

Deci, sper sa fie cat se poate de clar ca blogul este destinat discutiilor mai mult sau mai putin fructuoase. Nu ma deranjeaza un punct de vedere diferit de al meu atat timp cat este exprimat pe un ton civilizat. Pentru ca dezbaterea inseamna schimb de idei, de pareri, critici, propuneri pe o tema data care sa duca la rezolvarea ei, in cazul fericit la descoperirea adevarului. Blogul este pentru voi, cei care aveti chef si timp sa discutati in online, iar subiectele sunt special alese pentru a putea fi comentate si pentru a suscita interesul vostru, pentru a va provoca la dialog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

122 de comentarii la “Schimbari radicale pe blog”

    1. Avatarul va fi o fotografie facuta de mine. Momentan sunt in reconstructie cu blogul. :))
      Doar atat regreti de pe fostul blog, sa inteleg ca esti de acord cu noile schimbari, cu noua fata?

  1. cam neasteptata schimbarea, iar daca ma raportez la noul aspect al blogului…a devenit cam sobru!
    Sunt curios in ce directie o sa mergi pe viitor. :silly:

    1. Ah, Pato, articolele nu se vor schimba, eu sunt aceasi, doar hainutele si titlul le-am schimbat pentru ca am inteles ca blogul parea pueril, neserios, neinteresant. Ah, am schimbat si motto-ul.

      Da, am vrut o schimbare care sa denote seriozitate maxima. Sunt curioasa daca ceva se va schimba pe acest blog, daca vor da buzna alti cititori si mai ales noi comentatori, caci asta ma intereseaza pe mine, daca nu este evident, comunicarea, socializarea, dezbaterea. Eu sunt omul dialogului, Pato. :biggrin: Il iubesc pur si simplu. :happy: :tongue: :silly:

      Deci nimic nu s-a schimbat…doar aparentele. :cwy:

        1. :biggrin: Merci mult, Pato! Ei da, asta ma bucura cel mai mult, ca exista cineva care ar dori sa scriu mai des! :w00t: Inainte de pauza scriam o data la 2 zile, insa acum sunt in depresie si incerc sa ma tratez. Nu e usor sa accepti statutul de somer, trebuie sa-mi revin. :lol: :dizzy: :ermm:

          Intentionam sa scriu si aseara un articol insa m-a doborat oboseala. Am fost in parc si apoi am descarcat cca 600 de poze. :)) Imagineaza-ti ce munca titanica. :biggrin: :w00t: :silly: :blush: :angel: :ninja:

          Azi dimineata m-am trezit cu pofta de schimbare. Cum adica ma lasi 10 zile? :ermm:

                1. Se vede ca esti capricorn veritabil. Fara programare si aici! :biggrin: :silly:

                  Mamaaa, cam lunga absenta, o sa ne fie dor de tine. :cheerful: :cwy: Dar speram sa te distrezi fabulos. :w00t:

                2. va fi bine…mai am lucrurile programate… am planuit asa, ce si cum.
                  Dar articole programate, mi se pare ca-i fix ca photoshopatu’ :D nenatural. Plus ca apar articole, apar comentarii…si eu nu stiu ce se intampla. Si e un fel de pacaleala si pentru voi. :silly:

                3. Daca tu esti entuziasmat, nu-mi ramane decat sa ma bucur pentru tine si aventura in care pornesti.

                  Da, e ca o pacaleala, bine zis. Iti dai seama ca pe un blog de dezbateri nu ar merge schema asta. Poate doar daca comentatrii dezbat subiectul intre ei. :tongue: :biggrin:

                  Dar da, si photoshopul e tot o pacaleala. Unii o numesc o forma de arta. :lol:

  2. Buna Nice!

    Pentru mine, blogul tau ramane tot unul de suflet.

    Imi place ca ai multe fotografii (cum “puii” mei sa mai vad si eu ceva frumos, altel locuri daca stau inchisa in acelasi oras?!), imi plac temele tale de dezbatere (multe dintre ele chiar reprezinta si problemele mele “spinoase”), imi place ca raspunzi cititorilor tai (denota ca te intereseaza ce opinie au ei, ca vrei sa interactionezi cu ei, nu ca stai de la “inaltimea” autoritatii tale de autor de blog si nu te cobori sa vorbesti cu supusii :wink: :kissing: ).

    Si eu stau majoritatea zilelor singura, cu Emilia, si am nevoie de interactiune cu alti oameni, chiar si prin intermediul internetului (mail, Facebook, bloguri) … ma ajuta sa raman eu si sa nu o iau razna putin cate putin.

    Nu te-am perceput niciodata ca pe o persoana neserioasa, imatura … din contra, din ceea ce am citit si vazut esti o persoana sensibila, cu cap (adica cu bun simt, cu intrebari rezonabile, nici inchistata in propriile valori, dar nici prea schimbatoare … in fine, o persoana cu toate ale ei acasa).

    Nu zic sa nu pleci urechea la cititorii tai, dar sa o faci la majoritatea lor … Daca unii sau altii spun ca ceva nu merge, poate li se pare doar lor, daca sunt mai mult sau aproape toti, atunci da trebuie schimbat ceva …

    Oricum ar fi, mie imi place si noul aspect al blogului … “Hainele noi” pot schimba o dispozitie, asa ca: “Sa le poarte cu placere!” (blogul sa-si poarte hainele noi :tongue: )… Noi vom continua sa te citim si sa te consideram o prietena care ne si asculta.

    Pupici si o zi buna! :kissing: :kissing: :kissing:

    1. Ma bucur ca nu ai perceput blogul meu ca fiind unul neserios, Alexandra. :happy: Eu de asta ma temeam, si asta sugera si titlul, de aceea l-am si schimbat. Dar tema asta nu va ramane, cu siguranta. Nu e pe placul meu si cred nici al vostru, mai ales al doamnelor si domnisoarelor care intra aici. :lol: :ermm: :dizzy:

      Dar titlul trebuia schimbat pentru ca imi place mai mult cum suna “Blog de dezbateri” in plus il caracterizeaza perfect. E un titlu sugestiv si acum nimeni nu va mai avea nimic de comentat despre blog. :devil: :tongue: :unsure: :ermm:

      Evident ca daca majoritatea va dori, voi reveni la aspectul vechi. :blush: :biggrin:

      Ce commenturi minunate stii tu sa lasi. :heart:

  3. Nu am perceput niciodata blogul sau persoana ta ca fiind neserioase, asa ca nici nu inteleg prea bine schimbarea. Noul look imi da impresia ca s-a pierdut ceva din feminitatea ta. Vrei parerea mea sincera? Era mai interesant si mai feminin, mai intim si mai personal blogul in forma veche. Dar este alegerea ta si o voi respecta…

    1. Vienela, ma bucur mult sa aud asta! Sincer, ma bucur sa stiu ca iti placea vechea tema, oricum pe actuala nu o voi pastra, sunt in reconstructii. Am gasit o tema simpla, clasica, aerisita si daca se va putea, o voi folosi pe ea, daca nu, voi mai cauta sau voi reveni la fosta.

      Normal ca era mai personal, atat de personal incat unii il considerau neobisnuit sau pueril. Iar cei mai multi il ocoleau. Asta macar pare serios si obisnuit. Am un blog banal pentru ca banalul se cere. :biggrin:

      Merci pentru parerea sincera. Era exact ceea ce speram sa aflu. :lol: Nu m-ai dezamagit deloc. :happy:

        1. Sidebarul? Nu din cauza lui am facut schimbarile. In tot cazul, sidebarul a ramas identic, pentru ca nu pot renunta la acele widgeturi. Si nici nu vreau.

  4. E rece. Nu mă simt deloc confortabil. :sad: Sînt de acord cu Vienela în ce priveşte feminitatea. Iar schimbarea radicală pe care o aşteptam ca pe ceva firesc, nu s-a întîmplat. Adică diacriticele.
    Poftim, ai vrut feedback… :cwy:

    1. Dragos, eu am incercat sa scriu cu diacritice insa am constatat ca imi ia foarte mult timp mai ales in articolele cu multe imagini. Este dificil sa intergrez si diactriticele si imaginile, stau o zi pentru un articol, ce fac? Totusi, nu am un blog prea vizitat, prea important… E doar o pasiune de-a mea, nu sunt blogger mare, nu castig bani, nu se merita efortul, zic. Eu stiu ca tu pui mare accent pe diactitice, am vrut sa-ti fac o surpriza, sa le inserez in acest text, dar…am fost prea entuziasmata si nerabdatoare sa-l public. Poate la urmatorul articol. :cheerful:

      Tu zici ca tema e rece, altii zic ca e mai aerisita si ca le place. Eu iti promit ca tema nu ramane. :biggrin: Deja am gasit alta, dar are niste buguri, trebuie lucrat la ea. Schimbarea se refera la titlu, la motto si la gravatar, nu la tema.

      Dar vad ca ai facut si tu o schimbare la gravatar. Ne tratezi cu spatele. :lol:

      1. Ai avut vreodată curiozitatea de a răsfoi tutorialele mele din meniu? Special le-am lăsat acolo pentru cei care ar avea nevoie (în 2013, fir-ar ea a naibii de viaţă!), altfel aş fi desfiinţat complet blestemăţia aia de blog care nu-şi mai află rostul. Însă văd că eforturile mele sînt complet inutile. :sad:

        Pînă la urmă, ce faci aici e numai alegerea ta. Ai cerut păreri, le-ai primit. De fapt, nu am spus tot, dar nici nu vreau să mă lansez în discuţii sterile, mai ales că acum am o pasă proastă. Se vede din avatarul meu, după cum bine ai observat. Aşa că mai bine nu mă băga în seamă, probabil am să dispar curînd oricum.

        Multă baftă în continuare!

        1. Dragos, sper sa iesi cat mai curand din pasa proasta in care esti, mi-am dat seama ca nu esti tocmai vesel. Sa stii ca nici eu nu sunt. Chiar deloc. Incerc sa merg mai departe insa, cat de greu imi este! :happy:

          1. Eu nu mai am un loc de muncă (şi deci nici venituri) din 1991. Imaginează-ţi asta, dacă poţi, în contextul societăţii şi lumii în care trăim… Nu, n-am să-mi revin vreodată, e imposibil.

  5. Sa-ti priasca schimbarea! Imi place noul avatar, mi se pare vesel si frumos colorat. Mie mi-a ajuns cu schimbarile pe blog, am tema de vreun an si jumate si o mai pastrez ca nu mai am chef sa caut teme, sa modific teme, s.a. Ar trebui insa schimbat logo-ul, imbunatatit. Asta cred ca o sa o fac in curand.

    1. Nu e vorba de tema, Mihaela. Am schimbat titlul blogului si motto-ul. Tema asta e ugly si nu va ramane. Nu va ramane nici avatarul. O sa fie o fotografie personala(adica facuta de mine). Deocamdata sunt in reconstructie.

      Deci, e vorba de o schimbare de fond, nu de forma. Ca sa fie mai clar oamenilor ce se intampla aici. Mie imi placea tema veche, daca nu merge cu cea pe care intentionez sa o schimb pe aceasta, o reinstalez pe ea.

  6. Îmi place cum arată noua casă. Altfel, în spatele blogului ești tot tu. Iar vizitele mele sunt pentru tine, nu pentru decor. :smile:

    1. Sonia, tema asta nu va ramane, e o tema temporara. Am schimbat titlul si motto-ul, asta speram sa remarcati.

      Dar tu ai observat perfect, in spatele blogului sunt tot eu! Merci mult! :heart:

    1. Tema asta nu va ramane, e temporara, dar sunt sigura ca e potrivita unui blog de barbat. Eu sunt femeie insa si as vrea ceva mai nice. :biggrin: :tongue:

    1. :biggrin: Imi pare rau sa te dezamagesc, Silvia, mie nu imi place tema, e una temporara si va fi inlocuita de o tema clasica, aerisita, alba, cat de curand, dupa ce o voi curata de buguri. :biggrin: Nu eu voi face asta, sper sa ma ajute cineva, evident. :blush:

      Ma referam la schimbarea titlului si motto-ului. Ce zici de ele? :biggrin: :ermm:

      1. Pai imi place albastrul asta foarte deschis, e racoritor asa…

        Umm schimbi si adresa sau cum? Summerday nu era un titlu “neserios” si nu stiu ce anume ti-a creat ideea aceasta. Era creativ si foarte personal.
        Asa ca pe partea asta am sa raman fidela :blush: .
        Oricum eu tot am sa iti citesc blogul, indiferent de font si culori sau titluri :tongue: .

        1. Adresa, adica summerday.ro nu poate fi schimbata, a fost cumparata de mine, inregistrata pe numele meu, nimeni nu o va putea folosi. Titlul adica Wish Of Love. Summer Love care aduce a aventura, a frivolitate, neseriozitate. Oamenii isi imaginau ca scriu articole erotice. :biggrin: :lol:

          Da, sper ca voi, cei care ma cunoasteti de ceva timp, sa ramaneti, insa sunt tare curioasa daca voi reusi sa mai atrag cateva oameni noi pe blog, tentati si super incantati de noua tema profi. :biggrin: Sper sa fie gata cat de curand. :devil: :silly: :blush:

          1. :w00t: erotice? hai ca asta-i buna, astept cu nerabdare noua infatisare :biggrin: , weekend placut sa ai!

  7. Eu sunt pro schimbarilor, mai ales cand ele sunt in bine, ca in cazul de fata :biggrin: . Titlul si motto-ul blogului chiar se potrivesc pentru ceea ce faci tu aici. :wink:
    Ai mai putea aranja widgeturile cumva, adica “Meta”de exemplu nu cred ca este folosit, iar prezenta lui acolo ingreuneaza incarcarea paginii :dizzy: :ermm: . Dar este doar o parere.
    In mare mie imi place, sincer :happy: :cool: . Sper ca dupa acesta schimbare, sa nu mai apara acele obiectii. Si din comentarii, am inteles ca inca mai lucrezi la tema, asa ca iti urez multa multa bafta! :smile: :silly: :happy:

    1. Ma bucur ca tu consideri ca noul titlu reflecta activitatea de pe blog. :biggrin:

      Tema asta va fi inlocuita cu una alba si aerisita, o tema clasica de blogger simplu, profi, cum spunea cotos. O tema care sa nu ma individualizeze cu nimic in peisajul blogosferic romanesc. Cu alte cuvinte, sa intru in rand cu lumea. :lol: :dizzy: :ermm:

      Da, am observat ca blogul se incarca mai greu ca de obicei, in plus postarea comentariilor dureaza o eternitate, lucru ce pe mine ma deranjeaza enorm. Unde e acest “Meta” ca eu nu il vad?

        1. Ah, la el te referi, pai da, am constatat si eu cu uimire ca pe alte bloguri nu se regaseste, insa eu il pastrez pentru ca este deosebit de util. De acolo, de la autentificare, intru la admin. In alt fel nu stiu cum se procedeaza. :dizzy: :ermm:

          1. Pai este destul de simplu :happy: . Intri pe “www.summerday.ro/wp-admin” :cool: . Cam asa e la toate blogurile de pe wordpress :biggrin: . Acolo introduci numele de utilizator si parola si gata, te-ai logat :wink: :smile: . Personal asa procedez, numai ca eu folosesc adresa mea urmata de acelasi “/wp-admin”.

            1. Hihi, da, stiam adresa asta, dar o uitasem, mi se pare greu de retinut :silly: :blush: si de aceea am pastrat meta. Dar daca tu zici ca din cauza asta blogul se incarca greu… :dizzy: :ermm:

              1. Nu neaparat din cauza acelui widget. Era un exemplu. Ma gandeam ca daca nu este folosit, poate fi sters astfel incat blogul sa se incarce putin mai rapid. Dar nu cred ca prezenta lui afecteaza foarte mult asta. Nu aveam idee ca il folosesti. Dar se poate pastra oricum. :wink:

                Uite, de exemplu blogul meu se incarca mai greu de cand am adaugat widget-urile care contin poze, gen: comentarii recente, blogroll-ul si tot asa :ermm: . Stiu sigur ca alea ingreuneaza foarte mult incarcarea, dar le pastrez ca sa adauge o pata de culoare :happy: . Daca as fi lasat doar textul, cu siguranta ar functiona totul mai rapid.

                1. Tocmai vin de la tine, Alex, blogul ti se incarca instant. :biggrin: :happy: Iar unele widgeturi sunt extrem de importante, cum ar fi recent comment (pe care il ador, preferatul meu).

                  Da, e varianta asta, doar articole fara altceva. Nu imi place. Pare camera de spital. :sick: Nu vreau sa poposesc pe astfel de bloguri. :silly:

                2. Instant?! :wassat: Am facut un test pe un site special si imi zice ca se incarca in 2,66 secunde :pouty: . E ciudat.

                  Widget-ul “recent comments”e de asemenea preferatul meu :lol: E primul lucru la care ma uit cand intru pe blog. :silly: :biggrin:

                3. Pai nu stiu ce sa zic, eu cand intru mi se deschide imediat, nu trebuie sa astept ca la al meu de ex 1000 de ani. :biggrin: :angry: :sick: :unsure:

                  Si eu la fel! Oare cum s-o descurca cei care nu au recent comments? :lol: :whistle: :silly:

                4. Am facut testul si blogului tau si rezultatul a fost de 5.12 secunde, adica nu e rau. :smile:

                  Nu stiu cum se descurca, dar cred ca e foarte nasol pentru ei. :pinch: :ninja: :lol:

                5. Hehe, dublu cat se asteapta pentru blogul tau. Dar gandeste-te, Alex, cate mii de poze am eu pe blog. In plus, mi se pare ca am si mai multe pluginuri si widgeturi instalate. :dizzy: :ermm:

                6. :blink: Ai dreptate. Uite ca asta nu mi-a trecut prin cap. :lol: Ar putea fi una din cauze. Dar oricum fara ele nu se poate…
                  Pai eu folosesc in acest moment 10 pluginuri :dizzy: . In curand o sa raman cu 9 pentru ca voi renunta la unul nu prea folositor. :ermm:

                7. :dizzy: Eu nu as vrea sa renunt la niciunul pentru ca toate mi se par utile. Dar da, ele incetinesc deschiderea blogului. :cwy:

                8. Si eu am instalate niste pluginuri care mi se par utile. Asta pentru ca m-am obisnuit cu ele. Daca le-as dezinstala nu mi s-ar parea in regula, asa ca le pastrez, cu exceptia celui de care am zis in comentariul anterior.

                9. Nu stiam ca exista pluginuri si pentru asa ceva :dizzy: :blink: . Credeam ca toate chestiile astea trebuie facute din coduri si alte prostii :ermm: . Mersi ca mi-ai propus asta, stiu cat de folositor e pentru ca si mie-mi prieste cateodata :biggrin: :happy: :lol: :silly: . Intru acum sa caut unul bun :wink: :cool:

                10. Eu cred ca il am pe asta: Ajax Edit Comments. :ermm: :dizzy:
                  Nu stiu exact ca e nebunie mare la pluginuri instalate(vreo 43). :lol: :ermm: :tongue: :silly:

                11. Clar din cauza pluginurilor se incarca mai greu blogul tau :lol: :silly:
                  L-am gasit, dar sa vad cum il pot traduce in romana, ca nu vreau de niciun chip sa-l las in engleza. :pinch: :unsure: :ermm:

  8. Ioi, mie imi place noua schimbare a blogului, adica imi da o stare mai linistita mai deschisa sa nu mai pun la socoteala faptul ca iubesc albastrul acesta deschis :angel: :biggrin: .
    Ce pot sa zic decat ca la cat mai multe articole(dezbateri) intresante.

    1. :cwy: Daniel, ma bucur ca iti place noua tema dar te anunt ca nu va ramane. Am gasit una clasica, alba, aerisita(mai aerisita decat prezenta) care transforma blogul din unul neobisnuit in unul obisnuit. :devil: :lol: :silly:

      Multumesc mult si sper sa participi si tu la aceste dezbateri.

  9. Nice…eu inca sunt uimita. Am intrat de peste un sfert de ora si nu-mi revin :cool:
    Arata frumos si asa dar sa stii ca mie nu mi-a displacut niciodata ceva de pe vechea fata a blogului. De fapt mie nu-mi prea plac schimbarile, cel putin la mine. Eu n-am schimbat nimic la al meu de la inceput. Doar de curand am introdus icon-uri pentru emoticoane ceea ce cred ca e un mic plus. Arata mai vesel.
    Raman uimita sa aflu ca cineva ar fi putut percepe blogul in anterioara prezentare ca fiind neserios. Nu cred asa ceva, mie imi placea, era vesel, foarte prietenos, chiar arata despre tine ca iti place viata, ca privesti lucrurile cu o deschidere speciala. Inca sunt uimita, crede-ma…
    Chiar daca albastrul e o culoare frumoasa, tot cam rece ramane, in afara de nuantele turcoaz, care pentru mine inseamna marea, vara, deci relaxare, deci altceva, diferit de albastrul-albastru. Nu stiu ce sa zic, nu vreau sa fiu carcotasa dar parca era mai plin de feminitate inainte blogul. Acum…pare blog de IT :smile: Ma astept sa gasesc ceva sfaturi despre optimizarea blogului :smile: Desigur, fiecare procedeaza cum doreste si daca ai simtit nevoia de schimbare poate ca stii tu de ce. Eu ma voi obisnui si cu schimbarea si nu voi da click niciodata pe “x”. Sper sa fie bine. Te pup! :smile:

    1. :biggrin: :lol: Foarte amuzant commentul, in stilul tau, Elly. Si mie imi placea mai mult tema anterioara, dar acum am gasit una alba, aerista, simpla, astfel incat sa nu ma mai individualizeze nimic, sa nu mai ies in evidenta cu nimic. Poate asa blogul meu nu va mai fi perceput drept neobisnuit.

      Pai si eu patesc acealasi lucru, de cate ori intru aici am senzatia ca am gresit blogul, nu inteleg ce se petrece! :biggrin: :dizzy: :ermm:

      Tema asta nu va ramane, clar. Da, iti da impresia ca blogul este destinat IT-ului. Barbatii care au intrat pe aici(si nu numai) au fost incantati de schimbare. Tema asta e prea sobra si nu imi place deloc. :lol:

      Ce draguta caracterizare ai facut blogului meu anterior. :wub: Sunt incantata ca cineva l-a perceput astfel. :w00t: Sfaturi despre optimizare nu veti gasi, in schimb vor ramane aceleasi teme cu care eu v-am obisnuit. :biggrin: :happy:

      Merci mult, Elly. :kissing:

      1. Ma bucur ca prin comentariu am transmis exact ceea ce am dorit si ma bucur si ca te-am amuzat putin. Asta a fost si ideea pe langa a incerca sa fiu cat mai obiectiva, desigur.
        Abia astept acea tema alba, neutra. :)
        Si deci …nimic despre optimizare… :sad:

        1. Si eu o astept, Elly, se ocupa cineva de ea, eu nu ma pricep la tehnica. La optimizare nici atat, blogul de fata e cel mai bun exemplu in acest sens. :biggrin: :cwy: :dizzy: :ermm:

          Da, scopul a fost atins. :happy:

  10. Să fie cu noroc!
    Şi e rău că ai multe comentarii, că discuţi cu ceilalţi?!
    Păi asta-i esenţa blogosferei, socializarea…

    1. Da, este rau in opinia unora! Stiu ca asta e esenta, asa gandesc si eu, insa foarte multi considera ca esenta e sa scrii articole care sa-ti fie admirate si apreciate, iar parerile sa fie optionale. Umbla vorba prin targ ca un articol este cu atat mai mult cu cat primeste mai putine comentarii. Practic, autorul nu mai lasa nimic de spus celorlalti, trateaza exhaustiv topicul. :biggrin: :dizzy: :ermm: :wassat:

  11. Noul titlul imi place, dar la aspect prefer pe cel vechi, astept finisajele cum s-ar zice. Daca fizicul conteaza mai putin clar continutul mi-ar placea sa ramana la fel .. de nice :) :wink:

    1. :happy: Ma bucur ca iti place noul titlu, Mihaela, asta conteaza, ca tema oricum va fi alta, una nice zic eu. Continutul identic ca pana acum, aici nu are cum sa se produca schimbari. :happy:

      Merci. :heart:

  12. Orice schimbare este bine venita, dar dupa parerea mea, trebuia aleasa o alta tema, dar nu conteaza ce zici eu pentru ca daca-ti place tie, trebuie sa ramana asta.

    1. :biggrin: Tocmai, ca nu am zis ca va ramane aceasta tema, am povestit tuturor, in comentarii, ca este una temporara. Sa vii s-o vezi mai pe seara sau maine pe cea noua. Sunt curioasa de parerea ta. :happy: :biggrin:

  13. Pe de-o parte foloseşti cuvinte mari precum “schimbări radicale”, “seriozitate maximă”, pe de altă parte spui că articolele nu se vor schimba, că schimbarea este numai de formă, nu şi de fond, că e vorba numai de temă şi moto (apropo de moto, de prin ’80 s-a renunţat la litera dublă din cuvinte gen: stress, boss, jazz sau motto ). Deja simt că te-ai supărat, dar vrei “seriozitate maximă”, nu? Vrei dezbateri, uite încep cu titlul articolului, mă leg de motoul blogului, de temă. Schimbări radicale, adică fundamentale, complete, esenţiale, în întregime. Nu mai rămâne nimic din ce a fost, schimbi tematica articolelor, te pui frumos pe-un piedestal şi ne asculţi cum dezbatem subiectele propuse. Uneori vei interveni. Scoţi emoticoanele. Alea nu se pretează la chestiile seriose despre care vorbeşti. Radical doar provine din latinescul radix=rădăcină, deci, inclusiv conţinutul merge pe o altă direcţie. Tema, dacă e clasică, aerisită, cu atât mai bine. Se pretează seriozităţii impuse. Mergi pe principiul, de acum încolo, că dezbaterile sunt un sport al minţii. Frumos. De ce nu? Dar n-o să-ţi placă ca cineva să vină în “căsuţa” ta virtuală, să-şi expună nişte puncte de vedere vizavi de subiectul articolului în mod pertinent, argumentat, dar prea detaşat, critic (nu neapărat negativ, că e posibil comunitatea formată în jurul blogului să-l jupoaie pe acel cineva care şi-a permis a avea o idee contrară), dar să nu-şi deschidă în acelaşi timp sufletul. Nu. Pentru că tu vrei să ai o legătură cu cititorii tăi, să te cunoască (în măsura în care acest spaţiu o permite), să-i cunoşti. Aici (doar mi-ai şi spus cândva într-un comentariu) nu e un blog de dezbateri filozofice. Ce ne facem?

    Ştiu că momentan vezi negru totul în jur precum fundalul pus pe blog. Cred că prin comentariul meu ţi-am arătat că nu vrei asta. E doar o stare. Tu vrei socializare, vrei ca cei care intră aici să se relaxeze, să povestească, să interacţioneze cu subiectul tău, să rezoneze cu persoana ta. Nu e un site înspre tehnic blogul tău, şi nici nu va fi. Pentru că tu, ai şi spus-o, nu te-ai schimbat, rămâi aceeaşi pe care o ştim sau ghicim că o ştim.
    Părerea mea, în altă ordine de idei, e că nu te urcă în statistici schimbarea unei teme, nu primeşti vreo bulină (pe-acolo pe la ranking) că n-o să răspunzi la toate comentariile. De ignorat sau de şters sunt comentariile alea de doi bani: foarte adevărat, tare, super mişto subiectul etc. Sper să nu primesc eu vreo bulină neagră de la tine pentru cum ţi-am scris. :unsure: Ori să mă ignori de la atâta “dezbatere”. :whistle: Că acum, na, eşti serioasă. :tongue: :wink: :whistle:

    1. Antonela, tu ai dreptate, titlul este exagerat, poate cei care au intrat aici s-au asteptat si la schimbari de fond. :biggrin: :ermm: Insa pentru mine, faptul ca am recurs, dupa trei ani de zile la un nou titlu, un nou moto si un nou gravatar, reprezinta o schimbare destul de mare. In plus, eu asta am inteles ca ele ii opresc pe oameni sa ramana pe blog, aparentele. Am cautat un titlu care se reflecte activitatea desfasurata aici si care sa fie ceva mai serios decat “Summer Love” care ducea cu gandul la aventuri la mare. :biggrin: :lol:

      Macar de-ar intra criticii aia furibunzi de care zici tu. :whistle:

      Nu stiu ce diagonala are monitorul tau, dar la mine nu se vede prea mult din acel fundal negru. Iar comentarii de genul “vai ce frumos” nu prea am. :ermm:

      Ai putina rabdare si o sa vezi noua tema. E nice, cred ca o sa-ti placa. Sper sa-ti placa. :w00t:

  14. Noua temă mi se pare destul de faină, acum blogul se încarcă mult mai repede decât înainte. Succes pe noul ”drum” și articole cel puțin la fel de faine ca și până acum. :)

    1. Stefan, tema asta e temporara, te astept cu o opinie si dupa ce o voi instala pe cea permanenta. Subiectele abordate si stilul de a scrie nu se vor schimba. :biggrin:

  15. O schimbare este intotdeauna binevenita. Iti citeam blogul si inainte de a avea si eu unul(foarte tanara de altfel 2 zile). E bine ca ai hotarat sa schimbi lucrurile din moment ce nu te mai reprezinta. Succes!

  16. Nu era rea nici tema veche! Eu cred ca atunci cand ajungi sa indragesti un bloger, pentru ce scrie, nu prea mai esti atent la tema, titlul, etc. Cel putin asa se intampla in cazul meu. Oricum intram si citeam de fiecare data cu interes tot ce scriai, tema nici n-o mai observam :biggrin: .

    Dar poate ai dreptate, titlul si motto-ul nu ti se mai potriveau. Din cate am inteles din comentarii, aceasta este o tema provizorie, asa ca spor la schimbari :smile: !

    PS: mie mi-ar placea sa adaugi eventual si un meniu, la blog, atunci cand va fi el in forma finala. Ceva, o lista cu toate categoriile, astfel incat sa putem gasi usor postari mai vechi, sau temele, subiectele despre care scrii. Eu zic ca ar fi util…

    1. :cool: Asa este, Larisa, atat timp cat tema nu e pe fundal negru, nici eu nu am probleme cu ea, nu am prententii sa fiu intr-un fel anume. Ideea era ca poate atrag, cu noua personalitate a blogului, si alti cititori/comentatori. :biggrin: :whistle: Sper. :blush:
      Moto-ul mi se potrivea :dizzy: , dar titlul blogului nu. :biggrin:

      Larisa, din pacate eu nu ma pricep la astfel de lucruri tehnice. Am pus in sidebar un nou widget, numit categorii. Sper ca asta sa fie ce ai sugerat tu. :dizzy: :biggrin:

  17. Bună, Nice! :smile:
    Dacă ţi-ai propus să surprinzi, cred că ai reuşit, cel puţin pe mine cu siguranţă. Oricum, din discuţiile de până acum, niciodată n-am perceput blogul tău drept pueril, neserios ori frivol, cu atât mai puţin persoana din spatele lui. Personal preferam cromatica temei vechi, de aceea mă bucur că ai specificat că actuala tema este provizorie. Sper doar să nu faci blogul alb, (mă dor ochii, şi-aşa FB, G+ este suprasaturat de această non-culoare, parcă prefer negrul :silly: :alien: :shocked: ), dar este alegerea ta, eu doar mi-am exprimat preferinţa pentru aspectul de dinainte :cheerful:
    Spuneai ceva într-un comentariu anterior despre acceptarea unui anume statut, ştiu cum e… şi în cazul meu n-a fost vorba de câteva luni de nesiguranţă, poate ceva destul de apropiat de Drugwash.. :unsure: :dizzy: Acum înţeleg ceva mai bine despre ce vorbeai nu demult.
    Abia aştept să văd noul “look”, în privinţa scrisului, sper să rămână cel pe care l-am cunoscut şi plăcut :cheerful:
    Seară plăcută şi fără gânduri deprimante :smile:

    1. :cheerful: Ma bucur foarte mult ca iti placea tema veche pentru ca nu mai rezist mult cu actuala si sunt tentata s-o reinstalez pe ea. :biggrin: :lol: Nu stiu, ma gandeam ca poate daca vin cu o tema mai simpla, mai aerisita, lumea va ramane mai mult pe blogul meu. Poate va da senzatia de seriozitate si profesionism.

      Da, tema noua, cea pe care o vizez, este toata alba. :dizzy: :ninja: Imi pare nespus de rau ca nu iti place aceasta non-culoare pentru blog. Asta de acum tot mai are in ea negru si albastru deschis, ea – nimic. All white. :biggrin: :cwy:

      Ai vazut ce a comentat cotos, ca acum sunt profi. :lol: :tongue: :ermm: :unsure:

      Macar stilul articolelor nu se va schimba. Stiu ca pe el il indragiti cu totii. :biggrin: :lol: :ermm: :dizzy: :unsure:

      Sa stii ca eu incerc sa ies din depresie…fara succes. Depresie e mult spus, sunt extrem de suparata si dezamagita. Dar bine ca va mai am pe voi sa mai uit de probleme. :cheerful: :happy:

      O seara frumoasa si tie. Si un weekend excelent. :happy:

      1. Nu-i nici o problemă, important este să-ţi placă ţie noua temă, n-am nimic cu albul (ba chiar îmi place, la maşină) :cheerful: Uite albastrul cel mai deschis (de fapt albul cu tentă albăstrie) din tema actuală e… nice :wub: :smile:
        Poate, cum au spus unii, (nu doar Robert) este “profi”, dar mie îmi plăcea mai mult imaginea ceva mai inedită, tocmai pentru că nu era în rând cu “lumea profi”… :biggrin: :wink: În plus “imaginea” virtuală pe care mi-am format-o citindu-te nu prea rezonează la aşa-zisul aspect “profi” (aerisit etc. etc.), tocmai pentru că te percep mult mai complexă şi de aceea vechea temă cadra mai bine cu imaginea de ansamblu. Dar e doar o părere… :wink: :wassat: :silly: :alien: a cuiva care are blogul total non-profi (de fapt eu nici nu mă consider blogger, doar scriu câte ceva), nu mai ştiu dacă ţi-am spus (cred că da), iniţial tema mea era “întunecată” (fond negru, litere gri f. deschis).

        Sunt sigur că o să depăşeşti curând starea asta de acum, cum spuneam, am trecut prin asta şi ştiu cu reacţionează un Capricorn veritabil :wink:

        Weekend fain şi ţie :cheerful: răcoare n-aş garanta, la mine (deşi este mai suportabil) tot prea mult arată termometrul (sau poate aerul apăsător din ultime zile e vinovat de starea de permanent disconfort).

        PS: N-am uitat de căsuţele rustice promise pt. un viitor articol :biggrin: :wink: :tongue:

        1. Paiii…mie imi place vechea tema, cea cu lebedele, insa nu se prea potriveste cu “Blog de Dezbateri”.

          Sa vedem ce-o mai fi, astept pana luni.

          M-ai citit bine, Centurion. :happy: :biggrin: :tongue: Nici scrisul si nici personalitatea mea nu concorda cu aspectul profi. :biggrin: :w00t:

          Ohoho, fata de acum cateva zile e puf, si stai sa vezi ca maine se anunta doar 28 de grade… :cool: Abia astept toamna, nu mai suport canicula. :lol:

          Hehe, pentru azi avea in plan tot un articol cu multe imagini, nu cel cu casute, dar pe aproape. M-a deturnat dorinta de schimbare. :lol:

          Multumesc asemenea. :cheerful:

  18. Sunt pro schimbare, eu ma plictisesc destul de repede si am nevoie mereu de ceva fresh in viata mea incepand de la sosete noi pana la schimbatul imaginii din background. Ma bucur ca tema asta nu va ramane, mi se pare rece si parca nu se potriveste cu tine . Tema veche imi placea foarte mult, imi transmitea sensibilitate, emotie, iubire, imi spunea ca exista un om deosebit in spatele blogului. Insa nu asta e important, atata timp cat vei scrie la fel de frumos si bine ca pana acum e perfect. Pana la urma am ramas pe aici pentru ca imi place cum scrii, pentru ca imi place ca raspunzi la fiecare comentariu- chiar ma bucur cand vad ca imi raspunzi la ce am comentat , ma face sa ma simt bine, desi ai destul de multi comentatori la un articol.
    Astept noua tema :D cateodata simplul poate fi atat de plin de viata :D

    1. Cornelia, sunt foarte incantata ca nu-ti place tema asta pentru ca nu va ramane, simt ca nu am aer, ca ma sufoc, ca am aterizat pe alt blog. Da, pro schimbare, dar nu pro schimbare de dragul schimbarii. Eu speram ca noua tema sa fie azi gata… :ermm: :dizzy: Daca nu va fi nici in weekend, voi reveni la lebedele mele. :tongue: :silly: :lol:

      Marea mea placere e sa va raspund, sa mai discut si eu cu cineva care-mi impartaseste dragostea pentru socializare, pentru scris. :wub: :w00t: :cool: :cheerful:

      Multumesc mult pentru aprecieri. :happy: :heart:

  19. Saluuut Nice :smile:
    Mi-era dor sa te citesc!
    Cred ca inteleg destul de bine nevoia de schimbare, mai ales cand anumite aspecte din viata noastra nu sunt tocmai asa cum ne-am dori… tindem sa schimbam macar ceea ce putem controla. (de-asta imi tot schimbam eu culoarea parului, de ex :silly: :w00t: )

    Nu stiu ce sa zic… Pe mine, titlul blogului tau nu m-a trimis niciodata cu gandul la aventura, neseriozitate, etc – desi as putea intelege de ce pe unii i-ar trimite.
    Eu am asociat ,,summer love”, iubirea de vara cu ceva frumos, intotdeauna. Cu prima iubire, cu inocenta si candoarea ei, cu zambete si caldura sufleteasca – iar asta am gasit de multe ori pe blogul tau. Dar, desigur, oamenii interpreteaza cuvintele in functie de experienta lor personala, subiectiva.

    Ma gandesc ca odata cu noul titlu nu vor mai exista confuzii, desi niciodata nu poti sa ii faci pe toti sa inteleaga. Poti sa scrii volume intregi in care sa explici un lucru, si mereu va fi cineva care nu a inteles. Citatul/descrierea nu imi place in mod special. Nici nu imi displace… Dar parca e prea impersonal. Cred ca acel ,,competitiv” imi bruiaza imaginea pe care o am despre atmosfera de aici :smile:
    (cine stie, poate vei atrage niste cititori ahtiati dupa competitie, hihi :silly: :tongue: )
    E destul de greu sa gasesti un cuvant care sa descrie un blog, blogul tau in acest caz. Nu stiu daca ,,dezbatere” e cel mai potrivit, dar nu as putea sa iti sugerez nici altul. Mi-a placut mereu aici, la tine, pentru ca intr-o atmosfera prietenoasa, oamenii discuta si impartasesc ganduri, idei din propria lor experienta, cu referire la un subiect propus. Stii ca eu citesc intotdeauna toate comentariile, mi se pare o sursa excelenta pentru a vedea diferentele si asemanarile, precum si nuantele dintre ele, cand vine vorba de atitudini, opinii. Si tu reusesti sa generezi intotdeauna aceste comentarii, ceea ce nu-i chiar usor.

    Na, ca idee: uneori avem nevoie de schimbare pentru a ne cunoaste mai bine pe noi insine. Eu nu prea le am cu titlurile (asta e una dintre dilemele mele si cand public articole :ermm: ), deci zic ca pentru moment, e ok ce ai ales tu. Mie mi-e totuna, sincer, cum iti numesti blogul. Ma intereseaza ce scrii, dar probabil ai dedus asta deja. :smile:

    Cat despre gravatar, e ok si el. Astept sa vad ce fotografie (din alea multe mii) vei alege sa folosesti :tongue: :happy:
    Tema actuala… imi place tare mult albastrul acesta, e fresh si racoritor, dar mouse-ul ala de sus… NU. :tongue: :lol: Adica, tema in sine e foarte ok, pentru ALT blog, dar nu prea se pliaza pe continutul de aici (da senzatia de it, etc)
    Simt asa o usoara (as zice chiar accentuata) ironie in atitudinea ta cand ai ales sa pui tema asta :whistle: :happy: Repet, aici la comentarii, culoarea e tare placuta, dar mouse-ul de sus nu-si are locul :tongue: Oricum, am inteles ca o schimbi, dar trebuia sa zic :cheerful:

    1. Bine ai revenit din vacanta, Iulia :heart: , si nu oricum ci cu mult umor si buna dispozitie, se vede ca ti-a priit Italia…la cat de frumoasa e nici nu avea cum sa fie altfel. :cool: :cheerful:

      M-a incantat si amuzat totodata commentul tau, am savurat fiecare cuvant. :biggrin: :happy: :cheerful: :blush: Cam ai dreptate in tot ce ai scris, asa e, uneori nu prea e dezbatere, caci eu mai degraba aprob decat vin cu argumente contra. :lol: :ninja: :angel:

      Titlul si moto-ul sunt alese in graba, sunt rodul unei actiuni spontane, nu a uneia premeditate. :ermm: Pur si simplu m-am asezat la calculator sa scriu ceva si m-am trezit ca public altceva…cu totul diferit. :dizzy: Nici mie nu mi se pare prea potrivit titlul si nici citatul, insa altele mai bune nu am gasit. Nici vorba de competitie, ai dreptate, nu vreau asa ceva (si) pe blog. :angry: :sick: :biggrin: :lol:

      Nu stiu daca a dus pe cineva gandul la ce am scris eu acolo, insa stiu ca sunt multi nedumeriti cand intra pe blog prima data. Vad atatea comentarii, vad poze, vad summer love…si pleaca in graba speriati, derutati. :cwy: Acum, ca vor vedea ca blogul este unul de dezbateri, poate nu vor mai fi atat de intrigati. Iar un blog de dezbateri nu poate avea decat o tema serioasa, clasica, aerisita, nu? :biggrin: In niciun caz floricele sau lebede. :lol: :biggrin: :dizzy: :ermm:

      Cat despre tema actuala, e detestabila, cel putin din punctul meu de vedere. Asa cum ai remarcat si tu, da, este special conceputa pentru blogurile care abordeaza subiecte din IT. In niciun caz nu va ramane, clar nu ma caracterizeza, e prea ingusta si ma face sa ma simt prizoniera pe propriul blog. Cam greu de imaginat, dar exact asta simt eu acum. :ninja:

      1. Da, da, mi-a prins bine timpul petrecut in Italia, dar si in Oradea – am fost weekend-ul trecut :happy: Tot intr-o vacanta am tinut-o :lol:

        Eiii, poti sa pui floricele si unui blog de dezbateri, ce-are? :cool:
        E posibil ca unii sa nu fi inteles care e treaba cu ,,wish of love….”, insa cred ca e imposibil sa fii pe gustul tuturora. Probabil multi dintre cei care te citesc acum au ramas pe blog (dupa primele 2-3 secunde, zic) tocmai din cauza lebedelor si titlului, poate tocmai faptul ca era neobisnuit a atras. Acum nu stiu ce prefera majoritatea oamenilor…
        Oricum, eu zic sa nu te mai stresezi cu dorintele altora. Daca simti nevoia de schimbare, fa-o. Daca vrei sa revii la cum era inainte, fa-o. Si tot asa. :smile:

        A, inca o chestie. Nu vad de ce ar deranja faptul ca exista comentarii “offtopic”. Adica, intr-o conversatie normala, intotdeauna se mai “deraiaza” de la firul principal, caci interactiunile sociale presupun si o oarecare spontaneitate a interlocutorilor. Stiu ca pe forumuri era problema asta: sa nu lasi comentarii offtopic.
        Deci blogul tau nu e precum un forum, chiar si strict din perspectiva asta – fiind permise comentariile offtopic. :tongue: :happy:

        1. Trebuia sa fac si schimbarea asta, Iulia, mie mi se pare ca prea putini oameni poposesc pe aici. Sunt cativa10, maxim 15, dar pentru un blog de peste 3 ani si care invita lumea la dialog, mi se par extrem de putini. E pur si simplu un experiement, pentru ca daca nu are rezultate, inseamna ca scrisul meu(si dezbaterea) ii pune pe oameni pe fuga. Pentru ca din cate observ eu foarte putini oameni au chef de discutii, foarte putini au chef sa scrie ceva din punctul lor de vedere, totul e foarte general si, asa cum mai discutam noi, oamenii adora sa citeasca. Si atat. Sau, eventual sa vada ce s-a mai scris pe aici, din curiozitate. Asa procedeaza cei mai multi. Iar pe mine curiozitatea asta nu ma ajuta cu nimic. :cwy: :ermm: :dizzy:

          Da, a fost pe aici, cineva, acum vreo 2 ani, care imi imputa existenta comentariilor off-topic si asemana blogul cu un forum. Adica ceva neobisuit in multitudinea de bloguri corecte, simple, unde omul publica un text excelent si lumea vine sa comenteze strict pe subiect si daca mai are ce.

          Eu incerc sa scriu texte in care sa se regaseasca cat mai multi oameni. Si culmea, vad ca tocmai asta nu se intampla. :biggrin: :lol:

          1. Da, asta am observat si eu – faptul ca oamenii nu prea au chef de discutii, nu prea au chef sa aprofundeze unele idei. Uneori nu au nici rabdare sau timp. Asta se observa mai ales in offline, dar se pare ca se rasfrange tot mai mult si asupra online-ului.

            Majoritatea se multumesc sa dea un like, dar in rest nu prea mai au o nici o reactie. Mi se pare ca ne dezobisnuim sa reactionam la ce se intampla in jurul nostru, la ceilalti oameni… :ermm:
            Nu cred ca e ceva specific blogului tau, mi se pare ca peste tot (online sau inafara) e tendinta asta, mai mult sau mai putin accentuata.

            1. Este incredibil(iata ca imi dai ocazia sa folosesc iar cuvantul meu preferat :biggrin: ) cat de bine stii tu sa explici unele situatii. Chiar asta se intampla, ne dezobisnuim sa reactionam la ce se intampla in jurul nostru. Cine comenteaza o face doar pe blogurile prietene, acolo unde se simte ca acasa, acolo unde s-a creat o relatie deosebita cu proprietarul. Daca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu el, daca nu il indragesti, daca nu il simpatizezi, nu comentezi. Eventual citesti fugiv, de curiozitate, sa vezi care mai e starea blogosferei, ce se mai scrie, si pleci repede la treburile tale.

              Dar de cele mai multe ori nu au rabdare oamenii. :ermm: Timp cred ca se mai gaseste :dizzy:

  20. Ți-am spus eu că vorbesc atunci când ar trebui să tac și tac atunci când ar trebui să vorbesc?! În momentul ăsta regret din toată inima că am făcut ultimul comentariu. :sad: Ar fi trebuit să tac. Mă întreb acum ce ar trebui să spun ca să nu mai provoc astfel de reacții. In orice caz, dacă m-aș fi numărat printre cunoscuții tăi, astăzi aș fi pus mâna pe telefon și am fi avut o discuție lungă de tot…

    Ieri aș fi vrut să-ți las câte un comentariu la ultimele 2 articole, dar nu dormisem de 32 de ore și nu voiam să gafez cine știe cum, așa că am renunțat, iar astăzi… astăzi văd asta… :pinch: :dizzy: :shocked: Nu-mi dau seama cum un comentariu amuzant s-a transformat peste noapte într-un reproș; sunt șocată și te asigur că nu la modul plăcut… Faptul că am comentat tot timpul sub pseudonim mă transformă automat într-o lașă?… Și în mai ce?… că nu îndrăznesc să merg singură până la capăt cu gândul asta…

    1. Nu, nu ai facut nimic rau, dimpotriva, mi-ai dat mie implusul necesar sa fac aceasta schimbare pe care trebuia s-o fac demult. Si pe care fara tine poate nu as fi facut-o niciodata si rau ar fi fost.

      Nu am schimbat doar datorita spuselor tale, incerc sa vad ce anume ii impiedica pe oameni sa ramana pe blog. Sa vad care sunt cauzele, pentru ca este posibil ca pana la urma sa fie subiectele si stilul de scris si in acest caz nu am ce face. Iti dai seama ca altfel nu stiu sa scriu. Insa pe aici se impunea o schimbare, chiar si temporara.

      Deci, iti spun inca o data, stai linistita, m-ai suparat cu nimic, eu incurajez oamenii sa vorbeasca, nu sa taca. :biggrin: Nu trebuie nici tu sa te superi pe mine, dar chiar trebuia sa fac asta. Pentru linistea mea sufleteasca.

      1. Ok, înțeleg. Eu însă voi coborî aici, fiindcă mi-am învățat lecția (nu din prima, e adevărat… :smile: dar e doar vina mea…) Stiu ca am lasat neonorata o promisiune, dar pe aceea o voi onora la momentul potrivit (cine stie, poate vei gasi ceva util si la mine). Mulțumesc pentru momentele frumoase și îți doresc să reușești în tot ce ți-ai propus!

        1. Sincera sa fiu, am stiut ca asa vei proceda. Au mai facut-o si altii care s-au suparat. Deci, am experienta. Ma asteptam la reactia asta, este tipica pentru persoanele mai sensibile. Probabil si eu as fi procedat la fel, nu stiu. :happy:

          Mult succes si tie! :cheerful:

  21. Înainte părea mai prietenos, mai creativ. Eu prefer lucrurile mai ieșite din tipar. Acum pare prea serios, e ca și cum ai fi nevoit să te duci la muncă cu un program fix (la care n-ai voie să întârzii) și trebuie să ai o ținută elegantă (gen costum). Poate asta ai și vrut să transmiți, dar na, eu sunt mai nonconformist, urăsc chestiile astea :D.

    1. Cam ai dreptate, ai caracterizat-o perfect, Glappy, nu ma simt deloc bine cu tema asta, oricum nu va ramane, e provizorie. :cwy: Ce iti placea, tema sau titlul blogului cu moto-ul?

      Caut o tema care sa se potrivesca cu ideea de “Blog de dezbateri”.

      1. Cred că titlul mă făcea să mă gândesc la mare, libertate, simțeam că e un loc primitor. Și imaginea îmi transmitea asta. Era și puțină culoare :)

  22. Imi place tema, dar nu imi place sidebar-ul si…la mine apare backgroundul negru…poate gasesti ceva mai cald :)
    Dar poate reuseti sa gasesti o tema care pune amprenta pe comentarii ca… pana la urma, comuntatea este importanta aici. :)

    1. :wassat: Tema asta este provizorie, pana reusesc sa termin noua tema. De fapt nu ma ocup eu de ea ca nu ma pricep, iar persoana e putin cam ocupata zilele astea.

      Da, excelenta ideea ta! Pana una alta am gasit una alba complet. :biggrin: :ermm: Sa vedem cum va fi primita de public. :biggrin: :ermm:

      La mine sidebarul este pe fond albastru acum…

  23. Nu sunt chiar pro pentru aceasta schimbare, atat albastru cat si un mouse duce mai repede spre gandul de blog de baiat ….
    Titlul imi place doar tema as schimba-o in ceva mai girly.

    1. Da, tema este una simpla, clasica, si va fi in ton cu titlul blogului. In niciun caz nu va ramane asta destinata blogurilor de It-isti. :biggrin: Aceasta este o tema provizorie.

  24. din cand in cand e binevenita cate-o schimbare :)
    mie imi place noul look si oricum si inainte priveam dincolo de aparente :)
    bafta! sa ne citim cu bine! :)

  25. Mie imi placea si tema veche, si asta de acum, si cel mai probabil si cea pe care o voi lasa pe o perioada mai indelungata. Nu stiu ce sa zic, tema veche nu mi se parea una neserioasa, chiar ti se potrivea, am ramas socat cand am intrat pe blog si am vazut o asemenea schimbare.

    Schimbarile sunt binevenite, si eu am schimbat de cateva ori temele de pe blog, asta pe care o am acum este a patra, dar nu ma gandesc sa o schimb prea curand, poate doar mici ajustari. In orice caz, orice schimbare vei face la aspectul blogului, slogan sau motto, eu tot voi fi aici, pentru ca nu aspectul conteaza, ci continutul.

    1. Multumesc Lucian, este reconfortant sa citesc commentul tau. De fapt asigurarea ta de prietenie blogosferica. :happy:

      Da, si eu eram socata ori de cate ori intram pe propriu-mi blog, asa ca am revenit la tema veche pana este gata cea noua. :dizzy: :ermm:

      1. Deci tema asta va fi schimbata 100%? In orice caz, sunt foarte curios sa vad la ce te-ai gandit in materie de design :wub: , pana la urma, poate fi si o pagina alba cu scris negru, numai sa avem ce citi :D.

        PS> Sa ma anunti cand iti schimbi avatarul definitiv, ca sa-l schimb in Blogroll.

        1. Nu depinde de mine, Lucian, eu am gasit o tema alba, clasica, dar are niste buguri si am rugat pe cineva sa se ocupe de ea. Nu stiu insa daca persoana va avea timp… Deci, daca nu va reusit sa gaseasca timp, voi ramane cu asta, ce pot sa fac? :dizzy:

          Avatarul il poti lasa asa, e bun. Nu stiu daca il voi schimba, in functie de ce se va intampla cu tema… Deocamdata nu am nimic sigur, doar ca am gasit un slogan ceva mai prietenos. :biggrin:

          1. Daca nu va avea timp persoana cu care ai vorbit sa te ajute, poate te va ajuta cineva care ma ajuta si pe mine din cand in cand, si pe care-l cunoastem, Bucur :).

            1. Da, dar nu as vrea sa-i dau parola blogului. Cel care ma ajuta e si cel care ma gazduieste…si am incredere in el. El mi-a mutat blogul de la blogway… El mi-a pus multe pluginuri, s-a ocupat de multe pe aici. Nu vreau sa dau parola nimanui. :ermm:

              1. Paai nu trebuie sa-i dai parola Nice :). Ii spui care e tema pe care vrei sa o folosesti, iar el are un site unde isi incearca toate temele, si poti vedea modificari in timp real, si cum se descurca in scoaterea de buguri, iar cand tema este pe placul tau, o exporta, ti-o trimite pe mail iar mai apoi o incarci pe blog ca pe o tema normala.

                Si cred ca si-ar da mare interes pentru a te ajuta :biggrin:

    1. Da, e o tema provizorie, are un bug major, a mai fost de cateva ori de-a lungul timpului, dar nu am putut-o pastra. Dar hai ca am publicat un nou articol. :cool:

Comentariile sunt închise.