De ce îi invidiez pe bărbați

barbati-vs-femei

Desigur, este vorba de invidie în sensul bun, acela de admirație nețărmurită a calităților mai mult sau mai puțin native cu care sunt înzestrați norocoșii domni.

Bărbații îmbătrânesc mai greu și mai frumos decât femeile. Pe principiul, ce îmbătrânește prima dată la un bărbat? Răspuns: femeia.

Cu cât înaintează în vârstă, cu atât sunt parcă mai atractivi, mai sexy. Putem spune același lucru despre femei? Voi ați remarcat cum arată M. Lucescu la 70 de ani? Sau cât de bine se ține și cât de lucid este E. Jenei la aproape 80? Unui bărbat cu greu îi ghicești vârsta. Îmi aduc aminte că atunci când l-am văzut la tv pe acel doctor care a supraviețuit miraculos accidentului aviatic din Apuseni, am exclamt uimită: vai, dar tinerelul asta așa frumos este deja medic? Mă gândeam că ar putea avea maxim 25 de ani. Mai târziu, am aflat cu stupoare că se îndreaptă spre 40…

Bărbații nu au celulită

Ei bine da, dușmanul cel mai de temut al femeilor de pretutindeni pare să nu-i afecteze și pe bărbați. Și dacă tot suntem la acest aspect, nu pot să nu menționez ușurința cu care slăbesc bărbații comparativ cu femeile. În plus unii par a nu se îngrășa decât în zona abdominală, iar de inestetica burtă pot scăpa oricând renunțând la pâine și bere. Că dulciurile oricum nu-i pasionează prea tare. Cel puțin nu ca pe noi, femeile.

Bărbații nu au dureri de cap și nu sunt meteosensibili

Cel puțin nu atât de frecvente precum noi, femeile. Eu nu am auzit niciodată un bărbat plângându-se de migrene. Domnii nu sunt depresivi, astenici și epuizați fizic dacă plouă sau dacă este ger, dacă e primăvară sau toamnă.

Unui bărbat i se permite (aproape) orice

Dacă un bărbat se culcă cu mai multe femei este perceput drept un bărbat adevărat, un cuceritor viril și de succes, este respectat și chiar invidiat în cercul de prieteni, dacă o femeie face același lucru este considerată ușuratică.

Bărbații tind să-ți mențină mai ușor calmul și sângele rece în situații de criză

Unii sunt de-a dreptul nepăsători, nu se stresează din orice, nu se pierd cu firea atât de repede cum se întâmplă în cazul femeilor atunci când ceva nu merge, când ceva nu corespunde așteptărilor lor.

Bărbații sunt mai pricepuți și mai talentați decât femeile

Păi nu sunt ei cei mai buni bucătari, șoferi și fotografi? Nu sunt ei cei mai buni designeri și stiliști? Nu îți repară ei orice prin casă?

Și poate cel mai tare îi invidiez că ei nu au nevoie de farduri, de fond de ten, ruj sau mascara, nu au nevoie nici măcar de creme de îngrijire zilnică pentru a fi frumoși și a ieși pe stradă.

Dacă femeile au un întreg arsenal de cosmetice și se pregătesc cca o oră pentru a pleca din casă aranjate, bărbaților le sunt suficiente câteva minute (nu mai mult de 10).

Și lista ar putea continua, dar mă opresc aici cu exemplele. Voi ce admirați/invidiaţi la sexul opus?

sursa foto:weheartit.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

106 comentarii la “De ce îi invidiez pe bărbați”

  1. Hola, dragă Nice! :cool: Aş zice că sună tare bine noul tău articol :biggrin: Creşte pipota în mină că, deh, cam intru la categorie bărbaţi :tongue: Numai că eu zic că nu toţi bărbaţii sunt aşa cum zici… sunt câţiva care excelează :cheerful:
    Aşa este, societatea umana a evoluat în aşa fel încât cele două sexe au ajuns să se comporte după nişte tipare bine stabilite şi înrădăcinate din şcoală. Pe bărbaţi îi doare capul, doar că nu iau în seamă şi nu se folosesc de durere ca scuze pentru a nu face sex :tongue: Bărbaţii sunt meteosensibili, unii, doar că nu ştiu să zică pe litere :biggrin: Eu nu :smile:
    Cât despre felul în care arătăm noi, nu avem merite. Există o problemă legată de femei. Le-am rezervat o parte a lumii acesteia din care pot scăpa numai prin cochetărie şi seducţie. Nu au altă şansă. Corpul unei femei este mai fragil, din toate punctele de vedere. Chinurile vieţii se văd mai accentuat pe el. Toate sistemele de înfrumuseţare au o noimă folosite cu ponderaţie şi de la o anumită vârstă. Şi nu pot inlocui sportul, genele native, alimentatia corecta si somnul.
    Nu cred că e ceva ce invidiez…mă bucur că sunt bărbat doar pentru că pot iubi în voie femeile :w00t:
    Si…nici voi nu aveti nevoie chiar de toate cremele alea…

    1. Neata, Marin! :happy: :cool: Pai ce, nu v-am criticat destul de blog, acum e cazul sa va mai si laud?! :ermm: :silly: :tongue:
      Eu, dimpotriva, zic ca majoritatea sunt asa cum spun eu. Ca mai sunt si exceptii…e adevarat.
      Din cate am inteles exista un procentaj destul de redus de barbati afectati de oscilatiile meteo. Pe cand femeile…mai toate sunt meteosensibile.

      Pai da, chinurile vietii, bine spus, ca in timp ce voi veniti de la serviciu si va tolaniti pe canapea cu ziarul in mana, femeile sunt nevoite sa intre in bucatarie…la cratita. :angry: Ma rog, acum din ce in ce mai multe doamne prefera sa-si duca familionul la fast-food, dar asta e alta poveste. :lol: :wassat:

      Ce mai incoace si incolo, voi sunteti genetic programati sa fiti frumosi si sa ramaneti vesnic tineri. :lol: :w00t: :unsure: De la testosteron vi se trage. :biggrin: :lol:

      Hm, uite vezi, femeile nu pot spune acelasi lucru, ele nu sunt libere sa iubeasca in voie barbatii. Caci imediat sunt etichetate. Si nu pozitiv.

      Bucura-te, asadar, ca esti barbat!

      Nu avem nevoie de toate, evident, am iesit eu ieri afara nefardata (m-am dus la solar) si nu m-a dat nimeni afara de pe strada. Dar e vorba de cum te simti tu insati cu “cremele” alea. Si cum te simti fara ele.

      Nice comment, multumesc. :wink: :happy: :cheerful:

      1. Cu drag :cheerful: Eu zic că nu prea aveţi nevoie de niciuna, crecă nici de solar :tongue: E adevărat, o haină care îţi vine bine, îţi dă încredere. La fel poate şi cu cremele. E nevoie,totuşi, de cumpătare şi de atenţie altfel cazi în patimi şi în tipare.
        Da, ne tolănim pe canapea, aşa este. :smile: Unii, eu nu am pe cine trimite la cratiţă :cheerful: Nu cred că vreo etichetă mai opreşte acum vreo femeie din a iubi ce vrea şi pe cine vrea. Doar dacă este una pe care şi-o pune singură. Cred că e vremea să călcăm în picioare toate regulile astea prosteşti şi absurde ale istoriei. au trăit prea mult :smile:
        Nu, nu suntem frumoşi, nici veşnic tineri. Decât dacă avem grijă de noi. Cât şi cum bem, mancăm, dormim. Şi mai e ceva: cât de mult zâmbim şi cum iubim :smile: Toate influenţeaza aspectul nostru fizic.
        Da, da, laudă-mă :biggrin:

        1. Marin, pielea mea e mai supla, mai fina si arata mai frumos cand e bronzata. Si nu se vad micile imperfectiuni ca atunci cand e alba ca branza. Desigur, creolele nu au nevoie de solar… :devil:
          Iar soare si plaja de unde in Bucuresti? :ermm: :lol:

          Mai, mie imi place cum gandesti tu. Adica sanatos. Poate ar trebui sa militezi mai des pentru disparitia acestor reguli anacronice.

          Pe principiul asta, ca psihicul ne influenteaza fizicul, ar trebui ca barbatii sa fie mult mai sanatosi decat femeile pentru ca ei se consuma mult mai putin in comparatie cu ele. :ermm: :dizzy:

          Normal, ce altceva mi-a mai ramas de facut. :unsure: Mai ales ca si meriti. :silly: :happy:

          1. Dacă zici tu…mie îmi place brânza :cool: :biggrin: Nu ştiu, n-am prea…încercat creole :tongue: Cum de unde? La vară, pe acoperişul blocului. Sau şi în casă… :smile:
            Deocamdată doar spun ce cred şi mă comport ca atare. Am încercat să tratez femeile din viaţa mea după alte reguli :smile: Adevărul este că sunt prea multe clişee în jurul nostru. Eu nu înţeleg discuţiile despre egalitatea femeilor cu bărbaţii… Slavă Cerului, nu suntem egali, nu suntem la fel şi e minunat aşa. Nu vreau o femeie egală cu mine. Vreau o femeie mai bună, diferită, care să mă completeze, care să mă facă să scot la iveală tot ce e mai bun din mine. Şi invers, desigur.
            Nu aş fi atât de convins, eu zic că şi bărbaţii se consumă din diferite motive, însă la fel de mult.
            Iupiii :biggrin: Să nu mă lauzi prea mult, că îmi creşte ego-ul prea mult :cool:

            1. Stiu ca iti place branza, si eu o ador, dar nu pe mine. :biggrin: :lol:
              Pe acoperis nu se poate, sunt lacate, zabrele, usi care opresc accesul acolo. Am mai incercat si s-a lasat cu scandal. :sick: Exclus. :face:
              In casa? :biggrin: Pe balcon vrei sa spui? :ermm: :dizzy:

              Nu suntem egali in sanse? In drepturi? La asta te referi? :ermm: :unsure: :wassat:

              Poate se consuma, dar nu o arata. Si nu discuta despre asta niciodata. Dar ii afecteaza foarte tare inside. :dizzy: :cwy:

              Moderat, moderat, asa cum ne place noua, capricoprnilor. Sunt excluse excesele de tot felul. :lol: :angel: :blush:

              1. Mă abţin la partea cu brânza, poate intră şi minori pe blog :cheerful: :cool:
                Să fiu sincer, nu ştiu ce e cu accesul la acoperişul blocului în care stau. am rău de înălţime, aşa că nu-s deloc curios :smile: Ar fi interesant să faci plaja pe balcon :tongue: Pentru vecini :biggrin: Mă gândeam şi la apartament pentru că o sa ne săturăm de căldură din el, la vară :smile:
                Nu mă referem la şanse sau dreturi, ci doar la faptul că avem naturi şi firi diferite tocmai pentru a ne completa unul pe altul. Femeia pe bărbat şi bărbatul pe femeie. În plus, legile sunt degeaba pe hârtie, dacă nu se aplică.
                Aşa,aşa, toate cu moderaţie :biggrin:

                1. Marin, pai nu ma refeream la alimentul propriu-zis, ci la culoarea lui. Sau non-culoarea. :))

                  Plaja pe balcon nu prea am cum sa fac, e inchis si ii este cam greu soarelui sa ajunga la mine.

                  Da, la firi suntem diferiti, chiar si la reactii si comportament. Si atitudine. Doar ca unii, si asta doream sa subliniez, extind diferetele si la drepturi si sanse. Ei de fapt la asta se refera cand spun ca nu am fi egali. Ca barbatii ar fi mai presus decat femeile. Si chiar cred in lucrul asta.

                  Cine nu stie cat am criticat eu barbatii pe blog ar putea crede ca sunt de partea lor. Dar sa fim seriosi, nu e nici pe departe cazul. :happy: Eu sunt de partea adevarului si a dreptatii. :biggrin: :lol:

                  Da, sunt de acord ca trebuie sa ne completam reciproc. Ce ne facem cand suntem perfecti si nu avem ce completa? :biggrin: :tongue:

                2. Te rog, lasă bărbatul din mine să viseze :cheerful: nu-mi pot opri imaginaţia :biggrin:
                  Zici că nu merge plaja pe balcon; eh, asta e, vecinii să îşi pună pofta în cui :cool: Da, aşa e, Nice, doar că, în prezent, nu mai vorbim de inegalităţi din punct de vedere al legilor, doar al practicilor sociale. Al mentalului colectiv. Şi în lupta asta, femeile au păşit puţin pe lângă drum, în sanţ, când au încercat să îi copieze pe bărbati…
                  Bine, atunci eu sunt de partea ta :tongue:
                  Hmm… ne…admirăm perfecţiunea unul altuia :tongue:

                3. Asta chiar nu pot face. Si nici nu vreau. :biggrin: :silly:
                  Normal ca au nimenit in sant, nu ne sta bine sa copiem pe nimeni, daramite pe barbati. Femeile trebuie sa ramana femei.

                  :)) Haha, da, super raspuns, ramane sa ne admiram reciproc atunci. :lol: :ermm: :tongue:

                4. Gata, aşa facem, ne admirăm :smile:
                  Mă gândeam că, printre multe altele, apreciez ferocitatea cu care femeile apără tot ceea ce e al lor sau pe cei la care ţin. Apreciez gingăşia voastră şi mai mult decât atât instinctul pe care îl aveţi. E mai dezvoltat, în prezent, decât cel al bărbaţilor.
                  Şi mai apreciez discuţiile cu o femeie deşteaptă :cool:

                5. Mai degraba la voi e instinct, iar la noi intuitie.
                  Discutiile cu o femeie desteapta si frumoasa sau e suficient sa fie desteapta?
                  Ferocitatea zici? Da, simtul proprietatii il au si unii barbati. :biggrin: Gingasia insa nu prea le e caracteristica domnilor. Ca altfel ar fi doamne. Dar e frumos ca tu o apreciezi. :happy:

                6. Aşa, intuiţie, cum zici tu. :smile: Dacă e frumoasă sufleteşte, atunci dialogul e o binecuvântare :smile: Altfel, frumuseţea fizică nu are treabă. De altfel, o femeie deşteaptă nu poate fi urâtă fizic. Zic eu :smile:
                  Nu e atât de simţ, cât de puterea şi dăruirea cu care se luptă :smile:

                7. Foarte frumos scrii tu, Marin, sunt muta de admiratie in fata replicilor tale pline de intelepciune. Culmea ca si eu gandesc la fel. Sau ma rog, nu e tocmai o coincidenta. O femeie inteligenta nu poate fi urata. Zici bine de tot! Si subliniez treaba asta pentru ca nu au prea auzit-o de la multi…

                  Da, corect, daruirea si puterea cu care se lupta pentru familie. Pentru ceea ce iubeste in general. :cool:

                8. Nu ştiu, sincer, dacă sau cât de frumos scriu :smile: Aşa simt, aşa mă exprim; nici inteligent nu ştiu dacă sunt. Îţi mulţumesc mult pentru aprecieri. Nu, sigur nu e coincidenţă :biggrin:
                  Subliniem, în mod cert :cheerful:
                  Şi ar mai fi ceva. Femeilor chair le stă bine cu părul lung :tongue:

                9. :ermm: Culmea, si eu cred la fel! Ia te uita. Mie una in mod cert imi sta mai bine cu el lung…

                  Pai da, tu simti! Si simti frumos de aceea scrii cum scrii. Si gandesti sanatos! :cheerful: :blush:

                10. Olee! În mod cert, daca as fi avut imagini sau amintiri ca sa compar, as fi zis si eu ca iti sta mai bine cu părul lung :biggrin: De altfel, uneori nu înţeleg de ce unele femei care au părul lung îl chinuie şi îl strâng în fel şi fel de stiluri, chingi şi lanţuri :cool:
                  Îţi mulţumesc pentru aprecieri. Cred că e parte din procesul meu de maturizare :smile: Nu cred că scriam aşa pe blogul tău şi în 2010…
                  Când vorbesc de femei, am mereu în faţa ochilor imaginea mamei mele din copilărie: muncea pe trei schimburi, făcea mâncare, spăla şi avea grijă de noi. Sigur că tata o ajuta, se completau, însă tot greul pe umerii ei era :smile: Întotdeauna voi idealiza femeia, datorita ei.

                11. Nici eu nu inteleg de ce unele fete desi au parul lung mereu si-l tin strans in coada. De nu il tund? Ar fi mai simplu, zic.
                  Pe mine ma doare capul atunci cand port parul in coada. Evit sa fac lucrul asta cand sunt afara. Bine, eu am si parul des si destul de lung.
                  Si atunci scriai frumos, Marin. Pai de ce crezi ca te-am remarcat eu imediat? :biggrin:

                  Da, din pacate nu multi observa asta si cred ca totul li se cuvine…

                  Neata! :happy:

                12. Bună! Că dimineaţa a cam trecut :biggrin:

                  Păi…nu cred că e ceva de înţeles, zău :cheerful: Eu nu sunt invidios sau dornic de par lung, cu toate ca mie nu imi creste pe umeri, ci se carlionteaza si o ia pe margini si in sus :w00t: Totusi, daca il ai lung, lasa-l sa se arate in toata frumusetea si bogatia lui :smile: Bun, bravo! Felicitările mele părului tău :biggrin:

                  Mulţumesc :smile: Fac şi eu ce pot.
                  Da, aşa e. Oamenii uită că nimeni nu e obligat să ne facă nimic: să ne vorbească frumos, să ne ajute, să ne iubească etc. Cine face asta alege să se comporte aşa. Ne oferă încrederea şi gândurile lui bune. Iar noi trebuie să apreciem să să mulţumim acelui om după puterile noastre :smile:
                  Zi veselă, dulce şi cu gânduri năstruşnice, dragă Nice!

                13. Hehe, Marin, esti iar in forma, te-ai trezit inspirat si plin de energie. :biggrin: Cam greu sa tina cineva pasul cu tine. :cool: :dizzy: :silly:

                  Merci mult, ganduri nastrusnice am intotdeauna. :devil: :silly: :biggrin: :ermm: Veselia nu e mereu la cote maxime, dar azi e duminica asa ca imi permit sa fiu numai zambet. :biggrin: :tongue:

                14. Hey! :smile: Ai fost mai matinală tu, eu m-am trezit pe la 9:20 azi, am adormit târziu noaptea trecută :biggrin: Am fost la biserică şi energia de acolo mi se trage astăzi :smile: Eu zic că poţi ţine pasul fără nicio problemă :cool:

                  Aşa, aşa…cât mai multe gânduri năstruşnice :tongue: :biggrin: Şi punele şi în practică :cheerful:

                  Uite o melodie cu mesaj si video vesele:

                  -http://www.youtube.com/watch?v=9Iq9Oaro1FU

                15. Chiar ca vesela melodia. Merci mult, imi place. :wub:
                  Gandurile alea…hm, cam greu de pus in practica. :lol: Cel putin momentan. :ermm:

                16. Saluut! :cheerful:

                  Ştiu, Jurame e teribil de amuzantă :biggrin: Ah, e musai sa facem ceva ca să nu mai fie compicat să fie puse în practică :biggrin:
                  Seară frumoasă, Nice! :smile:

  2. “Bărbații sunt mai pricepuți și mai talentați decât femeile

    Păi nu sunt ei cei mai buni bucătari, șoferi și fotografi? Nu sunt ei cei mai buni designeri și stiliști? Nu îți repară ei orice prin casă?” Aici te contrazic!!! :)) Dar poate este doar punctul meu de vedere, insa mi se pare aberand sa generalizam in astfel de situatii, adica cum, eu nu conduc bine? :)) Peste doua saptamani vin in Bucuresti, nu stiu sigur daca cu masina, dar intr-o zi din cate mai am o sa te plimb cu masina si o sa ajungi la destinatie intreaga, nu dupa 10 ore si clar nu o sa astepti 1h juma dupa mine sa parchez :)) Si sunt mai multe locuri unde te-as putea contrazice, dar asta stiu ca s-ar aplica doar la mine si la inca foarte putine persoane asa ca mai bine nu :)) Dar ce invidiez eu cu adevarat? Ca ei nu au o saptamana “nebuna” pe luna :)))

    1. Pai era vorba de majoritate, nu de exceptii. :biggrin: Desigur, sunt si femei care fac totul impecabil, la superlativ, de la a repara calculatorul la a conduce masina si chiar un partid sau un stat, si sunt si barbati care…esueaza lamentabil in orice ar intreprinde. :dizzy:

      Eh, vezi, tu esti o exceptie. :lol: :biggrin: :happy:

      Si eu ii invidiez pentru acel lucru, doar ca nu-l puteam mentiona in articol. :lol:

  3. Cred ca cel mai tare invidiez faptul ca-si pot mentine calmul foarte usor si nu se pierd cu firea asa repede. Nu plang din orice, sunt mai puternici decat noi femeile :biggrin: . Cat despre faptul ca lor li se permit mai multe decat noua femeilor, mai repede ma enerveaza :lol: . Dar asta este vina societatii care i-a favorizat dintotdeauna si le-a acordat mai multe drepturi decat femeilor.
    Ideea este ca oricum am da-o, suntem diferiti si probabil ca niciodata nu vom fi pe deplin egali.
    Sa ai un weekend excelent Nice!

    1. Pai normal din moment ce societatea a fost mereu condusa de ei. Din moment ce ei i-au stabilit mereu regulile si legile. Cand au vrut femeile sa dea legi li s-au pus bete in roate. Barbatii nu vor fi niciodata de acord ca femeile sa devine egalul lor. Chiar daca intre timp lucrurile au inceptut sa se mai schimbe…
      Da, sunt mai puternici, atat fizic cat si psihic. Si cred ca la asta aspiram si noi, aici lucram si noi, femeile, doar ca nu prea ne iese. Eu una recunosc ca ma enervez foarte repede si ma afecteaza orice prostie si orice vorba aiurea. Cum fac sa nu mai fiu asa sensibila? Mister! :biggrin: :lol: :cwy:

      Multumesc asemenea, Larisa. :heart:

  4. Hmmm… bărbat fiind, ce-aş putea invidia eu la o femeie?! :whistle: :tongue: :lol:

    Văd că la tine e soare puternic, de ţi-ai pus ochelarii în poză. :cool: Sau ţi-era teamă că or să te recunoască militantele emancipării feministe? :ninja:

    Hahaha, azi am chef de şagă. :silly: Hai s-avem un weekend frumos şi însorit! :smile:

    P.S. Apropo de poza din articol: la cum arătam eu pînă acu’ vreo săptămînă, tot fo 500$ aş fi dat la stylistu’ lu’ peşte ca să mă “coafeze”, dacă n-aş fi avut două mîini şi talent în ele.

    1. :)))))))) Hai ca asta e tare. Le invit pe militante sa ma combata serios si cu argumente. Si nu mi-e teama de ele, doar ca stii ce se spune, ochii sunt oglinda sufletului. Iar al meu este negru(momentan). :lol: :ninja: :tongue: :silly:
      Nu neaparat sa invidiezi, dar ai putea admira anumite lucruri. Cum ar fi frumusetea. Naturala sau artificiala. Sau daruirea. Si lista ramane deschisa. :happy:

      Vad, weekend senin sa avem! :cheerful:

      1. Ia ieşi tu, copilă şi rîde la soare, să vezi cum se deschide şi sufletul la culoare! :cool:

        De admirat, admir, e adevărat. Frumuseţea naturală e singura care contează şi nu neapărat cea fizică. Şi dăruirea şi talentul de-a crea diverse din mai nimic… Dar o fac la modul ipotetic, fiindcă nu am modele reale primprejur, în sălbăticia mea.

        Hai, la treabă, la albit suflete! :lol:

        1. Frumusete naturala? Unde mai gasesti asa ceva? Acum nu mai sunt naturale nici macar legumele sau fructele. Ah, da, poate la floricele. De asta le tot aduc eu pe blog. Dar si asta plictiseste cand e in exces…

          Dragos, azi raman in casa. Ies maine, si nu la albit ci dimpotriva, la innegrit. :ninja: :lol: Si nu sufletul, ci trupul ca m-am saturat de aspectul asta de branza. Vreau si eu sa dobandesc putin bronz. :lol: Din 2011 sunt alba…

          Cu sufletul se rezolva. :devil: Doar ca poza din gravatar nu o schimb deocamdata. :biggrin:

          1. Cu cît ceva e mai greu de găsit, cu atît e mai preţios, cică. Şi mai interesant. Apoi, unii oameni se mulţumesc cu ce pică, alţii – perfecţionişti, ca mine – caută întotdeauna superlativul şi se cam ling pe bot de fiecare dată. :biggrin: Oricum, indiferent cum ar fi, tot te plictiseşti de ceea ce ai, după o vreme. Ca în vorba ceea populară: “în spatele fiecărei femei ‘bune’ e unu’ care s-a săturat să i-o tragă”. :blush:

            Treaba cu bronzul n-o prea pricep eu: unele bronzate de la natură fac pe dracu-n patru să se albească iar puţinele necolorate naturale rămase în habitat se înghesuie şi aruncă cu bani ca să se bage-n cuptor la colorat. :ermm: Să fie chestie de camuflaj? :whistle:

            1. Pai da, degeaba se plictisesc unii daca sunt prea comozi ca sa schimbe ceva. Si se complac toata viata in ceva searbad si trist.

              Poate ar trebui sa schimbi strategia. Sau sa cobori standardele. Poate asta e cheia fericirii. :ermm:

              Nu stiu cum e la altele, dar eu nu ma suport alba ca varul. Imi place mai mult cascavalul decat branza. Ca sa ma exprim plastic. :biggrin: :lol:

              1. Mai repede cobor stindardul decît standardul. :devil: Iar brînza se califică după gust, la mine, nu după culoare. :cool:

                Dar ce să zic… have fun in the oven! :tongue: :lol:

                1. Mai, mai, dar ce pretentios… :biggrin:
                  Branza, alimentul, da.
                  :lol:

                  E destul de ok, nu e deloc fierbinte si in plus mai am si muzica pe fundal. :cool: Nu, categoric nu mai aterizez in infern ca acum doi ani. :devil:

                2. Eh, zodia, ce să-i fac… Cu pretenţiile mori de foame, ‘tu-i brînza mîne-sa! :cwy: Oricum, totul depinde de gust. Despre care dintre ele şi despre ce fel de brînză vorbim, asta nu mai detaliez. :whistle:

                  Eu unul m-am săturat de “culoarea” din jur, mi-e dor să mai văd o faţă palidă. Eşti sigură că deasupra uşii “cuptorului” nu scrie “Lasciate ogni speranza, voi ch’entrate”…? :whistle: :devil: :lol:

                3. Afirmaţia ta conţine un cuvînt nedorit. Acela este: “poate”. :angel: :lol:

                  Bună dimineaţa de prînz! Iată ce “matinal” sînt cînd mă culc dimineaţa după 5. :blush: Ce să-ţi mai urez acum, poftă mare? Bună şi-aia; să- fie! :smile:

                4. Neata, Dragos! :lol:
                  Am mancat guacamole. Daca iti vine sa crezi a devenit preparatul meu favorit. Mi-am cumparat si ardei iute care numai iute nu a fost. Delicios, abia astept sa-mi mai fac. :silly:

                5. Da, am aflat asta din articolul precedent. :smile: Dar e o mică problemă: un ardei iute care nu-i iute nu mai e ardei iute, că altfel ce rost ar mai avea numele. :angel: Cînd oi simţi că-ţi ia gura foc, că nu mai poţi respira, lacrimile-ţi curg şuvoaie şi te apucă un sughiţ isteric, atunci vei şti că ai dat peste adevăratul ardei iute. :devil: Şi dincolo de micile inconveniente, are efecte benefice asupra organismului. :cool:

  5. Ba sa-mi fie iertata indrazneala, dar eu nu pot invidia nici un barbat. Ma fardez rar spre deloc, celulita nu ma intereseaza nici daca ma acopera din cap pana in picioare (sper totusi sa nu), nici un barbat nu stie sa faca legume la cuptor cum fac eu si cred ca femeilor li se permit mult mai multe decat barbatilor, exceptand aspectul amintit de tine. De ce i-as invidia? :))))

    1. Hopa, iata, Dragos, ca a aparut si prima combatanta. :biggrin: Vienela, tu esti o super femeie. :biggrin: :w00t:
      Uite, de exemplu femeilor nu li se permite sa ragaie. Un barbat care ragaie nu este niciodata admonestat. :lol:

      1. Uf, ce noroc pe mine! Ce-ar fi fost să facem concurs în casă? :lol:

        Dacă ar fi spus Vienela de o raţă la cuptor, o ceafă de porc sau ceva de gen, mai treacă-meargă, da’ cui îi pasă de legume?! :whistle: Ce să rîgîi după ele?! :lol: :whistle: :lol:

        1. :)))

          Ceafa de porc? :dizzy: Rata la cuptor? :ermm: Pai cum crezi ca isi mentine ea silueta impecabila si nu permite celulitei sa se instaleze? :biggrin: Cu legume la cuptor, evident! Ce poate fi mai sanatos de atat! :biggrin: :lol:

            1. :lol: Ehe, Dragos, daca ai sti tu cati barbati vegetarieni exista. :ermm: Si cati stramba din nas la vederea carnii. Ca cica tin dieta. Adica tin la silueta. :dizzy:

                1. Mai Dragos, pe mine ma enerveaza de mor fitzele barbatilor. De orice fel. Mai ales cand sunt in legatura cu mancarea. Ii apreciez pe cei care recunosc ca mananca bine si orice. Ce e rusinos in asta? Mai ramane sa spuna si barbatii ca beau apa plata cu lamaie… :sick:

                2. Chiar ai vrea ca după serviciu să te trînteşti pe canapea c-un box de bere şi soţul, cu fundiţe roz în păr, să robotească prin bucătărie după ce vine, întîrziat, din piaţă? Că ăsta ar fi echilibrul în cazul emancipării reale şi totale a femeii. :ermm:

                3. Mai gîndeşte-te un pic, cît se poate de profund. Emanciparea e o extremă în sine. Echilibrul cere automat trecerea partenerului în extrema cealaltă. Altfel ar exista două extreme identice şi ar ieşi cu scîntei.

                  Sau poate greşesc. Dar ce contează, pînă la urmă… :smile: Bună dimineaţa… că eu mă bag la somn! :lol:

  6. nu vreau sa intervin in razboiul sexelui, echilibrat cum ma stii pot spune ca fiecare aduce plus valoare vietii umane, fie ca e femeie sau barbat…ce ar fi viata unui barbat fara femeile din viata lui?
    E frumos ca tema asta a mai fost pusa, dar femeile nu prea se gandesc cum ar fi viata lor fara barbatul din viata lor… curentul feminist a facut sa dispara aceasta ipoteza, egalitatea pentru care femeile au luptat le-a facut sa nu mai distinga mereu “binele de rau”.
    Ma bucur ca ne-ai relevat calitatile!

    1. Pato, eu nu am vrut sa indemn lumea la razboi. :devil: Stii ca noi doi avem acelasi principiu, make love no war. :)) :w00t: :cool: :angel:
      Eram doar curioasa ce admirati voi la sexul opus. Daca exista o calitate anume…

      Eu cred ca ne-am descurca, dar viata ar fi mult mai plictisitoare… :biggrin: Just my opinion. :biggrin:

    1. Hehe, si ca sa mai zici ca nu exista telepatie, chiar la tine ma gandeam. :lol:
      Pe principiul contrariile se atrag, nu? :biggrin: :ermm:

  7. Chiar si asa, sa stii ca de multe ori , ne facem si noi probleme in privinta voastra , a femeilor :
    – Oare cat mai puteti face teme cu ala micu’…
    – Oare cu ce ati gresit sa spalati, sa calcati si sa ne ingrijiti ca si cum noi nu am fi in stare de nimic
    – Oare cat va mai poate tine muschiul care va poarta maxilarul in sus si in jos…
    – Oare …, etc..
    Glumesc. Nu am fost pus niciodata pus in situatia sa verific sau sa analizez cu ce suntem unul fata de altul mai deosebiti…
    Parerea mea fata de FEMEIE este una numai de apreciere, o solutie ( unica solutie ) prin care barbatul se poate implini, se poate bucura si simte viata…
    Asa ca :
    – atunci cand pe femeie o doare capul, ar fi bine ca noi, masculii supremi sa punem mana pe cratita sau pe ibric si sa-i facem un ceai, ( cine stie, poate pana seara ii trece, cand trebuie sa iesim cu baietii)
    – cand se plange ca are celulita si cat de bine arata altele sa o incurajam sa faca putina miscare sau sa-i aratam ca putin ne intereseaza ce crede ea despre fotomodele ( cel putin in momentele de crize)
    – Sa ii spunem mereu cat o iubim, cat de rau ne-ar fi fara ea, fara durerile ei de cap sau fara momentele de isterie…
    Si tot asa… pana cand femeia va spune : Ajunge mai Fat Frumos cu gadilatul… Pune mana si fa un capat de treaba , ca prea te-am laudat si ti-ai luat-o in cap…
    PS : Va rog sa ma credeti ca stilul de scris a fost extrem de pamfletar… :silly:

    1. Gabryell, eu speram sa nu fi fost scris la misto pentru ca ai punctat foarte bine unele lucruri.
      Un barbat care face tot ce ai scris tu mai sus dovedeste un singur lucru, unul dar important: ca isi iubeste partenera, ca ii pasa de ea. Daca i-o mai si spune(pe langa ca i-o demonstreaza permanent) atunci e perfect. :happy:

      Din pacate sunt inca multi barbati care considera ca e de datoria femeii sa spele, sa calce, sa faca mancare, iar datoria barbatului sa aduca bani in casa. Si cam atat. :ermm:

  8. mama mia… ce lista interesanta…
    spune-mi… de ce sunt mai multe vaduve decat vaduvi??? pai vezi ca tot femeile sunt mai rezistente???
    si de ce sunt ele asa de frumaose??? pai… pentru ca se hranesc cu zilele barbatului….
    cert este un fapt… ca fara femeie, barbatul este neamplinit… dar si reciproca este valabila…
    ce ne-am face noi, barbati… fara voi… femeile???? asa ca… fii fericita ca esti femeie… ca si eu sunt fercit ca sunt barbat…
    sa ai weekend minunat…

    1. Desigur ca sunt fericita, insa asta nu ma impiedica sa evidentiez calitatile barbatului. Sa le recunosc meritele. Ba inca imi face placere. :biggrin: Barbatii sunt minunati. Mai ales cel pe care il iubesti. :lol:

      Multumesc asemenea, Ovi. :cheerful:

  9. Nice… ce am scris a fost doar la stilul extrem de pamflet. Ce stiu eu , este ca am o diploma de bucatar, am functionat ca si bucatar, imi etalez destul de des potentialul in materie de bucatareala si atata timp cat nevasta-mea nu se baga peste mine ( nici eu peste ea) este destul de ok. Nu astept sa-mi gateasca si nici nu fac mofturi.Cu toate ca mie mi se pare mancarea ei mult mai gustoasa. De asta e femeie , pana la urma.
    In celelalte privinte, daca as fi Dumnezeu si as putea schimba ceva , as face-o. Insa la o femeie , nu cred ca as avea ce sa schimb… Doar la noi , poate ( puterea de…sa va intelegem mai bine ??? )

    1. Nu trebuie sa ne intelegeti, ci sa ne acceptati si iubiti asa cum suntem. Problema este, uneori, ca incercam prea mult sa ne schimbam unii pe altii. De aici se nasc conflictele…

      Eu nu m-am nascut femeie pentru a gati. Sorry. :lol:

  10. Korekt… Treburile pot fi impartite de comun acord… sau in functie de situatie… Depinde de caracterul stabilit in relatie… Cel mai bine ar fi ca fiecare sa faca ce si cum stie mai bine pentru o relaxare a sufletului familiei…
    Tin sa te anunt ca ai abordat o tema destul de relaxanta… Cel putin pentru mine , un om simplu, cu o familie din urma, o sotie iubita, o fiica asemeni si mai mult nici nu imi trebuie…!!!
    Relax total si impliniri cat mai multe…!!! :w00t:

    1. Gabryell, toate subiectele abordate pe blog sunt relaxante. Eu nu ma complic cu subiecte grele. Blogul e fun! :happy: :w00t:
      Multumesc asemenea. :cheerful:

  11. Sunt de acord. Ar mai fi si alte aspecte: n-pavem nevoie de o toaleta speciala (natura insasi e toaleta noastra), putem purta un tricou in Aqualand…sau, de fapt, putem sa NU purtam tricou in Aqualand….

    Ce apreciez la sexul opus? Shortcut-urile in viata….

    1. Aoleo, Dragos, asta nu e deloc un aspect pozitiv, un lucru cu care femeile ar trebui sa se mandreasca. Cele care apeleaza la astfel de strategii.
      Oricum nu e nimic de apreciat, poate de invidiat ca se descurca si asa. :biggrin: :ermm:

      Mai bine purtati, nu-mi plac deloc barbatii care fac parada cu muschii lor. Sau, dupa caz, cu burta. :sick:

      1. Scopul scuza mijloacele, parca asa zice un proverb latin :-)

        E problema lor cum reusesc sa se târasca prin viata.

        Bine, putem sa purtam sau putem sa nu purtam. Ideea e ca putem alege :-):-) :-)

        1. Nu le scuza intotdeauna, Dragos. :biggrin: :dizzy:

          Daca spui ca se tarasc inseamna ca nu esti deloc de acord cu aceste practici. :dizzy:

  12. Pe de o parte ai dreptate… pe de altă parte n-ai :cheerful: Totul depinde de percepția fiecăruia asupra propriei persoane și asupra celorlalți. Cunosc bărbați disperați că au început să albească (unii se vopsesc cu regularitate) în timp eu eu n-am nicio problemă cu firele (din ce în ce mai dese) de păr alb. Ba chiar îmi plac :) Deci pentru unii a îmbătrâni e ceva de nesuportat :biggrin:
    Că “Unui bărbat i se permite (aproape) orice” nu sunt de acord. Din păcate cam așa e, dar pe mine mă deranjează. Că se culcă cu mai multe femei nu înseamnă că-i bărbat adevărat. Pentru mine înseamnă că-i neserios. Și valabil și pentru femei :)
    Ce invidiez la sexul opus? Mă tot gândesc, dar nu știu ce să răspund. De admirat însă…. sunt multe lucruri :lol:

    1. Bine, eu nu stiu acum ce simt ei cand imbatranesc, dar cert e ca se tin mai bine ca femeile. Si da, intotdeauna vor exista exceptii, eu vorbeam de cei mai multi barbati comparativ cu cele mai multe femei.
      Inca de la 40 de ani(ba chiar 30) o femeie este perceputa drept baba. Un barbat niciodata nu va fi mos la 30 de ani. Si nici macar la 50. Tu ai vazut cum arata Mourihno, antrenorul lui Chelsea?
      E un tip in jur de 50 de ani si extrem de sexy. Poti spune despre o femeie la 50 de ani ca e sexy? :ermm: In primul rand pielea noastra isi pierde repede supletea, fermitatea, aspectul tanar. Barbatii au riduri? Nu!
      Tu ce ai face daca la 30 de ani ai avea 75% din par alb? Nu te-ai vopsi? :dizzy: :unsure:

      1. Păi, un bărbat arată tânăr atunci când se simte tânăr și la 50, 60 80 de ani. Dacă la 40 de ani te simți prea bătrân și te comporți ca atare, așa te percepe și lumea. Eu cred că o femeie poate fi sexy și la 30, și la 40 și chiar și la 50 de ani. Sharon Stone și Michelle Pfeiffer sunt două care-mi vin acum în minte. Dar sunt multe… :smile:
        Dacă aș avea 75% păr alb… da. Dar pentru 5-10%… nu, nu m-aș vopsi. :biggrin:

  13. Poate ca miscarile feministe nu si-au facut treba pana la capat. Poate ca pentru a schimba multe dintre conceptiile desuete amintite de tine mai trebuie sa luptam o perioada !

  14. Nu cred ca mi-ar ajunge limba romana sa exprim tot ce admir, iubesc, invidiez si urasc la femei. Bine, acum, personal, imi revin dupa un topor infipt adanc in spate de o reprezentata a sexului opus in care am avut incredere. Asa ca voi reveni alta data, intr-o zi cu soare, cu un comentariu pe masura.

  15. Foate tare articolul!
    In plus eu invidiez si ma intriga intr-un fel conditia de “barbat” impusa de societate. Adica mergi la servici, te intorci acasa si stai la meci, iesi cu prietenii,etc in timp ce femeile lucreaza la fel de mult si mai trebuie sa faca si treburile gospodaresti si mame cu norma intreaga.

  16. 1. Dau disclaimer ca parerea mea e probabil atipica deoarece eu nu ma pricep absolut de loc nici sa gatesc, (dar ast ae vina mea pt ca pur si simplu sunt indolent, ca daca mi-as propune probabil ca as invata si eu sa gatesc, de ex am facut andive in premira de Paste, si desi au iesit prea sarate,pana la urma le-am reparat si mi-au placut si le-am mancat, dar nu mai vreau sa repet experienta, adica efectiv nu am avut nici o placere speciala, si daca as mai gati sau daca as incepe sa invat sa gatesc in mod organizat, ar fi ca un soi de exercitiu sau antrenament scolaresc sau sportiv pe care l-as face numai si numai din simtul datoriei, nu din vreun talent sau pasiune deosebita), nici sa fotografiez, (si in legatura cu asta chiar imi pare rau, dar absolut indiferent de echipament mie nu imi ies pozele niciodata, nici mcara nu evidentiaza ce am vrut eu sa fotografiez, iese ceva total aiurea), doar sa conduc OK ma pricep, (fara nici o falsa modestie,adica amcondus si in conditii dificile de viscol ff brutal si pe zapada, si pe intuneric de abia se vedea soseaua, si desi mi-a fost frica, pana la urma chiar am fost multumit de mine insumi cum m-am descurcat).

    2. Ce admir eu chiar la limita cu invidia la maj femeilor cu care am interactionat eu, (ca de obicei nici nu sunt interesat sa interactionez cu persoane care sa nu fie mai bune sau mai competente decat mine, chiar daca papa Francisc zice ca trebuie sa aratam mai multa grija fata de diversi oameni vulnerabili), a fost abilitatea complexa de a functiona ca leader in mediu din asta contemporan in mare parte birocratic, in care trebuie sa ai si abilitati manageriale, si sa te pricepi sa-i pui pe altii la treaba, sa poti sa iti indeplinesti si agenda proprie iesind in evidenta fata de sefii aia mari, astfel incat sa poti avansa ierarhic, etc. Adica zau, sunt niste calitati din astea de multitasking si de interactiune sociala in grup ff complicate, inclusiv cu aspecte politice, care pe mine ma depasesc total, si nici daca m-as stradui nu cred ca am efectiv nici macar substratul neurologic necesar pt asa ceva, nu e doar firea mea indolenta, efectiv nu ma pricep, plus mai rau, tind sa compartimentalizez asa pe bucatele, adica nu pot sa imi folosesc in acelasi timp si manevre de gen seductie plus manevre de competenta profesionala plus manevre de delegat treburi la altii plus de a lauda pe cine trebuie plus educatie pt eventualii observatori, totul intr-o singura propozitie si doar cu un singur gest…asa ceva este cu adevarat peste puterile mele de facut totul laolalata…SI NU vorbesc ironic, si am bagat si seductia alaturi de profesionalism, insa nu voiam sa prezint partea asta in mod vulgar, dar chiar asa ca un soi de trasatura cvasi-politica aproape, ca e vorba de ierarhii socio/profesionale din lumea conteamporana totusi, insa chiar NU pot si ma intreb cum naiba si pe unde sa o apuc astfel incat sa pot, si chiar m/am uitat destul de atent la diversi leaderi barbati,si nici aia mai talentatii nu sunt in stare sa activeze la nivelul de leadership pe care il poate avea o femeie, (desigur, daca ea este motivata de asa ceva ca daca nu iipasa nici nu ar fi acolo, si s/ar duce sa fie leader in alta parte sau in alt fel).

    3. Voiam sa zic ca eu am vazut cu ochii mei destule femei de varsta de peste 40 si chiar peste 50 de ani care ar putea fi destul de clar descrise ca fiind sexy. Dar sunt din astea in pozitii ierarhice de leadership desigur, chiar si daca in cadrul unui grup mai mic, adica nu vorbesc de nu stiu ce mare CEO sau presedinte de stat. Si pot sa spun ffff clar ca mama mea era o femeie ff sexy cand avea 50 de ani. Si se vedea si dupa cum se uita tata la ea, si cum se uitau uneori si altii. Si nu zic asta doa pt ca e mama mea, plus eram destul de mare cand am notat asta, adica nu eram asa de 5 ani, si chiar reflectam la niveluri asa mai abstracte, adica desigur nu in sensul ala ca as fi eu in mod special atras ca doar e mama, dar, fiind deja mai mare, incercam sa o vad si ca persoana, nu doar ca mama, pt ca mai toat alumea atunci cand creste trece printr-un moment in care isi da seama ca parintii lui nu sunt Superman si Zana Zanelor, (sau eventual Ceausescu si cu Baba Claonta, zau, desigur ma gandesc asa din punct de vedere al unui adolescent mic rebel, nu la ceva mai rau, Doamne fereste !), ci sunt si ei tot oameni, adica efectiv reflectam destul de matur.

    Insa chestia cu sexy in cazul unei femei pt mine probabil implica ceva oarecum altfel decat ce implica sexy in cazul unui barbat, adica probabil eu voi intoarce mereu capul pe strada chiar fara sa vreau dupa un barbat comun sanatos de vreo 25 de ani pe cand dupa unul de 45 de ani probabil mai niciodata, chiar si daca ala se tine ff bine, si ar putea fi descris si el ca ff sexy pt mine daca as interactiona mai aproape cu el. (Si nu vorbesc la nivel de Robert Redford sau George Clooney, ma refer la oameni destul de comuni. Dar la TV,pt ca ai amintit d eexemplede la TV, zau daca imiva capta atentia unul de 50 de ani vreoodata relativ fata de unul de 20 ! Ma rog, daca e vorba d eceva ff grav, asa de gen situatia din Ucraina, cred ca as prefera unul de 50 la TV, nu unul de 20, dar ziceam asa in general.) Pe cand pe maj femeilor le pot vedea asa mai obiectiv, ca persoane, insa mie mi s-a intamplat sa intorc capul dupa cateva pe strada daca mi-a atras atentia ceva, poate o culoare sau asa o miscare, care chiar ca nu tinea de varsta lor, ci efectiv era ceva dinamic, miscator mult mai vag, nu corpul lor in sine, era ceva mai degraba cred oarecum artistic, dar nu stiu sa explic pt ca eu nu am mare rafinament pt arte.

    1. Bun venit pe blog, Rudolph si multumesc pentru comment. Desigur, sunt si barbati netalentati, sunt si femei sexy la 50 de ani. Dar procentajul lor e mult mai mic decat al barbatilor priceputi(la toate) si al femeilor mai putin atractive care au atins o anumita varsta. Se vede in ochii lor asta, nu as sti sa-ti explic, dar privirea le tradeaza varsta. Pe barbati parul grizonat ii face mai atragatori. Cel putin din punctul nostru de vedere, al femeilor. Desigur, tot tineretea triumfa si in cazul acestora.
      Cred ca nu s-a inteles ca eu nu generalizez aici, ci afirm ca cei mai multi dintre barbati imbatranesc frumos comparativ cu cele mai multe dintre femei, ca cei mai multi dintre barbati nu au celulita si nu sunt meteosensibili comparativ cu cele mai multe dintre femei. Ai prins ideea, nu?

      La fotografie ai nevoie de multa practica. Dupa un an iti intri in mana. Totul e sa perseverezi si sa nu disperi ca nu iese totul asa cum ai vrea tu. Si vorbesc din proprie experienta.

      La bucatarie e nevoie de pasiune si rabdare. Eu una nu le am pentru gatit. Ma plictiseste de moarte sa gatesc. Asta e! :biggrin:

  17. Eu nu-s de acord chiar cu toate lucrurile pe care le-ai scris, cred ca unele trasaturi depind de la om la om, nu de la barbati la femei (de exemplu mama isi pastreaza sangele rece in situatii de criza mult mai usor ca tata).

    Eu sincer ii invidiez ca n-au parte de dureri menstruale :)) Cam atat

    1. Anda, eu nu generalizez aici, ci afirm ca cei mai multi dintre barbati imbatranesc frumos comparativ cu cele mai multe dintre femei, ca cei mai multi dintre barbati nu au celulita si nu sunt meteosensibili comparativ cu cele mai multe dintre femei. Intotdeauna vor exista exceptii.
      Si eu am o mama extrem de priceputa, dar sangele rece nu prea si-l pastreaza. Ca si mine e foarte fricoasa mai ales cand vine vorba de cutremure sau alte calamitati naturale. :biggrin:

  18. Mda,nu-s ce sa zic aici,sau de fapt,nu ma bag :D, insa zic ca George Clooney nu mi-a placut niciodata,dar il gasesc mai atractiv in ultimii ani,probabil ca vinul :)) (nu ca as sti mare lucru despre vin,ca beau din an in Paste )
    Pe de alta parte,o vedeam pe J.Lo acu niste zile si arata f .bine, si Halle Berry la fel… Hai,ca sunt si avantaje in a fi femeie,noi purtam rochii vaporoase (zic eu,care port o rochie de 2 ori pe an :)) ) si ne sta mai bine in sandale :D

    1. Eu nu am spus ca nu exista avantaje in faptul de a fi femeie, dimpotriva, eu ma simt perfect asa, sub nicio forma nu as fi dorit sa ma fi nascut barbat. :biggrin:

  19. apreciez in mod deosebit ca sunt schematici, nu complica atat de mult fiecare situatie, nu se pierd in amanunte inutile, au solutie mai rapid si mai eficient. tot tind sa ajung la performanta asta, dar se pare ca mai dureaza :biggrin:

    1. Da, multumesc mult de completare, eu nu am mai scris asta pentru ca mai asteptam si de la voi raspunsuri, in general nu e bine sa realizezi un articol complet ca dupa aia nu mai are lumea ce sa zica. :))
      Si nici nu am vrut sa ma lungesc la nesfarsit. :tongue:

  20. Daca invidiez cu adevarat ceva la ei, e ca pot concepe copii si la 50-60 de ani, pe cand noi trebuie sa ne grabim, trebuie sa ne punem pe hold cariera, viata, ca sa facem copii inainte de a fi prea tarziu. Este un lucru la care eu chiar ma gandesc, la cei 27 de ani ai mei. Nu vreau sa fac copii acum, dar mereu ma gandesc ca trebuie sa-i fac cat inca mai pot, ca oricand poate aparea o problema si nu mai poti concepe, s.a. Si chiar mi-e frica.

    1. :ermm: :dizzy: O colega de-a mea a ramas insarcinata. Si are 40 de ani.
      Si stiu si alte cazuri, chiar in familia mea. Bunica a nascut la 41.

      1. Ei, si eu stiu cazuri de femei care au nascut la 39 de ani. Numai ca sunt riscuri mai mari de sindromul Down, de alte afectiuni. Si nu stiu cum se face, ca acei copii nascuti de doamnele pe care le cunosc sunt cam bolnaviciosi.
        Ca sa nu mai zic ca am auzit de cazuri in care femei tinere, de 20-30 de ani au intrat mai repede la menopauza…

  21. Salutare, draga mea. Un articol destul de incitant, si cam ai dreptate in ceea ce spui. As adauga ca barbatii imbatranesc mai greu pentru ca nu poarta in pantece un copil, sau doi, sau mai multi dupa caz, nu duc grijile casnice, sau ale copiilor, cam pe femeie cade toata responsabilitatea casei :ninja:

    Eu ii admir pe barbati pentru priceperea lor in treburile care tin de reparat(bine asta in cazul in care stiu sa repare ceva), insa indiferent de cat de repede imbatranim noi sau ei, tot femeile sunt sexul puternic. Iti dau doar un exemplu: la o nastere normala, o femeie sufera dureri peste limita acceptata de corpul uman. Barbatii la cea mai mica raceala se vaita de zici ca sunt pe moarte :biggrin: :biggrin:

    1. Pai natura v-a facut asa… si asta in speciaI din cauza nasterilor!

      Ei daca nu nasc… au o sensibiIitate ce probabil se poate numi: ,,normala” (atata timp cat nu compari cu Rambo care se cusea singur)

      Si nu stiu ce barbati cunosti tu dar eu recent am fost chiar si racit cobza… si pe alocuri o tratam cu bere :D sau gIume. Nici vorba de ce zici tu.

      1. E cam aiurea si sa generalizezi caci asa pot spune si eu de unele pe care le-am vazut vaitandu-se de raceala. Atat de mult incat vroiai sa ai grija de ele ca de printese. (asta ca sa nu zic direct: De parca ar fi fost pe moarte)

        Te-as ruga sa nu accentuezi faza cu cine se vaita mai muIt. (si nu doar la durere)

    2. Buna, draga Fairytale, da si eu ii invidiez ca sunt foarte priceputi la reparat diverse lucruri. Ca trebuie sa apelez mereu la ei in astfel de situatii. :biggrin: :cwy: :angel: :blush:

Comentariile sunt închise.