Conditie sine qua non

"dimineata perfecta"

Cei mai multi au nevoie de un mic dejun satios, bogat in fibre si vitamine, pentru a prinde puteri si a munci cu drag si spor toata ziua. Unora le e necesara dragostea partenerului sau macar lumina soarelui care sa-i invaluie discret si sa-i trezeasca din somnul lin. Altii isi incep energici si voiosi dimineata numai in compania unui ceai verde revigorant. Sau a unor exercitii fizice pentru un tonus de invidiat.

Conditia sine qua non pentru a avea o dimineata perfecta este in cazul meu trezirea la o ora decenta, nu foarte matinala. De la 8.30 AM in sus ar fi ideal. Nu mai devreme insa, caci asta echivaleaza cu o migrena puternica si o stare de surescitabilitate crescuta, de care rar scap pe durata zilei.

Dimineata perfecta continua cu o cafeluta black sau, daca ma rasfat, deci sunt in vacanta sau in weekend, cu un moccacino sau oricum ceva cu lapte sau frisca din belsug alaturi de care savurez emisiunea mea preferata de pe Travel Channel. Apropos de ea, azi am avut o surpriza neplacuta, mi s-a parut mie peisajul cunoscut, ajunsesera in sfarsit si in Romania si nu au gasit altceva mai bun de prezentat decat o nunta de tigani. Iar bomboana de pe coliva a reprezentat-o titlul ales: “Romania – Taramul Nomazilor”. Ca tot vorbeam pe articolul precedent, in Bucovina sau in Delta nu puteau sa mearga sa filmeze?

Desigur ideal ar fi s-o petrec pe plaja exotica a unui ocean cu ape turcoaz, relaxandu-ma intr-un hamac sau sezlong la umbra unui palmier, neaparat cu aparatul foto alaturi pentru a surprinde eventualele endemisme.
Provocare lansata de Creve care mi-a cerut sa-mi imaginez dimineata perfecta.

Care este pentru voi conditia sine qua non pentru o dimineata perfecta? Apropos, good morning, all!

sursa foto:www.weheartit.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share

107 comentarii la “Conditie sine qua non”

  1. Dimineata perfecta este cea din weekend, cand n-am proiecte de facut. :) Sa ma trezesc la ce ora vreau, sa stiu ca pot face orice vreau.
    Daca nu e weekend sau vacanta, o dimineata perfecta incepe cu o cafea. Nu-s eu mare amatoare, dar imi place sa beau o cafea de dimineata, sa citesc presa, sa ma uit pe site-uri. Asa imi place sa-mi incep ziua.

    1. Asa ziceam si eu, Mihaela, ca dimineata perfecta e aceea in care nu ai nimic de facut si nu esti presat sa mergi la serviciu, la piata sau mai stiu eu unde. Dar sunt (imi imaginez)si oamenii care se trezesc foarte de dimineata dornici de munca. Ma rog, si munca poate fi un drog. :dizzy: Sa inteleg ca doar in timpul saptamanii bei cafea, iar in weekend bei ceai? :lol: :biggrin:

      1. Cam asa ceva. :) Pentru ca in weekend am timp sa prepar un ceai. Stii ca ceaiurile pe care le beau se prepara cu mai multa atentie, trebuie sa le lasi o anumita perioada de timp, sa le strecori, sa ai grija la temperatura apei. E mai complicat. :)

        1. Stiu cum e, Mihaela, ca mi-am luat si eu cana cu infuzor si ceai varsat. In ultimul timp mi-l prepara mama ca ea are mai multa rabdare. :biggrin:

  2. Condiţia sine qua non a dimineţii mele perfecte ar fi să mă aflu pe o altă planetă. Dar nu numai a dimineţii, ci a întregului interval orar definit ca ‘o zi’ pe planeta respectivă.

    1. :biggrin: Si? Ai gasit una in Universul asta imens care sa corespunda pretentiilor tale? :unsure: :devil: :silly: :tongue:
      Dragos, si eu imi doream nespus, pana de curand(acum doi ani), sa ma mut pe alta planeta. Nu-mi convenea nimic, eram trista si nefericita. Pana intr-o zi cand in viata mea a aparut dragostea. Si a facut ca Terra sa devina o planeta suportabila. :biggrin: :ermm: :alien:

      1. Eu am trecut de mult de faza “orbitoare”, exact de cînd m-a lovit în plin locomotiva care credeam că-i luminiţa… de la capătul tunelului. :wink:

        Dacă găseam acea planetă, n-aş mai fi fost acum aici, în grădina ta. :sad: Am obosit s-o caut, aşa că mă mulţumesc să mă aşez pe bancă ori pe iarbă, pe ici-pe colo, pînă să mă dea afară jandarmii.

        1. Dragos, luminite se tot gasesc. Nu trebuie s-o consideri pe aceea capatul. Asa obisnuiam sa gandesc si eu dupa fiecare despartire dureroasa, dar viata se ingrijea sa-mi demonstreze cat de mult greseam. Si intotdeauna se vor gasi gradinite nepazite sau cu jandarmi intelegatori. :biggrin: Tu nu trebuie sa-ti faci griji deloc! :cheerful:

          1. O, dar nici nu-mi (mai) fac griji. :smile:
            Eşti prea înţelegătoare şi amabilă, săru’ mîna! :blush:
            Am să mă mulţumesc cu o cafea dulce, indiferent de ora la care se decide a-mi fi dimineaţa. :wink:

            De fapt, am să mă las şi de cafea. Poate am să scriu şi de ce, la mine… Asta ca să nu mai divaghez pe aici, ca un aiurit ce sînt. :blush:

            1. Aha, deci tu o preferi cu zahar. Chiar si cand esti la dieta? :dizzy: Chiar te rog s-o faci, adica sa scrii, sa divaghezi. :)) Hai ca m-ai stranit curiozitatea, abia astept articolul lamuritor. Eu nu vreau sa ma las de ceva ce-mi face bine. Singurul lucru care ma mai energizeaza cat de cat. :silly: :wub:
              Nu cred ca sunt amabila, dar ma bucur ca sunt astfel perceputa. :devil:

              1. Zahărul e singura constantă dulce din viaţa mea. O linguriţă-două, acolo, suplineşte restul lipsurilor. Şi nu mă sperii eu de “descoperirile savanţilor” din două în două minute: ba e bun, ba nu e. Fuck’em! :devil:

                De făcut, nu face bine întotdeauna, cafeaua – cel puţin, nu excesul. O să mă uit dacă am scris la mine, demult, ce-am păţit de la ea. Dacă nu, poate scriu într-o zi.

                Ah şi scuză-mă dacă ţi-am stricat imaginea de “dură”, cu amabilitatea aia… :tongue: :lol:

                1. Da, da, ia te rog sa nu se mai intample. :lol: :silly: :ninja: Trebuie sa-mi pastrez instacta imaginea de zbir al blogosferei la care muncesc cu sarg de vreo trei anisori incoace. :tongue: :dizzy: :ermm: :angel: Pai zaharul chiar nu e bun… :cwy: Si nici excesul de cafea, ca orice exces in general. :sick: Dar uneori mai facem si ce ne place, nu doar ce trebuie, care ar mai fi farmecul vietii atunci? :unsure:

                2. Ah, dar eu fac numai ce-mi place! Exclusiv! :devil:

                  Bine, am să renunţ la linguriţa cu vîrf, o s-o pun rasă… pardon… coafată, că aşa se zice mai nou. :tongue:
                  Dar dacă-mi piere farmecul vieţii, ştiu pe cine să trag la răspundere! :cool: :tongue: :lol:

                3. :cwy: Nu ma rasfat eu, asa obisnuia sa-mi spuna Dragos, colegul meu de blog, care acum a disparut de tot din peisaj. Nu mai stiu ce mai face, care mai e viata lui, desi inainte era prezent mai mereu pe blog, chiar si cu articole. Cred ca l-am pierdut… :dizzy: :ermm: :sad: :wassat:
                  Eh, erau doi baieti(undeva, candva), unul rau si unul bun(Dragos). Unul imi spunea ca sunt pentru toate de vina eu :ermm: :wassat: , celalalt afirma(mai in gluma mai in serios) ca sunt divina intotdeauna. :biggrin: Si eu l-am ales pe cel rau… :angry:

                4. Tu eşti de vină, fiindcă eşti divină, :wub:
                  Iar răutatea lumii ţi-e străină; :angel:
                  Eu sînt de vină c-am aterizat :alien:
                  Şi tizul meu, colegu-ţi, a plecat.
                  :sideways:

                5. Ce poezioara nice. :cool: :cheerful: Ai remearca tu bine, numele Dragos, indiferent cine-l poarta, a devenit o constanta pe summerday. :silly: :biggrin: :happy:

  3. Cred ca condiţia sine qua non a dimineţii mele perfecte este sa fiu in Tenerife, sau Spania! :silly:
    Dar incepe mereu cu o cafea, oriunde m-asi afla! :biggrin:
    Zi faina Nice! :kissing:

    1. Ce dragut, inca o iubitoare de cafea pe summerday! :wub: :biggrin: :w00t: :cheerful: :cool: Tenerife? Hm, iti plac plajele vulcanice, Minnie? Sau vegetatia mediteraneana? Ah, cred ca stiu de ce ai ales Tenerife, pentru ca este denumita taramul vesnicei primaveri. :happy: :lol: :unsure:
      Merci asemenea, Minnie :kissing: , din pacate tot zi mohorata. Poate de joi sa iasa si soarele. :ermm: :dizzy:

  4. O da, dimineata pe plaja unui ocean turcoaz…si cu niste munti in spate , ce frumos ar fi. Tocmai vin de afara unde bate un vant atat de rece :(.
    Dimineata perfecta arata si la mine cam la fel: trezit la o ora rezonabila, gen 8.30, nici prea devreme nici prea tarziu (daca e prea devreme, o sa ma doara capul toata ziua, iar daca ma trezesc tarziu, voi fi molesita toata ziua :unsure: ); apoi un mic dejun nici prea copios, dar nici un croissat cum se obisnuieste pe aici :lol: si desigur nelipsita cafeluta- cu putin zahar si mult lapte.

    1. Pai da, ar cam fi cadrul ideal pentru o iubitoare de munte si mare ca tine, Larisa. :biggrin: :cool: :cheerful: Insula asta, Bora-Bora, are de toate vad…
      Aha, deci tu preferi cafelutza cu lapte si zahar. :wub: Da, am vazut eu, silueta iti permite. :cheerful: :happy: :silly: Oricum, la capitotul asta, la mine nu functioneza celebrul dicton, cine se trezeste de dimineata departe ajunge. Caci pe la 14 sau 15 ajung inevitabil in pat, moarta de somn. :blush: :tongue:

      Zi foarte rece si plumburie avem si noi in Ro. Se pare ca soarele ocoleste Europa in aceasta perioada.

  5. Condiția pentru dimineața mea perfectă (dacă nu-i la mare, cu mic dejun la pat și cu sunetul valurilor la ureche) este, la fel ca la tine, să mă trezesc la o oră decentă. Cu suficient somn pot să cuceresc lumea :)

    1. Foarte frumos spus, Oana, neata, sper ca te-ai trezit dupa 8 azi! :biggrin: Ufff, de cand n-am mai auzit sunetul valurilor…aveam ocazia asta toamna dar Adriatica e asa pacifista… :lol: :dizzy:

  6. Diminetile mele din timpul saptamanii nu-s niciodata perfecte, pentru ca ma trezesc in jur de 7, cand de fapt ma trezesc doar la suprafata, pentru ca in gandul meu inca dorm.

    In weekend imi place sa dorm pana tarziu (cam 11-12), sa iau un mic dejun satios, preferabil facut de catre sotul meu, sa ne uitam impreuna la cateva seriale si abia apoi sa ne incepem cu adevarat ziua.

    1. Ce viata frumoasa in weekend. :whistle: :biggrin: :biggrin: :happy: :happy: , acum inteleg de ce toata lumea e in extaz cand el se apropie. :)) Cam asa patesc si eu, Anda, insa m-as multumi si cu 7, dar de cele mai multe ori e 6 AM. Macar se opreste brusc cosmarul odata cu soneria telefonului. :ermm:

      1. Eu ma trezesc in timpul saptamanii la 7, dar doar dupa ce imi aman soneria de vreo 3 ori. Pentru mine orice e inainte de 9 e pur si simplu inuman. :ermm:

        1. Inuman :angry: :sick: , bine descris, cam asa simt si eu, dar nu am vrut un alt articol in care sa ma vaicaresc cat de greu imi e mie sa ma trezesc la 6 si ce nefericita sunt in acele zile. :biggrin: Iti dai seama ca as fi putut lungi textul la nesfarsit, dar incerc sa le scurtez pentru ca am inteles ca asa doresc cititorii. :biggrin: :tongue: :dizzy:

  7. Bună, dragă Nice! Păi, eu cafea nu beau și am ajuns să cred că am o zi bună dacă mă trezesc de dimineața. Chiar dacă o să casc mereu. Da, așa e, 8 sau 8 jumate e și ora mea preferată de trezire :biggrin: În general, beau un ceai și citesc câteva pagini de carte. Cu toate astea in ultima vreme nu prea m-am tinut de programul acesta.

      1. Nu vreunul special, insa fie ma culc tarziu, fie ma scol devreme ca sa plec si nu imi iese tabietul cum trebuie :biggrin: Azi, spre exemplu, a trebuit sa ma scol la 6 ca sa scriu ceva restant si la 8 sa plec de acasa pentru o intalnire. Asa ca, nici ceai, nici lectura. Doar m-am spalat pe cap :biggrin:

        1. Pai da, asta e diferenta intre o dimineata perfecta si una obisnuita, cand trebuie sa rezolvi o gramada de treburi. :cheerful: Ce bine de voi ca aveti parul scurt, eu nu-l pot spala pe al meu un fuga, imi trebuie cel putin 45 de min pentru aceasta activitate. :biggrin: :dizzy: :cwy:

          1. Neața! Hihi, al meu a început să crească. În sus! :biggrin: Eu am nevoie cam de 25 de minute pentru spălat pe corp, pe cap și barbierit :smile:
            Uite, de când cu sine qua non-ul tău, am început să revin la obiceiul de a citi câteva pagini dimineata. Sper să mă țină!

  8. Dimineata perfecta pentru mine e cea in care ma trezesc la 10 si ies afara in fata unui peisaj superb. Poate fi si plaja exotica, asa cum ai spus si tu. Un hamac instalat direct pe plaja daca se poate. Cu un cocktail de fructe proaspat facut si multa gheata :) O carte buna sau tableta si pot spune ca mi-am inceput ziua frumos!

    1. Bun, bun asa! :happy: Mi-a placut si ora dar si faza cu peisajul superb. :wink: Asta suna ca intr-un vis frumos sau luna de miere. :lol: Ca daca esti in circuit sau orice alt tip de excursie, trezirea se da foarte de dimineata ca sa pleci pe traseul dinainte stabilit. Sau mai e o varianta pentru asemenea dimineati minunate, sa castigam la loto si sa ne mutam pe o insula exotica. :biggrin: :cool: :cheerful: :w00t: Cocktailul de fructe cu gheta suna divin. :wub: M-as puta obisnui lejer cu o asemenea viata. :biggrin: :happy:

  9. Ce nu-mi place la diminiţile tale perfecte?
    Păi, ora 8:30 e mult pre matinală. 10 e o notă bună.
    Cafea neagră? Nu, ciocolată neagră!
    Cafeaua îmi place rece. Îi simt mai bine aroma.
    Îţi spun un secret: în cafea se pune un pic de esenţă de rom.
    Cât e fierbinte, adaugă în ceaşcă o linguriţă de frişcă.
    Dacă-i preparată aşa, accept şi cafea fierbinte.
    Ocean cu ape turcoaz şi plajă exotică. Fie, treacă de la mine.
    Totuşi, n-aş sta pe nisip cu aparatul foto în mână, ci apă, fără el.
    Ia gândeşte-te cum ar fi continuarea perfectă pentru o zi care a început perfect!
    Dacă tot e să visăm…

    1. Aha, deci nici tie nu-ti place sa te trezesti devreme. :biggrin: :happy: Sa stii ca mai beau si eu din cand in cand cafea rece. De fapt, vara o beau doar asa, nu suport nimic cald, daramite fierbinte la 50 de grade. :lol: Esenta de rom? Hm, ia sa incerc eu, ii da o aroma mai puternica sau ce? :lol:
      Inseamna ca iubesti inotul. :wub: Adevarul e ca si eu cand ajung la mare stau doar in apa. Pe plaja ma cam plictisesc. Dar cu aparatul langa poate gasesc ceva de facut. :)) Mai o scoica, mai un fir de nisip alb… :biggrin:
      Let’s daydreaming! :cool: :tongue:

  10. Eu am un program foarte incalcit. :blink: De obicei ma trezesc la 6 – 6:15 pentru ca nu pot dormi mai mult. Iar ora de culcare normala 11-12-1 noapte, depinde de cum mi se face somn :sleeping: . Iar singurele mele conditii pentru a avea o dimineata perfecta ar fi sa nu fiu trezit de cineva (pentru ca, rezultand din cele scrise mai sus nu dorm prea mult si macar putinul ala sa-l petrec visand, cu toate ca nu se simte niciodata oboseala si sunt plin de energie mereu :biggrin: ), si sa fie cerul senin plin de razele soarelui :happy: :smile: . Ma incanta foarte mult acest tip de vreme. Si ar merge si o cana cu ceai sau o lingurita de miere, ori combinate (eu nu prea mananc dimineata, mai ales in timpul saptamanii, si de-aia nu prea-mi fac meniuri de dimineata)… Nimic mai mult.

    1. Hm, tu chiar ca dormi putin Alex, abia 5-6 ore pe noapte… :ermm: :dizzy: :wassat: Probabil te-ai obisnuit asa datorita orei de intrare la scoala/liceu. Sa stii ca nici eu nu mananc de obicei dimineata, mai ales cand stiu ca trebuie sa plec la serviciu. Cand sunt in concediu si in weekend iau un mic dejun frugal in jur de ora 10. :biggrin: Beau si eu, dar limonada indulcita cu miere, si doar in weekend. Mama zice ca e detoxifiant. :biggrin:
      Pentru vremea insorita trebuie sa asteptam vara. Primavara asta e ploioasa si mohorata. :biggrin:

      1. Nu, nu :lol: Asa sunt eu de cand ma stiu, cu trezitul devreme. Plus ca eu abia anul asta am inceput sa am ore dimineata la scoala, pana acum incepeam la 12, dar tot asa devreme ma trezeam. Cand eram si mai mic, ma trezeam pe la 4-5.. Bine, ca atunci ma culcam la 8 seara :lol: :cheerful:
        Pfiu, mi-ai facut pofta de limonada! Si n-am lamai :sad: Dar nu-i nimic, ma duc sa cumpar. :devil:
        Cat despre vreme, nu pot sa astept pentru o zi senina. Vreau sa vina acum, sa ma duc iar in parc :silly: M-am saturat de nori, ploaie si frig. Vreau caldura, si sa-mi incep zilele frumos :unsure:
        Ps: Mama ta are mare dreptate in legatura cu mierea ;) Am pe strada un apicultor si ma mai invata cateodata lucruri despre acest domeniu… Si este adevarat.. Dar, la ce nu e buna miere, nu? :D

        1. :)) Pana si mie mi s-a facut pofta de-o limonada delicioasa, dar n-am decat cafea in casa. :ninja: :lol: :tongue: Alex, maine fie ce-o fi ies in parc. :cool: :cheerful: Trebuie sa prindem si noi o repriza de soare printre stropii de ploaie. Deja cerul s-a mai luminat… :cool: :cheerful:
          Eu mancam miere cu mare placere in copilarie. Dar am inteles ca e buna pentru indulcit unele bauturi precum ceai si limonada. :wub: Adica e ceva mai sanatoasa decat zaharul. :sick:

          1. Sa stii ca mierea nu prea are efecte negative. In schimb este foarte sanatoasa. Unii o folosesc chiar si impotriva bolilor foarte grave precum cancerul. Nu este doar pentru indulcit. E o intreaga folosofie despre acest dar al naturii. :wink:
            Cred ca o sa fac si eu ca tine! :happy: De ce sa mai stau sa ma plang de vreme. Am nevoie de aer curat, parcul e la 5 minute distanta, asa ca 30 minute plimbare cu bicicleta printre copaci, ierburi si flori nu strica. :silly: :smile: Daca nu e soarele pe cer, fac eu cumva putina lumina printre picaturile de ploaie si norii cei gri. :biggrin: :angry: :devil:

            1. Interesant ce zici tu acolo despre miere, poate ar fi indicat sa scrii un articol pe blogul personal pe acest subiect. :wink: Maine se anunta iar ploaie si joi la fel. Deci doua zile bune de bloggerit. :w00t: :angry: :sick: Lasam plimbarile in natura pentru weekend. :ermm:

              1. Nu, ma duc in parc si de-o fi sa pice grindina. O-i prinde eu 40 de minute fara sa ploua… Si articolul despre miere este o idee buna. O sa tin cont de ea:D Multumesc:)

                1. Nice :biggrin: :happy: ,pana la urma a foast soare, si cer partial senin! Nu mai cred de acum prognozele meteo :lol: Cateodata ma bucur ca si meteorologii mai gresesc.

  11. M-am trezit inainte de 8, nu a fost bine dar nici rau, sarcinile pe care lea-am avut de facut m-au distras de la somn, le-am facut robotic, dar m-am relaxat mai apoi in cada.
    Dimineata buna e aia in care ma trezesc odihnita, no dreams, lapte cu cacao/ciocolata calda/ceai aromat, mancarica, iubirica si caldurica, iar ziua/lumea e a mea :)

  12. Hmm intresant poate si tatal meu o citit ceva despre sine qua non asta ca mai tot timpul ma trezeste la 8:30 :)) :w00t: doar azi o facut o exceptie si m-o trezit la 6:30 :)). Cred ca pentru mine ar fi perfect sa ma trezesc la 9 sa beau o cana de laptic :wub: si sa ma pun inapoi la somnic.

    1. Aoleo, dar ce treaba ai avut asa de dimineata? :dizzy: Asta da perfectiune, sa te trezesti la 9, sa bei ceva bun si apoi sa te pui la loc in pat. :w00t: Viata tata, viata! :lol:

      1. Am fost la ocico piat sa vand si eu cate ceva dar in afara de un frig siberian nu prea am avut succes asa ca la ora 9:15 minute am decolat de acolo cu primul avion.
        Dar dupa o dimineata somnoroasa si urata am avut parte de un show pe cinste am fost la un fost profesor, de fizica, unde am ras copios :)).

        1. Toate astea le-ai facut tu in dimineata asta? Ai decolat cu avionul si ai ajuns si la un prof de fizica? Wou! Ce inseamna ocico piat? :dizzy: :unsure: E prima data cand aud de asa ceva. :wassat: :biggrin: :silly:

          1. :silly: avion particular=Dacia 1310 sau mai nou blondina mea cum zice o colega :tongue: , ocico mai pe scurt inseamna piata de vechituri. Cred ca provine din limba magiara daca nu ma insel si cred ca numa in zona Banatului se foloseste.

            1. Daniel, esti o figura, mereu vii cu ceva nou pe blog. :happy: :tongue: Ocico piat mie imi suna a italiana. Te pricepi, clar, la lb straine. :biggrin: :cheerful: :cool:

              1. Nice, am si eu o intrebare :whistle: Lusio are blog? Ca sincer mi-ar place sa-l urmaresc am citit ceva articole scrise pe summerday si imi place cum gandeste.

                1. Lusio a scris articole doar pe blogul meu, la invitatia mea, asa cum au procedat mai multe persoane, prietene ale blogulului, de-a lungului timpului: Dragos, Julien Sorel etc. Ma bucur mult ca ai citit si din urma si ai gasit ceva care ti-a placut. Lusio a adus un aer fresh blogului, iar articolele lui sunt foarte cautate si acum. :happy:

  13. Conditia asta la mine e in vacanta de vara, dimineata in jurul orei 8. Mai exact in lunile iulie-august, ador foarte mult racoarea aceea de dimineata, mi-ar placea sa fie asa pe tot parcursul zilei. Continua perfect daca mai am si un pahar de Pepsi, bautura de care sunt dependent intr-o oarecare masura…dupa aceea sa stau la soare sau sa ies la o plimbare cu bicicleta.

    1. :wub: Si eu ador racoarea diminetilor de vara…am si scris un articol pe tema asta. :cool: :cheerful: Si ador Pepsi, de asemenea. E bautura copilariei mele, eadevarat ca in prezent ma axez exclusiv pe Pepsi Twist si cam rar. :dizzy: Deci vara rulz! :w00t: :tongue:

      1. Mie nu imi place ala Twist, e nu stiu, nu-mi place :unsure: , o sticla de Twist sau Max imi ajunge o saptamana, eu prefer Pepsi simplu dat de mama natura :wub:

  14. Si la mine e estential sa nu fiu trezita inainte de ora 9 :-) Apoi o cafea maaare :-) si ceva dulce langa, dupa care verificat FB si mailul iar apoi o plimbare intr-un loc frumos, alaturi de oameni frumosi :-)
    N-ar strica sa se intample totul in Bora-Bora, de exemplu :-)
    O zi frumoasa, Nice!!

    1. M-am obisnuit deja sa gandim la fel sau sa avem gusturi comune, Ella. Ma ai pe fb? :ermm: :dizzy: Bora-Bora… :wub: :whistle:
      Merci asemenea. :heart:

        1. :shocked: Cum? Si eu cum de n-am facut pana acum asocierea? Normal ca o stiu pe Gabriela de pe fb, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca are blog si ca esti chiar tu! Wou, asta e socul vietii mele. :blush: :biggrin: :shocked: Sunt aeriana de tot, clar. :lol: Irecuperabila! :silly:

          1. :-) Nici nu aveai cum, pentru ca am vrut ca blogul sa ramana coltisorul meu, pe care sa-l impart doar cu persoane dragi. :-) Sunt sigura ca-mi intelegi decizia :tongue: mai bine decat oricine.
            Nici nu-l ascund, :silly: dar prefer sa ramana acolo…

  15. Mna păi o trezire pe la 7, vara la munte, răcoare, niște 3 ouă, ochiuri, cu salată, ceapă, roșii, di tăte, o palincuță, apoi ceai de mentă.

    1. Cam matinal, Napocel, cam matinal! :biggrin: :lol: Micul dejun copios suna delicios. Mai putin, dupa cum stii, partea cu palinca si ceaiul de menta. Interesanta combinatie. :lol: :blink:

  16. sa ma trezesc… partea asta e prea personala, deci sar peste>>>pe o plaja si sa ma arunc in mediterana :D sa inot :biggrin:
    Dar viata nu-i chiar asa roz asa ca e bine cum este… doar ca mi-ar place sa ma trezesc in fiece dimineata la aceeasi ora nu cum am programu acum! :blush:

    1. :devil: :biggrin: :happy: In sfarsit un baiat sincer. Chiar daca te-ai oprit la timp am inteles totul. :cheerful: :tongue: :silly:
      Plaja, Mediterana, inot…sound familiar. Nu difera prea mult modul cum ne imaginam noi doi diminetile perfecte, Pato.
      Pai in fiecare dimineata la aceeasi ora nu inseamna monotonie? Ce ora? Sa nu-mi spui ca 6 sau 7AM? :lol:

        1. Pato, pentru mine ziua in care ma trezesc atat de dimineata(la 6 sau 7) e o zi pierduta pentru ca imediat ce ajung acasa pic de oboseala. Ma bag in pat si dorm pana la ora 20. Ce mai poti face de la 20 in sus decat un film sau rasfoit blogurile? :lol:

          1. pai Nice… ma gandesc ca daca ajunc la 16:00 acasa sau mai devreme… o sa am copii o sa pot sa ies in parc cu ei, o sa fac cumparaturi, mancare, ordine prin casa, atribui timp familiei :D :whistle: nu ti-am zis ca nu vad blogul pe viitor, probabil o sa fie dar nu ma gandesc ca un “must have” :smile:

            1. Pato, desigur, vad ca ai planuri serioase de viitor, insa eu va intrebam cum arata in prezent dimineata ideala sau macar acea conditie fara de care nu poate deveni perfecta. Eu consider ca e prea devreme pentru tine sa te gandesti atat de departe. Traieste-ti viata pentru moment! :biggrin:

  17. Mie trezirea mi-a fost data peste cap in sensul ca ma pot trezi ori dimineata ori mai spre ora 12. Dar mereu mananc la o jumatate de ora dupa ce ma trezesc si imi incep ziua cu paine prajita la maker cu margarina sau chiar sandwich-uri cu cascaval etc. ( de fiecare data altceva ) apoi cu o cana de ceai, cappuccino sau nesquik. Acum mananc mai mult decat de obicei :)) dar asta este, fetita sa creasca mare :P

  18. Nu, stiu, la mine totul e dat peste cap. Ma culc la 5-6 dimineata de cele mai multe ori si ma trezesc la 9,00-10,00… Nu mai pot dormi… :sad:
    In mod normal, mi-ar placea sa ma trezesc pe la 8,30-9.00…
    Dar cand eram la serviciu ma trezeam pe la 6,30…
    Nu mananc nimic dimineata, nu pot manca. Doar daca as fi undeva, la un hotel si as avea all inclusive, m-as chinui sa mananc putin pe la ora 10,oo si asta doar fiindca am platit ceva pe acel MD…si as fi printre ultimii oameni de acolo, de la masa :lol:
    Dar as bea un ceai…negru sau de tei (cu lamaie si zahar cel de tei).
    Ai dat de nunta aia pe acel canal fiindca ieri a fost Ziua Tiganilor :smile: De aceea :wink:
    Daca ar fi anuntat nu te-ai mai fi necajit :smile: Nici eu nu stiam dar am vazut un titlu pe un blog…

    1. Nici eu nu mananc dimineata, Elly, dar la all-inclusive, la hotel, nu ma pot abtine cu atatea tentatii in jur. O sa fac eu un articol pe tema asta cat de curand. Il aman de cca 1 an de zile. Aha, deci tu bei ceai dimineata, nu cafeluta. :biggrin:
      Hm, da, poate are legatura cu ziua tiganilor, dar sa numeasca Romania Taramul Nomazilor? Nu e prea mult? :cwy: :unsure: :ermm:

  19. dimineata perfecata…
    concediu… fara alte grije decat… “prima grija”… tabieturile de dimineata, incluzand rasul barbii… nu imi place sa fiu cu barba nerasa… apoi jacuzzi… si nu singur… fara nici o graba… un mic dejun… intr-adevar mic… apoi pornirea la plimbare…

    1. Jacuzzi suna fantastic…un mod absolut energizant si placut de a-ti incepe ziua. Fabulos. Mi-a placut acolo unde ai zis intr-adevar mic. Deja imi imaginez niste seminte delicioase, bio in farfuria ta. :cool: :cheerful:

  20. hmm, la mine sunt mai multe tipuri de dimineti perfecte, ca asa-s eu mai sucita si ma incadrez in mai multe forme :)) este dimineata de mers la munca, liniste de inceput de zi, roua pe iarba, muzica placuta in casti si o zi ce mi se asterne in fata, plina de posibilitati. este dimineata de concediu cand lenevesc pe malul unei suprafete de apa, nu neaparat valurita, fara ganduri, doar colorandu-ma la soare sau dimineata, tot de concediu, cand n-am rabdare de mic dejun pt ca trebuie sa vad. pozez.explorez tot ce-i in locul nou in care ma gasesc. mai e dimineata de we, cand vecina de sus uita sa bage masina de spalat si dorm mult pana spre pranz si ma trezeste bland soarele ce mi se agata printre gene. mai spun ? :biggrin:

  21. Principala condiție pe care trebuie să o îndeplinesc pentru a avea o dimineață minunată este să mă culc devreme ( nu mai târziu de 2). Dacă mă culc târziu, nu mai apuc dimineață că mă trezesc pe la 10-11 și sunt obosită toată ziua :D

  22. Dar la ce ora te culci de ai nevoie ca trezirea sa fie peste 8:30? Eu ma trezesc la 6, fara ceas. Dar al cel tarziu 23 sunt in pat. E ok ca termin toate treburile pana la ora 23, deci nu ma intind peste limita.

  23. A circulat anul trecut, prin luna mai, o leapsa care cerea sa povestesti despre diminetile tale. De atunci am mai spus de cateva ori pe blog ca ma trezesc foarte devreme, beau o cafea si fumez doua tigari, apoi intepenesc la calculator. :))

  24. Ai dreptate Nice dimineata ideala este atunci cand nu esti presat de nimic sti clar ca nu ai nimic de facut care sa depinda de timp si ai timpul necesar sa iti aranjezi in cap toate lucrurile care vrei sa le faci , la mine dimineata ideala este duminica .. sambata nu pentru ca nu prea o prind :P

Comentariile sunt închise.